Photoshoot: Linn

Nikon D7000 / Nikkor 50mm f./1.4 

280413

Yooo! Kul att folk fortfarande kikar in! Kul att jag har säkerligen skrivit den där meningen ett x antal gånger på denna blogg. Börjar bli rätt enformlig.
 
Har haft en mycket fin helg då jag i fredags gymmade, åt middag med Elin på stan före vi skulle till Carro för att fira hennes 20-årsdag. Där även Ramona och Johanna var. Vi spelade spel och hade det himla trevligt! På lördagsförmiddagen fotade jag Linn ute i blåsten, tapper var kvinnan minst sagt som stod och "blottade" sig ett antal gånger när hon skulle byta kläder, haha! På kvällen blev det sedan bio med Erica, hennes Kim, Julia, hennes Micke, jag och min Emelie. Vi fick ju göra det bästa av situationen. Så hon fick vara min man för kvällen! Vi såg "Warm Bodies" som jag var en aning skeptisk till först, men den var riktigt riktigt bra! Dock har jag rätt dålig humor också, men den var som sagt mycket bra!
 
Nu, som ett bra slut på helgen, kommer snart min syster och hennes kille som är här i Skellefteå och hälsar på. Hoppas ni har haft det bra♥

Ett till jobb!

Hallå! Sitter här och är halverst död efter dagen. For och gymmade före jag for på min inskolning, som var på ingen mindre än min gamla skola. Där jag har spenderat måndagar till fredagar i ungefär tio år. Så under tre och en halv timma fick jag vara på fritids med massor av goa barn. Jag som älskar barn! Känns bra att kunna vara på olika ställen och få byta miljöer ibland. Så nu har jag alltså tre ställen som jag kommer att vara på fram till sommaren. Känns riktigt bra!

220413 - En bra dag!

God eftermiddag på er! Jag sitter här och njuter av livet. Jag kan inget annat än att verkligen skatta mig lycklig till alla fantastiska människor jag har runt mig och hur lyckligt lottad jag är som får ta del av dem. Min underbara familj och sommaren som är på ingång. Det är något med detta år som jag känner kommer att bli bra. Jag vet inte vad det är, men jag känner det på mig. Det behöver inte vara något speciellt, men det kommer att bli bra. Åtminstonde försöker jag att intala mig det.
 
Kanske beror detta på att vädret är fantastiskt och ger mig den D-vitaminen jag behöver. Jämfört med det man inte fick under vinterhalvåret. Kanske det också beror på att jag blev uppringd och tillfrågad om inskolning imorgon? Det känns spännande och kommer att vara en bra variation. Vilket också innebär att jag kommer att få jobba mer och det ger mer pengar. Hur som helst är detta en riktigt bra dag och den har jag verkligen tänkt ta vara på. Jag har redan varit ute och sprungit en bra bit, tvättat och stökat på. Ikväll blir det nog att lägga sig framför en härlig film och tagga inför ett pass på gymmet före inskolningen.
 
Jag hoppas att ni mår lika bra som mig och gör ni inte det, så skickar jag er många varma hälsningar. Ta vara på livet och lev för nuet, för var dag som går. Carpe Diem!
 

Skellefteå AIK - Svenska mästare

 
Jag tror nog inte att någon har gått miste om att Skellefteå AIK vann SM-guldet i torsdags. Vi i Skellefteå var inte sena med att fira det hela. Över 10.000 samlades på Möjligheternas torg för att fira våra vinnare. Vilket slit och hårt arbete de har utfört! Man kan inte annat än att gratulera er. Ni är kungarna!

Böcker beställda

Ni som har följt min blogg från bloggens begynnelse vet att jag har följt en viss bokserie. Jag har läst de fem böckerna som hade kommit ut på svenska...trodde jag. Gick in på Bokias hemsida, bara för att kolla runt lite och hittar då inte en, MEN TVÅ böcker i den serien som har kommit ut. Den ena i september förra året och den andra dagen före jag var inne på hemsidan. Så jag klickade hem båda två förra tisdagen. Fick dem idag. Så leveranstiden var kanske inte den bästa, men nu är de äntligen här. Nu vet ni vart ni kommer att hitta mig. I sängen, läsandes för fulla muggar.
 

Photoshoot: Emelie

Nikon D7000/Nikkor f./1.4 50mm

120413

Hallå vänner! Så, uppdateringen är som vanligt inte den bästa och ni lär ju vara vana vid det här laget. Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan fara till jobbet. Nog för att jag inte är särskilt taggad då jag ska jobba 24 timmar, men det ska nog gå vägen ändå! Dock kommer jag att jobba själv. Så när brukarna lägger sig kring tio blir jag all alone in the dark. As the way I like it NOT. Aja, detta ska nog gå bra! Hoppas allt är bra med er!♥

Mobilskal

Jag är ingen som brukar nätshoppa egentligen. Men nu i veckan fick jag ett ryck. Så jag beställde hem två skal till min mobil, en parfym och två böcker. Skalen var kanske de som drog mest då det inte finns ett dugg roliga skal att köpa inne i stan till en S2:a. Jag beställde mina två skal från Fyndiq.se och jag må medge att de är ruskigt snabba. Beställde skalen måndagkväll och idag låg de i postlådan!
 
Är supernöjd över båda två och de kostade inte alls mycket. Så jag kan absolut rekommendera er att kika in där. Finns verkligen allt möjligt!

Skotertur i Aspliden

En bild från när vi var ute och körde i Aspliden under påsk. Det är så otroligt svårt att kunna få en bra bild på den undersköna natur som var där. Så jag bokstavligt talat hade snö upp till midjan då jag skulle ta denna bild. Vad gör man inte för fotandet egentligen?

030413

Ojoj, nu var det ett tag sedan jag skrev! Jag har spenderat påskhelgen uppe i Abbor med familj och släkt så jag har inte ens ägnat en tanke åt att uppdatera(eller för den delen haft internetuppkoppling). Hade det i alla fal hur bra som helst där uppe. Det är där jag mår som bäst! Inte nog med det så körde vi skoter i det fantastiska vädret under två hela dagar. Så jag klagar icket! Tog även en del bilder, så de kommer att komma upp förr eller senare...mest troligt.
 
Denna vecka har jag jobbat måndag och tisdag och nu idag har jag varit ledig. Har därför spenderat dagen ute i solen samt tittat på Gossip Girl. Jag är ju ingen som egentligen tittar på serier, men jag har på något sätt fastnat för den. Jag som är raka motsatsen till allt det där dramat och sitter och blir tokig på hur de ska klaga på sina liv och vänner. Ändå tittar jag på det?
 
Nu ska jag i alla fall göra mig klar för att fara och se hockeyn med några vänner. Blir nog riktigt bra även fast jag inte är ett beryktat fan av hockey!

RSS 2.0