If your hope is gone then you will start worry

Jag brukar inte ta kort liknande dessa, jag brukar dessutom inte vara modell för mina bilder heller. Men jag tänkte prova och trixa lite och detta blev resultatet, vilket jag tycker blev helt OK. Vad tycker ni?

300112

Godkväll på er! Ser att det är många som har varit inne på min blogg, men inga kommentarer vilket egentligen är standard för min blogg. Jag förstår er, för det finns ju inget att kommentera så. Men..men..inte deppa för det! Fick nämligen veta att min älskade farmor hade fått en typ av "tiaattack". Hade aldrig hört talas om det tidigare, men det betyder att hon hade fått en blodpropp i halsvenen, som turligt nog löste upp sig. Det har dock tagit på henne, men läget är stabilt och jag kan säga er att jag fällde en glädjetår när jag kom hem och fick veta den goda nyheten.
Denna kväll har jag spelat lite gitarr, som jag inte har gjort på år och dagar(typ) och även varit ut på en timmas powerwalk. Jag insåg då att Ursviken är så vackert ändå, även fast det inte händer mycket här så finns det så mycket att se och uppleva på något sätt. Kanske låter lite gammalmodig, men jag fick den känslan ikväll. Dock kan det bero på att jag inte lyssnade på partymusik direkt..
Imorgon är det sovmorgon som gäller och jag kunde inte vara mer lycklig. Så med denna lilla "uppdate" och inlägg säger jag godnatt för mig!♥

Farmor underbara farmor

Minns ni det jag skrev tidigare denna månad om mina nyårslöften jag har för detta år? Ett utav de löftena var att ta vara på tiden med mina nära och kära då man inte vet när de rycks bort från en och det står jag fortfarande fast vid. Jag insåg idag att döden kan komma så snabbt och så oväntat att man hamnar i något slags chocktillstånd. Min farmor fick en stroke idag. Min fina farmor som trots allt är 88 år gammal, men som inte lider av någon som helst sjukdom, som bor hemma i ett eget hus och gör alla sysslor själv. Man kan tycka att det är lite "vågligt" att lämna någon ensam på det sättet då man inte vet när något skulle hända. Vilket hände idag - en stroke. Någonting som i dagens samhälle inte är något ovanligt, som man ändå inte tänker sig skulle hända sig själv eller någon nära, men plötsligt händer det. Som tur är så är min farmor en otroligt stark kvinna och överlevde hjärnblödningen. Halva sidan av kroppen är förlamad, men hon ligger och skrattar i sin säng och tycker att livet är fantastiskt ändå. Vilket det absolut är! Döden tog henne inte än och om jag känner henne rätt så vet jag att hon kommer att leva ett bra tag till, men det ger en viss tankeställare.
Ta hand om era nära och kära och glöm inte bort att livet endast är en skör tråd som kan brista när man minst anar det.

Nick Pitera

En en fantastisk röst som verkligen har allt från den manliga mörka basen till den kvinnliga, ljusa sopranrösten. Vilken inlevelse sedan! Fantastisk!

280112

God eftermiddag! Hur står det till med er? Med mig är det bara bra, dock lite halvslut efter dagens skidpass. Är så fruktansvärt skönt att vara ute och åka på förmiddagarna i ungefär -10 grader. Dock var inte solen framme denna dag, men inte en vindpust eller snöflinga. Helt perfekt! Åkte drygt 5.5 km på hela 40 minuter! Nog för att jag inte har någon aning om hur fort man ska åka den sträckan för att vara bra, men jag blev chockad över mig själv då jag kände i spåret att kondisen inte ligger på topp, så det gjorde mig glad. Lär ha en fantastisk träningsvärk imorgon, which I like!
Gårkvällen blev verkligen succé när jag ÄNTLIGEN fick träffa den underbart saknade Erica som nu har kommit hem från Australien. Det blev många lnga kramar och prat om att hon varit med om. Kan ju säga att jag blev en aning avundsjuk, eller ganska mycket.. Hur som haver var det mycket god mat vi blev bjudna på, sedan blev det förfest. Jag och Linn begav oss dock hemåt när de for ut på Olles. Eller rättare sagt till Ville där även Adam och Pierre var. De spelade Halo, som jag är sjukt dålig på och de skulle såklart ha mig till att spela - just för att jag är helt kass. Så jag satt där och skrattade åt mig själv, medan de andra gjorde samma sak. Dock var det himla trevligt!
Ikväll får vi se vad som händer. Var tänkt att jag skulle vara med både Felicia och Julia, men det blev förhinder för båda så kvällen är ännu oklar!

260112

Dagarna går så fort att man inte hänger med i svängarna längre. Nog för att dagarna går fort annars också, men det känns som att dessa tre veckor av skola har bara rusat fram i ilfart. Dock kan jag skylla lite på mitt ack så goa schema. Det bästa schemat jag någonsin haft tror jag. Fredagarna under tvåan var ett undantag då jag varannan fredag slutade tio, men då kom frågan - Vad ska jag göra hemma kring halv elva på en förmiddag, på en fredag? Kändes ju en aning ovärt då alla andra fortfarande gick skola. Så jag var den nörden jag var och satt kvar på skolan tills klockan gick mot ett, då kändes det en aning bättre att bege mig hemåt. Var ju dessutom social med mina klassmates, så winwin som man kan skriva.
Gårkvällen spenderade jag med Adam och Ville där vi först såg en aningen konstig julfilm där alla gick på någon form av drog. Kändes som att den gjorde reklam för droger..? Därefter spelade vi NHL och vi kom fram till slutsatsen att jag är sämst på det. Förlorade alla matcher jag spelade och gjorde inte en passning rätt, men det är ju någon som ska vara sämst också...så det fick bli jag!
Vad har jag då gjort denna fantastiska dag? Ja, skolan stod på schemat som alltid(visst var jag lite lustig där, nja) och därefter har jag suttit i hela tre timmar och skrivit på mitt samhällshemprov. Inga nådiga frågor det där, att vår lärare dessutom är politiker gjorde väl inte frågorna mycket lättare, men nu är allt i princip gjort och det känns underbart skönt! Så nu har jag tänkt unna mig några timmars sömn. Godnatt på er! :)
En gammal bild bjuder jag på. I skrivande stund sitter jag med blött hår och en stor t-shirt med Fred Flinta på. Kände att denna bild var något bättre än en bild av mig just nu.

There's like all these months is gone and it was yesterday

Måndag den 23/1-12

Jag vaknade denna morgon med en sådan fantastisk dröm som jag för ett ögonblick trodde var verklig, men så kände jag att mitt hopp sakta föll och jag insåg att det just var det - en dröm.
Denna morgon bjöd på en minst sagt fin dröm, som fått mig att vara i andra tankar under hela dagen. Att vi sedan såg en fruktansvärt hemsk film på Etik och Livskunskapslektionen gjorde väl inte att tankarna flög omkring mindre. Handlade om delfinslakt på den värsta nivån som finns. Några tårar sipprade allt fram under filmen och jag var inte ensam för en gång skull, vilket jag skulle varit väldigt förvånad över på sätt och vis då i alla fall jag tycker att den var väldigt stark. Jag ska inte påstå att jag på något sätt är en djurrättsaktivist, långt ifrån, men då man ser hur människor behandlar djur på de mest fruktansvärda sätten börjar jag fråga mig själv. Är det vi som ska vara de smarta däggdjuren? För jag börjar tvivla en aning..
Efter den filmen blev det ett långt hål i form av snack, svenska redovisning där jag fick visa mina italienska skills i form av att uttala en italienares namn. Jag fick med mig lite skratt och får väl hoppas att det inte var riktat åt mig på det aningen mindre bra sättet. Sista lektionen var matte där det rullade på bra.
Kvällen har jag spenderat två och en halv timma åt att plugga på biologin. Provet blev nämligen flyttat från förra torsdagen till denna onsdag, så det är bara att läsa in allt igen och förhoppningsvis sitter det ännu bättre nu!

Han dog som en soldat ska

Söndag 22/1-12

Godkväll! Klockan är strax elva, eller ja den lär nog vara det när mitt inlägg är klart, och jag är tröttare än tröttast. Ska hoppa i säng så fort detta inlägg är klart!
Hade en fantastiskt fin helg med släkten med fantastisk mat, spel, skratt och bara massor med kärlek. Är inte superofta vi träffas på en och samma gång, men när det väl händer brukar det vara riktigt fint - vilket det då var! :) Vet inte vad jag ska berätta specifikt i detalj, men det var i alla fall helmysigt och det behövdes!
Idag har jag repat med Baldeshowen, går sakta, men säkert framåt och jag tror detta kan bli kanonbra! Många bra förslag från alla håll och många olika musikstilar, så det ska bli spännande att se hur resultatet blir. Därefter åt jag middag med Filip och såg sedan film med honom. Var ett riktigt riktigt bra tag sedan vi umgicks, så det var på tiden.
Min helg väldigt kortfattat. Hoppas er helg varit fin!

I-i-i wanna go-go-go all the way-way-way

Lördag den 21/1-12

En riktigt god morgon, en väldigt tidig morgon så att säga. Jag brukar ju alltid börja alla "nattinlägg" med dagen som var före, men jag kände att det är lika bra att prova på något annat nu. Är nyss hemkommen efter att ha varit på en minst sagt trevlig förfest hos Julia där det var mycket trevligt folk! Dock drog både jag och Ville oss hemåt lite tidigare då jag lite senare idag ska till min mormor och morfar, dit jag ska köra. Så jag behöver både sömn och inte så mycket alkohol i blodet. Därför är jag hemma nu, men jag ångrar absolut inte mitt val :)
Gårdagen rullade på rätt bra och den gick sannerligen fort så hoff poff hämtade Adam, Ville och Alle upp mig för att vi sedan skulle bege oss in till stan till just Julia där även Emelie, Maja, Sofia och Helenah var. Mycket trevliga människor!
Men nu ska jag bege mig mot sängen och hoppas på lite sömn. Senare idag beger vi oss, som jag skrev tidigare, till mina morföräldrar och det är rätt tidigt så lite sömn skulle absolut inte skada. Hoppas ni har haft det lika trevligt som jag! :)

Sagan om bokhyllan

Onsdag den 18/1-12

Godkväll! Sitter här vid datorn, fast jag känner att jag egentligen borde ligga i sängen och sussa så sött, men icket. Mycket tänka, men lite göra. Dock har jag suttit och pluggat biologi i lite mer än två timmar denna kväll, så nu kan jag allt om immunförsvaret, blodet och allergier. I alla fall det som står i boken.
Måste berätta om gårdagens natt som var sannerligen besynnerlig. Så, jag ligger och sover så sött och helt plötsligt vaknar jag att det smäller till som bara den, men hur pigg är man klockan två på natten frågar jag er? Ja, jag är inte särskilt pigg kan jag säga er. Så jag somnade om lika fort som jag vaknade och tänkte inte mer på det. Klockan ringer sedan tio i sju, kliver upp och går ner och äter frukost som är min vanliga rutin. Går sedan upp på mitt rum för att klä på mig. Ser att det ligger massor med böcker och tidningar på golvet och har absolut inget minne av att jag skulle läst så många tidningar och böcker kvällen före. Ser då sedan att min bokhylla har gått av på mitten och att alla böckerna ligger utöver golvet, inte nog med det så ligger min gitarr ner med framsidan nedåt. Som tur var klarade sig den, men den stora frågan och chocken för mig är - Hur kunde bokhyllan bara gå sönder sådär? Jag hade inte rört den på x antal veckor, dvs. varken lagt på eller tagit av tyngd från den. Märkligt minst sagt. Så här har ni en liten bildserie jag gjort på paint!
Ja, ni ser ju vilka fantastiska paintkunskaper jag har! Men ni förstår helheten? Så i alla fall har jag och pappa nu lagat min bokhylla och jag har lagt dit grejerna igen, men tagit bort lite småskräp som haft lite tyngd. Så vi får se hur länge den klarar sig denna gång!
Med denna lilla historia tackar jag för mig. Nu beger jag mig mot sängen och utnyttjar min sovmorgon!

I'm not lost just undiscovered

Tisdag den 17/1-12

God eftermiddag! Hur rullar livet på för er? För mig rullar det framåt, som alltid och jag ska inte klaga! Hade idag min andra Etik och Livskunskapslektion och det är verkligen någonting extra. En kurs jag tycker är riktigt intressant med en lärare som lär ut bra! En dialog från lektionen:
Elin: *Viskar* Han går kobent..eller hur?
Madde: Va?
Elin: Han går kobent!
Madde: Jaha, jag trodde du sa att han var en godbitt!
Elin: Man hör det man vill höra Madde...
Resterande tid av dagen rullade på bra och vi började även om med baldershowen igen. Känner peppen för att det ska börja arta sig så att vi kan börja fixa detaljer på låtarna!
Men idag mina vänner är det en speciell dag, ja ingen helt vanlig dag. Idag fyller nämligen min vän Linn hela 19 bast! Känns som att jag nyss fyllde 18 och nu är hon 19? Jag hinner aldrig ikapp henne.. Hur som helst ska jag strax bege mig för att gratulera henne, dock har hon gått och blivit sjuk så det blir en snabb visit!
Ett inte allt för fagert collage som jag snabbt slängde ihop, men detta är presenterna hon ska få. Är egentligen ingen storpysslare, men jag har nu knepat ihop lite rim till varje paket som ska ge henne en hum om vad de innehåller!

Let this party get started

Söndag den 15/1-12

Det var tänkt att jag skulle skriva ett inlägg igårkväll, men jag blev avbruten av Adam som kom förbi så jag får skriva om helgen i detta inlägg istället!
I fredags var det den fruktade "fredag den 13:e" och alla hade väl mer eller mindre en klump i magen över att någonting hemskt skulle hända. Dock var den dagen raka motsatsen! Jag fick tillbaka ett fysikprov som jag blev riktigt nöjd över, hade en riktigt härlig skoldag i ren allmänhet, spenderade eftermiddagen med mina fina luciabrudar där vi sjöng ut julen och åt smörgåstårta♥ och därefter var jag hos Linn och såg film med henne och Ville. Ett fint avslut på en annars så "hemsk" dag!
Lördagen blev det att gå upp relativt tidigt för att vara hos Felicia klockan elva. Vi tog på oss skidorna för att fara ut och åka 5.5 km längdskidor i det underbart vackra vädret! Dock fick vi oss en chock när spåret i princip inte fanns. Så vi fick lösa det hela genom att köra Offpist med längdskidor. Jag fick ta täten och försöka att hitta åt spåret, vilket inte var det lättaste. En mycket trevlig förmiddag och man var rätt slut i kroppen efter det. Kanske borde satsa på Offpist lite oftare? Därefter for jag ut en sväng med skotern och senare under kvällen kom Adam förbi och han tvingade mig åter igen att se en skräckfilm. Jag känner att jag kanske borde börja bli van, men icket. Jag satt och hoppade till för det minsta och det hjälpte väl inte mer då Adam skrämde mig gång på gång heller..
Idag har jag då hunnit med att plugga på biologiprovet vi ska ha nu på torsdag. Känns skönt att det är det sista provet för gott, minst sagt! Därefter har jag städat övervåningen och kört på en kortsväng med skotern. Ikväll får vi se vad som händer. Alexander pratade om att fara och se på bio, men vi får se hur det slutar!
Hoppas ni får en fin dag!♥

Amor Vincit Omnia

Torsdag den 12/1-12

Godkväll kära vänner! Sitter här med mitt affro till hår. Ja, jag är nyduschad dvs. Förstår inte varför det ska stå åt alla håll och kanter direkt det blir blött. Nog för att det inte är någon skillnad på när jag får statiskt hår och inte, i alla fall om man ska lyssna på mina fina klasskamrater♥
Dagen har rullat på bra med två lektioner då vi inte hade några fysiklabbar. Har tydligen fyra kvar under hela denna termin(!!!) så vi kommer i princip alltid ha sovmorgon till 11.50 på torsdagar. Inte helt fel! Därefter for jag hem och fotade lite, så jag lägger upp bilder senare någon dag. Åt middag och sedan for jag ut och gick med Elmira, powerwalk dvs. Lika trevligt som alltid och nu är man härligt slutkörd i benen. Kan säga att grädden på moset(som för övrigt inte låter som en hit?), pricken över i och alla andra talesätt var när jag kom hem och åt pepparkakor doppade i mjölk. Så otroligt enkelt, men fruktansvärt gott! Kanske inte det ultimata att äta efter en powerwalk, men det satt riktigt bra i magen kan jag lova er!
Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite på en bok vi har på historian. Ingen superduperbra bok, men den ska vara utläst nästa onsdag, så det är bara att köra på!

Something pulled me back

Tisdag den 11/1-12

Den första skoldagen är avklarad och den gick minst sagt snabbt med en matte och en svenskalektion. Kändes inte konstigt att komma tillbaka till skolan då lovet har gått så fruktansvärt fort! Inte känns det bättre då svenskaläraren säger att sista terminen brukar gå galet fort. Kollade in hur mitt privata schema kommer att se ut för period tre och period fyra. Jag ska minsann inte klaga kan jag säga er!
Detta är för period tre och de kurserna jag har då är:
  • Individuellt val - Etik och Livsfrågor
  • Matte E
  • Svenska B
  • Historia A
  • Fysik B
  • Religionskunskap A
  • Samhällskunskap A
Känns väl inte som att jag går natur direkt då det endast är Matte E och Fysik B som man skulle kunna likna med Natur, annars känns det som att jag har konverterat till Samhälls?
Och detta schema mina vänner ser ju ÄNNU bättre ut?
  • Individuellt val - Etik och Livsfrågor
  • Matte E
  • Historia A
  • Fysik B
  • Religionskunskap A
  • Samhällskunskap A
Inte för att vi har avslutat särskilt många kurser, men ser ni så luftigt schema jag har? Klart det bästa schemat jag haft och jag klagar verkligen inte. Dessutom kommer en efter en av kurserna att falla bort och tillslut är det examen som gäller.
Nu ska jag skynda mig att byta om, sedan ska jag och Fellan ut på en långprommis!

I will start a fire that will always burn

Måndag den 9/1-12

Kvällen före skolan börjar om och jag börjar på min sista termin - helt sick! På något sätt känner jag en slags ångest, men ändå kommer det att bli ett minst sagt spännande år då det gäller att komma på vad man vill göra med sitt liv. Får se vad jag gör om ett halvår helt enkelt! Alltså dagen efter jag fyllt 19 med andra ord.
Dagen har jag i alla fall tillbringat med Elmira på schtan. Fann mig ingenting som ville flytta in i min garderob. Är inne i en period då ingenting blir särskilt snyggt på mig, inte ens skjortor som jag trots allt älskar. Får hoppas att den perioden går över snart då jag börjar vara i behov av att köpa någonting. Behöver fräscha upp min garderob helt enkelt!
Under kvällen har jag suttit och skrivit på min psykologiuppgift som jag sparat till idag och den ska vara inlämnad imorgon. Tog drygt en timma att göra klar och därefter läste jag lite på en bok som ska vara utläst tills onsdag. Känns som att jag har utnyttjat denna dag rätt bra och nu hade jag tänkt lägga mig i tid för att läsa och "köra slut på mig själv" så att jag kan somna innan två i natt. Nog för att vi har sovmorgon imorgon, men jag måste vända dygnet känner jag.
Hoppas ni har haft en fin kväll och ett fint jullov!♥


I can't carry on like this

Söndag den 8/1-12

Godkväll kära vänner! Idag har jag varit ute på årets första skidtur med ingen mindre än min lillebror. Nog för att han är liten, men han är hela 12 bast! Snart spurtar han väl iväg och blir längre än mig, men med mina 175 cm så är det inte det lättaste att bara spurta om mig på en gång..hehe. Hur som helst var det minst sagt trevligt och riktigt härligt. Var kring -8 grader - vilket är perfekt väder att vara ute och åka. Inte för kallt och inte för varmt = man svettas inte, men fryser inte heller!
Gårkvällen var tänkt att spendera framför tv:n bara för att ta det lugnt i min ensamhet, men Alexander kom förbi och hämtade upp mig. Så vi begav oss till Marcus dit även Pontus kom efter ett tag. Dock låg vi bara framför tv:n och glodde, men en aning mer socialt i alla fall, typ.
Nu snart ska jag ta bilen till stan för att träffa upp Julia, som jag inte har varit med på mer än ett år och då var det inget skämt om att det för nio dagar sedan var 2011 utan att det nog var ett år sedan vi var med varandra sist. Så det ska bli minst sagt trevligt att träffa bruden igen!

Cause I will never be with you

Torsdag den 5/1-12

Klockan är nu kvart i tre och ni tänker "Vad gör hon uppe nu?!". Ja den frågan ställde jag mig själv också för två timmar sedan "Vad ska jag göra uppe klockan två egentligen? Det är ju trots allt bara en match..". För er som har missat det så är det ju jvm i natt. Sverige spelar om guldet och jag är väl inget stort fan av hockey egentligen, men det känns som att man vara en stödjande medborgare och på något sätt hejja fram dem till en final. Så jag sitter här och springer mellan datorn, medan mor, far och lillebror sover. Så blir det mål för motståndarna kan jag inte skrika eller stampa i golvet. Alltså kommer frustrationen ha ett bra grepp om mig och äta upp mig inifrån = Madde dör. Nja, kanske inte så drastiskt. Men det skulle sitta fint med en seger alltså!
Har idag varit och repat med mina projektbuddies. För er som inte bor i Skellefteå, eller för den delen går på balderskolan så kan jag berätta att jag är en del av en show som kallas för "Baldershowen" och som är en väldigt uppskattad show som visas varje år. Ända sedan jag såg den första gången i ettan hade jag bestämt mig för att vara med och...nu är jag det!
Tänkte att då jag ändå är på gång så slänger jag upp en bild som jag har tagit med min nya fina mobil. Jag ska inte skrya på något sätt med den, men i och med att princip alla bloggare nu för tiden slänger upp liknande bilder så kände jag för att inte vara sämre och göra samma sak. Kommer dock inte bli lika ofta jag lägger upp bilder likt dessa, men det blir ju lite annars än de andra bilder jag brukar lägga upp.
Med detta rätt ovärda inlägg säger jag godnatt för mig och håll nu tummarna för våra tappra svenskar som spelar finalen right now!!

Några bilder från nyårs

Här kommer några bilder som är tagna under nyårsaftonen. Bilder kommer från både mig, Emelie och Sara!

Nyårslöften

  • Min hälsa - I och med att jag inte längre spelar fotboll, men ändå är en väldigt aktiv person, ska jag försöka att hålla igång så mycket som möjligt. Minst två powerwalks x en timma per vecka + en eventuell joggingtur om vädret och underlaget tillåter. Även försöka att dra ner på allt onyttigt, gå tillbaka till den rutinen(som i alla fall jag hade när jag var liten) att bara äta godis på lördagar, men i mitt fall - på helgerna. Inte för att jag på något sätt ska gå ner i vikt utan för att må bra rent hälsomässigt. Med detta tror jag man kan komma långt och på så sätt mår man även bra psykiskt.
  • Nära och kära - Att ta vara på tiden jag har med mina nära och kära helt enkelt. Nej, jag har ingen dödlig sjukdom, men man lever bara en gång och det gör alla andra också. Därför vill jag visa min uppskattning till de vänner jag har, släkt och familj!
  • Resor - Ska fara på minst en resa under detta år. Vare sig det är till Sydafrika eller Piteå. Detta har jag och fler vänner pratat om, men då är frågan - Solsemester eller Upptäcktsresa? Jag har absolut ingenting emot att sola och bada och bara leva livets goda dagar, men jag älskar att upptäcka saker! Jag skulle vilja ha ett startmål och ett slutmål med kanske en månads mellanrum. Därefter får man planera in på vilka ställen man ska vara och hur länge man stannar på respektive plats!
  • Jobb - Skaffa mig ett sommarjobb, som jag mest troligt redan har säkrat - på rönnskär där jag jobbade förra sommaren. I sådana fall blir det så att jag jobbar hela sommaren, dvs två och en halv månad = cash! Dessa pengar kommer då att hjälpa mig väldigt mycket till resan jag hoppas blir av, som jag skrev om ovan^
  • Intressen - Spela mer gitarr och utveckla sången. Efter studenten kommer mina sånglektioner att avslutas då de är kopplade till skolan. Kanske börjar i någon kör eller dylikt. Ska även utveckla mitt fotande ytterligare och försöka att fara ut och fota mer, ta på mig fler uppdrag och utvecklas för att bli bättre. Även spara ihop pengar till ett nytt kamerahus - NikonD7000.
  • Utbildning - Efter jag har tagit studenten är jag 100% säker på att jag ska ta ett sabbatsår, men för det kommer inte tankarna att finnas kvar: Vad ska jag plugga till? Vad vill jag hålla på med? Ända sedan jag har varit liten har läkare varit ett stort intresse, men jag har gått mer från det fysiska till det psykiska. Nu funderar jag mer på psykolog eller socionom. Det finns massor med gymnasium som erbjuder utbildningar, men då är frågan - Vars ska jag plugga? Ska jag känna mig lite bekväm och plugga i Luleå eller Umeå, så att jag har nära till hemmet. Eller ska jag våga ta ett stort steg i livet och flytta till exempel Linköping där jag måste starta om från början. Skaffa mig nya kontakter, ett deltidsjobb för att klara av utgifterna, hitta ett bra boende och kunna känna mig bekväm.


There'll be no sunshine if I lose you baby

Onsdag den 4/1-12

God eftermiddag! Nog för att jag inte har ätit middag, så egentligen blir det "God förmiddag", men det känns som att det är för sent för att skriva så. Någon som vet vars gränsen går på för-och eftermiddag? För vissa äter ju middag fyra(som jag) och vissa äter kringa åtta? Rätt stort tidsintervall om ni frågar mig..
Jag är nyss hemkommen från staden och en helmysig fika på Ainas med min fina Olivia. Var galet länge sedan vi umgicks, så det var minst sagt på tiden. För övrigt är Ainas ett helmysigt café, så jag fattar inte varför jag inte far dit och fikar oftare? Nog för att jag då kanske skulle gå upp några kilon, men så här under vinterhalvåret gav det mig en supermysig känsla i kroppen!
Ikväll kommer Limpan hit aka. Linn och det är åter igen dags för en gammal goding - Disneymaraton. Jag vet, jag är hela 18 år gammal, men de filmerna ligger mig fortfarande varmt om hjärtat. Ska absolut tvinga mina framtida barn att se dem på en gammal VHS-spelare medan andra barn ser filmer på en 100 tums LCD tv med 3D glasögon och sådant spännande! Jag hade för övrigt tänkt göra ett litet inlägg om mina kommande nyårslöften. Inga speciella egentligen, men eftersom alla andra bloggare skriver om dem, så ska nog jag försöka att vara lite wannabe och göra detsamma!

Photoshoot Emelie


I've got some money, so where's my power?

Måndag den 2/1-12

Andra dagen på året(fast egentligen tredje nu) och snön yr utanför fönstret - love it! Vi har på tok för lite snö ute, så det gör mig glad i hjärtat att den äntligen kommer. Faktiskt så lycklig att jag varit ute och skottat två gånger idag! Detta dock för att jag behöver röra lite på mig. Är inte superkul att vara ute och springa i snöyret och inte att gå prommisar heller, så jag valde att skotta två gånger istället, vilket gick lika bra!
Inte nog med att jag har skottat två gånger. Jag har även städat hela övervåningen, dvs. dammtorkat, dammsugat och skurat. Så någonting vettigt har jag fått gjort i alla fall! Bilderna från nyårs har jag även fått, dvs de bilderna Emelie och Sara tog. Har bilder själv också, men det är ju kul att se vad de andra fick för bilder också. Så ett bildinlägg kommer inom kort från alla tre fotograferna!
Nu hade jag tänkt hoppa i säng och försöka att få mig lite sömn. Har blivit på tok för sena nätter, så jag behöver nog lägga mig tidigt!

Under ytan finns det skratt och gråt

Söndag den 1/1-12

Det första, riktiga, inlägget detta år. Känns bättre att skriva -12 än -11 av någon anledning, varför vet jag inte. Hur som haver är vi inne på den första dagen på det nya året, dock är det i skrivande stund mindre än en halvtimma kvar av dagen. Så vad har jag hunnit med då? Ja, jag har i princip bara varit lat och legat och slappat. Kom hem någon gång efter fyra i morse och satt uppe till halv sex innan jag lyckades lägga mig. Att sedan gå upp halv tolv var ju kanske inte superbra, men bättre det än att sova galet länge så att man inte orkar lägga sig senare under kvällen - dvs nu.
Gårkvällen var riktigt riktigt trevlig med god mat, trevligt folk och underbar stämning! Kvällen gick dock för fort, så när folket allt eftersom begav sig hemåt så var jag, Emelie och Ville de sista som drog oss hemåt efter fyra. Ett fint minne att lägga i minneskistan så att säga.
En bild från gårkvällen på två superfina brudar!

Photoshoot Emelie


RSS 2.0