I just feel complete when you're by my side

Torsdag den 31/3-11

Hallå! Ursäkta min otroligt dåliga uppdatering. Känner att bloggen kommer mer och mer ifrån mitt intresse, men jag ska försöka att hålla den vid liv ett litet tag till. Skulle sitta fint med lite fler kommentarer*hint*

Eftersom vi skulle vara på teknobalder idag har dagen varit otroligt lugn - kanske lite för lugn. Var meningen att en klass skulle komma på förmiddagen och en på eftermiddagen. Kom det någon klass på förmiddagen? Nej, så där satt vi och var peppade in i det sista att få leka(tolka detta rätt) med små åttor, som inte kom. Vi fick då hål från halv tio till halv ett då nästa klass skulle komma. Jag och Elin gick då in till stan och bokade bord samt kollade runt på Skellefteås utbud av BH:ar. Inte nog med det så blev jag tillfrågad att sjunga på skolavslutningen av en spellärare på skolan som medverkade i "Beatles" konserten. Otroligt roligt!

Därefter åt vi lite lunch och peppade till nästa klass skulle komma. De kom och vi kunde starta lekarna. Gick riktigt bra att hålla i allt och nervositeten fanns inte alls! Var även kul att ställa frågor om oss själva som de endast kunde gissa på genom att titta på oss. Då fanns frågan "Vem har varit fotbollsmålvakt?". Jag gav då en hint och sa att man kanske skulle se lite vältränad ut och de gissade på mig. Finns alltså kvar några slags muskler som tyder på att jag har gjort någon form av aktivitet under mitt 17-åriga liv. Vi fick sedan sluta halv tre vilket innebar att vi fick sluta ca en och en halv timma tidigare än i vanliga fall.

Jag drog mig hemåt, åt lite middag och for sedan på sången. Valde låten "You don't have to say you love me" och tror nog att det kan bli riktigt bra. Därefter hämtade vi upp Johan som följde med mig hem och spenderade kvällen med mig. Riktigt mysigt och trevligt. Pajken lämnar mig hemma då han drar till fjälls. Kan säga att jag blev en aning avundsjuk, men bara en aning.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Imorgon slutar vi tio, men vi ska sitta kvar på skolan och göra lite läxor. Därefter ska vi fira Ramona som fyller år (egentligen på söndag) genom att äta middag på Tatung och bara umgås. Kommer att bli superbra! Vilket innebär en rätt kass uppdatering.
You and me we used to be together every day together always

Har skrapat ihop lite vuxenpoäng idag i form av att städa rummet(möblera om halva) och tvätta. Inte för att det är särskilt mycket, men nu när plugget har avtagit lite har jag ju tid till annat. Tro dock inte att jag har varit pluggfri. Jag har suttit i drygt två timmar och pluggat på naturkunskapsprovet vi har på tisdag. Ska jag vara ärlig känns det lite halvtomt att inte ha så mycket plugg. I vanliga fall sitter jag med plugg upp till öronen, men inte nu. Nu är det rätt lugnt för min del, men när som helst kommer väl proven in likt en tsunami.

Imorgon blir det ingen vanlig skoldag för min del. Jag och halva min klass ska välkomna åttor att prova på naturvetenskapliga aktiviteter på teknobalder. Så vi kommer att befinna oss där medan den andra halvan av klassen får roa sig med vanliga lektioner. Rätt härligt ändå! Därefter har jag sång, vilket jag också har längtat efter då jag nu har kommit fram till två låtar jag ska fortsätta att sjunga på tills jag valt vilken jag vill ha. Efter det hämtar vi upp Johan och han följer med mig hem, awesome!
Detta inlägg har varit klart i en timma, men jag har glömt att publicera det.

Onsdag den 30/3-11

Godeftermiddag! Solen lyser fortfarande utanför fönstret och jag har en riktig vårkänsla. Som jag konstaterade tidigare är jag ingen äkta norrlänning som vill att snön ska försvinna. Jag hoppas ni förlåter mig på något sätt, men jag vill hemskt gärna ha sommar så snart som möjligt!

Denna dag har minst sagt varit härlig med FB där jag fick veta att jag ligger på ett svagt MVG, dvs. om jag fortsätter på den nivån jag är nu ska jag troligtvis kunna skrapa hem ett MVG i kursbetyg också. Därefter kollade vi på "Baldershowen", som är en show som visas varje år och utförs av de 3:or som har det som projektarbete(4 som i en enda mening för övrigt). Riktigt bra var det, som alltid! Efter det hade vi lunch och 3½ timma senare bad.
Eftersom solen fortfarande lös/lyste då jag kom hem slog tanken mig att jag kanske skulle försöka att byta ut min profilbild. Jag tof med mig stativet och kameran ut och posade framför kameran. Jag har aldrig varit någon linslus och kommer aldrig att vara det. Är inte alls bekväm framför kameran, mer bakom. Så jag fick väl till en bild av x antal tagna. Dvs. den som sitter till vänster om detta inlägg.
Run away with my love

Tisdag den 29/3-11

Hallå! Allt bra med er? Med mig är det bra, livet rullar på även fast sömnen är lite efter. Sov trots allt nio timmar i natt, men kroppen behöver tydligen mer. Kommit ikapp lite i alla fall.

Dagen har rullat på bra med sovmorgon, matte och sedan engelska där vi hade våran redovisning. Var inte ett dugg nervös för ovanlighetens skull, så mitt lilla "tal" kan inte ha varit helt kasst. Därefter hade vi lunch och efter det NK, vilket innebar STENPROVET! Kan väl inte säga att det gick dåligt, men superbra gick det inte heller. Så något fel har jag nog, men hur många det blir är svårt att avgöra. Tillsist hade vi kemi och därefter gick jag in till stan för att lämna tillbaka en kofta jag köpte på stan i lördags. Hade tänkt ge koftor en chans, men det passar helt enkelt inte på mig, så jag lämnade tillbaka dem och köpte istället en skjorta som det var 30% på. Tror jag har hela 13 stycken inne i min lilla garderob nu, inte dåligt :)

Ikväll får vi se vad som händer. Blir nog att se hockeyn, även fast jag inte har nerverna för det över huvud taget.

Gårdagens roliga:
Vi sitter på kemin och går genom olika bindningar mellan molekyler i den organiska kemin. Vi kommer då in på hår. Dvs. att allt hår i mikroskåp är spiralformat, men vissa har mer och vissa har mindre.
"Ja, de med lockigt hår har ju större spiraler.." Alla vänder sig om och kollar på mig, även läraren.


You make it real for me

Mitt huvud är nu fullt med stenar, stora som små, färgglada som icket färgglada. Återstår att se hur det sk. "Provet" kommer att gå imorgon. Ska jag vara helt ärlig så blir jag inte helt förkrossad om jag skulle få några fel. Finner fortfarande inte det viktiga i att kunna vad stenarna på min grusuppfart heter.

Felicia blev min räddare ikväll då hon ringde upp mig och frågade om jag ville kika över. Sagt och gjort, jag drog på mig skor och jacka och drog mig över till Felicia. Där satt vi mestadels och pratade, som alltid, men vi spelade även "Kinect" som hon fått i födelsedagspresent. Riktigt underhållande. Dagens teknik. Väldigt fascinerande och lite till.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Har sovmorgon imorgon och den har jag faktiskt tänkt utnyttja nu. Så tack och hej för mig så hörs vi troligtvis imorgon.

Beg you to come home

Måndag den 28/3-11

Hallå! Hur är det med er? Med mig är det bara bra, lite trött bara, men det börjar vara rätt vanligt för mig nu. Borde kanske vänja mig snart?

Dagen har rullat på bra, men har varit riktigt dryg med sex lektioner. Kemi, NK, Samhälls, Matte, Fysik och Tyska. Skulle bara lagt in Biologi B där och någon labb så skulle det vara en typisk "naturar"-dag. Ingenting speciellt hände på skolan, så inlägget lär bli kort. Det enda som kanske är något så när intressant är att vi började med matte D idag.

Ska nu ta tag i stenarna som vi ska kunna tills imorgon. Återstår att se hur det där kommer att gå. Stenarna vi kollade på idag såg helt annars ut än de som fanns på nätet. Tänker fortfarande "Varför stenar?!"


Titta vilken fager bild jag hittade i arkivet!


Ménage A Trois

Kan säga er, mina äpplen, att jag nu är helt slut i kroppen. Jag och Elmira for ut på en långprommis. Eller vi har gått den rundan förut, men denna gång gick vi snabbt och raskt på ganska precis en timma och detta var inte en kilometer kan jag lova. Gått runt hela ursviken skulle man kunna säga, borde kunna säga något?

Jag har dessutom övningskört idag och igår. Var ett bra tag sedan jag övningskörde, tur att allt börjar sitta i ryggmörgen. Förut var det inte roligt om man inte hade övningskört på en vecka. Då var allt borta, puts väck. Känns konstigt att jag fortfarande har ett halvår kvar innan jag kan ta det medan alla mina vänner i min omgivning tar körkortet var och varannan dag.

Imorgon börjar skolan om igen, kan säga att jag inte känner peppen för det. Kanske mest för att jag i helgen inte har sovit så mycket. Borde försöka att ta igen sömnen någon gång. Ser ut som en zombie.


Våra vänner de vaktar dagen lång

Här har jag hittat massor med härliga intron till tecknade serier jag brukade titta på som barn. Galet att man kan texterna fortfarande, men de är fortfarande lika underhållande. Känner mig en aning fjantig, men man ska bjuda på sig själv :)


You gotta love it


Vackra Elmira!


I'm so lonely baby

Söndag den 27/3-11

Ojoj vilken dålig uppdatering det har varit! Igår skrev jag inte ett endaste inlägg på bloggen = satt inte mycket vid datorn = bra för miljön. Inte för att min tanke var att det skulle vara bra för miljön, kanske mer för att jag har varit riktigt upptagen i helgen. Let me tell you guys about my weekend!

For in till stan med Elmira igår, så shoppingen började 10.00 och slutade 14.20. Var en riktigt trevlig dag med värk i benen, skratt och fika. Vilken träning, springa mellan affärer som tokar och prova kläder. På och av hela tiden! Men som sagt var det himla trevligt :) Fick även med mig lite kläder hem som jag kan lägga in på bloggen senare om ni vill? Är som sagt inte jättemodeintresserad. Så kläderna kanske inte faller er i smaken? Jag köpte mig dock ingen till skjorta, konstigt nog.

Hade dessutom fått besök av mormor och morfar, så jag umgicks med dem en stund innan jag for till Johan på kvällen. Hade ju en månad igår!♥ En mycket fin kväll, som alltid. Älskar honom(eller dig eftersom jag fortfarande vet att du läser min blogg, hehe).

Idag har jag inte gjort mycket alls. Umgåtts med mormor och morfar samt gått ner till min gamla skola och kollat runt. Blev lite tillbakablickar, bra som dåliga. Lite nostalgi faktiskt!

Detta var då min helg väldigt kostfattat! Nu ska jag fixa en skiva till M&M, sedan ska jag plugga på stenarna och tyskan. Ett lugnt avslut på helgen.


You think you're something huh?

Fredag den 25/3-11

Hallå! Jag vet att min uppdatering idag har varit kass, därmed den låga statistiken.

Dagen rullade på bra med FB, lunch, kemi- och fysiklabb. Gick faktiskt riktigt bra på kemilabben där vi fick göra estrar(lukter som påminner om bl.a. päron, äpple osv.) och sedan oxidera alkoholer. Luktade inte mumma där inne i labbsalen senare kan jag lova er. Tur att vi var första gruppen om vi säger så.

Därefter hade vi fysiklabben som jag hade fruktat hela veckan. Kan säga att humöret brukar vara i botten på dessa lektioner, men det flöt på fint och jag och Carro klarade oss genom uppgifterna med lätta steg(eller ska vi säga impulser?).

Hade sedan tänkt spendera kvällen hemma eftersom jag i veckan inte har sovit allt för bra. Dock kom Erica förbi och gjorde mig sällskap, vilket jag inte tackade nej till. Så vi drog oss ner till konsum, pratade och såg på film. En riktigt trevlig kväll helt enkelt!


Har du kunnat öppna dig som jag?

Så vad har jag, naturaren, spenderat min kväll med? Jo, jag har suttit och pluggat in 17 olika stenar till provet vi har på tisdag. Då frågar jag mig själv. Varför ska man kunna 17 olika stensorter? Hur ofta ser man svavelkis på marken? "Åh, svavelkis! Lämnar jag den till rönnskär kan de utvinna svaveloxid!". Nog för att jag redan har men av natur, men inte har jag då tänkt låta det gå så långt! Hur som helst har jag lärt mig dem nu, så nu kommer jag varje gång jag går på grusgången tänka "Ah, Granit och Gnejs!".


Imorgon går jag full dag, dvs. vi har två labbar. Så halv fyra slutar jag. Inget jag peppar för direkt, men jag får leva med det. Vilka jobbiga I-landsproblem jag har? Fick förresten en fråga på mitt förra inlägg om konserten som skulle vara i april!

Anonym:
Vilken låt ska du sjunga då? :D

Svar:
Eftersom jag får välja låten själv har jag ingen aning. Har suttit under kvällen, medan jag pluggade in stenarna och lyssnat på massor med olika låtar. Så jag har väl sju tycken jag funderar på. Vet dock inte om det blir någon utav dem eller någon helt annan :)


You don't really care about the music do ya?

Torsdag den 24/3-11

Hallå! Hur är det med er? Med mig är det bra, är dock helt död i huvudet efter dagens kursprov. Ändå satt jag bara drygt två timmar, medan vissa andra satt tiden ut - dvs fyra timmar...

Började i alla fall dagen med kursprovet då som jag redan har tagit upp. Gick förvånansvärt bra så det kanske blir ett MVG på detta prov ändå? Kan säga att jag hade blivit mer än nöjd över ett VG, men då provet gick så bra kanske det kan bli ett högre betyg. Skulle inte sitta fel i betygskistan. Därefter hade vi ett gigantiskt hål fram till halvtvå, så vi gjorde lite engelska och tog det lugnt. Kan säga er att klassen inte såg pigga ut. Som om någon just hade dött. Alla såg likbleka ut och med hängande huvuden. Inte för att det gick dåligt(tror jag) utan för att de, som mig, var rätt döda i huvudet.

Fysiken som sedan började var väl ingen höjdare. Nog för att jag fattade allt och uppgifterna gick som smort, men jag var nog halverst borta. Efter det var det tänkt att vi skulle ha engelskaredovisning, men vi fick besök av några som tog upp hela lektionen. Så en rätt skön dag har det varit ändå.

Nu är jag hemkommen från sången som gick riktigt bra. Fick veta att gymnasieeleverna ska få sjunga på någon konsert i april och att jag ska få sjunga solo. Vilken låt vet jag inte än. Så nu sitter jag och spånar genom min spellista för att hitta någon godbit. Vad jag även gör är att leta upp bilder på stenar. Ska nämligen ha ett stenprov på tisdag där vi ska lära oss att känna igen 17 olika stenar. Känns väldigt nödvändigt?
Businesswoman

Onsdag den 23/3-11

Jag tillägnar detta inlägg till min mor och min underbart fina vän Felicia som båda två fyller år idag!♥

Kommer att uppdatera dåligt. Ska hinna våldgästa Felicia med presenter, fira min mor, plugga inför mattekursprovet och sedan gå på en prommis med Elmira! Då vet ni :)


Du kan få bli min idiot

Jag gjorde misstaget idag och tog med mig kemin istället för matten hem. Kan säga att det faktiskt kom en svordom ur munnen då jag öppnade väskan och läste "Kemi B" istället för "Tal&Rum C+D" som våran mattebok så vackert heter. Jag fick dock leva med det. Jag hjälpte då min mor med att dekorera tårtan tills imorgon. Fyller ju 18 då! Eller hur det nu var.. Näe, min mor fyller år samt min FellePelle. Så imorgon blir det storkalas + MASSOR med matteplugg. Kommer att bli en osedvanligt konstig kväll med massor av tårta och matte.

Hur som helst kom Alledude förbi kring sju. Spelade lite på gitarren, som jag inte har gjort på ett jäkla tag. Därefter tog vi oss en lång prommis som slutade med en liten snöstorm. Tänk er ingen vind, men massor med snö som bara rasar ner från himlen. Min annars svarta jacka var vit då jag kom hem.

Jag har dessutom blivit kontaktad av diverse band som spelade i fredags i hopp om att jag hade tagit några vackra kort på dem. Hur de fick tag i mitt namn har jag ingen aning om, men kul att de frågade. Så nu har jag skickat massor av bilder till okända människor. Kan alltid hoppas att man får något "Tack!".

Nu: Sängen!


Then he's in controll

Tisdag den 22/3-11

Godeftermiddag! Hur är det med er? Själv är jag på ett strålande humör. Tror att det beror på att det håller på att bli vår nu. Ska jag vara en oäkta norrlänning och säga att jag börjar bli less på vintern? Den kan i alla fall få försvinna här, så kan den vara kvar hos mormor och morfar till påskhelgen. Även fast det i nuläget känns omöjligt då jag imorse kring åtta hade 12 grader utanför fönstret(då med solen som låg på). Med denna värme kommer snön att vara borta fram till helgen, eller liknande.

Har i alla fall haft en riktigt skön dag med engelska"prov", matteplugg, naturkunskap samt kemi. Eftersom vi har nationella nu på torsdag har de andra lärarna tagit avstånd från att lägga in prov under denna vecka och det känns riktigt underbart!
You and I must fight to survive

Haft en fruktansvärt fin kväll med min fina! Är så fruktansvärt kär att det inte går dit en till kärlekscell, det går nog helt enkelt inte!

Imorgon har jag sovmorgon, så jag hade tänkt lägga mig nu och faktiskt unyttja denna sovmorgon. Är lite efter i sömnen känner jag. Så med detta otroligt korta inlägg säger jag tack och hej för mig för idag så återkommer jag troligtvis imorgon, som alla andra dagar!


Hysteria

Måndag den 21/3-11

Hallå! Sitter här och lyssnar på Muse. Ska jag vara helt ärlig så hade jag tappat suget på dem för kanske två veckor, men jag insåg igår hur underbara de faktiskt är. Man kan inte skita i dem bara. De är ju för underbara!

Dagen rullade på bra med en teater klockan tio som var riktigt bra. Den kvinnliga skådespelaren får en elogé för hennes insats. Otroligt duktig var hon! Dessutom pratade vi med politiker vid ett fram till tre, så denna skoldag har vi endast haft två vanliga lektioner av sex. Att vi som grädden på moset slutade lite mindre än en timma tidigare gjorde dagen rätt underbar! En bra start på en skolvecka dvs :)

Nu sitter jag och väntar på att Johan ska entra mitt rum, men för tillfället är han fortfarande online på msn. Så den tillfälliga väntan är förgäves, men snart så!
MK Ultra

Idag har jag verkligen utnyttjat dagen. Först med att åka skidtävlingen, därefter gjort klar engelskan, ätit middag, slått in presenter, grattat Elmira och pluggat matte. Inte en timma till spillo, fast jo det har nog varit så ändå. Känns ändå som att jag har gjort något vettigt idag. Söndagar brukar för mig vara pluggdagar och slappardagar, men inte denna dag!

Imorgon börjar skolan om igen(bara jag som tycker att helgerna går sjukt fort?). Något jag kanske inte riktigt kände peppen för. Vi ska dock se på någon teater på förmiddagen och sedan lyssna på något politikersnack. Så dagen i sig kommer nog att bli rätt härlig ändå. Inte nog med det så kommer troligtvis Johan hit på kvällen. Blir super!


Muse - Exogenisis Symphony part 1, 2 and 3

Här har ni tre symfonier av Muse som jag verkligen älskar att lyssna på. Matts härliga röst och pianoslingorna är verkligen godis för öronen! Deras album "The Resistance" har verkligen allt och lite till!

I'll do this on my own

Söndag den 20/3-11

Jag börjar detta inlägg med att gratta min fantastiskt fina vän Elmira som fyller hela 18 år idag! Hinner du läsa detta innan i kväll så kan jag väl säga att jag kommer och våldgästar dig med presenter!♥

Gårdagens bad med Linn var minst sagt lyckat! Många minnen kom tillbaka från den fantastiska sjuan(då man faktiskt for och badade på fritiden och inte med skolan). Året då man just hade kommit in i puberteten och ansåg sig själv vara riktigt fager, fast man var tvärt om. Fina tider! Jag och Linn var även de enda som var och badade från början, så vi hade hela bassängen för oss själva. Blev lite poolparty och trampolindisko med fina poser. Därefter bastade vi ett bra tag och for sedan vidare till ICA för att köpa oss lite godis.

Kvällen spenderade jag även med Linn, men också med Alle. Vi tittade på film, åt grönsaker med dipp + popcorn och bakade kladdkaka as usual. En mycket trevlig kväll!

Och nu över till dagens händelse, en händelse som gjorde mig riktigt glad i hjärtat. Min far hade nämligen anmält mig till ett skidlopp som hans jobb anordnar. Jag trodde att det skulle bli ett vanligt lopp man kan köra i sin egen takt, men han hade anmält mig till tävling. Så väl på plats fick jag ett startnummer och sedan var det bara att köra på de 6,5 kilometrarna som skulle köras. Tog mig 42,30 minuter för mig att ta mig hela rundan. Kan säga att jag blev väldigt förvånad över mig själv då jag bara har åkt skidor 3 gånger detta år. Fotbollskonditionen finns ännu inom mig! Hur som helst lyckades jag faktiskt vinna damklassen och därmed en pokal och en ny dammsugare. Blir att inviga den idag då jag ska städa rummet. Kanske blir roligt för en gångs skull.
May the music be with yaHär är några utav bilderna jag tog på e4:ans spelning!

He say "I know you, you know me"

Lördag den 19/3-11

Godmorgon fina äpplen! Jag ursäktar att jag inte uppdaterade någonting igårkväll, men jag kom trots allt hem kvart i två och då kan jag säga att det var en übertrött Madde som klev innanför dörren. Tog mig bara två glas juice, borstade tänderna i sömnen(typ) och slängde mig i sängen. Riktigt härligt att dessutom kunna sova hela natten utan att vakna.

Nu sitter jag och väntar på att Linn ska komma, därefter åker jag med henne(känns konstigt att Linn har körkort för övrigt) och badar. Var riktigt riktigt länge sedan jag badade, så det kommer att bli sjukt bra! Därefter får vi se vad som händer. Var tänkt att jag skulle in till stan och fira Elmish som trots allt fyller 18 imorgon, men jag mår inte superbra så jag fick lov att avböja inbjudan.

Gårdagen var riktigt lyckad med bra band som spelade, trevliga människor(även fast jag hela kvällen var lik en zombie) och såklart Johan :) Var även en spännande busstur hem med Filip där vi båda försökte att vara vakna så att vi inte skulle missa våran hållplats. Mission completed!

Ska även försöka att få in bilderna på datorn idag så att jag kan lägga ut några senare ikväll. Tog trots allt över 100 bilder, så förhoppningsvis blev någon bild bra.


Come and take these tears away

Fredag den 18/3-11

Så är det åter igen helg! Veckan har gått sjukt fort, vilket inte skadar egentligen. Har bara varit grymt skönt!

Idag gick jag(som nästan vanligt) till 10.00. På fotografiska bilden lyckades jag få till en bra bild på motivet, samt började redigera den. Känns som att bilden kommer att vara klar långt före. Så någon sovmorgon kanske det kan bli? Därefter drog jag och Elin in till stan för att köpa presenter till min mor, Elmira och Fellepelle. 2/3 presenter köpta, så till veckan blir det att köpa den sista! Sedan fullgjorde vi uppgiften som de äkta naturarna vi är och stannade kvar på skolan till tre. Alltså fem timmar extra än vad som behövdes. Känns som bra.

Ikväll ska jag dra in till stan med Filip, Alle och Simon. Ska se massor av band spela, därbland ska min Johan spela. Håller på hela kvällen, så man kan väl säga att uppdateringen åter igen lär bli kass. Ska försöka att ta många bilder som jag sedan kan lägga upp :)


Gimme more

Torsdag den 17/3-11

Hallå! Undrar ni vart jag har tagit vägen? Jag glömde ju skriva(men hoppades att ni hade hängt med från inläggen tidigare) att jag ikväll skulle sjunga inför några franska utbytesstudenter, men jag ska väl ta dagen som jag vanligtvis alltid gör annars i alla andra miljoner inlägg jag har skrivit om min vardag?

Skolan rullade på fint. Var meningen att vi inte skulle ha någon samhälls idag eftersom våran rektor påstod att läraren inte var här på förmiddagen. Så vi ställde in oss på ytterliggare ett hål, men icket. Några i klassen kommer och säger att han sitter och väntar på oss i klassrummet. Då var det bara att kila tillbaka och ta fram alla saker. Efter det var det lunch, svenska, samhälls igen och fysik. Därefter kilade jag, Caro och Sonja ner till källaren för att en sista gång kolla genom låtarna så att de satt. Funkade fint och vi drog oss bort mot Campus för att ställa i ordning allt. Efter lite missförstånd var vi i rätt lokal med ca en timma att fixa ljud och inställningar samt bära in diverse förstärkare innan alla fransker och fransyskor skulle komma.

När alla väl hade tagit plats började allt. Jag, som endast skulle medverka i en låt, lyssnade på Caro och Sonja som gjorde ett riktigt bra jobb! Vi blev även bjudna på tacos samt dellibollar innan jag skulle ta plats på scenen. Ingen big deal egentligen. Intalade mig själv att om jag skulle göra bort mig skulle ungefär hälften tillbaka till Frankrike och vi skulle förhoppningsvis inte ses igen(hemsk tanke egentligen), men det gick riktigt bra! Vi fick alla beröm efter framträdandet, så det var ruskigt härligt! :)

Nu snart ska jag bege mig mot sängen. Är otroligt trött och på ett inte för allt bra humör. Tror det beror till viss del på tröttheten.


En mycket fager bild tagen med mitt nya objektiv.


Some people say that I'm not worth it

Dagen har rullat på fint med ett svenskaprov tillbaka, som resulterade i ett MVG. Kändes otroligt skönt! Inte nog med det så tog våran svenskalärare bort provet vi skulle ha imorgon. Hon kanske har insett att vi naturare också kan behöva lite fritid? Därefter hade vi matte, som bara innebar mer plugg inför kursprovet nästa torsdag. Efter det var det kamratstödjarmöte där det bjöds på tårta. Satt fint i magen kan jag säga! Inte nog med att jag fick mig tårta i magen, på gympan hade vi volleyboll! Även fast vi kanske inte var världsbäst var det rätt kul.

MEN pricken över i:et, grädden på moset, toppen över alla toppar - jag hämtade ut mitt nya objektiv! Så ni kan ju gissa vad jag har gjort hela kvällen? Jo, jag har fotat. En konstig sak var det bara. När jag öppnade själva paketet låg det en "Bounty" där bredvid objektivets låda. Antingen har någon på Cyberphoto tänkt smaska i sig den, men av misstag lagt i den i lådan. Eller så kände de för att vara lite extra givmilda och bjuda på en gobit. Inte dåligt!

Nu ska jag bege mig mot sängen. Började detta inlägg för en timma sedan, men under den timman som har gått har jag hunnit göra en header åt fina Ramona!


Say you love me again

Onsdag den 16/3-11

Godmorgon! Börjar detta inlägg med att gratulera min vän Simon som fyller myndig idag! Grattisgrattis! :D

Sitter här på fotografiska bilden och planerar en reklambild som vi nu har tre veckor på oss att göra. Känns riktigt kul och jag vet precis vad jag ska fotografera, gäller bara att lägga upp det bra! Skriver inte ut något nu, men då detta projekt är klart kanske jag lägger upp en bild på resultatet ;)

Fick nyss ett meddelande från posten att jag nu har fått mitt objektiv och att det är klart att hämtas. Förstår ni hur mycket jag längtar till att få komma hem nu? Lär springa till OK trots denna halka. Vill bara ut och fota med det!


Ny design igen

Vad tycker ni om min nya design? Är det någon som borde stanna eller bytas tillbaka till den äldre?

So close no matter how far

Tisdag den 15/3-11

Hallå! Hur är det med er? Med mig är det bara bra, lite trött i huvudet p.g.a. för lite sömn, men annars funkar det fint! Har haft en otroligt härlig dag som innebar två lektioner endast. Fick veta på morgonen att vi hade flyttat fysiken och engelskan, så att vi skulle ha engelska efter matten istället för fysik. Då var det bara att pallra sig genom hela skolan, för att sedan sitta där och vänta i en kvart på läraren - som aldrig dök upp. Vi fick även veta efter det att våran NK var inställd. Så vi har alltså haft hål från 10.40 - 13.50. Alltså tre timmar och tio minuter. Inte så att jag klagar, raka motsatsen! En bra start efter ett lov helt enkelt :)

Jag for sedan och repade med Caro och Sonja, skulle alltså prova att sjunga "Nothing else matters" vilket gick riktigt bra! Så på torsdag ska vi spela inför några inbytesstudenter från Frankrike. Kan bli spännande!

Något som även är spännande är väl då jag får mitt objektiv. Beställde det i fredags, så det borde komma imorgon - förhoppningsvis! Längtar efter att få prova det och lära mig något om det innan fredag då jag ska på spelning. Hade nämligen tänkt "inviga" objektivet då. Så att få hem det innan fredag skulle sitta bra.


I was born to make you happy

Måndag den 14/3-11

Hallå! Jag är inte död, som ni kanske inte hade trott heller. Bättre att försäkra er om det så att någon liten själ ute i världen skulle vara orolig. Är kul att lika många som vanligtvis läser min blogg har varit inne och kollat. Alltså kan inte bloglovin funka för vissa läsare som antingen kollar in på min blogg ändå, eller så har folk lagt till mig utan att orka bry sig om att kolla. Kul att ni vill vara uppdaterade i alla fall!

Har haft en väldigt fullspäckad dag, inget jag missgillar dock. Började med att jag spenderade dagen på teknobalder. Vilket innebar att vi skulle planera en heldag inför nyfikna åttor som kommer och kollar på programmet. Var väldigt roligt, med tanke på att vi annars skulle ha haft kemi, NK, samhälls, engelska och matte. Tyskan kom vi dock inte undan för, där jag fick tillbaka mitt tyskaprov vilket innebar ett VG+. Kändes faktiskt rätt skönt. Hade inte satsat på ett MVG - om man räknar plugget. Så ett VG satt fint i betygskassan!

Därefter mötte jag upp Johan, min fina och underbara Johan!♥ Han var så envis så han bjöd mig på middag, till och med så envis att jag fick lov att bestämma vart. Gjorde mig glad i hjärtat :') Därefter for vi vidare till hans replokal där hans bandmedlemmar var. Trevligt trevligt! Blev kanske inte lika roligt att bege sig hemåt vilket innebar matteplugg. Så i en och en halv timma har jag suttit och pluggat matte. Fanns ju faktiskt kvar lite i huvudet, så helt bakom flötet var jag inte!

Nu har jag tänkt bege mig mot sängen. Är riktigt trött, så jag hade tänkt utnyttja min sovmorgon en aning ;)
Stone Temple Pilots - Interstate Love SongHittade denna godbit för inte så jättelänge sedan! Har aldrig lyssnat på bandet tidigare utan hörde låten på radion. Gillar hans rätt skarpa röst och allt annat med låten. Tycker absolut att ni ska ta tre minuter av erat liv och lyssna på den! Om ni inte vill se den lilla "scenen" före låten börjar så kan ni börja lyssna vid 0.36.

En sådan salig blandning känslor

Ikväll har det hänt tre saker som jag tänkte dela med mig av. Kanske för att göra inlägget en aningen roligare att läsa och för att jag känner mig så kreativ idag.

  • Idag har jag bakat chokladbollar, som jag inte har gjort på x antal år. Kände mig som ett barn igen då jag satt och kletade med degen överallt. Här nedan har ni resultatet!

  • Jag har alltid en tendens att sjunga då jag är ensam hemma. Dels för att jag bara gör bort mig för mig själv och för att jag inte gillar att sjunga då resterande familjemedlemmar är hemma. Så, jag står och gör chokladbollar medan jag sjunger. Då kommer min katt och börjar uppföra sig konstigt, så som att hoppa på bordet som han aldrig gör annars och jamar som en galning. Jag har då dragit slutsatsen att jag antingen sjunger så dåligt att min katt hör det, eller att vi har en till sångfågel i familjen.
  • När jag sitter och tittar på "Män som hatar kvinnor" får jag ett sms där en kompis frågar mig om jag vill sjunga "Nothing else matters" på torsdag. Jag tycker att låten är fantastiskt fin, men jag kan inte texten dessutom är den otroligt mörk. Så vi får se hur detta kommer att gå. Skulle få tänka tills imorgon, men jag känner verkligen hur kul det skulle vara att sjunga den!

Visst blev det en aning intressantare att läsa inlägget nu då jag radade upp det sådär. Inte nog med det så märkte jag nu i efterhand att alla tre punkterna hängde ihop på något sätt. Så det kan gå!

Nu ska jag i alla fall bege mig mot sängen. Imorgon kommer uppdateringen att bli kass, men det beror helt på att jag har skola och att jag sedan ska ut och äta middag med min fina! Kommer att bli helt fantastiskt, har saknat honom!!(som ni för övrigt borde veta vid detta laget..hehe)


A day to remember

Söndag den 13/3-11

Hallå! Solen strålar utanför fönstret och jag har suttit ute och förbättrat min nästan obefintliga bränna en aning. Börjar märkas liite mer i ansiktet nu, även fast det som innan var rätt obetydligt. Tur att man inte blir blekare så man sitter ute, bara lite rynkigare. Lär se ut som ett russin inom en snar framtid.

Har inte hunnit göra så mycket mer under denna slappa dag. Något plugg har jag inte heller och det känns underbart! Borde nog ha tagit hem matten eftersom vi trots allt har kursprov v.12 på torsdagen. Blir fullt med plugg till veckan istället. Även fast jag tycker att det är en aning svårt att plugga inför matteprov. Antingen fattar man det man håller på med eller så inte.

För övrigt kommer min man hem idag. Helt galet hur mycket jag har saknat honom!
Was this over before I knew it?

Rebecka och Felicia for just hem, två tappra kämpare som kämpade med att hålla ögonen öppna. Kan säga att jag var i samma situation som dem. Förhoppningsvis var det inte trötta på mig utan med allmänt, som jag då var. Vet egentligen inte vad det beror på eftersom jag har sovit bra de senaste nätterna. Kanske någon slags skolångest som kryper fram i ryggmärgen? Detta är dock det enda lovet jag faktiskt har velat ta slut, beroende på min man som känner för att vara borta hela lovet. Så det kan gå.

Har i alla fall haft en riktigt trevlig kväll, även fast vi såg ut som tre trötta spöken i soffan. Nästa gång ska vi vara lite mer utvilade och lite mer peppade;) Nu hade jag tänkt lägga mig och sova riktigt riktigt länge så att jag imorgon är pigg! Om vädret tillåter kanske jag tar mig ut på årets första löprunda? Känner att hullet börjar lagras på min mage.


A beautiful winterday

It's in his kiss

Lördag den 12/3-11

Godkväll! Idag har vädret verkligen varit fantastiskt! Några minusgrader i skuggan och kring +10 grader i solen, inte dåligt! Så jag satt ute från elva till ett och solade. Tro det eller er, men jag fick faktiskt en rand, omän den är helt obetydlig! Jag är alltså inte påväg att smälta in med snöns vita färg och det känns rätt bra.

Just efter ett ringde Olivia och frågade om jag skulle med ut och köra skoter och eventuellt grilla. Jag nappade direkt och jag ringde även upp Linn som var på. Så just efter två stod jag och Linn vid en grillring och försökte att få upp en bra eld med några lite småblöta vedträn. Inte det lättaste. Så efter 25 minuter brann det och glädjen spred sig inom oss! Därefter anlände Simon, Olivia och Victor. Blev lite marsmallows grillning och fikatajm, efter ett tag kom även Adam. Vi satt då ute och lapade sol och njöt av dagen. Underbart skönt!

Nu sitter jagg här och funderar på att hoppa in i duschen medan jag även väntar på efterrätt. Åt årets första grillade köttbit idag och till efterrätt blir det varma päron med glass. Inte nog med det så ska jag umgås med Rebecka och Felicia ikväll. En toppendag helt enkelt!


You changed my life

Jag spenderade som sagt kvällen hos underbara Linn som jag inte hade träffat på flera veckor. Var ju ett tag där då vi sågs hela tiden, men nu har plugg, sjukdom och annat kommit ivägen, men inte för denna kväll! Vi började med att baka kladdkaka, som vi nästan alltid gör(har för övrigt ätit kladdkaka väldigt ofta på senaste tiden, lär rulla fram snart) och kollade på Disney film! Blev en Pixar där "Hitta Nemo" stod på listan. Efter ett tag fick vi besök av Alle, Erica, Magnus, Viktor, Simon och Olivia som vi sedan såg "American Pie" med. De for ganska precis efter det och jag stannade kvar och pratade med Linn en dryg timma efter det. Skulle ha stannat mycket längre om klockan inte hade blivit för mycket. En mycket lyckad kväll!Nu ska jag bege mig mot sängen och få mig lite sömn! Har för övrigt varit en riktigt dålig naturare och inte pluggat ett dugg under lovet. Känns som att alla naturargudar är missnöjda över mig nu.


Higher and higher it's burning through my soul

Nu mina vänner har jag gjort något som jag inte trodde skulle inträffa. Jag har beställt ett nytt objektiv till kameran, 3995 spänn kommer jag att få betala för det, men ack så bra det är! Så troligtvis nästa vecka kommer objektivet att komma. Längtar redan sjukt mycket efter att få börja använda det! Här till höger har ni en fin bild på det underbara objektivet jag har beställt!

Har idag även haft en fin stund på stan med Elin där vi fikade och pratade om sådant som har hänt sedan vi sist sågs, dvs. för ganska precis en vecka sedan. Blev även två inköp, en skjorta och en ansiktstvätt. Skjortan var väl inget måste, men den hängde så vackert på galgen att jag var tvungen att köpa den! Ännu en till till min samling, hehe.

Ikväll ska jag umgås med Linn. Alle hörde även av sig om att dra ihop nå folk och hitta på något, får höra vad Linn säger så får vi se hur dagen slutar. Blir nog bra hur som helst! :)

If only you were here tonight

Fredag den 11/3-11

Godmorgon solstrålar! Hur är det med er? Med mig är det rätt bra, lite trött och saknar min Johan, men annars är det fint! Ute snöar det, så den snön som har smält bort kommer sakta tillbaka. Trodde faktiskt för ett ögonblick att vintern var över, men icket. Inte förvånar det mig att den kommer tillbaka heller, så konstig som denna vinter har varit.

Om ca. en timma sitter jag på bussen in till stan. Ska möta upp Elin som har varit i Hemavan och åkt lite slalom och varit en duktig motionär jämfört med mig. Ska ta oss en fika, som vi alltid gör under lov har jag märkt. Fikade även under jullovet. Så påsklovet nästa då?

Nu ska jag ta och fixa till mig lite, sedan ska jag ut i snöstormen. Ha en superfin dag!Jag ägnar även en tanke till Japan som i morse har haft en jordbävning på hela 8.9 på richterskalan! Låter kanske lite att ägna en tanke, men jag anser att det är bättre än inget.


Man ska ju bjuda på sig själv


Nu mina vänner är jag en stjärna på utube! Under min och Saras skoteråkning igår tog vi som sagt mycket fagra bilder. Hennes systemkamera kan filma, så när hon skulle kolla ljuset lyckades som filma mig som skulle instruera hur en bild skulle kunna se ut. Så titta på filmen och njut, eller vad man nu kan göra. Gillar skarpt hur mina hängslen från byxorna hänger ner för rumpan. Ser ju nästan lite smygcool ut, men ändå så otroligt klumpig. Taget från Saras blogg!

Jag: Faan jag filma, jag filma Madde!
Madde: Jag vet vad jag ska köra på! *sätter sig ned*
Jag: Hahah!
Madde: Och så sätt du dig på skotern! *pekar med armen*
Jag: Jag filma...
Madde: Jahahaha...


Let's take place on the iceForever on your team

Torsdag den 10/3-11

Hallå! Sitter här och är helt slut. Dagens aktiviteter slutade minst sagt oväntat. Började i alla fall med att jag, min far och min bror for ner och pimplade. Vinden blåste och det nappade inte. Så vi förflyttade oss runt på kanotudden som några andra grottmänniskor. Efter kanske två timmar nappade det och vi fick oss två småfiskar som vi slängde i direkt. Jag hade absolut ingen tur med pimplingen, så jag fotade med min kamera som jag tog med mig. Slänger upp några bilder senare :)

Därefter for vi hem till farmor för att fika - lika gott som alltid. Pappa får då för sig att he ner lite snö från taket. Vad händer? Jo ALL snö som låg på taket faller ner. Då var det bara att ta sig ut och skotta bort allt, dvs. inte lite snö som dessutom var riktigt blöt. Så nu värker armarna och ryggen. Var nog bra att det hände. Hur mycket nyttigt har jag gjort under detta lov? Bara proppat godsaker, så förhoppningsvis har lite fett försvunnit från kroppen i alla fall.


But once again the sun is rising

Dagens skotertur var minst sagt rolig! Föret var riktigt bra, vilket vädret inte blev i slutändan. Vi tog massor med kort(läs att Sara tog kort med hennes proffskamera medan jag kände mig rätt usel med min fjuttiga Nikon D3000) som både var flummiga, men ändå liite seriösa. Fika blev det också, så lite "fjällen" känsla blev det över stunden. Efter drygt en och en halv timma drog vi oss tillbaka, pratade lite och sedan blev det dags för Sara att fara hemåt. En riktigt trevlig förmiddag helt enkelt!

Jag slängde mig in i duschen och sedan kom Felicia förbi. Vi drog ner mot konsum, köpte morötter och dipp och bänkade oss sedan framför "Love and other drugs". En ganska bra film, lite annars än vad andra romantiska komedier brukar vara, så den stack ut från mängden så att säga. Efter det spelade vi lite GH och pratade. Älskar att skratta med den bruden, så otroligt härligt!

Nu ska jag bege mig mot sängen. Är otroligt trött och magen värker också, så det är dags att sova bort det ;)


Tonight I'm lovin' you

Onsdag den 9/3-11

Godmorgon! Åter igen har ni förbluffat mig! Igår gav ni mig ett nytt besökarrekord och jag bara tackar och bockar. Skulle vara rätt intressant att få veta vad ni finner av värde min blogg, för mitt liv är ju inte direkt glamouröst som Kissies? Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker är bra/dåligt, så att jag kan förbättra den ännu mer!

Idag blir det åter igen skoter, som jag inte kan få nog av. Idag får jag dock besök av Sara som ska följa med. Så nu har jag packad med mackor, fika och ska snart ner och koka lite varm choklad. Vädret är toppen så dagen kommer minst sagt bli just toppen! Hon tar med sig kameran och så gör även jag. Fotogalningar som vi är lär det bli många bilder tagna, om jag känner oss båda rätt. Så det kan finnas möjlighet att det kommer upp lite bilder under dagens gång då vi är tillbaka!Jag saknar för övrigt min Johan, sådär mycket så att hjärtat värker. Jag tackar åter igen vetenskapsmännen för mobiltelefonen annars skulle jag väl ligga på golvet i smärtor eller dylikt.


Sometimes I run sometimes I hide

Blir så glad i hjärtat att fler och fler kikar in på min blogg. Inte för att den har förändrats på något sätt, så den är lika tråkig som den alltid har varit. Så välkomna ni som gillar tråkiga bloggar! Haha, nämen jag ska försöka att få denna blogg att bli liite roligare. Hur vet jag inte, men jag ska komma på något.

Ikväll har jag varit ute och gått med Elmira. Alltid lika trevligt och gemytligt. Finns alltid något att prata om, gillar den tjejen! Efter prommisen tog jag mig en hemmagjord semla och den satt fint i magen som har varit sugen hela dagen. Därefter har jag tittat på en minst sagt spännande 3:e period mellan SAIK - LHC. Mina nerver orkade dock bara se den perioden, 4:e har jag överlåtit till min lillebror. Skulle jag ändå ha försökt skulle kudden sitta fastklistrad framför ansiktet.Nu hade jag tänkt slå på en bra film och ingen skräck denna gång. Kanske blir någon disneyfilm?


I know you're really good

Tisdag den 8/3-11

Jag blir alltid lika glad då folk har kikat in på min blogg under dagen även fast jag inte har uppdaterat. Finns alltså x antal personer som faktiskt vill veta vad som händer i mitt lilla naturarliv!

Har i alla fall, som ni redan visste, spenderat dagen på stan med Linnea. Blev en riktigt lyckad dag med bra inköp och massor med prat. Vädret var också fantastiskt, så det var riktigt skönt! Hittade mig ett par shorts som jag har letat efter ett jäkla bra tag, dessutom hittade jag ett orange linne som man kan ha till i sommar. Jag är ingen som förstår sig på mode, men jag fann det snyggt och då får väl alla modefanatiker gråta sig till sömns om det ser knasigt ut.Blir inget Felicia ikväll eftersom hon skulle på hockey, så vi får se vad jag hittar på. Kanske sätter mig och ser ytterligare en film och poppar lite popcorn? Skulle inte sitta helt fel!

Svar till Ramona:
Nu är det så att vi har Mumindalen på VHS, dvs. finns ingen tillgång till subtitles ;) Här gäller det att spola tillbaka filmen om man vill se den. Lite hard work work! :D


Klicka på bannern för att gå vidare

Filip for för bara en liten stund sedan. Har då sett på Mumindalen(Och ja Ramona, vi såg den på svenska. Annars skulle vi inte förstått vad de pratade om..) som vi båda tyckte hade en riktigt fin teckningsstil. Fast ska jag vara ärlig så är det Filip bland oss som kan mest om det där, jag tyckte i alla fall om den. Därefter såg vi Ringaren i Notre Dame, som Filip inte hade sett förut(Ni som har läst min blogg vet att jag har sett den x antal gånger). Var lika bra som alltid :)

Nu har jag nyss pressat en semla. Fettisdagen imorgon och då blir det att ta en fika på stan samt shoppa lite med Linnea. Därefter spenderar jag kvällen med min fina FellePelle och då blir det film! Har redan sett sex filmer under lovet(om man räknar från fredag). Insåg nyss att detta inlägg har flest paranteser av något inlägg jag någonsin skrivit.


Och ja, jag gillar semlor. Riktigt mycket!


Enjoy the ride while you can
Why won't you answer me?

Måndag den 7/3-11

Godeftermiddag! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Förkylningen håller sakta på att försvinna och det är jag redigt glad över. Sportlovets första dag är kommen och jag behöver inte ligga nerbäddad i någon säng. Det är ett plus!

Har idag varit ute och kört skoter i hela tre timmar. Kan säga att det var riktigt härligt ute med några plusgrader, härligt före och ett fint väder. Kändes dock lite tråkigt att köra ute dessa tre timmar alldeles själv, men jag tog med mig min bästa vän kameran och fotade lite. Så jag slänger upp dem efter inlägget är klart, vilket det börjar bli nu.

Ikväll ska jag umgås med Filip och det blir mest troligt att titta på Mumindalen som var ett jäkla bra tag sedan jag såg! Jag och Filip har en tendens att titta på filmer riktade mer åt yngre barn, men så ska det vara ;)


Lead us to a place

Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt, förutom prommisen med Rebecka på dryga timmen. Den var otroligt trevlig och jag hoppas innerligt att kommande helgs planer blir av! Ja, förutom det har jag inte gjort någonting. Blev utmanad av min lillebror i GH, där jag måste erkänna att jag vann, men han blir bättre och bättre. Så snart är det jag som sitter som den tjuriga förloraren jag är och skylller på "fingrarna fick kramp" medan han stolt ler och känner sig duktig, vilket han såklart är nu också :)

Nu hade jag tänkt bänka mig framför datorn och titta på "Black Swan" som tydligen har fått massor av bra kritik. Kan hoppas att det håller. Känns som att jag kommer att sitta på helspänn hela kvällen i mitt rätt mörka rum, hehe.
This is your song

Söndag den 6/3-11

Hallå! Hur är det med er? Med mig är det bättre än igår, förkylningen verkar vara inne på det sista stadiet nu - nyser som en tok. Jag brukar vanligtvis nysa riktigt hårt och högt, så nu nyser jag på samma vis, men kanske 6 gånger i rad? Blir helt snurrig i huvudet efter. Vad har jag fått för en förkylning?!

Har hunnit sitta ute och sola lite i solen som har varit riktigt skön, men direkt molnen kommer blir det riktigt kallt. Så jag gav upp hoppet om att bli mindre lik snövit. Vitare kan jag inte ha blivit i alla fall. Idag lämnar min man mig här helt själv. Inte nog med det så far nästan alla jag känner bort under detta lov. Så jag kommer att bli helt själv i lilla Ursviken. Fast själv kommer jag nog inte vara, har alltid katten om han känner för att umgås med mig dvs.

Nu ska jag ta och fixa till mig lite så att jag inte ser ut som ett lik då Rebecka kommer förbi. Ska ut på en liten prommis i det härliga vädret, blir riktigt bra! :)


Här har ni gårdagens fina kladdkakeskapelse.


Nothing compairs to you

Är nu hemkommen efter en minst sagt trevligkväll med fina klasskompisar! Såg på film, skrattade, tok galna kort och proppade kladdkaka. Jag har bakat många kladdkakor i mitt liv, men ikväll gjorde jag nog den största med hela fyra satser i en långpanna. Alltså kladdkaka i långpanna. Det mina vänner satt fint i en naturarmage. Inte nog med det så bjöd Elmira på popcorn i mängder och den galne popcornfanatikern jag är så blev jag smått lycklig i hjärtat :') Något jag tyvär måste tillägga är att det finns riktiga idioter som kan förstöra en så pass fin kväll.


Detta är folket jag har umgåtts med denna kväll. Tre stora frågor jag ställer mig själv är, varför har jag alldeles för stora foppatofflor på mig? Varför står jag så otroligt fult och varför gör jag den ordinära "Turist" posen?


You can't take away my love

Lördag den 5/3-11

Goddag! Hur är det med er? Jag har nyss haft världens hostattack så att tårarna bara sprutade. Inte så att det gjorde ont på något sätt, fick lite svårt att andas bara och helt plötsligt satt jag på stolen hostandes med tårar som bara sprutade. Hoppas på att det var någon slags "slutspurt" så att det nu är över för gott!

Hade som vanligt en superfin kväll med min fina Johan igår! Kändes riktigt jobbigt att säga "Ha ett fint sportlov så ses vi om en vecka". Notera att tacka alla vetenskapsmän för mobilen. Saknar honom redan nu och vad lär jag inte göra imorgon då han far?

Nu snart ska jag hoppa in i duschen, vid fyra ska jag till Elmira för att göra pizza och sedan invänta några klasskamrater. Vankas filmkväll ikväll med kladddkaka i massor!


En bild från då jag faktiskt plattade hela mitt hår.


Don't you know you bring me back to life?

Fredag den 4/3-11

Hallå! Sitter här och ser ut som ett spöke med en snorig näsa och påsar under ögonen likt en stor pool. Sov inte mycket i natt, varför vet jag inte. Vaknade klockan tre och var pigg som en gris(känner att humorn är rätt låg nu). Så det kanske blev fem timmars sömn inatt?

Slutade idag halv tio och fick därmed sportlov. Kändes inte alls värt då vi började 9.00 på fotografiska bilden. Var dock tvungen att fara för att vi skulle visa upp bilderna vi hade tagit. Sedan kände jag att jag behövde säga "trevligt sportlov" till mina fina klasskamrater. Var ändå kvar på skolan till ca ett. Är man naturare så är man. Satt och spelade lite kort med Elmira, Maja, Fredy, Ramona och Elin. Vilket inte gjorde mig någonting, bara trevligt. Därefter for vi in mot staden för att ta oss en fika. Jag, Fredy, Elin och Maja, riktigt gemytligt det med.

Ikväll ska jag bege mig till min fina Johan och dränka honom med snor, hehe. Han far till fjälls på söndag och vi kommer då inte att ses på en vecka. Kommer att slita i hjärtat mitt nå nanting!


Ojoj, snygga brudar -08?


Come together right now

Vilket drag alltså! Tror aldrig att jag har gett järnet som jag gjorde ikväll. Fantastiska människor, härlig musik och inte minst sagt otroliga komplimanger. Efter mitt framträdande var det paus och flera kom fram och berömde mig för min sångröst. Även fast den har varit död sedan tre dagar. De var imponerade och älskade den. Gjorde mig verkligen innerligt glad i hjärtat. Jag hade satsat på att få "Det är bra att du försöker!" eller liknande. Fällde nästan en tår. Det var såklart inte bara min förtjänst. Hade ju två brudar som sjöng med mig också som också var riktigt duktiga! Kommer att kännas surt att inte sjunga med dem längre.

Förutom att jag sitter och ler för mig själv nu, så är jag redigt trött. Att sjunga i mer än fyra timmar tär på rösten, min röst som innan redan var ett vrak, är faktiskt inte så misshandlad. Min familj förstår vad jag säger och det är något positivt!

Hoppas ni har haft en lika fin kväll som jag har! :)


A house with a bamboo door.

Torsdag den 3/3-11

Så är vi inne på dagen D. Sitter här nyduschad och en aning fräschade än i morse. Vaknade upp av att jag varken kunde prata eller andas(okej jag lever ju, men det var smockat i halsen). Så jag valde att stanna hemma från friluftsdagen. Har dock varit ett fantastiskt väder, så jag tror att det blev en riktigt lyckad dag för alla! Jag har även varit och övningskört inne i staden under dagen för att göra lite ärenden samt hämta upp min syster som har kommit över helgen för att hälsa på och lyssna på min konsert ikväll. Hoppas som sagt att rösten blir bättre så att jag inte kråkar mig genom hela låten.

Nu ska jag ta på mig kläderna inför ikväll, fixa mig lite, samt knarka halstabletter. Lär få sockerkickar hela kvällen. Wish me luck!


Just when I thought I'd reached the bottom

Jag är nu äntligen hemma och har nyss druckit upp en kopp te med honung i. Rösten är åt h*lvete, så morgondagens konsert kommer att bli minst sagt spännande. Under repet idag stod jag i princip och mimade under alla låtar för att spara upp rösten, som ändå var helt åt skogen. Så vi sjöng och efter det var den ännu värre. Kan alltid hoppas att jag kan prata imorgon, en fördel.

Min sånglärare sa att jag skulle vara så "oduktig" och skita i skolan imorgon för att vila upp rösten. Imorgon har vi bara en friluftsdag som innebär för mig att gå på en powerwalk och sedan ha friskis och svettis på eftermiddagen. Kan bara delta i förmiddagens aktiviteter, så vi får se om jag sjukskriver mig imorgon eller inte. Beror helt på hur mycket rösten klarar av. Har en jäkla mörk röst nu, nästan lika mörk som Johans, hehe.
That's some heavy stuff

Onsdag den 2/3-11

Godmorgon vänner och mindre bra vänner! Sitter här på fotografiska bilden, även fast jag skulle kunna ligga hemma och sova. Halsen är inte bättre. Sitter och hostar som en galning och jag låter som en man. Känner att genrepet idag kommer att gå finfint, eller hur det nu var. Rösten lär vara död i alla fall.


En bild jag redigerade snabbt i PS.


It was when you walked into my life

Har tillbringat kvällen till att plugga inför svenskaprovet. Känns som att det sitter rätt bra. Har dessutom sytt in en ganska för stor skjorta och det gick finemang, så nu är det bara att börja använda den igen. Äntligen en till skjorta att slita ut!

Känner mig inte alls kry, hostar, ögonen svider och kroppen värker. Så jag har proppat i mig två alvedon och ska snart bege mig mot sängen. Håller tummarna för att jag ska känna mig bättre imorgon och att jag inatt kan sova utan att vakna x antal gånger som sist då jag höll på att bli sjuk. Feberdrömmar är ingenting jag uppskattar.
Vi hittar alltid svaren där i botten av oss själva

Tisdag den 1/3-11

Dagarna bara rusar fram och sportlovet kommer allt närmare. Förkylningen börjar få ett fast grepp om min hals, den ömmar och värker. Känns som att konserten på torsdag inte kommer att gå vägen och så som jag har längtat efter den. Så som jag och tjejerna har jobbat med den. Jag ska banne mig inte bli sjuk nu! Jag får inte bli sjuk nu!

Förutom förkylningen har dagen gått rätt fort fram. På eftermiddagen lyssnade vi på tre personer som kom från skogsindutrierna. Vi fick göra olika övningar och disskutera i grupp. Kanske inte det roligaste jag har gjort, men det funkade helt klart. Fick dock sluta lite senare än vanligt, så det var ett minus.

Ikväll blir det plugg, plugg för sista gången på några dagar. Svenskaprovet är imorgon efter det är jag fri som en fågel ifrån plugg på ett tag! Fick en fråga idag som jag ska svara på och som jag faktiskt redan har svarat på i frågestunden, men du kanske inte orkade läsa genom alla svaren? ;)

Anonym om Frågestund gott folk!:
är du på g/tillsammans med johan?

Svar: Ja, jag och Johan är tillsammans. Är dock jobbigt att vi inte kan ses så ofta som man hade velat. Saknar honom hela tiden.


RSS 2.0