Oh I wish This Could Be Real

Tisdag den 29/11-11

Sitter här likt en zombie och känner hur ögonen liksom faller igen åter och åter igen, men jag måste plugga - plugga, plugga, plugga! Har samhällsprovet på fredag, som jag säkert skrivit om tidigare och det känns som att det börjar sitta nu. Så som BNP, Inflation, Världshandeln och sådant spännande..
Var idag och sjöng i Bureå kyrka, som för övrigt är en utav de vackraste kyrkorna jag har varit i! Himmel vilken fantastiskt vacker kyrka. När jag i framtiden förhoppningsvis gifter mig, kommer denna kyrka att stå på listan över kyrkor att vara i - helt klart! Hur som helst var det lika trevligt som alltid och vi fick mycket beröm även denna gång!
Jag som var innerligt glad över att snön hade kommit, omän det var lite. Nu är det plusgrader ute och det känns som september igen..

It will rain - Bruno Mars


If you walk away everyday it will rain

Måndag den 28/11-11

Igår var vi och sjöng på torget och i kåge kyrka som jag berättade tidigare under gårdagen. Det var nervöst kan jag lova, men det gick riktigt bra och vi fick stående ovationer. Så hur galet bra kommer vi inte att vara när det är sista uppträdandet?! Att snön sedan hade fallit och lagt ett bra lager med snö utanför när vi var klara i kåge kyrka gjorde saken så mycket mer fantastisk. Händer en gång på miljonen kanske? Kändes precis som att vi sjöng in julen på något sätt.
Har nu pluggat klart på samhällsen. Eller, jag lär nog aldrig kunna plugga så att jag känner mig säker på den. Det enda ämnet jag gillar av "samhällsämnena" är historia, så vi får se hur detta prov går! Ska i alla fall ut på en prommis med finaste Elmira om ett tag, kommer bli lika trevligt som alltid! :)

En bild från Adams match jag såg i lördags.

My body don't lie I'm out of my mind

Söndag den 27/11-11

Idag smäller det gott folk! Idag börjar vi luciakandidater att sjunga inför föreningar, kyrkor och andra samfund. Är lite nervös faktiskt då vi börjar med att sjunga mitt på Skellefteås torg där i princip ALLA kan se en. Nog för att alla kan göra det i kyrkor också, men ni kanske förstår vad jag menar? Så nu försöker jag att fixa till mig någorlunda, samt hitta kläder till kvällens första kyrkframträdande. Man ska ha helvitt på sig, så jag har hittat ett par gamla och slitna, vita jeans. Är två storlekar för stora också, så jag kommer väl att tappa dem, men det får gå vägen ändå! Ska ändå ha luciaskjortan över så ;)
Gårkvällen spenderade jag med Adam, Pierre och Ville. De spelade först lite Halo medan jag satt, rätt oförstående och tittade på. Blev även erbjuden att vara med, men jag är ju verkligen kass i det spelet, så jag skulle som vanligt blivit utskrattad. Därefter såg vi på en helhärlig film som hette "The Guard" om jag inte minns helt fel. Rekommenderas starkt!
Bjuder på dessa två bilder från sommaren. Snön kan gärna få komma typ nu?

Julen är inte här

Torsdag den 24/11-11

Det är den 24:e idag, vilket betyder att det är en månad kvar tills julafton. Vad hände med tiden där? Känns som att det var nyss det var sommar och sol, nog för att snön inte har kommit än, så någon julkänsla har man då inte fått..
Kom hem från Lucarepet nyss, gick väl sådär. Börjar känna av min hals, vilket inte känns superbra då första uppvisningen är på söndag, så det gäller att peppra halsen med ingefära och andra huskurer som tydligen ska funka.
Men nu blir det att plugga ska ni veta!

This year to save me from tears I'll give it to someone special

Måndag den 21/11-11

Godkväll! Sitter här och har nyss duschat. Haft fullt upp hela kvällen med luciarep och plugg, så det är skönt att kunna sätta sig nu och bara andas och ta det lugnt. Imorgon har jag sovmorgon, så jag ska lägga mig tidigt och verkligen sova ut. Hände nämligen en liten incident i morse.. Närmare bestämt vid halv nio.

Ligger och sover och drömmer så fint(antar jag).
Mobilen ringer(läs: Supermassive Black Hole - Muse)
Jag: Eh...hallå?
Person: Ja hallå, jag kommer från *** och jag undrar om du är sugen på ett erbjudande?
Jag: Vänta..va?
Person: Ja, jag har ett erbjudande till dig!
Jag: Jahaa...?
Person: Jag kan nämligen erbjuda dig en utomlandstripp för en billig slant!
Jag: Inte nu, jag sover!
*klick*

Så spännande blev min morgon! Kan säga att jag inte var överlycklig, men det fick mig helt klart att vakna till. Varför ringer de så jäkla tidigt på morgonen för?! Visserligen hade jag ju sovmorgon och han kanske ansåg att alla skulle vara på arbetet/skolan, men då hade jag haft lektion? Näe, ibland förstår jag inte det där..
Nu ska jag bara vänta på att mitt hår ska torka, sedan ska jag hoppa i säng!

Don't speak I know just what you're sayin'

Lördag den 19/11-11

Som vanligt är min uppdatering kass, men det känns helt enkelt som att jag inte har så mycket fantastiskt att bjuda på. Har suttit nu i en och en halv timma med psykologin, som börjar vara rätt klar nu. Känns skönt. Måste nämligen försöka att göra bort så mycket som möjligt nu innan lucian drar igång på riktigt. Då kommer det att vara fullt upp. Att vi sedan kommer att hinna ha minst fyra prov före jul gör väl saken inte så mycket mer spännande.. Eller jo, spännande kommer det att bli minst sagt. Kommer att ha plugg upp till öronen.
I onsdags var jag och såg Breaking Dawn med Linn. Har läst böckerna tidigare, så jag visste vad som skulle hända. Dock var filmen helt OK, känns som att det egentligen bara var något de hade slängt ihop för att få klar den så fort som möjligt, men som sagt var den helt OK för mig.
På torsdagen hade vi svenskanationella mellan halv nio och två, var klar kring halv tolv. Får hoppas att det blev så pass bra som det kändes i och med att vi hade så mycket tid på oss att skriva och jag var klar så tidigt. Men det gick nog finemang ändå! Därefter hade jag luciarep, vilket var lika trevligt som alltid!
Gårkvällen spenderade jag med Linn och Ville, såg på film och tog det lugnt helt enkelt. Kände att jag inte var särskilt sprallig från skolveckan, vilket syntes ganska väl då jag sov tio timmar i natt. Var skönt att ta tillbaka sömnen lite!
Nu ska jag ta tag i psykologin igen, sedan ska jag fixa till mig inför kvällen bravader. Ska till Julia som har inflyttningsfest, sedan blir det mest troligt utgång till Olles! Blir nog himla trevligt :)
Bild från Jäckvik från i vår/vintras. Påminner mig om att jag måste berätta den stora nyheten - snön faller nu ner och jag kunde inte vara mer lycklig! Den är ju bara mer än en månad sen..

I'm out of my mind

Tisdag den 15/11-11

Denna vackra soluppgång fick jag beskåda någon gång förra veckan. Man blir på ett sådant bra humör, gör en skoldag lite lättare på något sätt.
Har väl inte varit någon fantastik uppdatering på senaste tiden, men jag har lite fullt upp med läxor, luciarep och bara utnyttja min fritid till fullo. Dvs. kanske inte sitta inne vid datorn lika mycket, finns ju faktiskt annat här i livet(omän det ibland inte känns som så).
Nu har jag suttit och gjort lite på matteinlämningsuppgiften som ska in nästa fredag, men jag känner att det är lika bra att göra bort den nu. Dock glömde jag miniräknaren på skolan, så jag fick använda en gammal vi har hemma. Jag känner sig verkligen bortskämd med den jag har nu och ändå måste jag mest troligt skiljas från den i slutet av trean. Kommer att kännas...förjävligt om jag ska använda svordomar.

James Morrison - Say Something now


I nära två tusende år

Söndag den 13/11-11

Idag är det fars dag, men jag har inte kunnat vara hemma och gratulera mannen som gav mig ett liv. Förrän nu då. Jag har istället varit och sjungit med brudarna i fem timmar. Som vanligt är det lika trevligt att träffa dem och nu börjar stämmorna och låtarna att sitta. Längtar tills vi ska börja fara ut och sjunga för allmänheten! :)
Har idag också gjort något jag aldrig gjort på egen hand förut - tankat en bil! Kan säga att det var spännande att stå på den obemannade macken halv tio i morse i hopp om att få i bilen några liter 95 oktanig bensin, men det gick finemang så då har man gjort det!
Gårkvällen spenderade jag med Elin, Linnea, Alexander och Frans som jag inte har träffat på flera månader. Så det var riktigt trevligt att kunna ses igen och ta upp kontakten igen. Som vanligt fick jag galna skrattattacker, men det kunde nog berott på att jag sov väldigt lite förra natten. Ville och Adam stannade nämligen hos mig till ungefär halv tre, i och med att filmen vi såg var 2½ timma?! Dock sov jag bor 2/3 av filmen, vilket Adam också gjorde. Så Ville var den enda som lyckades hålla ögonen öppna, bra kämpat!
Nu ska jag snart få mig lite mat i magen, sedan ska jag börja så smått med min psykologitenta..

Shame on me

Fredag den 11/11-11

Så är det årets mest omtalade dag, eller julafton kanske är det? Hur som helst så blev det väl inte särskilt mycket uppståndelse på skolan. Inte i min klass i alla fall. Vi hade en tyst minut när klockan slog 11.11.11 och önskade oss något. Hade en vikare som var riktigt rolig och gav det förslaget. Vi var väl inte sena med att godta det heller.
Veckan har rullat på med luciaövningar hit och dit. Har även fått schemat för december och herregud vad mycket det kommer att vara. Får hoppas innerligt att naturgudarna håller lärarna från prov, annars får jag be så snällt om att kanske skjuta upp dem ett tag.
Ikväll kommer Adam och Ville hit. Var ikväll prat om pyjamasparty, men vi får väl se hur det urartar sig haha. Ha en fin kväll vänner och ni som ska ut på krogen - ta hand om er!

And it's ON!

Onsdag den 9/11-11

Godkväll kära läsare! Idag är det THE DAY, dagen då allt börjar, dagen då man blir som mest nervös, dagen då rösningen börjar! Som ni vet var jag rätt skeptisk till min sång och bilden, men jag antar att det är att jag har att bjuda på av mig själv. Bättre än så kan det inte bli! Så jag hoppas nu att ni är med mig! Jag kräver absolut inte att ni ska rösta i och med att det kostar pengar, men ni kan gärna ägna en tanke och två hållna tummar för mig. Visserligen är ju inte det största att bli lucia. Jag känner att detta är en roliga grej. Nu tror ni säkert att jag skriver detta för att det ska låta så bra som möjligt och ni får tro vad ni vill. Men jag känner att det får gå hur det vill. Jag VET i alla fall att det kommer att bli bra, oavsett vem av oss det blir. För de andra brudarna är fantastiskt duktiga! :)
Klicka här för att komma till länken där ni kan rösta på mig. Ni kan sedan gå vidare och lyssna på de andra bidragen för att även rösta på dem! :)

Noone got lost here

Måndag 7/11-11

Godnatt! Sitter här och är helt död i huvudet. Idag har jag varit en sk. "Businesswoman" där jag har varit upptagen från halv fyra till halv nio - konstant!
Som jag har skrivit i tidigare inlägg så är då jag en utav sju luciakandidater. Detta betyder att jag och sex andra brudar ska repa tillsammans och öva in olika jullåtar för att sedan framföra dem i olika sammanhang i form av kyrkor, köpcenter och dylikt. Så idag har varit den stora dagen då vi skulle bli sminkade, fotade, inspelade + ha två timmars rep. Kan säga att jag, efter sminkningen, var mer lik något en katt hade släpat in. Visserligen brukar jag ju inte ha allt för mycket smink på mig, men detta var helt galet. De sa att man blev ett "fräschare" jag, men allt jag kände var att jag såg ut som en..ja..ni kan säkert sätta in ett passande ord där.
Sedan var det bara att springa till norran för att bli fotade och spela in sitt sk. "bidrag" som sedan alla kan kolla på och rösta på. Jag är verkligen ingen vacker syn för omvärlden, så jag varnar er nu! Haha okej, jag kanske borde skriva att ni ska rösta på mig, vilket jag såklart vill att ni ska göra, men jag har varnat er!
Därefter blev det middag i form av skrov från Max (Robin, hoppas du är stolt över mig!) kring halv sju. Vilket betydde att jag inte hade ätit någonting i form av mat sedan kvar över elva. Tror ni jag var hungrig? Eh, jo lite ändå! Hur som helst gick repet finemang, men mest för att det är så härliga tjejer jag sjunger med. Kommer att bli en kanonvinter!
Nu hade jag tänkt hoppa i säng i alla fall och utnyttja min sovmorgon till halv ett till fullo!

It's a new dawn it's a new day it's a new life

Lördag den 5/11-11

Godafton! Sitter hemma hos Sara och håller på att laga middag i form av kyckling med bl.a. curry! Luktar i alla fall gudomligt gott! Tränar även på min karriär som filmare då jag filmar Sara som kock. Har väl inte så mycket mer att säga än att det nog kommer att fortsätta att bli en riktigt bra kväll :) Ha det fint!


Dont you want to be my baby?

Fredag den 4/11-11

God förmiddag! Sitter nu och jobbar på min historiahemtenta. Har skrivit 3 A4:a på datorn, vilket var minimum längden man skulle hålla sig till, jag har dock kvar väldigt mycket kvar att skriva. Känner väl inte peppen för att fortsätta och därför tänkte jag att jag skulle skriva lite här istället. Uppdateringen har ju inte varit den bästa så.
Onsdagen började jag med att plugga historia i två och en halv timma. Dvs, jag skrev ner kladden för det jag håller på att skriva på nu. Sedan tog jag bilen till Elin och pratade, såg på film och hade det trevligt! Fick även besök av Pontus kring tretiden på natten/morgonen. Så vi pratade ett tag för att ta igen lite, dock varade det inte så länge, vilket var synd.
Igår fortsatte jag på historian och på kvällen for jag på det första luciarepet med de andra kandidaterna. Härliga brudar som jag ser fram emot att fortsätta umgås med. Lär bli rätt ofta nu då vi har träningar ungefär tre gånger i veckan fram till lucia. Därefter for jag till Linn och vi gjorde fruktsallad, såg på tv och for sedan ut och grillade med Markus, Marcus, Jocke, Alle, Simon och Isak. Mycket trevligt!
Och nu sitter jag här igen med historian och jag är så less. Ska försöka att göra den klar idag så att jag inte behöver dras med det nå mer!

Sådär redigering bara

Så här går det om man har tråkigt en onsdagsnatt. Måste nästan säga att mina redigeringskunskaper inte är helt dåliga ändå! Tack mina fina vänner för att ni vill delta på denna bild. Även fast ni inte är tillfrågade.

Can't explain why it's so hard for me to see so hard for me to breath

Tisdag den 1/11-11

Godnatt! Egentligen är det ju onsdag nu, men jag tar detta till tisdagsinlägget. Kom hem från halloweenklassfest för ett litet tag sedan. Var riktigt riktigt trevligt, en liten annorlunda klassfest där vi såklart var utklädda i och med att det var en "Halloween"- klassfest. Vi spelade då in en skräckfilm, som kanske inte blev sådär jätteläskig, men det var grymt kul!
Inget långt inlägg detta, hade tänkt hoppa i säng nu! Somnade nämligen med lampan tänd och boken under mig i morse, så ikväll har jag tänkt lägga mig så att jag hinner släcka lampan och dylikt! Här har ni dock ett smakprov på hur jag såg ut under kvällen!

RSS 2.0