310312

Gårdagen rullade på rätt bra. Fick tillbaka ett fysikprov som gick över förväntan, gjorde ett religionsprov som gick bra och fick veta att vi inte har något samhällsprov nästa vecka = Wunderbar! På kvällen blev jag även besökt av Adam, Ville och Viktor. Vi kollade på hockeyn och jag satsade på resultatet 5-1 till Skellefteå. Jag blev utskrattad. Jag hade rätt. :')
Idag har jag gjort högskoleprovet och herregud vad jag är slut nu! Steg upp 6.45 för att fixa iordning mat och dylikt. Sedan for jag och hämtade Elmira, Pierre och Ville för att sedan bege oss mot Campus. Så duktig som jag är glömde jag plånboken hemma också :) Så pappa fick köra med ilfart in till stan för att lämna den. Alltså körde jag bil utan körkort, tänk om polisen hade stannat oss? Haha.
Så från 9.00 till 16.15 har jag suttit och gjort prov. Otroligt jobbigt, men en rätt kul och ny upplevelse. Här går man matte E och känner sig en aning duktig på matte så jag trodde att de delarna skulle gå bra. Ja, de gick ju inte dåligt, men det var en helt annan matte kan jag säga er. Så hur detta resultat kommer att bli har jag ingen aning om, men vi får se helt enkelt hur det blir. Kändes i överlag rätt bra! :)
Inte nog med att jag gjorde högskoleprovet. Idag blev jag även faster för 3:e gången. Halv fyra väcktes vi av min bror som sa att det var absolut akut att vi kom och hämtade Alvin. Så bara en timma senare var Alfred född. Blev lite sömn för min del, men ack så värt det!
Kom ihåg frågestunden längre ner, på söndag avslutas den!!

290312

Ja alltså det kommer in frågor, omän de inte är lika många som Kenzas så är det några stycken! Ska vi sätta ett stoppdatum tills nu på söndag kanske? Då har ni haft en vecka på er att fråga? :)
Idag har vi varit på ännu ett studiebesök i Umeå där vi har kollat på några kemiinriktningar. Jag är ju inte superintresserad av det, men jag tycker helt klart att besöket var givande. Vi fick t.ex. kolla på en gigantisk magnet med styrkan 14 Tessla. Detta kanske inte säger er så jättemycket.. Men om jag skriver att 0.1 tessla är jordens gravitation? Då kanske någon hiss kommer ända upp till toppen? ;) Jag vet att nörden inom mig växer fram tydligt här :)) Hur som haver så var nog det mest jobbiga att sitta på bussen i drygt fyra timmar för att sedan vara där i tre timmar? Aja, man ska inte klaga.
Ikväll har jag pluggat inför religionsprovet som är imorgon. Hoppas att det går vägen. Är alltid lika spännande att skriva prov med nya lärare! OOCH där kom nörden fram igen ja.. Sovgott ni fina!

270312

God eftermiddag! Jag har en sådan fruktansvärd träningsvärk i benen idag. Tränade fys både i söndags och måndags och det fick mina ben sota för. Jag har alltid ansett att jag har haft vältränade ben, men när man tränar muskler som inte har varit igång på ett redigt bra tag - ja då blir det träningsvärk på köpet. Jag klagar såklart inte, är wunderbar! :)
Idag har vi även varit på en föreläsning på Campus här i Skellefteå om big bang. Jag hade mina förutfattade meningar om det och trodde att timman skulle bli riktigt dryg att lyssnade på. Men han vi lyssnade på var riktigt rolig och pedagogisk, så han fick mig att hänga med under hela föreläsningen. Dock var det en aning obegripligt. Vadå 13,6 miljarder ljusår? Och hur kan universum vara oändligt? Många frågor poppade upp i huvudet, men intressant och givande var det minst sagt!
Frågorna rullar in, men det går riktigt sakta. Så kom gärna med fler frågor, gärna rätt spännande och roliga! Ingen fråga är för dum för att ställas! :)

Philips hörlurar med GRYM basåtergivning

Något jag har gjort så många gånger förut är att tappa bort mina hörlurar till mobilen. Detta har hänt mig ett x antal gånger och jag lär mig aldrig heller att hålla reda på dem. Senast i fredags lyckades jag slarva bort mina älskade hörlurar jag fick med mobilen. Visserligen brukar sådana hörlurar inte vara sådär superbra, men det var dem. Så idag tog jag mitt pick och pack och begav mig in på Clas Ohlsons för att köpa mig ett par nya och fräscha hörlurar! Dessa är från Philips och kostade mig 249 riksdaler. Provade dem direkt jag kom ut ur butiken och jag är förälskad. Ljudet är riktigt bra och de har fantastisk basåtergivning - som jag gillar! Dessa kommer jag(eller MÅSTE) jag hålla reda på. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. Några hörlurar jag absolut kan rekommendera er om ni är lika slarviga som mig! :) Inte nog med det så följer det med en liten, liten hållare som sitter fast i hörlurarna. Med den kan man dra ihop lurarna samt sätta fast resterande del av sladden så att den inte tjorvar ihop sig. Riktigt smart!
Jag har fått in några frågor, men fler vill jag ha! Så kommentera nu i föregående inlägg!!

Frågestund mina vänner!

Jag har ett litet förslag. Vad säger ni om en frågestund? Var drygt ett år sedan jag hade den senare frågestunden(om jag inte minns fel). Så nu mina vänner kan ni ställa frågor om allt mellan himmel och jord. Såklart kommer jag att dra någon slags gräns på frågor jag vill besvara och inte, men kom med frågor nu mina vänner! :)

The love of my life

Min älskade brorson som alltid ger mig ett leende på läpparna. Att få se honom växa upp och för varje dag lära sig fler och fler ord, ja det är fantastiskt :)

230312

Idag fyller både min fina vän Felicia år, samt min moder. Felicia har den där "mellanåldern" inne nu, dvs. 17 medan min mor fyllde hela 50 år idag. Så det har varit full rulle hela dagen med massor med gott som jag har blivit iproppad - bokstavligt talat. Medan vissa är ute och dricker sig fulla på alkohol så sitter jag här hemma och är full på smörgåstårta. Helt okej enligt mig!
Imorgon har jag tänkt ta en lång sovmorgon, om nu inte mor känner för att komma in och väcka mig vilket hon har en tendens att göra. Så med detta inlägg säger jag godnatt och tack för mig! Hoppas ni har haft en fin fredag♥

220312

Godkväll vänner! Jag är bokstavligt talat slutkörd efter dagens bravader. Varit igång sedan 5.20, som jag skrev i förra inlägget och inte förrän kring fem på eftermiddagen kunde jag sätta mig hemma på min säng och andas ut. Baldershowen är nu över och det känns väldigt konstigt. Att ha umgåtts med samma människor konstant i en vecka, för att sedan bara sluta upp känns....annorlunda? Hur som helst fick vi ett fantastiskt avslut med massor med applåder, beröm och skratt - Precis som det ska vara :)
En bild på gänget, ni fina, fantastiska människor som man alltid mår så himla bra med! Om ni förresten inte har lagt märke till det så står jag utan skor och sockar på scenen. Invigde mina nya klackeskor under sista uppträdandet och tillslut gjorde det verkligen ont i fötterna, så när uppträdandet var över slängde jag bokstavligt talat av dem and it was like heaven!
Nu ska jag slänga in mig i duschen för att sedan kolla genom fysiken. Kan lova er att det ikväll blir en tidigkväll för Miss. Karlsson då hon imorgon dessutom har fysikprov direkt på morgonen. Gotta love life :')

210312

Skrev fel i förra inlägget så jag skrev "20-13-12" Frågan är ju var sjutton den 13:e månaden heter?! Hur som haver är jag nu hemma efter den första föreställningen för föräldrarna och det gick minsann riktigt riktigt bra! Kan dock skriva mer om det senare, för nu mina vänner ska jag slänga mig i sängen. Klockan står på 5.20 och en timma senare sitter jag på bussen in till skolan. Tough times mina vänner! Sköt om er ♥

200312

Här ser ni mig in action med min studentmössa. Lite övertaggad på den längst ner till vänster tror jag? Hur som haver har jag nu pluggat klart på fysiken. Två timmar fick räcka, mer orkar jag inte efter dagens baldershow. Det tar verkligen mycket energi att hålla på med det i sju timmar. Ljud och ljus överallt med människor som springer hit och dit. Ja minsann mina vänner, snart är även det över. På torsdag är sista uppträdandet, sedan är det hela slut, finito, the end.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag så smått bege mig till sängen. En 25 minuters längre sovmorgon blir det imorgon då vi börjar 9, sedan håller vi på hela dagen + uppträdandet för nära och kära under kvällen. Wish us luck!
Jag vill även passa på att gratulera min fina vän Elmira som idag fyller hela 19 år!! Ja tiden går fort när man har roligt som man brukar säga och nu är det inte länge kvar innan du stiger in i vuxenlivet!
Tack för dessa fina år tillsammans! Som du sa "We have our third anniversary this year"♥

"För vi har tagit studenten.."

Kan ni gissa vad bilden föreställer? Jo, min studentmössa! Den sitter nu, i skrivande stund, så fint på mitt huvud och jag känner mig rätt glad ändå samtidigt som jag har en klump i magen. I alla dessa år har man hört talas om 3:orna som tar studenten, men det har aldrig funnits i tankarna att JAG skulle ta studenten!? Och nu är jag här, den 20 mars. Det är mindre än tre månader kvar av skolan och det känns helt crazy! Bara jag som har den feelingen?

180312

Baldershowen går framåt och tar upp väldigt mycket tid nu. Både gårdagen och denna dag har jag varit där från 10.00 till 18.30 - så slutkörd är man. Det är tur att det är himla roliga människor som är med så att det inte blir tråkigt. Visserligen blir det mycket dötid, men jag tror att resultatet kommer att bli riktigt bra! :) Uppvisningen för familj, vänner och utomstående kommer att vara kommande onsdag, den 21 mars, och biljetter är släppta nu. Så om det finns någon där ute(som läser min blogg dvs) som är sugen på att komma och titta så är uppträdandet 19.00 på Nordanå i Skellefteå. Biljetter finns redan nu att köpa av bl.a. mig och de andra som är med och kostar 50:-!
Nu ska jag sätta mig med fysiken. Blir en sen kväll känner jag, fysikprov på fredag och det finns inte mycket dagtid att plugga så då blir kvällarna enda tiden. Ha det fint vänner!♥

160312

Godnatt! Som sagt hade jag inte tänkt göra någon uppdatering, vilket jag inte gjorde i textform, men i bildform. Begravningen var fantastiskt fin och så många fina människor jag har i min släkt som verkligen visade uppskattningen till farmor. Jag trodde inte att jag skulle klara av sången, men tro det eller ej så upphörde gråten just under sången - vilket jag var glad för då jag ville tillägna och framföra hela låten till farmor♥
Nu sitter jag nyduschad och lycklig efter en fantastiskt fin kväll! Var först och åt middag på Elmiras jobb och sedan begav vi oss till Boda Borg tillsammans med några amerikanare som för tillfället är i Sverige - Chris och Jeff. Superhärliga killar(som jag dock var tvungen att prata på engelska med och den är ju inte den bästa direkt..) som verkligen gjorde allt för att klara de olika banorna. Vi klarade 11/15, vilket jag tycker vi gjorde riktigt bra! Var x antal år sedan jag var där sist också, så det var inte det lättaste ändå.
Nu ska jag strax hoppa i säng. Imorgon ska jag in till stan för en heldag med baldershowen, uppträdandet börjar närma sig och nu är det rep dagarna i ända som gäller. Hoppas ni har haft en riktigt fin kväll mina vänner! :)

Tack för din tid på jorden min älskade farmor


140312

Hallå vänner! Är nyss hemkommen från kyrkan, har varit där och repat inför imorgon då begravningen av farmor sker. Kommer att bli hemskt jobbigt känner jag och tårarna var inte långt borta, men hur morgondagen blir är ännu oklar. Jag och Caro ska spela i början, så förhoppningsvis har jag inte jagat upp mig allt för mycket. Vill åter igen tacka mina fantastiska vänner för stöd och support, ni är helt underbara!
Uppdateringen imorgon kommer nog inte bli av, mest troligt. Så ni får ha det så bra ni fina!♥

130312

Hola amigos! Hur är läget med er? Med mig är det bara bra, har haft en go känsla i magen hela dagen. Speciellt efter festtalet vi hade idag. Satt och knepade på det igår som jag nämnde och jag skrattade så gott åt mig själv och min dåliga humor. Därför var jag lite spänd över vad de andra skulle tycka och tänka om mitt festtal. Jag fick massor med beröm! Visserligen var det ingen stor grej, men att få komplimanger(omän de är småa) kan göra så otroligt mycket för en. Man borde helt enkelt ge en komplimang per dag! :)
När jag sedan kom hem for vi till farmor och städade ur hennes lådor. Jag får en klump i magen av att vara där. Inte bara för att hon är borta, utan för att man rotar i hennes saker och slänger sådant som för henne kanske var guld värt? Känns som att man tränger in på någon annans område helt enkelt och värdesätter saker man kanske inte borde.

120312

Godkväll vänner! Sitter och lyssnar på härlig musik medan jag skriver på ett festtal som ska hållas imorgon. Blir nämligen vår sista svenskalektion - för gott! Jag kunde inte vara mer lycklig så svenskan verkligen inte har varit något ämne jag tyckt om. Kanske när jag gick i lågstadiet och skrev noveller om prinsessor, men inte nu när det gäller den svenska historian..
Första skoldagen efter lovet gick riktigt bra och det var en fröjd för ögonen och själen att vakna upp till att solen lyste in genom fönstret. Våren är på väg och för en gångs skull längtar jag. Vintern har verkligen inte varit särskilt bra då den kom sent och temperaturerna har varierat i princip hela tiden, lika bra att våren kommer nu.
Uppdateringen om vad jag har gjort i helgen och under lovet har inte varit den bästa, men lovet har verkligen varit härligt och avkopplande! Massor med skoter, umgås med vänner, lyssna på musik och bara njuta av livet helt enkelt - underbart!
Ikväll kommer mest troligt Alle och Ville hit för lite filmtittande, blir bra! :)
Klaga inte på hållningen, för den är verkligen inte den bästa och något jag borde arbeta på. Gör jag det? Nej..

100312

När jag skulle köra hem från Sara ikväll så var det mörkt och dimmigt ute. Valde att köra 80 km/h istället för 90km/h som var maxhastigheten - just för säkerthetens skull. Hade jag kört två kilometer snabbare hade jag mest troligt inte suttit här just nu. Hade jag börjat köra från henne någon sekund tidigare hade framrutan varit krossad. Hade jag valt att köra i en hastighet jag inte hade varit bekväm med hade jag krockat med en älgtjur.
Vänner, var försiktiga ute i trafiken. Man vet aldrig när olyckan är framme♥

070312

God afton vänner! Är nyduschad och fräsch i väntan på att Linn ska entra min bostad för en disneykväll med kanske lite fruktsallad? Har varit lite dålig uppdatering på senaste tiden, men jag har helt enkelt försökt att ta vara på lovet. Därefter har väl ingenting superspeviellt hänt. Har umgåtts med fina vänner och bara njutit av lovet så att säga.
Uppdateringen igår blev inte av och detta beror på att jag spenderade dagen hos Caro i min klass där vi repade inför begravningen där hon ska kompa till min sång. Kommer att bli väldigt bra! Därefter kom några fler ur klassen dit och då blev det pizza, filmkväll och galenpanna. Jag har så galet härliga människor i min klass, inte en sekund utan ett leende på läpparna. Senare under kvällen blev det prat om allt mellan himmel och jord med Hanna, Johanna och Caro. De tappra kämparna, dvs. jag och Hanna, pratade på tills klockan slog halv fem. Då insåg vi att vi kanske behövde lite sömn också.
På morgonen sedan insåg jag att jag mest troligt har fått någon allergi för hundar, eller i alla fall för Caros dalmatiner. Blev fruktansvärt tät i näsan, ögonen kliade och jag fick stora, röda märken på armarna. Kändes lite jobbigt, men jag hoppas att det bara var något tillfälligt. Tog sedan bussen hem där vi planerade lite utav en utgång under fredagkvällen, kommer bli himla bra det :) Därefter har jag städat rummet och skrivit lite på svenskan. Känns som en rätt produktiv dag ändå! Hoppas att allt är bra med er♥

En vanlig konversation mellan jag(mig) och Linn

Linn: Jamen absolut!:) men ska du sitta där själv och se?:/
Jag: Haha ingen fara ju:D
Linn: Säkert?:) är du verkligen megasuper säker?
Jag: Näe, jag ska sitta och cutta i min handled för att jag ser på melodifestivalen själv..
Linn: Då får vi hoppas att John Rolf kommer och stoppar dig!
Jag: Eller John Smith:$
Linn: Nej, båda!
Jag: Jaaaaaa! Åh, jag kommer att ha det så gosigt!
Linn: Haha men akta dig för Poca!
Jag: Eller kocoum :S
Linn: Nämen han är ju med mig ;)
Jag: Så ni är together nu eller? :O
Linn: Tror inte på sånt! Detta är bara ett one night stand ;)
Jag: Är han bra i sängen då?
Linn: Inte jämfört med John x2
Jag: Så du har prasslat med mina män?!
Linn: Och Aragorn!
Jag: Jahaja, här får man höra!
Från melodifestivalen, till Pocahontas till sex. Frågan är ju hur normala vi faktiskt är..?

050312

Godkväll! Hur rullar livet på för er? Med mig är det helt okej, är lite slutkörd efter skoterturen idag med Victor och Simon. Två grabbar jag inte umgåtts med på länge - så det var himla trevligt! Hur som haver for vi ut ett tag efter mitt rep med baldershowen tidigare under dagen. Underbart fint väder idag så det var perfekt för skoter :)
Ikväll kommer Elmira förbi för lite prat och mys, blir himla bra! Ursäktar mina tråkiga inlägg, jag ska försöka bättra mig..eller så. ♥

040312

God eftermiddag! Sitter här med världens träningsvärk. Far min köpte hem ett "hemmagym" för några månader sedan som min bror flitigt har använt, då han spelar hockey. Så jag tänkte, "varför ska inte jag kunna använda det?". Jag är ju ute flitigt och powerwalkar, men ibland är vädret inte alltid så bra. Så då kan man lika gärna träna fysen inne och gå ut och gå någon annan dag. Detta är tredje gången jag kör och pappa han är hård, men rättvis. Nu ömmar hela kroppen, vilket är skönt. Älskar träningsvärk!
Tidigare idag for jag och min bror ut och körde lite skoter och for till rävabacken för att åka lite samt sola(läs: Madde solar, Erik åker i backen). Galet fint väder är det ute och det kommer mest troligt fortsätta under lovveckan också, underbart!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan beger jag mig kanske för att ta lite kort. Börjar bli less på vad ursviken och skellefteå har att erbjuda, men man får ta vad som finns helt enkelt :) Hoppas allt är bra med er!

Adorable moments

Jag hittade denna bild på en hemsida, Adorablemoments, och jag blev helt till mig. En fantastisk bild som förmedlar kärlek, värme och glädje. Jag rekomenderar er att kolla in hennes sida där det finns fantastiska bilder från bröllop och andra bilder på par. Får en sådan härlig känsla i kroppen när jag är inne och kollar på sidan - Kärlek!

010312

Godkväll på er! Sitter och spelar lite gitarr för mig själv, var ett tag sedan jag spelade. Nog för att jag inte är särskilt duktig på något sätt, men det är avkopplande att bara spela lite. Suget efter gitarren kommer i perioder och nu när det har varit en aning jobbigt så har det varit skönt att bara kunna sitta med den och spela...absolut ingenting.
Idag var jag en duktig dotter och köpte med mig gofika hem till min far som blivit riktigt sjuk i influensan. Efter att farmor gick bort blev både pappa och hans två systrar riktigt sjuka med över 40 graders feber just för att "stressen" över farmors tillstånd helt plötsligt försvann, om ni förstår hur jag menar? Ibland tycker jag att kroppen är riktigt fantastisk då den kan, på något sätt, hålla inne förkylningar och inflammationer tills den inser att vi är redo att bekämpa dem. Låter jag lite naturaraktig kanske? Haha, förlåt.
Imorgon börjar sportlovet och jag kan inte vara mer glad över det. Idag gjorde jag bort mitt första Matte E prov, så detta resulterar i att lovet inte kommer att vara något plugg alls. Möjligen måste jag skriva två svenskauppgifter, men det ska nog gå an. Hoppas ni har haft en bra vecka, ska försöka att komma igång med uppdateringarna nu :)

RSS 2.0