Surströmming 2013

 

Ett klagomål från uppskattad läsare

Jag har nu fått klagomål på min blogg av ingen mindre än Ramona! Så här lyder klagomålet:
 
Alltså, jag måste få komma med klagomål här! Jag förstår att du har fullt upp i ditt liv med jobb och annat men för guds skull Madelené!! Vad ska jag göra under mina lediga dagar när jag inte har något nytt att läsa om i din blogg? Jag blir besviken, arg, ledsen, förnärmad...jag känner mig dragen i näsan! Jag trodde du var en mästare på multi tasking. Blogga då du sover! Blogga då du lagar mat! Välj själv men låt mig inte behöva utstå denna bloggtorka!
 

Jag förstår att det finns många andra, hundratusentals människor ute i världen som känner samma sak som min vän här och jag beklagar verkligen. Men är man en populär människa och hänger ute i Skellefteås natt-och kvällsliv hela dagarna så är det svårt att hinna med att blogga också. Ska snart lägga upp lite outfitbilder som ni ska få beskåda och bli avundsjuka på! Skämt åsido haha. Dock ber jag om ursäkt Ramona och jag hade även gjort det idag om jag hade sett din kommentar tidigare. Då hade du fått en ursäkt IRL istället. SÅ för att kompensera detta ska jag göra ett inlägg fullt med bilder från när jag, Linn, Viktor och Elmira åt surströmming:D

220613

Jäklar, det var mer än tio dagar sedan jag uppdaterade bloggen och jag har inte ens haft den i åtanke!? Jag brukar annars sitta vid datorn och tänka efter "Ska jag uppdatera eller inte?" men nu har jag verkligen inte alls tänkt på den. Jag har jobbat för mycket och haft annat i tankarna. Så jag ber som vanligt om ursäkt.
 
Igår var det midsommar och jag spenderade den med många fina människor. Är så glad att jag är lyckligt lottad att de finns i mitt liv. Oj vad jag blir glad! 
 
Näe, nu ska jag bege mig mot sängen. Några bilder blev allt tagna under kvällen, så de ska jag försöka att bjuda på!
 
 

110613

Hallå vänner! Nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag har varit upptagen med annat. Jag har hunnit få en feberchock samt tapetserat i stugan. Nu är det inte långt ifrån att vi kan börja möblera inne i det nya sovrummet. Det kommer att bli så grymt fint! Min pappa har varit riktigt duktig :)
 
En kort uppdatering. Jag borde egentligen sova nu, ska jobba mellan 8-21 imorgon, MEN kommer man på att duscha sent på kvällen och håret tar lång tid på sig att torka. Ja då får man stå sitt kast.
 
 
 
 

Balen 2013 - Linn


Balen 2013 - Linn och Viktor


Balen 2013

Igår var ingen vanlig dag, nej det var ju nämligen balen här i Skellefteå och jag hade turen att bli tillfrågad att fota mina fantastiska vänner Linn och Viktor! Blev en lång väntan på håret och sminket, men tillslut tog vi oss iväg till ett aningen mörkmulet Bonnstan. Dock sken solen fram rätt fort och bilderna blev riktigt bra! Här har ni en liten sneak peak på paret.

010613

Det är svårt för mig ibland att uppskatta allt bra jag faktiskt har i min vardag. Speciellt när jag är inne i mina perioder då det känns lite jobbigare att stiga upp på morgonen och att jobba inte känns särskilt välkommet alls(Kanske är så för andra, men jag gillar ju faktiskt mitt jobb!). Jag brukar då försöka att stanna till och inse hur mycket bra i livet jag faktiskt har. Alla mina fantastiska vänner som jämt och ständigt stöttar mig. Oavsett om de bor 10+ mil bort eller fem minuter. En familj som alltid står vid min sida och att sedan kunna säga att jag är någorlunda frisk(Jag får ju höra att jag är konstig ibland, dock ska jag ta det som något positivt?). Hur som helst så är det inte det viktiga i denna text. Vi borde alla ta vara på det vi har runt omkring oss. När vi mår som sämst, att vi ska tillåta oss själva att stanna upp och fundera. Ta sig en tankeställare och inse att vi faktiskt inte har det så jävligt ibland som vi kan tro.
 
Hej på er! Inledde detta inlägg genom att vara lite tankspridd(som om ni inte märkte det). Det är fantastiskt väder här i Skellefteå. Känns som att jag fortfarande är kvar i utlandet nästan, förutom poolen som inte skulle sitta helt fel. Inte nog med det så insåg jag att jag hade tittat fel i min kalender och insåg att jag var ledig idag!? Så jag har idag suttit med finaste Linn på kanotudden och bara njutit av vädret. Gårdagen spenderade jag med härliga människor hemma hos Julia, sk. grillfest. Det var verkligen hiskeligt trevligt! Någonting som absolut borde göras om!
 
Nu ska jag ta och stöka till lite på mitt rum innan jag beger mig till Linn för att spendera kvällen där med Emelie och Viktor. Blir lite planering inför balen som är på måndag. Spännande med fotografering!
 
Alexander och Erica på den övre bilden samt min kusin och hennes Erik på den nedre.

RSS 2.0