311212

Vi är inne på årets sista dag och jag tror att den kan bli riktigt riktigt bra! Jag kommer att umgås med fina vänner här i Ursviken och det kan inte annat än bli en superbra start på det nya året, som jag hoppas innerligt kommer att bli bättre än 2012. Detta år har för mig varit ett omvälvande år med upp, men fler nedgångar där jag har fått kämpa mer än någonsin. Nu är jag på benen igen och ser fram emot vad detta nya år kan erbjuda mig! Idéer kanske går över till planer som i sin tur blir verklighet, jag vet inte och jag vill nog inte heller veta.
 
Jag hade tänkt göra en årsresumé, men när den kommer vet jag inte. Den kommer dock att komma med bilder från varje månad, samt lite kommentarer.
 
Hoppas ni får en fantastik nyårsafton och ta hand om er!!♥
 
Och ja, jag är redan klar även fast klockan strax bara är fyra. Jag är en tidspessimist och när jag väl längtar efter något så ja...då längtar jag hehe. Vi hörs om ett år!

291212

Idag har jag tagit tummen ur och gjort en beställning jag sent kommer att glömma, eller för den delen ångra. I ett och ett halvt år har jag trånat efter detta kamerahus och ikväll la jag beställningen(ja, jag hade 39 graders feber förra natten så det blev inget jobb för mig...). Så nu kan jag knappt bärga mig!
Inte nog med att jag beställde ett nytt kamerahus, jag beställde även ett nytt objektiv som jag känner kommer att bli till stor nytta, men även ett objektiv som jag har mycket att lära mig av då det har en "fast zoom". Blir en riktigt utmaning!
 
Lyckan som uppstår när man har beställt en ny kamera är nog helt oslagbar. En bra julklapp till mig själv helt enkelt!

281212

Att folk fortfarande kikar in på min blogg är ju...kul såklart även fast jag är otroligt inaktiv. Har jobbat hela denna vecka och ska imorgon jobba 24 timmar, om jag inte har åkt på min 3:e förkylning. Suttit och fryst på jobbet och hade 38 graders feber när jag kom hem. Så ikväll blir det att ta det otroligt lugnt, så kanske febern försvinner. Hade inte varit superkul om jag blev superdålig på jobbet när jag ska jobba natt direkt.
 
Hoppas att ni i alla fall håller er borta från förkylningar ♥

Dan före dopparedan


Sammanträffande

Jag vet inte om ni minns det? Men i somras tog jag bilder på en liten liten kille, bara av en ren slump då jag såg det perfekta tillfället att ta kort på honom när han satt i gräset. Hans mamma ville såklart ha bilderna och jag skickade dem. Så på jobbet satt jag och en kvinna och pratade om intressen. Vi kom då in på mitt fotande och helt plötsligt inser vi att det var hennes underbara son som jag tog kort på i somras. Vilket otroligt sammanträffande att jag skulle jobba med den kvinnan!
 
Fick då höra av henne att hon älskade bilderna. De var förstorade, satt som stora canvastavlor hos morföräldrarna samt fanns i ramar i hemmet. Att göra en människa glad är ju något fantastiskt och att både hon och hennes föräldrar(samt hans föräldrar) älskade bilderna gör, i alla fall mig, mer taggad på att fortsätta fota. Det visar ju att resultaten blir bra. Oj vad det gjorde min dag!
 

171212

Godkväll på er!
Sitter här i min ensamhet och gäspar. Blev inte mycket sömn inatt på jobbet, så jag däckade bokstavligt talat när jag kom hem och sov tre timmar - vilket var behövligt. Nu ska jag strax ta och hoppa i säng igen och tagga igång för gym. Gymmade inte under hela förra veckan pga min förkylning, men nu är den äntligen borta. Så nu ska jag försöka att komma igång igen. Dock kommer jag att ta det lugnare denna gång då jag körde för hårt förra gången jag hade blivit frisk och då kom den tillbaka direkt. Såååååå time for bed!
 
 

141212

Så är det åter igen fredag. Dagarna går in i varandra och jag hänger inte riktigt med. Om en och en halv vecka är det julafton och då kommer jag att jobba. Så här kommer mitt schema att se ut:
 
Nog för att det är relativt enkla pass, men att avsluta med ett 24-timmarspass kommer att kännas kan jag säga er. Dock är det bra med pengar. Så jag klarar icket!
 
Nu ska jag strax kila in till stan och sjunga tillsammans med mina luciabrudar en sista gång. Spenderade hela gårdagen med dem, vilket var lika roligt som det alltid är! Såg sedan kröningen med de nya kandidaterna under kvällen med Malin. Mycket fint och bedårande!
 
Efter luciaframträdandet blir det middag med några goa vänner och sedan står det bowling på schemat! Jag har inte spelat på...kanske tre år? Så jag lär suga så sjukt mycket. Men...då får de andra något att skratta åt i alla fall!

Ramona the makaron

Fick på begäran av en viss Ramona om att min blogg har blivit tråkig. Att den helt enkelt innehåller för lite bilder på denne bedårande finne. SÅ jag har nu gjort ett collage med bilder på dig(ja, dvs om du heter Ramona Parpala). Jag vet att jag har haft ett liknande inlägg förut, så jag försökte att ta med bilder jag inte visat på henne förut. Min dator består till stor del av bilder på denna fagra mö, så gör även min mobil. Men, man kan ju inte få nog av flickebarnet!
 
Är det någon som har bytt utstyrsel och framför allt frisyrer, så är det nog Ramona. Experten på det där med hår, till skillnad från mig som har sett likadan ut sedan 8:an :)
 
Enjoy mina vänner!

091212

God afton! Sitter här och känner mig halvkrasslig. Sov i princip ingenting inatt pga feber och yrsel. Så mot min vilja var jag tvungen att sjukskriva mig denna dag. Kändes riktigt tråkigt, men då jag ska bli inskolad på ett till ställe imorgon, känns det som att jag måste känna mig pigg och fräsch. SÅ idag har jag gjort i princip ingenting, vilket i sig har varit ruskigt skönt. Ska fortsätta på samma spår, men ska lägga mig och titta på Harry Pe, med lite popcorn som tilltugg. Kändes inte alls fel!
 
 

061212

Har haft en grymt jobbig dag idag. Stockholmsresan blev nämligen inställd pga snökaoset som rådde nere i Stockholm under gårdagen. Eller om det nu var kaos vet jag inget om. Stod inget i Aftonbladet om när det kom minst 5 dm i Ursviken. MEN det kanske inte räknas? Det är inte så synd om oss i Norrland helt enkelt.
 
Så för att få bort min ilska och besvikelse är det imorgon åter igen dags för gym med Erica. Jag är sjuukt taggad och lär ta i mer än någonsin. Ska tvinga fram varenda liten endorfin i kroppen min!
 
 

041212

Hallå! Igår var jag ruskigt hängig och det var tänkt att jag skulle få delegering. Men jag kände att det inte var det absolut ultimata att vandra omrking i -15 grader för att fara på en delegering. Så jag ringde sköterskan och vi lyckades tajma in det nästa vecka då jag ska bli inskolad på ett till ställe. Så det löste sig kanonbra!
 
Idag känner jag mig betydligt bättre, så jag tackar mitt förnuftiga jag som valde att stanna inne hela gårdagen. Har därför jobbat idag, vilket har gått bra! Fått bättra på mina kunskaper om sondmatning samt springa som en tok mellan två ställen i brist på personal. En hektisk dag helt enkelt! Inte nog med det så fick jag löpa i -23 grader till bussen som är på dryga 2 km. Visserligen kunde jag väntat på nästa buss, men kylan lockade icket, så en löptur fick bli fallet. Trodde att min kondis hade gått från helt OK till världshistoriens sämsta, men när jag sedan insåg att det var så pass kallt som det var, förstod jag rätt snabbt var felet låg.
 
Nu håller jag på att packa inför Stockholm! Väskan är rätt full och jag är skeptisk till hur jag ska rymma saker jag köper där nere. Om inte annat får jag pressa ner en hel del i min handväska eller dylikt, hehe. Allt går med lite styrka!
 
Detta lär bli mitt sista inlägg innan jag och Filip far. Ska försöka att lägga in någon slags uppdatering där nerifrån. Annars kan ni följa mig på Instagram @ madelenekarlssonn !
 
 
Ta hand om er♥

021212

Godkväll mina vänner!
Sitter här i min morgonrock, som för tillfället får kallas kvällsrock. Har gått och blivit med förkylning och feber, som tur var har febern försvunnit så nu är bara snoret och halsontet kvar. Hoppas innerligt att det kan gå om lagomt till Stockholmsresan som faktiskt är nu på onsdag! Dock är det med sorg i hjärtat då Musekonserten inte blir av. Sångaren har nämligen gått och brytit fotleden och har på så vis ställt in konserterna i bl.a. Sverige och Norge. Känns otroligt tråkigt då jag har sett fram emot denna konsert i många år, men det finns inte så mycket att göra åt det.
 
Men resan blir i alla fall av och jag längtar ändå! Blir att umgås med Filip, shoppa lite julklappar, miljöbyte, umgås med min saknade syster och Elmira. Kommer att bli några kanondagar! Ni får hålla tummarna för att jag inte tappar bort mig där nere. Jag har endast varit i Stockholm två gånger(om man inte räknar med de x antalet gånger man har varit på Arlanda flygplats för att byta flyg iom utlandsresa eller dylikt). Så det kommer minst sagt bli spännande!
 
Hoppas allt är bra med er!♥

RSS 2.0