291213

God Jul på er! Lite sent ute, så egentligen blir det god fortsättning om man ska vara petig. Hoppas er jul har varit riktigt bra! Jag har haft det superbra då jag har fått komplettera jobb med julfirande. Att jobba dessa röda dagar gör det verkligen synligt på lönebeskedet. Även fast det känns tungt. Då andra ligger hemma och trycker godis, ser på film och bara njuter jobbar jag på. Jag kan ändå inte klaga då det är mysigt att jobba under julen. Det blir lugnare och brukarna är så hoppfulla över alla julklappar och mat. Som alla andra är.
 
Jag har dock den senaste tiden haft problem med att äta. Något tokigt hade jag i kroppen, men magsjuka var det mest troligt inte då det inte kom något från båda hållen. Ändå mådde jag fruktansvärt illa, inte på det sättet då man har magsjuka egentligen, jag var illa på det sättet att jag har haft febertoppar var och varannan dag, ständig yrsel och som sagt problem med att få i mig maten. Perfekt, tänkte jag då julen kommer med alla smaskigheter. Jag som lever för att äta. Min stora passion i livet mer eller mindre. 
 
Veckan före julafton var jag tvungen att stanna hemma från jobbet för att jag mådde så dåligt. Fick antibiotika utskriven. Sakta men säkert blev det bättre, så lagom till julafton var aptiten mer eller mindre tillbaka. Tror inte jag har varit så lycklig över att få äta som jag var då. Veckan före kunde jag få ångest för att äta, men nu ser jag fram emot varje måltid som om den skulle vara min sista. Den stora frågan är varför jag inte rullar fram och då tackar jag magen för att jag mest troligt måste ha en väldigt bra förbränning!
 
Bjuder därför på en bild på mina och mammas delikata älgköttbullar. Skulle bokstavligen kunna döda för dessa.

Paketinslagning - fortsättning

Som ni vet så började jag att slå in julklapparna i god tid. Före snön låg på marken, men o ack var vintern och julen redan i mitt arma hjärta. Skrev även tidigare att jag inte är någon som brukar lägga ner energi på utsidan på paket, men detta år satsar jag fullt ut. Gav mig ut på okänt vatten och provade på paketlack. Tackar youtube, annars hade jag fått slå om ett flertal klappar. Insåg inte hur knepigt det är innan man verkligen kommer in i det. Tålamodet, ja mitt annars rätt tålmodiga tålamod höll på att tryta, men jag kämpade på och har nu gjort på fem paket som jag har bytt med fina vänner. Nu väntar det bara...12 till kanske? Jag som inte ens är någon pysselmänniska...
 

111213

Det är med en klump i magen(och halsen för tillfället då den mer eller mindre är igentäppt med slem) som jag börjar inse att julen kommer allt närmre. Inte för att jag har något emot julen, jag är snarare tvärt om. I Augusti började jag lyssna på julmusik och jag är fortfarande inte less. Det jag syftade på var att på fredag är det den 13:e - kröningen av 2013 års lucia. Alla fina stunder tillsammans, utveckligen från att låta som en hönsgård till att idag stå och känna sig fruktansvärt stolt över hur bra det låter. Att få umgås med dessa fantastiska människor nästan varje dag, man blir bortskämd.
 
Ikväll är våra sista framträdanden innan luciadagen. Klumpen i halsen är ingenting emot klumpen i magen som växer sig allt större. Att få hålla på med sådant man älskar och dela den glädjen med människor som känner samma sak, det är helt underbart!

När man får igen...

Jag är en människa som älskar att skämta med folk. Nya bekantskaper som gamla. Dock finns det något som jag älskar ännu mer och det är att skrämma mina nära och kära. Ett drag jag fått av min far, så som ett x antal hjärtattacker.

Min lillebror har varit den som har fått stå ut med mina attacker, år ut och in. Nu är han 14, men lika lättskrämd fortfarande. Han kommer att ha ett starkt hjärta när han blir äldre och kommer då tacka mig, säger vi som.

Han har alltid försökt att ge tillbaka med den gamla osten, men har aldrig lyckats. Men när jag skulle lägga mig igår fick han mitt hjärta att rusa lite mer än annars:Min hatkärlek till skräckfilmer satt mitt hjärta i löptakt. Kan bara säga att jag hade liite svårare för att somna den natten.

011213

Nu är lussandet på gång och idag hade vi första uppträdandet. Vilka fantastiska tjejer jag har turen att få umgås med! Att det finns så många sköningar i Skellefteå trodde jag inte...fast jo, men att jag har stött på sex stycken av dem kan jag inget annat än tacka för. Vi tog Kåge kyrka med storm, nu är det bara att köra på och göra detta till det bästa året någonsin!
 
Inte nog med det så är det idag första dagen på december och första advent. Hallelujah för årets mysigaste månad! Ta hand om er ♥
 
Just efter klockan tre uppträdde alla de som tävlar om att bli Skelleftebygdens Lucia.
Bild lånad från norran.se!

RSS 2.0