Time to poppa some popcorn over the eld


I drove for miles and miles and wound up at your door


Alvin

Mitt hjärtegull♥

200712

Hallå vänner! Har just suttit ute och solat en stund, men ska nu ta tag i städningen av huset. Dagarna bara springer iväg och snart är det slutet på Juli, vilket känns en aning konstigt. De som ska plugga till hösten har inte länge kvar av sommarlovet, men jag som ska ta ett år ledigt känner nog inte den pressen än. Har under de senaste dagarna spelat volleyboll med härliga människor, varit på Trästock och lyssnat på riktigt bra band, vilket jag ska göra idag också. Hoppas allt är bra med er!♥

Regal klocka

Ett utav mina senaste inköp som jag är riktigt stolt över! När jag var liten var jag en flitig användare av armbandsur, med flitig syftar jag på att jag oftast spräckte glasen på dem när jag var ute och lekte. Så tillslut blev jag less(och mina föräldrar...), men nu kände jag att det var dags igen! Så denna köpte jag på Ur och Penn för 150:-, halva priset. Ett sannerligen bra kap känner jag!

Selah Sue - Summertime

 
Underbar nattmusik från den vackra Selah Sue. Ruskigt härlig röst.

Emelie

Nikon D3000/Tamron 2.8 28-75mm

Maddes små äventyr

Igår var jag på bio med några vänner och jag måste dela med mig av den lilla incidenten som hände under kvällens gång. SÅ, först fikade jag med min barndomsvän Fredrik som jag inte träffat på år och dagar. Riktigt mysigt! Drack där en stor kopp kaffe(vätskedrivande). Därefter träffade jag upp Linn, Emelie, Ville och Viktor för att äta på Big Smajl (en stor dricka). När vi var mätta och belåtna begav vi oss till bion för att se Snow White and the Huntsman, där vi även träffade upp Simon. Så jag köpte en mellanmeny(en mellan popcorn och en mellandricka). Filmen börjar och jag visste att den var drygt två timmar lång då jag var den som reserverade platserna.
 
Så vi tar plats i salongen och filmen börjar. Efter kanske 45 minuter känner jag hur blåsan börjar säga ifrån, jag bannade mig själv för att jag inte gick på toa före bion. Tvingade kvar mig själv, men efter en timma kunde jag verkligen inte hålla mig. Så jag bokstavligt talat sprang till toan och jag har nog aldrig kissat så mycket i hela mitt liv. Kändes som nigariafallet. Blev utskrattad när jag kom tillbaka. Never more säger jag bara.
 
Inte nog med det så trodde jag att jag hade glömt mobilen inne på toan när vi var påväg tillbaka till bilen. SÅ jag letar på toan, ingen mobil. Letar inne i salongen, ingen mobil. Känner hur paniken kryper fram och jag pratar med de i kassan om någon har lämnat in den. De hade inte fått in någon. KUL! Så jag går tillbaka, inställd på att jag inte letat tillräckligt noga(vilket brukar vara standard hemma). Den är inte där, så jag börjar gråta och bannar alla idioter i världen som tar saker. Men så slår hjärnan till och jag kollar i ett fack på väskan där jag hade mobilen under stadsfesten bl.a. Vad låg där om inte mobilen! Jag var helt enkelt för smart för mig själv och lagt den där i all hast när jag sprang till toan för att ingen skulle ta mobilen. Utskrattad även där. Never more.

Va händ?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på bloggen längre. Är det något ni vill att jag ska skriva om? Vad isf? Känner att denna blogg börjar tappa gnistan lite(om den nu över huvud taget har haft den). Så kom med förslag, eller ska jag lägga in fler bilder? :)

Emelie

Nikon D3000/Tamron 28-75mm

Emelie

Min otroligt vackra vän Emelie!
Nikon D3000/Tamron 28-75mm

Stadsfesten

Hallå! Stadsfesten är nu officiellt över och jag tackar och niger till alla som jag har umgåtts med och träffat under denna härliga helg. Underbara människor, underbar musik och bara en sjuukt bra stämning! Slänger in några bilder från helgen och jag varnar för vissa bilder, men det gäller att fånga glädjen mina vänner!
 
Inte supermånga bilder, men jag hoppas ni nöjer er med dessa! Tacka åter igen för en riktigt fin helg! Nu börjar en ny vecka med jobb i princip all tid, så uppdateringen kommer att vara ännu sämre - tyvärr...

RSS 2.0