Julklappsinslagning

Någonting jag är otroligt dålig på är att börja köpa julklappar i tid. Det har varit stora rabalder om hur tidigt affärerna börjar skylta med julgransbollar hit och lyktor dit. Jag håller med. September känns otroligt tidigt. Tidspessimist som jag är blir jag redan då stressad över vad jag ska köpa till alla mina nära och kära. Tiden går ändå och plötsligt är det december och där står jag med händerna tomma, samt med paniken runt hörnet. 
 
Så detta år har jag börjat i god tid med att planera vad jag ska köpa till var och en. Jag är dessutom en person som inte bryr mig särskilt mycket om hur paketet ser ut, bara det är ett bra och genomtänkt innehåll. MEN i år har jag tänkt gå över gränsen och fokusera även på utsidan. Jag är ingen människa som pysslar särskilt mycket, men denna gång ska det bli ändring på det hela! Här får ni en liten sneak peak på hur mina julklappar kommer att se ut - till grunden:
 
 

Alfred

Nikon D7000 / Nikkor f.1.4/50mm
 

Polishögskolan

Jag hade inte tänkt berätta något förrän senare, men jag är otroligt dålig på att hålla hemligheter(i form av överraskningar och presenter till vänner och familj). Så varför inte dela med mig redan nu? Jo, jag har nämligen kvalificerat mig till fystesterna inför polishögskolan! Lyckan som uppstod när jag läste mailet, en sådan lycka har jag nog inte känt på väldigt länge. Förra gången jag sökte tog jag mig inte vidare i brist på arbetslivserfarenhet då de gärna ser att man har jobbat i ett år. Så denna gång tog jag mig vidare!
 
Jag kunde inte i min vildaste fantasi ens tänka tanken. Var inställd på att det skulle ta flera år utifrån vänner och bekantas historier. Så tårarna rann och jag ringde pappa som jobbade natt. Han var säker på att jag hade krockat eller dylikt, men han blev lika överväldigad och chockad som mig och jag har ändå inte kommit mig in på utbilningen. Jag undrar hur dagen då jag tar mig in på skolan kommer att se ut. Huset kommer att skaka av gläjdehopp i samma veva som det fylls av tårar haha...
 
Men så som jag ser det så är det ytterligare ett steg närmare ett yrke jag fortfarande har som mål i livet. Ett steg närmare, om än det är litet. De har trots allt uppmärksammat lilla Ursvikenbon. Det finns nog vissa som tycker att det är lite överkurs att gråta över sådant, men jag är en person som gråter lätt då känslorna sväller över hehe.
 
Så i mindre än två veckor framöver blir det stenhård träning i form av löpning och styrketräning samt smidighet. Den 27:e november är proven, så tiden är knapp. Kommer att bli så spännande att se vad det går ut på och vad de egentligen innebär. Jag har läst mig fram och vet vilka olika test som kommer att utföras, men det är lätt att läsa teorin och tycka att den är lätt. Att göra det i praktiken blir nog annars.
 
Ni får hålla tummarna för mig!:)

11113

Bloggen ligger död som vanligt och jag förstår inte varför så många faktiskt kikar in på den? Kanske kan det bero på att många har sett mig i tidningen. Kändis som jag är HEHE. Skämt åsido, inte om att jag är med i tidningen då så egentligen var det ju inget skämt. Oj, vad jag satt mig i knipan här då. Haha, sömnbrist tror jag.
 
Hur som helst är det endel som har känt igen mig i tidningen iom Luciaröstningen och jag kan inget annat än att bli glad. Kul att folk känner igen en och faktiskt lägger en på minnet! Repet går framåt och alla är så otroligt duktiga. Jag och Malin har ju varit med ett år tidigare, men alla nya brudar är så goa och glada att jag varje gång ser fram emot att komma och sjunga. Visserligen var det så förra året också, men då gick jag fortfarande gymnasiet och hade fruktansvärt mycket plugg. Jag tog nog inte in och njöt av den tiden vi hade och hur kul det faktiskt var. Så detta år kommer jag njuta, då det mest troligt blir mitt sista.
 
Annars rullar livet på i sin vanliga takt. Jobbar och står i. Fruktansvärt intressant för er där ute. Borde göra en frukostblogg eller så, men den hade nog om möjligt blivit ännu tråkigare.
 
På återseende!♥

Alvin 3 år

Igår, före halloweenfirandet, så firade jag min fina brorson som hade fyllt hela tre år. Att en så pass liten människa kan ta så mycket plats i ens hjärta. Fantastiska lilla pojke!♥
 
 

RSS 2.0