Photoshoot Emelie


Photoshoot Emelie

Nikon D3000 / Tamron 28-75mm f/2.8

241112

Efter att ha jobbat 25 timmar i sträck känner jag mig nu mer zombieaktig än vanligt. Att jag sedan blev väckt under natten av en sannerligen full kompis som var sugen på att prata gjorde väl saken svårare att gå upp sju i morse. Vi får ju nämligen sova max sju timmar när vi jobbar jour. Applåder till den som lyckas slockna 12 en helg och vakna upp sju. Händer nog inte allt för ofta skulle jag vilja säga!
 
Har dock gått kanonbra att jobba och är en aning nervös inför måndag då jag ska bli inskolad på det nya stället. Har hört mig för hur det funkar och det verkar likna stället jag jobbar på nu, men det återstår att se helt enkelt!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen(då jag bokstavligt talat ser ut som en grottmänniska som inte duschat på år och dagar(dock är inte fallet så, men jag sov två och en halv timma när jag kom hem...+ jobbat hårt)) och sedan ska jag bege mig mot Emelie för lite filmmys. Känns som att det är det enda jag kan rå för mig att göra just nu. Hoppas ni får en kanonkväll!♥
 
För övrigt är det kvar nu exakt en månad till julafton!

221112

Hallå vänner! Jag kan säga att jag igårkväll verkligen slängde mig i sängen när jag kom hem och att jag sedan skulle upp för att gymma kring nio kanske inte var min smartaste idé. Men att träffa Erica där och bli taggad igen gjorde saken så mycket bättre! Känns i kroppen nu kan jag säga och det märktes när jag somnade i sängen i två timmar. Tror jag ligger väääldigt efter i sömntimmar nu och det lär märkas på lördag när jag har arbetat mitt killingpass på 25 timmar. Börjar nämligen 10.00 imorgon och slutar 11.00 på lördag. Känner inte supermycket tagg. Men samtidigt är det veckoslutsOB och nattOB! På tal om jobbet så klarade jag både insulin - och sondmatningsdelegeringen! Kändes verkligen superskönt omän jag var riktigt nervös när det väl gällde.
 
Nu ska jag i alla fall ta och hoppa in i bilen och bila mig mot Filip. Vi ska bara ta det lugnt, se på film och kanske planera lite inför Musekonsersten som faktiskt är om TVÅ VECKOR?! Minns inte när vi beställde biljetterna, men att det nu bara är två veckor kvar är helt ofattbart. Är jag taggad? Ja tack! :) :D :D :D :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:
 

A thousand years - Christina Perri feat. Steve Kazee

 
En låt som har fastnat på min spotifylista är denna. En riktigt skön låt att lyssna på och texten är ju inte sämre. En låt som skulle passa på ett riktigt fint bröllop där kärleken bara spruuudlar!

211112

God eftermiddag! Sitter här och är riktigt slut och trött. Började jobba 14.30 igår och slutade 10.00 idag. Ska snart bege mig till mitt andra pass från 16.00 - 22.00. Kan säga att jag lär däcka i sängen när jag kommer hem senare ikväll. Precis som jag däckade i vår soffa idag efter lunchen. Är det någonstans jag ALLTID kan somna så är det i vår soffa. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, jag somnar alltid. Somnade för någon dag sedan klockan åtta på kvällen. Jag kände mig som en ung, pigg och fräsch 19-åring! :)
 
Har väl inte riktigt lärt mig att sova jour och att det är därför jag är så trött. Kanske inte så konstigt då jag sov kanske tre timmar i natt? Dock kan det bero på att jag fick ett samtal om att jag idag skulle ha prov på både insulinspruta och sondmatning. Så hela natten gick ut på att tänka genom de olika stegen. Som tur var tyckte distriktssköterskan att jag var riktigt duktig och att jag klarade det galant. I alla fall insulinet, nu klockan fyra blir det prov på sondmatningen och insulinet på samma gång. Kan bli spännande mina vänner, men det ska nog gå vägen också!
 
Näe nu ska jag tagga igång igen. Får tänka att det är pengar som rullar in!

181112

Holaa! Hur står det till med er? Med mig rullar det framåt. Var igår ut och dansade med några brudar och hade det riktigt trevligt, fick besök av några goa tjejer från min klass i fredags och ikväll blir det bio med Linn. Kan inte säga annat än att jag har fantastiska vänner och denna helg har varit riktigt riktigt bra! :) Hoppas allt är bra med er!♥
 
Jag har förresten inte berättat att jag har skaffat mig lite silikon i mina läppar? Jo, jag kände att jag ville bli som alla storbloggare och spruta in lite godsaker i mina läppar så att jag blir snygg(eller för att få fler läsare till min blogg...).

151112

Hallå kvinnor, män, barn och andra! Sitter och är mätt i magen. Har idag pumpat på fläsket med Erica och det känns att man börjar bli lite starkare ändå! Kan verkligen rekommendera er som funderar på att börja träna att träna med någon. Man taggar varandra och kör verkligen på in i det sista. Att man sedan är olika stark i olika områden är bara ett plus i kanten då man kan hjälpa varandra :)
 
Idag ringde min chéf för övrigt och erbjöd mig att få börja på ett ytterligare boende, vilket jag såklart inte tackade nej till! Så om två veckor blir jag inskolad och det första riktiga passet blir ett 24 timmars pass. Gäller att komma in i arbetet direkt helt enkelt samt blir det mer pengar i kassan!
 
Nu ska jag ta tag i städningen av övervåningen. Imorgon får jag besök av några saknade brudar. Blir att laga middag tillsammans och bara mysa på. Kommer att bli kanonbra! Men som sagt, städningen var det ja...
 
Förutom att gymma på brukar jag Erica även spendera många timmar i skidspåret. Så är det någon kille som sitter i liknande situation - call her! Nämen när snön har lagt sig blir det, förutom gymmet, att fara ut och åka skidor. Skippa svettaromen inne på friskvårds och njuta av friskluften i naturen!

Webcambilder

Nej det är inte Halloween igen. Jag tänkte bara bjuda på lite webcambilder på mig under de senaste tre gångna åren. Den första bilden är tagen 2009-08-14 och är den första bilden jag har tagit med denna dator. Därefter följer det på mer eller mindre bedårande bilder på mig fram tills denna dag, alltså 2012-11-14. Så bilder under tre år och tre månader på moi. Enjoy mina vänner!

M-Muse

Visste ni förresten att jag är den nya medlemmen i Muse? Jag antar att de inte har lagt ut det officiellt än, men jag kände att ni skulle få veta det i alla fall! Till plåtningen visste jag dock inte att dresscoden var "Back to Black", så jag ser ju lite mobbad ut där i blått...men samtdigt är jag den enda kvinnan i bandet. Så det kanske blev rätt bra ändå?

Farsdag

Idag är det dessutom inte vilken dag som helst, det är ju farsdag! Dock firade jag pappa igår då han har jobbat idag samt är på match med min lillebror nu. Vilket visar på vilken stark fadersfigur han är. Ställer alltid upp till 100% och sätter alltid familj i första hand. En otroligt stark människa som har fått mig att våga kämpa för det jag vill uppnå och för den jag är. I mina svåra stunder i livet finns han där, som en stöttepelare och hjälper mig upp på benen igen. Att du sedan är så tokig som du är, det är bara en del av din fantastiska personlighet! Jag älskar dig pappa! :)
 

111112

God förmiddag! Sitter här och känner mig halvkrasslig. Var tänkt att jag skulle fara och träna med Erica klockan 10, men jag vaknade åtta av att halsen smärtade. Så idag blir det en dag att proppa mig full med halstabletter så att förkylningen inte bryter ut mer! Dock blir det inte på latsidan, jag har nu börjat göra en storstädning av mitt rum samt resterande del av övervåningen(då jag har övervåningen för mig själv). Därefter blir det att mysa ner mig i soffan och kolla på EMA! Jag har nog aldrig tittat på hela den showen under sändningstid, så nu ska jag ta mig i kragen och spana in det, samt hålla tummarna för Muse som är nominerade för bästa liveband och bästa rockband. Gissa vem som har röstat? Hehe...

081112

Så vissa dagar är mer produktiva än andra. I morse var jag och gymmade med Erica och vi tog verkligen ut oss själva. Sitter och känner av varenda muskel i kroppen. Till och med muskler jag inte ens trodde fanns? Skyndar mig sedan hem för att hjälpa far min att stycka en kalv han skjöt i morse och som grädden på moset har jag blivit inkallad på jobb från 15.00 - 21.00. Kan säga att jag lär däcka i sängen när jag kommer hem. Men jag klagar inte. typ 1 promille närmare vältränad och lite pengar rikare + älgkött i frysen! Välkommen till norrland, typ!
 
Bjuder på en oredigerad och aningen ljus bild på mig och min älskling. Till våren firar vi 11 år tillsammans. Tiden går så fort!

071112

Nu har snön åter igen kommit och jag kan inte annat än tacka och niga. Ska på en stund bege mig in mot staden för att fika med Elin, vilket jag tror kommer att bli riktigt riktigt mysigt! Hoppas allt är toppenbra med er! Uppdateringen har varit rätt sådär under den senaste tiden, men jag ska försöka att skärpa till mig!

Nu händer det saker mina vänner!

Idag har jag gjort något som jag ALDRIG trodde om mig själv. Jag har alltid varit emot att fara på gymmet då jag lika gärna har kunnat vara hemma och svettas som en tok. Men i och med att vintern nu kommer sakta in, så kände jag "Varför inte ge det en chans?". Jag har svårt att ta upp tillräckligt med syre när jag är ute och springer på vintern, så genom att börja springa på gym(som dock är tråkigare...) kan jag hålla uppe min kondition. Imorgon börjar jag och Erica, 9.00 @ the gym!

RSS 2.0