Ich komme, ich komme, ich komme, ich komme. Ich bin ja schon da.

Torsdag den 30/6-11

Ingen uppdatering igår och det ursäktar jag för, men jag hade en verkligen supertrevlig gårkväll då jag strosade omkring på Stadsfesten med Linn. Träffade massor med fina människor som jag pratade längre och kortare samtal med. Att vädret sedan var toppen gjorde nog saken så mycket bättre! En toppekväll helt enkelt! :)
Idag jobbade vi våran sista arbetsdag och vi blev klara med kontoret vi har jobbat på nu under dessa veckor. Fick även skriva våra namn på väggen, dvs att det var vi som hade gjort det. Så nu får fackgubbarna titta på min fagra handstil varenda eviga dag då de kommer till och från jobbet. Där de även är där också, såklart.
Ikväll är det tänkt att spela volleyboll nere på kanot. Har nu börjat bli lite mulet och jag tackar inte nej till det. Imorgon är dessutom min sista dag innan jag får sommarlov på riktigt, så denna dag känns riktigt bra än så länge!

Bullbak hos Karlssons familjen(you get it Fellepelle)


It was AAWWEESSOOMMEE MOM

Tisdag den 28/6-11

Att gå upp imorse var ingenting jag ville. Efter att ha sprungit dryga sex kilometer igår, var jag så furktansvärt död i kroppen att jag nästan inte orkade gå upp för trappen. Vilket är rätt förståeligt då jag inte har varit ute och sprungit på tre veckor. Blev så chockad av mig själv då jag kom hem att jag gjorde ett glädjeskutt mitt på gården - där alla mina grannar kunde se lyckan skina likt solen gjorde. Fann även denna fagra bild under min löprunda, som gjorde mig en aning skeptisk till att fortsätta.
Löpningen igår resluterade att mitt trappgående idag var trögare än vanligt. Att dessutom bära målarburkar upp och ner gjorde nog inte saken jättemycket bättre. Kanske blir man lite vältränad av att vara målare? Kanske något yrke jag faktiskt borde fundera över då jag finner det väldigt roligt. FÖRUTOM att måla dessa...otroligt jobbiga vattenelement. För er som inte vet vad ett vattenelement är så är det gigantiska element som sitter fast i väggen med ett rör på högra sidan. Bra förklaring? Kanske inte, men det var fruktansvärt jobbigt att måla och tog oss en hel dag att måla två stycken. Jag och Gabrielle var inte lyckliga i slutet kan jag lova er.
När jag sedan kom hem hoppade jag ur kläderna och la mig ute och solade i en dryg halvtimma för att behålla brännan. Har dessutom bakat bullar denna varma dag, som jag inte rekommenderar. Det var 30 grader inne i köket... Fick nu även en förfrågan att fara ner och bada på kanot samt se film hos Hanna senare under kvällen, men eftersom jag jobbar fick jag lov att neka erbjudandet. Bara tre dagar kvar!!

Stay young as long as you can

Måndag den 27/6-11

Så är vi inne på den sista arbetsveckan och den började bra med strålande väder. För en gångs skull var jag lycklig över att arbeta inomhus. Vi är nämligen tvugna att gå omkring med varma overaller så att alla ska kunna se "Hallå, vi är 17-åringar som inte får vara högre upp än 3,5 meter, använda slipmaskin eller tvätta bort färg med lacknafta" osv..osv.. Att de dessutom är blå och orange är ju lite mer lustigt + en vit hjälm på det. Då har ni oss på pricken. Hur som helst har vi fortsatt att måla och kontoret börjar närma sig något så när klart. Har några väggar kvar samt lite annat att fixa med, så vi saktar nu ner tempot lite för att kunna hålla på med detta hela veckan så att vi ine behöver byta arbetsuppgifter under de sista dagarna.
Nu hade jag tänkt bege mig ut på en lång löprunda för att njuta av vädret, men också förbättra konditionen. Var ett jäkla bra tag sedan jag var ute nu, så fläsket behöver röra på sig lite. Även fast vi går upp och ner för trappor likt galningar under dagarna..
Två tummar upp för löpturen, som nog inte kommer att gå så bra då det var ett jäkla bra tag sedan jag var ute och sprang, men jag skall ge detta ett onekligen engagerat och ödmjukt försök.

Jag har poetiska vänner

Midsommarnattsdröm

"Ett akustiskt skrik
Djup penetration, blödande ljudvågor
En brusten ådra
Subtila projektiler, dunkande frustration
En midsommarnattsdröm
Våldtagen av stadens homogena företeelser"
En kommentar av Jonathan

"En sol, en strand
En naken man
Plask och lek
Ett naket smek
Lyft din blick, som svar du gav
En jakande nick
Munnen jobbar och nacken spänner
Den goda smaken du känner

Sommar och glass, mellan soliga pass.."
En kommentar av JoelIf it's gonna be a rainy day there's nothing we can do to make it change

Söndag den 26/6-11

Hallå! Jag är inte död, bortrövad, tappad i golvet eller avsvimmad. Jag är fortfarande vid liv, men har inte känt att bloggen har funnits i mitt intresse under denna helg. Detta ber jag om ursäkt för och för det hade jag tänkt fixa några bildinlägg till er senare under kvällen. Kan dock inte lova någonting, men jag har tänkt försöka.
Fredagskvällen, alltså midsommar, spenderade jag med fina Linn. Började med att vi spelade en kubbstaffet med hennes släkt och familj. Jag anser mig själv inte duktig på kubb, men jag lyckades bidra med flera nerkast och sedan ett avgörande kast på kungen - vilket resulterade i att vi vann! Därefter gjorde vi oss klara för ett date med Harry P. Jag somnade i slutet, som inte är en så stor ovanlighet nu för tiden. Antingen börjar jag bli gammal, eller så sover jag för lite på nätterna. Skyller på att jag njuter av så mycket vaken tid av lovet som möjligt!
Under lördagen var jag ute och övningskörde, spelade gitarr, solade och umgick med Filip under kvällen. Såg på två riktigt bra filmer samt såg en serie jag aldrig hört talas om förut, vilket också var riktigt bra. En helmysig kväll helt enkelt :)
Nu, eller idag, har jag legat ute och stekt för att bli en nyans brunare. Tror faktiskt att jag har lyckats, men det är svårt att se då man själv inte märker övergångarna. Låter som att man kommer in i olika stadier, haha. Läst har jag också gjort och nu sitter jag och lirar lite gitarr. Ikväll vankas det volleyboll nere på kanot, kan dock inte vara med så länge eftersom jag jobbar imorgon. Sista veckan innan jag får sommarlov - PÅ RIKTIGT!

Live your life like it's the last

Fredag den 24/6-11

Godkväll! Idag har jag varit ledig och jag kan säga att det verkligen behövdes. Sömnen låg lite efter då jag kanske har sovit i genomsnitt sex timmar varje natt - vilket inte är superbra då man jobbar mellan 6.30-15.00, men jag har klarat mig genom det och nu är det bara en vecka kvar. Sedan har jag sommarlov!
Så vad har jag gjort idag på min ledig dag? Känns lite konstigt att skriva "Lediga dag" då jag vanligtvis inte har något jobb. Känner mig..vuxen..! Hur som helst har vi varit och fikat hos farmor, därefter varit i Bonnstan i Skellefteå. Full trafik och jag övningskörde. Jag var 100% säker att jag skulle krocka med någon då vi hade våran stora Volvo, som är rätt bred och vägen var smal med mötande bilar. Att jag dessutom lyckades fickparkera i kaoset gjorde saken ännu roligare. Har aldrig i mitt hela liv fickparkerat (på riktigt) och då klarar jag det galant på första försöket. Kändes underbart! Var dock inte så mycket att se där, som vanligt, men det har blivit lite av en tradition att fara dit så.
Nu har jag ätit jordgubbar, var dock redan fullproppad med grillat före, men jag lyckades allt att få ner lite män i magen. Så nu är jag så gott som full!
Ikväll väntar en filmkväll med Linn, blir åter igen en date med Harry P. Får sluta träffas så här ofta, annars börjar folk undra..

I gonna stay by your side even if you just don't care

Torsdag den 23/6-11

Godkväll! Klockan är redan sju och jag känner - vart tog dagen vägen? Gick riktigt fort att måla idag, har även varit liten flitig snickerska och spikat lister. Tyckte det var rätt roligt. Kanske ska satsa på en snickarkarriär i framtiden? Går en väldigt teoretisk linje och så hoff poff blir jag praktisk av mig. Vilket jag visserligen är annars också dock..
När vi nu är inne på det pratiska. Jag har börjat spela gitarr väldigt mycket på senaste tiden. Senast igår satt jag och spelade i dryga två timmar på massor av olika låtar. Har inte hittat något direkt "projekt", men det var allt mellan 3 doors down och Uno Svenningsson. Varför jag har börjat spela så mycket på senaste tiden har nog en stor inverkan på Johan. Han fick mig att börja spela igen, vilket jag är evigt tacksam för :)
Nu sitter jag och väntar på att Elmira och hennes kille ska hämta upp mig, sedan beger vi oss in till staden för lite rajtan tajtan. Fast ne, det blir att kolla på fotbollsmatch. Vilket jag inte har gjort på väldigt länge. Så det blir nog roligt!
Titta vilken bild jag hittade på mig själv i "webcamarkivet"! Ser ut som att morgonfrillan är på plats, nyvaken och..brun? Denna bild var tagen kring april och klockan åtta på kvällen. Skenet bedrar som man så fint brukar säga.

What ya doin' in the back of tha car?

Onsdag den 22/6-11

Gókväll! Just nu regnar det utanför medan solen lyser. Tycker alltid att det känns och ser lika konstigt ut varje gång. Då det regnar ska inte solen lysa, då ska det vara becksvart på himlen medan åskan även dånar. Borde kanske göra om min blogg till en försenad väderstation? Kan kolla bak i arkivet och se vilket väder det var just den dagen. Får lite den känslan nu då jag har skrivit om vädret några dagar i rad.
Målningen på G idag igen. Går riktigt fort för oss och nu har vi hunnit mer än hälften av rummet(som är riktigt stort!). Målartimmarna börjar kännas av i min högra arm. Lär ha gigantiska målarmuskler på den, medan vänstern får duga som en "dutt" arm för ställen man inte kommer åt med högern. Har även fått mig några vänner från ett annat skiftlag. De tyckte att jag var en charmig prick och var en "ordningens vän" som de så fint sa. Jag fick dem att skratta också. Alltid kul att förgylla människors vardag.
Nu har jag duschat efter en lång löptur och fixat till mig lite. Elin kommer snart brummandes med bilen hit, kvinnan tog ju körkortet för ganska precis en vecka. Man blir ju lite avis faktiskt..
Duktig på paint är jag också. Minns inte då jag gjorde denna bild, men ett bra tag sedan var det i alla fall. För bilden på mig är minst ett år gammal och det var väl för ett år sedan jag inte hade hittat något bättre bildprogram än Paint.

Standing in the light of your halo

Tisdag den 21/6-11

Varför ville jag skriva den 21/9? Skrev det en gång, av misstag. Raderade det, men skrev det åter igen?! Är det något tecken för att den 21 september kommer att vara speciell? Nja, jag tror väl kanske inte riktigt det.
Målat åter igen idag och det har gått fort för oss. Blev klara med tre väggar där vi målade över och underdelen minst tre gånger samt målat en bord över tre gånger. Så ingen rast ingen ro, fast jo. Mellan varje varv var vi "tvugna" att vänta på att färgen skulle torka, så det blev snack för hela bunten. En bra grupp är vad vi är, jämställt också med två kvinnor och två män.
Efter jobbet for jag sedan till tandläkaren för att kolla in mina tänder. Fick mycket beröm för dem. Hade skött dem bra, även fast jag skulle hålla mig till att äta godis på lördagar samt dricka vatten och inte läsk. Ska nog börja om med lördagsgodis igen, kanske med veckopeng också? ;)

Linn + Jordgubbar + Kladdkaka


I would wait a lifetime for you

Måndag den 20/6-11

Hola! Dagens väderleksrapport lyder enligt följande: Regnade så pass mycket imorse att jag höll på att ramla ner i marken x antal gånger för att vattenpölarna var så stora. Kan nog sammanfatta vädret i det stora hela. Är dock uppehåll nu, men det ska tydligen regna hela veckan, så man ska nog inte hoppas för mycket.
Har även idag målat, målat, målat och åter igen målat. Om en målare behöver x antal målningstimmar innan de kan bli utbildade målare så kan jag inte vara långt ifrån det. Från sju till tre är inget att leka med. Dock finner jag ju målning rätt underhållande, så jag klagar inte. Även fast det kanske kan låta som det.. Hur som helst har vi haft det bra, vi som har jobbat inne. Andra har varit ute i spöregnet och städat eller gjort annat - kanske inte lika kul.
En kul grej jag måste ta upp är(om ni har lätt för att bli äcklade, så fortsätt då inte att läsa) att luften på rönnskär är riktigt dålig. Ingen stor nyhet i och för sig och de säger att luften har blivit mycket mycket bättre än vad den har varit. När jag snöt mig nydligen var snoret inte sådär äckelgult, det var svart och jag är inte den första som har fått uppleva detta magiska ögonblick. Några på jobbet pratade om det och jag har inte reagerat på det, så jag provade att snyta mig och ja, snoret var svart. För er som då inte har läst någon biologi alls(som jag hoppas ni har gjort) stoppar snoret från att det värsta av diverse föroreningar ska komma in i kroppen, men inte allt. Så tänk er då för kanske tio år sedan. Hur bra mådde man då på en skala efter x antal år på rönnskär om man får i sig så mycket skit?
Antar att jag klassar det ovan för "Dagens tanke" eller "Madde funderar" eller dylikt..

Det fulaste collaget jag gjort genom mina 17 år som kvinna

Detta är nog det fulaste collaget jag gjort genom tiderna. Bakgrundsfärgerna är olika på varenda bild och färgerna är inte ens korrekta. Jag är dock lat och har inte orkat ta några andra bilder, så ni får nöja er med detta..

So I'm leaving home

Söndag den 19/6-11

Hallå! Hur rullar livet på för er? Själv sitter jag, mätt och belåten i magen efter en glass på OK med min lillebror. Är ganska växlande väder idag, men lite sol har jag allt lyckats lapa till mig.
Har idag hunnit med mycket då vi kring elva for till två loppisar, blev inga inköp för mig, men mor och far hittade massor med saker. Så bilen var rätt proppad. Övningskörde gjorde jag också. Minns inte jag körde sist, men det gick finemang. Inga anmärkningar, så nu börjar det sitta i ryggmärgen. Har som sagt även hunnit sola lite och cyklat ner till OK. En bra start på dagen, sedan hur kvällen blir är oklart. Någon har pratat om volleyboll, om det sedan blir av har jag ingen aning om. Återstår att se helt enkelt.

Kanotudden med Linn


It's been a month and my thoughts still belongs to you

Lördag den 18/6-11

Godmorgon! Idag är det rätt bra väder, men det blåser rätt friskt. Så istället för att sitta ute och sola har jag tänkt bege mig in till stan och se om jag hittar någonting. Finns mycket jag är i behov av, så något lär följa med mig hem.
Gårkvällen var riktigt riktigt trevlig med "gänget" som vi kallar oss. Blev en riktigt härlig blandning av allt, från fika till dans. De flesta fortsatte dock in till staden för mer festande. Så jag, Adam och Linn cyklade till en lekpark och hade något slags "deep talk". Var ett tag sedan, så det var behövligt.
Ikväll kommer dessutom Elin och Linne förbi, blir skräckfilmskväll, vilket jag tror kommer att bli toppenbra!

Studentbalen del I


Ain't no river wild enough

Fredag den 17/6-11

Toodles! Nu mina äpplen är det helg för mig och den är verkligen välkommen! Kan säga att då klockan ringde 5.30 i morse ville ögonlocken slutas igen och åter falla in till sömn. Dock klarade de sig genom dagen utan några powernaps. Blev att måla även idag, dock denna dag inomhus där vi rollade väggar och målade bordar. Blev även en hel del kortspel and it made my day. Antingen var jag övertrött, eller så var grabbarna helt enkelt galet roliga.
Gårdagen @ Filip var mycket angenäm där vi såg den konstigaste filmen jag någonsin sett i hela mitt liv - med popcorn. Detta är inget skämt. Farce of the Pinguins är bara en bråkdel av vad denna film var. Vissa skulle nog kunna kalla den helt störd och om regissören var helt frisk i huvudet har jag ingen aning om. Hur som helt var den så pass rolig att jag satt och skrattade genom filmen.
Nu ikväll bär det av till Simon där vi ska fira min fina vän erica som fyllde 19 i måndags. Blir massor med härligt folk och jag kan slå vad om att kvällen kommer att bli detsamma. :)

Pictures of you will make my heart break

Torsdag den 16/6-11

Jag hoppas att du njöt av bilderna Ramona. Man hittar så många godbitar i arkivet.
Jobbet har idag gått bra då jag, Johan och Melissa målade i princip hela dagen. Från sju till två, sedan räknar vi in en lunch och två raster också. Var riktigt trevligt och jag höll på att transformeras till en Avatar som jag så fyndigt kom fram till. Elias fann det roligt och försökte att förklara det roliga för de andra två grabbarna, men de ville inte riktigt förstå det roliga. Så antingen var det jag som la ett urkasst skämt, eller så hade Elias en riktigt dålig humor. Kan finnas spår av en blandning också. Hur som helst rullade dagen på rätt fort fram tills två då det började brinna på jobbet. Så vi fick sitta inne i en bod och skydda oss från de gigantiska lågorna.
...visserligen var de inte så stora då, men då jag tog min bästa vän - moppen hem körde jag genom ett svart rökmoln så att man verkligen hoppades att man kom ut på plan mark och inte hade kört ut i vattnet. Så tjockt var det!
Nu snart ska jag hoppa på cykeln och bege mig till Mr. Ohlsson och se på film och umgås! Blir riktigt trevligt! :) Sitter för övrigt och spelar "This Love - Maroon 5" som en tok på gitarren. Kan den som en smäck och det känns riktigt bra, även fast den låten faktiskt inte är så svår. Har aldrig sett mig som en bra gitarrspelare, så jag sitter inte och skryter

Ramona aka Rambo aka Makaron

Eftersom jag fick förfrågan om ett inlägg enbart om min vän Ramona, ska jag nu tillägna detta inlägg till henne och därmed också bjuda på massor av fagra bilder på quinnan!
Ramona i sina..
..vackra dagar.
...fängslande dagar.
...erotiska dagar.
...kyliga dagar.
...sockersöta dagar.
...fruktskalardagar.
...pussglada dagar.
...allmänt glada dagar?
...tummenupp dagar.
...haraktiga dagar.
...tjuriga dagar.
...??? dagar.
...nördiga dagar.
...lättsamma dagar.
...och sist, men inte minst, hennes normala dagar.
Tack för att du är så jäkla underbar som du faktiskt är lilla finnen!

Katy Perry - Last Friday Night

Man kan ju inte säga annat än att Katy Perry verkligen bjuder på sig själv i denna video, men även i andra sammanhang. Kul att Rebecca Black även får vara med i videon, då hon inte blev så omtyckt med sin "Friday" låt. Listen and Enjoy!

Even though it's been a month I still want you near me

Onsdag den 15/6-11

God eftermiddag! Sitter här och har just tittat på den näst sista HP filmen(som har kommit ut dvs). Känner mig sådär lagomt död i huvudet - då inte p.g.a någon feber. Vaknade dock i morse av att jag hade kring 38 graders feber, men under dagens gång har den försvunnit och nu är den så gott som borta. Vilket betyder att jag imorgon kommer att jobba på för fullt, vilket jag faktiskt inte tackar nej till.
Hade tänkt redigera lite bilder från balen idag, så det finns någon möjlighet för att det kommer upp bilder från balen senare ikväll och ja Carro, jag ska byta ut bilden på dig från klassfesten i fredags. Har inte hunnit göra det än ;)

Jag är nästan där

Tisdag den 14/6-11

Hallå mina vänner! Hur rullar livet på för er? Själv ligger jag under mitt duntäcke med jeans och tjocktröja - och fryser ändå?! När jag kom hem från min hektiska dag och skulle göra mig klar för att fara in till stan och möta upp min kusin, känner jag hur huvudet snurrar och allt blir bara svart. I nästa sekund ligger jag i min moders famn och hon är helt skakis, kollar febern och har lite över 38 grader. Inte jättemycket, men tydligen tillräckligt för att jag skulle lyckas svimma. Tur att min mor var i närheten, annars kunde det ha gått riktigt galet.
Förstod redan på jobbet att något var fel då jag satt och frös ute, medan de andra svettades likt grisar. Trodde det berodde på att jag hade ätit lite(även fast jag inte hade gjort det) eller annat. Ni vet, då man skyller ifrån sig och tror att det är allt annat än att man är sjuk. Så dagen har varit rätt frusen då vi satt ute och skrapade ett museum från halv sju till halv ett. Därefter fick vi börja måla det, vilket var betydligt roligare.
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka att bli frisk tills imorgon. Kändes inte alls bra att bli sjuk nu då jag har jobb och allt..

Från studentbalen


Jackson Waters - Center of Attention

Jag hade aldrig hört talas som denna man förrän en kompis skickade denna låt på msn - jag föll för den direkt. Detta är dock en sämre kvalla, men det är denna version jag pratar om. Love it!

Even an angel came end up fallen

Måndag den 13/6-11

Tjenis fellas! Sitter här och plonkar på min gitarr i min ensamhet. Är riktigt riktigt trött efter dagens jobb, även fast det mestadels bestod av att lyssna på information och vandra omkring på rönnskärsområdet. Kan säga att då klockan ringde 5.45 ville jag inte upp, inte nog med det så måste jag nu ställa klockan ännu tidigare då jag var för tidsoptimistisk och höll på att komma försent. Detta kan dock berott på att min moppe gav upp efter halva vägen och vägrade starta förrän efter fem minuter..
Hur som helst gick dagen relativt bra. Fick veta att vi är lediga nästa fredag i och med att det är midsommar då. Helt galet egentligen? Har inte fattat att det är sommarlov än. Hur som helst har jag en slags nedräkning, så jag har nu tolv mornar kvar att gå upp 5.30, sedan har jag sommarlov for real!
Lite onödig fakta sådär också. Igår lyssnade jag klart på mina tio timmar med spotify, då jag inte har orkat fixa varken Unlimited eller Premium. Helt plötsligt får jag 2½ timmar till att lyssna och nu finns inte ens mätaren kvar på spotify. Så nu lyssnar jag, som om allt var som förut?

Forgive me my mistakes and let me do them again

Söndag den 12/6-11

Godkväll! Det har varit en bildrik dag idag - om man syftar på bloggen då dvs. Besökarantalet har slått skyarna och jag har idag haft ett besökarrekord. Från detta drar jag slutsatsen att ni vill se mer bilder? I och med att ingen vill lägga någon kommentar, så får jag ta antalet unika besökare på denna bildrika dag och anta det.
Fast, med tanke på att jag inte har gjort jättemycket idag, var det nog lika bra att jag la upp massor med bilder istället. Det jag har hunnit med idag är att baka, tittat på film, varit ute och gått samt gjort lite fys. En händelserik dag, visst? Kanske inte, men det är nog lika bra det. Måste ladda upp inför jobbet som börjar imorgon. Ställer klockan på 5.45 och det känns kanske inte sådär superbra, men pengar kommer att rulla in och det tackar jag icket nej till!

Klassfesten i bilderSkolavslutningen i bilder


I don't hate you I just want to save you

Lördag den 11/6-11

Jag ska väl börja detta inlägg med att skriva SOMMARLOV! Inte för att jag riktigt har fattat det än, men det kommer väl på någon vecka. Börjar att jobba nu på måndag, så än kan man inte ligga ute och lata sig på dagarna. Känns dock skönt att ha första perioden då man fortfarande är van vid att gå upp tidigt på mornarna. Som nu lär bli ännu tidigare då jag börjar 6.30, men det ska nog gå vägen det också!
Som jag skrev skulle uppdateringen igår bli väldigt dålig - och det blev den också! Började med att vi hade skolavslutning i kyrkan på en utav årets varmaste dagar. Det var minst 30 grader..I SKUGGAN(??!!). Ingen utlandssemester här inte. Vi har vårat utlandsklimat hemma i Skellefteå. Hur som helst var jag fruktansvärt nervös, som jag inte har varit på ett jäkla bra tag, men det gick vägen med både min och Mirres låt och med min låt. Fick "stående ovationer" som Jonnie sa och "Finns inte ord att förklara, bara ett - Awesome" av Filip. Kom även fram människor jag inte pratat med tidigare som berömde mig, vilket gjorde mig glad i hjärtat! Därefter blev det fotografering med hoppkort och andra finfina kort som jag hade tänkt lägga upp senare.
När alla hade fotats begav jag mig direkt till min kusins lägenhet där diverse släkt var och förberedde plakat till studenten och mat. Begav oss ut i värmen och höll bokstavligen på att dö av svett då vi väntade på att de nya studenterna skulle springa ut. Många fina bilder även där som jag lägger upp senare. När de sedan hade hoppat på sina flak tog vi oss hem, drack oss fulla på vatten och fortsatte med maten till studentfesten. Kusinen tog sig hem och vi tog några studentkort, som jag även hade tänkt visa(galet mycket bilder jag måste visa nu). Åt sedan gott och skyndade mig sedan att hoppa in i bilen med Elmira och de andra brudarna för klassfest. Där bjöds det på skratt, prat, smått och gott, fantastiskt utsikt, spel, tältning och (nästan) dygnat. Bilder från den kvällen kommer även. Så detta blir nog det sista skrivna inlägget på ett tag, eller ja, vi får väl se om det.
Och ja, inlägget ser fruktansvärt tapigt ut, men det beror helt på att jag inte kan hantera Google Chrome..

He said it is time for me to go and leave

Torsdag den 9/6-11

Godkväll! Stekigt väder och sovmorgon även idag. Hade i princip inga seriösa lektioner. Fick tillbaka tre prov, varav matte, fysik och engelska. Fick tre riktigt bra betyg som jag är riktigt stolt över! Även klartecken för fotografiska bilden betyget som blev fruktansvärt bra. Ett bra avslut på skolan helt enkelt. Inte nog med det spelade vi brännboll mot andra naturarklassen som innebar förlust för oss med en poäng. Kan tyckas orättvist, men inte hela världen. Även fast det var blodigt allvar just för stunden.
Har nu ikväll umgåtts med mormor och morfar samt fixat lite småtjaffs till morgondagen. Imorgon är det, som de flesta i skellefteåområdet vet, skolavslutning och den är så gott som välkommen. Är dock lite nervös inför sången för min del, men det ska nog gå vägen. Har ingen förkylning på gång vad jag vet(spotta tre gånger över axeln) så rösten lär inte vara helt förstörd. Brukar vanligtvis inte vara nervös, men nu är jag det!
Inte för att jag finner mig själv cool på något sätt, men jag gillar mina nya brillor och de kommer att få stå ut med mig hela sommaren - tro mig!

Erica

Vackra Erica från studentbalen!
Tamron 28-75mm/2.8

Över hela denna jord - oyeah oyeah

Onsdag den 8/6-11

Nu mina vänner börjar det dra ihop sig. Om mindre än 48 timmar har jag sommarlov och det känns förbaskat bra! Om det nu inte vore för denna värme!
Denna dag har bjudit på svett, svett, svett och åter igen - SVETT! Även fast jag körde på shorts och linne kunde jag inte sluta att svettas. Tror mitt hår bidrog med en hel del, men då jag inte passar i uppsatt hår fick jag lov att leva med det tjocka håret som gjorde att huvudet mitt kokade. Inte nog med detta spelade jag och resterande del av klassen brännboll efter skolan för att ladda upp inför morgondagens möte mot A klassen. Jag höll på att dö och skulle det inte har blåst de ynka vindarna hade jag nog gjort det. Man ska inte klaga, men jag gör det ändå. Dagar som dessa ska man kunna vara hemma, umgås med vänner, bada och bara ta det lugnt. Inte tvingas till skolan där man ändå inte gör någonting vettigt.
Efter brännbollsmatchen köpte vi glass och solade samt gick omkring på stan för att fördriva tiden tills jag och brudarna skulle äta på Tatung. En otroligt mysig middag med de fina. Satt även ute sedan och pratade i skuggan - där det var som bäst. Fick mig sedan ett sms om volleyboll match, så då var det bara att hoppa på första bästa buss för att bege sig hemåt, ta på sig badkläder och bege sig till kanot för en volleybollmatch och bad. Massor med trevligt folk och årets första dopp! Kallt som attan var det, men nog överlevde jag och Linn det nog!
Nu sitter jag här, nyduschad och funderar på vad man ska ta på sig imorgon. Lär vara lika varmt imorgon och man måste kunna klara sig ute på brännbollsmatchen utan att dö av värmeslag. Får se vad jag kommer fram till! Hoppas ni har haft en fin dag! :)
You're in my thoughts.Cause you don't wanna love me

En sneakpeak från dagens händelser!

Everything comes to an end

Här ser ni då min fagra bränna jag har fått. Anser mig själv inte som vältränad på något sätt, så det är inte därför jag la upp bilden. Det var mer för att visa er att jag FAKTISKT har fått en redig bränna av den svenska solen. Brukar inte hända mig så att säga.
Som ni kanske kan lista ut, i och med träningstoppen, är att jag ikväll har varit på fotbollsträning. Gick väl helt okej, men riktigt rolig var den. Umgicks med mina vänner myggorna också. Känner att de är lite för närgångna ibland, men jag lyckades överleva det också.
Imorgon kommer uppdateringen suga p.g.a. fullbokat schema. Säger inte nu vad detta nu kommer att innebära, men det kommer ni få veta imorgon..kväll...kanske.

James Morrison - Dream on Haley

James Morrison har alltid varit en favorit hos mig, speciellt då det gäller lugna dagar då humöret kanske inte är på topp. Hittade denna låt på hans senaste album och jag måste säga att den fastnade direkt. En riktigt härlig låt!

Makes me move like a freak

Måndag den 6/6-11

Today vänner, är det galet varmt ute(som det även var igår) så jag och pluggböckerna har spenderat dagen ute. Jag valde att steka medan jag läste och plugget tog så pass lång tid, så tiden rann iväg och ja..nu har jag bränt mig. Inte så att jag är knallröd som en kräfta, men det svider lite i skinnet. Kan bli en spännande natt med tanke på att jag har vänt dygnet och p.g.a. min brända hud.
Jo, jag gillar blommor.

I will never be afraid again

Söndag den 5/6-11

Vilket väder vi har idag! Solen lyser på himlen och ända fram tills nu har det inte synts något moln på himlen. Nu är det några små och tunna, men solen är det överlägsna idag. Blåser inte lika mycket idag heller. Igår sa de till och med att det fanns tromber i Skellefteåområdet. Kan säga att jag inte kände peppen för att cykla hem från Elin då, men jag överlevde den turen i alla fall.
Hade hur som helst en riktigt trevlig kväll med henne, Linnea, Hanna, Filip, Alexander, Victor, Rebecca och Niklas. Såg på film och hade det bara trevligt. Var ett tag sedan sist, så det var ju ett plus i kanten att ses.
Idag har jag varit effektiv. Solat medan jag pluggade, samt läste en bok och hjälpt pappa med förrådet. Själva förrådet är klart så nu är det bara golvet kvar och sedan är vi klara. Känns som att jag har gjort något vettigt idag! En bra bränna har jag också fått, så jag lär inte se ut som ett vandrande lik på skolavslutningen. Om nu huden känner för att hålla kvar de brända cellerna tills fredag.
Memories won't go.Give me that flower power

Nikon D3000 Tamron AF 28-75mm/2.8

Come closer and take a closer look

expLördag den 4/6-11

Guten Abend Apfel! Det blåser inte nådigt ute idag kan jag säga er. Har varit ute och klippt gräsmattan, men då var inte det inte gräsmattan jag kämpade med, då var det att kämpa sig kvar på marken. Jag vet inte hur många m/s det har varit, men då träd faller ner för att det blåser så mycket måste det vara mer än 5 m/s i alla fall. Hur som helst känner jag mig duktig då jag har hunnit klippa gräsmattan, plugga inför NK-provet samt fotat. Mycket gjort så att säga. Ska även hoppa på cykeln nu alldeles strax och bege mig mot konsum för att träffa upp Filip och sedan beger vi oss till Elin för filmkväll!

The moment I saw you cry

Fredag den 3/6-11

Godnatt äpplen! Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har inte haft tid att sitta vid datorn förrän nu. Som den businesswoman jag är så har jag haft ärenden hela dagen(fast ne). Kilade in med min mor till stan för att kolla om en studentpresent till min kusin som tar studenten nästa vecka. Därefter köpte jag lite smått och gott som jag kanske ska visa er imorgon? Innan jag mötte upp Elin. Vi köpte med oss, tro det eller ej - vax för att kirra några snygga spiror till den kommande sommaren(som för övrigt redan har kommit). Tog oss även en glass i det härliga vädret.
När vi kom hem till mig startade vi en liknande variant av gräsklippning. Var ingen höjdare då det inte funkade särskilt bra och benen blev till rödflammiga stolpar. Så vi gav upp det ganska snabbt och kollade på film i stället, som vi i princip har gjort hela kvällen. Vi hann att se tre och en halv film under kvällen hos mig, där vi även besökte konsum och kanotudden. En mycket angenäm kväll som var oerhört trevlig! :)
Nu lär jag sitta vid datorn ett tag innan jag hoppar i säng. Hoppas på ett lika bra väder som det har varit idag, imorgon, men enligt diverse väderleksrapporter ska det regna. Kul..!

Borta bra, men hemma bäst

Torsdag den 2/6-11

Är det bara jag som inte kan se statistiken på bloggen(Av er som läser min blogg som har en egen blogg)? Lite märkligt är det ju, var även så igår. Känns så tomt, som att något fattas..
Satt uppe till någon gång efter två med kodmallen till bloggen för att fixa till lite. Så jag har nu lagt in en länk till mitt "Flickr" konto där ni kan kolla på mina bilder. Jag har inte varit särskilt aktiv, så många bilder finns det inte, men jag ska försöka att uppdatera mer och mer så förhoppningsvis kanske någon känner för att bli min vän där? Har ingen aning om hur det funkar än, så om någon vänlig själ känner för att hjälpa mig uppskattas det mycket!
Har under förmiddagen hjälpt pappa att göra klar gruden till förrådet vi håller på med på bakgården, så nu är den fixad och jag känner träningsvärken i armarna. Även fast jag tycker att jag är lång, var jag tvungen att stå på tå och hoppas på att armarna skulle räcka så att plankorna inte skulle falla i huvudet. Därefter kom Julia förbi, så vi har pratat hela dagen vilket var riktigt trevligt! Vi kom fram till att vi var med varandra senast förra året under vintern. Galet att det kan bli sådana mellanrum!

The Colours of the grass


Om jag säger att du är vacker, men att det inte spelar någon roll.

Nu är jag hemma från bion med mina fina vänner. Såg "Baksmällan 2" och den rekommenderar jag starkt! Fruktansvärt pinsam på alla sätt och vis, lite barnförbjuden sådär också. Märktes rätt tydligt vilken åldersgrupp den hade lockat i alla fall. Majoriteten (99,847204%) av biobesökarna var ungdomar. Att sällskapet sedan var riktigt trevligt gjorde ju inte saken sämre. Åkte sedan hem i en proppfull bil där majoriteten (80%) var män och jag, som var den enda kvinnan. Känner att matte A fortfarande sitter kvar inom mig!
Ska jag ta och berätta lite om dagen då kanske? Dessa skoldagar har ju faktiskt varit rätt okej då det inte bara är vanliga lektioner. Hade min sista fotografiska bild lektion som resulterade i ett riktigt bra betyg som jag är supernöjd med! Därefter gjorde jag fysikrprovet, som enligt mig och alla andra var riktigt knepigt. Så ensam om den saken var jag inte! Skönt att ha gjort bort det i alla fall :) Skyndade mig sedan till svenskan för att sedan proppa i mig lite lunch och åka med Mirre till landskyrkan för att öva inför skolavslutningen. Allt börjar sitta nu och jag är riktigt nöjd med vår insats. Ska bli spännande att se slutresultatet!
Sista lektionen blev gympan där vi valde tältgrupper till trean då vi far till fjällen från måndag till fredag i början av skolan. Riktigt spännande och kul! När det sedan var valt blev det brännboll där jag fångade en lyra och fick till ett riktigt bra slag. En lyckad dag så att säga!
Inte nog med detta mina vänner, när jag kommer hem står det en fyrhjuling på gården som min fader hade köpt i hemlighet(inte till mig, onej haha) till den kommande jakten. Eftersom jag tog skoterkortet i vinter får jag även köra fyrhjuling, så jag testade på detta och körde runt lite i Ursvikenområdet.

Believing all the legends

Onsdag den 1/6-11

Så är vi inne på den första juni och det känns. Solen ligger på ute och det är riktigt härligt. Har egentligen inte tid att skriva nu. Ville, Pierre och Adam kommer och hämtar upp mig om en dryg halvtimma och då ska jag vara fixad och klar inför bio med de + Alle, Erica, Olivia, Simon och Wille. Kommer att bli en riktigt trevlig kväll, men eftersom jag sitter här nyduschad borde jag ägna lite tid åt att få håret mitt att torka(kan inte använda hårtork, då får jag ett afro) så jag får väl "Whip my hair" eller något liknande. Här kan jag inte sitta. Får försöka att trixa ihop ett inlägg då jag kommer hem senare ikväll!

RSS 2.0