När webcamen är den sista vännen i världen

Någonting jag älskar att göra är att göra grimaser i webcamen. Så jag har försökt att visa händelseförloppet under en "photoshoot" med mig och datorkameran.
 
SÅ, jag börjar med några seriösa bilder, är ju alltid kul om någon bild blir helt okej. När bilderna dock inte blir det, går det över till att jag gömmer mig bakom mitt ack så vackra(läs trolliga) hår. Då inser jag att det ser helt risigt ut och blir chockad över att jag har visat mig i det bland folk. Jag gör då det omtalade "duckfacet" för att försöka komma in i gemenskapen igen, vill inte bli mobbad. Inser då att det är ett fruktansvärt fult ansiktsuttryck och blir arg på mig själv...vilket leder till att jag själv blir ledsen. SÅ tillslut går jag över till att ta "normala" bilder och sedan är det slut på det roliga.
 
Bara intressant fakta om mig såhär på kvällskvisten!

240812

Godförmiddag mina vänner!
Sitter här nu och är mätt och belåten i magen. Gick uppe klockan åtta för att gå på en timmas powerwalk och fick då sällskap av Viktor. Att ta en powerwalk varje morgon är något jag verkligen kan rekommendera alla. Till en början blir man bara arg för att man har släpat ut sig själv i kylan, medan man hellre hade stannat kvar i sängen. Första veckan var det jobbigt, väldigt jobbigt, men nu ser jag fram emot det varje kväll före jag lägger mig. I och med att jag för tillfället är arbetslös så känner jag inte för att ligga och sova bort hela dagarna, så en prommis före en stadig frukost är något jag nu gör måndag till fredag. Man blir pigg och dessutom får man mer ut av dagarna genom att gå upp tidigare! :)
 
En bild som någon tog på mig när jag var ute och gick.

Photoshoot Linn

Nikon D3000 / Tamron f/2.8 28-75mm

Till dig Elmira

På begäran av Elmira(som för övrigt lämnar mig här för Stockholm...) så ska jag försöka att uppdatera lite bättre och inte bara genom bilder. SÅ, jag börjar väl här och försöker att fortsätta på det spåret också!
 
Var hurtig och gick upp sju för att gå på en timmas powerwalk. Förbannade mig själv under turen att jag satt uppe så länge in mot natten, kanske berodde detta också på att det spöregnade ute, humöret alltså. Men efter en dusch och en stadig frukost blev det hela så mycket bättre, speciellt då jag skulle in te schtan med Elmira. Så vi begav oss in, hälsade på Balderskolan(jag gick alltså där för drygt tre månader sedan, sjukt?) och åt gott på tatung(förbannade även tatung för att de har så fruktansvärt god mat och buffé, åt alltså för mycket). Därefter gick vi på stan och shoppade loss en aning. Mycket mycket trevligt att umgås med bruden innan hon far. Kommer att sakna dig vännen!♥
 
Kom hem och har firat min bror som fyllt tonåring idag. Som en på gatan sa "VA? Fyller han 13?! Han skulle ju inte bli äldre än sju?". Det trodde vi alla... Uppvaktade honom med en blåbärstårta jag så snällt bakade igår och förvånansvärt blev den god! 
 
Min punshrulle!

Photoshoot Linn

Nikon D3000 / Tamron f/2.8 28-75mm

The Lucky One

Jag behöver inte ens ställa mig frågan till varför jag älskar denna film. Något jag verkligen älskar är underbara kärleksfilmer och denna är ett typiskt exempel på det. Lite intriger, kärlek, hopp och att kämpa för det man vill ha. Rekommenderar denna film starkt till er som mig älskar filmer fulla av kärlek.

Sorry Seems To Be The Hardest Word

Pappa hittade en groda i stugan. Han hoppades innerligt att det skulle bli en kittel med guldpengar om han kysste den, men det var från en annan saga, eller?

You're taking my pain away

En utav alla anledningarna till att jag spenderar så mycket tid i stugan. Ett underbart ställe för en fotograf, höhö. 

180812

Hallå vänner! Nu var det ett tag sedan vi hördes av, så hur rullar livet på för er? Jag har försökt att ta vara på dagarna och umgås med vänner som flyttar vidare till nya möjligheter och mål. Jag blir kvar här i Skellefteå i ett år till, sedan får vi se vart vingarna bär mig. Känns på ett sätt skönt att ta detta år för att komma på vad jag vill plugga till när det väl kommer under hösten 2013.
 
I och med att många börjar skolan till veckan, så har jag inte tänkt vara sämre och tänker då införa en timmas powerwalk måndag till fredag före frukosten. På så vis tar jag mig upp tidigt på morgonen och kan ta vara på vad dagarna har att erbjuda, istället för att sova bort halva dagarna. Sedan söker jag jobb nitiskt, så jag hoppas innerligt att jag får ett jobberbjudande så snart som möjligt!
 
Inte världens vackraste bild detta, men jag ville med denna bild visa att jag har blivit riktigt brun nu och det är Augusti?! Känns ju bra att bli brun nu när sommaren är slut :) 

Smile and your life will be much easier to live


Make every minute count

When the time is running out, take your time to stop, think about it and continue like the way you want it.

Red and blue berries

 

RSS 2.0