Unable to breath

Jag tror det är lätt att gräva ner sig i något och sedan bara fortsätta att gräva, utan att man egentligen vet varför. Vad var anledningen till att det hela började? Varför började jag ens? Då tiden har gått allt för fort.
 
Det finns så mycket i dagens samhälle som vi inte uppskattar, små saker som kanske känns obetydliga, men som på andra ställen är så otroligt viktiga. Att kunna kalla sig frisk och känna att man har alla möjligheter i världen att göra och skapa saker. Ändå ska man etsa sig fast på så obetydliga saker och ägna all energi åt det. Då man egentligen kan göra så mycket annat. Jag är inne i en sådan period just nu då jag hellre skulle vilja sitta inne, inte prata med någon och bara vara mig själv. Dock vet jag att det är som att gräva sin egen grav och göra saker ännu värre än vad de redan är. Små bagateller som sitter i bakhuvudet och gör att ens värld blir lite sneare än vanligt.

270513

Hallå bloggen! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev. Det är nog först nu jag känner att jag har återhämtat mig från resan gällande mitt sömnkonto. Man brukar säga att på semestrar tar man det lugnt och vilar upp sig. Jag och Julia gjorde raka motsatsen. Nog för att vi oftast under dagarna låg och solade, så blev det sällan långa nätter. Inte nog med det så kom bussen som skulle ta oss till flygplatsen kring kvart i tre på natten. Så istället för att sova tills dess höll vi oss vakna, för att sedan kunna sova på flyget. Vilket var en plan som fungerade bra och tur var väl det. Resan dit var verkligen långtråkig haha.
 
Så hur ska jag kunna summera denna vecka? Det har hänt otroligt mycket i form av glädje, skratt och tårar(i form av en liten matförgiftning gissar jag på?) och sedan bara massor med märkliga saker. Dock har resan varit helt fantastisk när jag fick fara med världens bästa Julia och sedan träffa massor med underbara människor där borta! Jag hade absolut inte tackat nej till en vecka till :)
 
Nu ska jag ta och ladda upp bilderna på kameran. Sedan lär det komma många bilder på bloggen. Hoppas ni har haft det bra här i Sverige. Vädret verkar ju varit bra i alla fall!♥

160513

Jag vill börja detta inlägg med att tacka så hemskt mycket för alla goa kommentarer jag fått av er läsare! Det värmer verkligen i hjärtegropen och gör mig rörd. Som jag skrev så har jag aldrig riktigt våga visa upp mig och vågat tro på mig själv, men av dessa kommentarer så känner jag att jag börjar våga tro mer på mig själv! Det betyder oerhört mycket!♥
 
Har nyss ätit middag och ska nu kolla genom packningen en sista gång. Jag kan liksom inte fatta att jag imorgon far till Turkiet och är där i en hel vecka med världens goaste Julia! Hon kommer och hämtar upp mig kring tjugo i sju imorgon på morgonen och sedan bär det av mot Luleå där vårt flyg går från. Jag har inte riktigt börjat få resfeber än, men känner jag mig själv rätt så lär jag inte sova mycket i natt.
 
Jag har även legat ute i solen idag då det verkligen har varit sommarvärme! Helt otroligt och det är bara mitten på maj?! Nog för att jag kommer att bli brun i utlandet också, men att ha en bra grundbränna är bra så att man inte bränner sig lika lätt. Dock åker såklart solkrämen med!
 
Ni får se om jag kommer att uppdatera något när vi är där borta. Det beror helt på hur mycket internetuppkoppling vi kommer att ha, men kameran hänger med. Så om jag inte uppdaterar något där borta, så kommer det att komma massor med bilder när jag kommer tillbaka till Sverige.
 
Sköt om er nu och ha en fantastisk vecka!

Beyoncé - Best thing i never had (cover)

Jag har ju, som de flesta vet, tagit sånglektioner i många år. Jag började med något som hette "Gitarr och sång", men övergick sedan till bara sång då gitarren inte blev lika kul längre. Under den tiden jag har sjungit så har jag ofta varit osäker och ställt alldeles för höga krav på mig själv och på så vis inte vågat ge allt. Men allt eftersom tiden har gått, har min röst utvecklats och jag har vågat tro på den mer. Inte nog med det så har intresset för gitarren blivit större och på så vis har jag börjat kompa mig själv. Om än jag fortfarande tycker att jag är inte tillräckligt bra.
 
Nu har jag dock tagit tummen ur och spelat in mig själv. För att kunna utvecklas och bli bättre. Jag vet inte hur långt jag kommer att komma med detta, men det känns i alla fall bra för mig. Att kunna visa upp något och känna "Fasen, jag är inte helt dålig ändå!". Så här har ni mitt första klipp på mig själv när jag sjunger och kompar mig själv. Ni får gärna lägga en kommentar eller två :)
  
 
Ta hand om er♥

070513

Hallå vänner! Är just hemkommen från en helmysig kväll med Rebecka. Vi gick från Ursviken till stan för att köpa oss årets första glass. Det var min första glass i alla fall och fy vad den satt bra! Gymmade först på förmiddagen och nu en prommis på drygt en mil. Någon kommer att sova gott i natt och det är jag!


Denna är från instagram. Där kan ni se vars Rebecka bor för övrigt där vår journey startade! Följ mig gärna på instagram där jag är mer aktiv @madelenekarlssonn . Ha det kung nu mina vänner!♥

050513

Godkväll vänner! Satt och kikade runt på internätet och kom sedan på mig själv att jag faktiskt har en blogg också! Så nu tänkter jag väl försöka knåpa ihop ett inlägg, vet dock inte om det kommer att bli långt eller kort. Soo here we go!
 
Idag har jag legat ute i solen och bara njutit i drygt en och en halv timma. Jag tackar min moder och fader för bra solgener, jag måste nog ha släkt från varma länder. Sitter jag ute i solen, i början av maj, i två timmar så sitter en bra grundbränna där. Dock är min far värre, så som min morfar. De behöver bara tänka på sol så blir de bruna som pepparkakor. Hur som helst. Efter solstunden for jag och pappa till stugan för att fixa med en altandörr. Han håller på att bygga ut stugan, gigantisch projekt, så jag försökte väl hjälpa till lite på ett hörn. Jag fick dessutom köra med släp, backa und so weiter.
 
Inte nog med det så for jag ut och sprang i kväll, förbättrade min tid på två minuter och körde därefter plankan 3x60s. Lär väl vara rätt död på jobbet imorgon, men det ska kännas. Det ska banne mig vara en beach 2013 denna gång och då är det bara att köra järnet!
 
Helgen har dessutom varit bra och lugn. Upp och nedgångar, men imorgon är en ny vecka och den kommer att bli superbra. Nu är det dessutom mindre än två veckor tills jag och Julia far till Turkiet. Känns inget annat än superbra!
 
Bjussar på denna bild från förra sommaren då jag hade besök av några favoriter. Jag la upp denna bild på våran grupp på facebook och fick kommentaren av Ramona - "Vad i helvette Madde?! Jag ser ju värre ut än ett spöke bredvid dig din pepparkuchen." Jag tycker om dig med Ramona!

Mina fantastiska brorsöner


RSS 2.0