Halloween 2013

Har ni kommit på något spännande att klä ut er till? Förra året tänkte jag klä ut mig till en grekisk gudinna, så jag hade beställt hem ett set. Dock var leveranstiden fruktansvärt lång, så jag hann inte få utstryrseln förrän helgen efter. Fick då improvisera i form av att slänga ihop något som jag hittade på stan. Blev då någon form av personlig tränare/gymmare. Tycker det funkade helt klart! Nu var jag dock ute i god tid(typ en månad i förväg) och ska bära dessa plagg. Kan ni gissa vad det är för något?;)
 
Beställde detta set från Partykungen.se och leveranstiden var över förväntan! Tror det tog mellan 2-3 dagar, jämfört med stället jag beställde från tidigare. Där tog det mer än 14 dagar... Så något att rekommendera är Partykungen! :)
 

Edvin Berg

Var det någon som spanade in cancergalan igår på sjuan? Jag hade luciaträning som slutade åtta, så jag fick inte se början tyvärr. Hoppade in där någonstans efter halv nio. Vilket fantastiskt program och människor. Jag kan inte sätta fingret på hur många där ute det finns som kämpar, som får veta diagnosen att de har någon typ 
av cancer. Jag insåg inte förrän igår hur stor mörkertalet är. Toppen på isberget, som döljer en ofantlig del under 
ytan. Att en tredjedel av Sveriges befolkning har någon i sin närhet som drabbas, eller att man i värsta fall drabbas själv. Tanken har aldrig slagit mig så hårt som då. Jag är för naiv för att tänka att något sådant skulle hända mig. Varför skulle jag drabbas, det är ju bara alla andra?
 
Det var ett inlägg under sändningen som fick mig att hulka av gråt. Som fick hjärtat att brista om och om igen. Tårarna rann så jag hade kunnat fylla en kastrull med saltlösning. En kille i samma ålder som mig, men som förra året fick vika in årorna. Fick ta sitt sista andetag, inte på grund av ålder, men av cancer. När kroppen inte orkade mer. Energi som han kunde lagt på fantastiska saker. Sången, som var en stor del av hans liv och som han var hemskt duktig på. Att inte få utveckla något så unikt. Att inte få sprida sitt budskap vidare och utvecklas med det man älskar. Han gjorde en låt, som han kämpade med in i det sista, men som inte hann bli klar. Andra hulkattacken av gråt. Fantastiskt vackert var det när de tävlande som är med i Idol, gjorde klar hans låt. Tredje hulkattacken.
 
Man kan inte skatta sig mer än lycklig att man lever. Det finns så mycket mer i livet än att må dåligt över att man har tråkigt eller inte får festa varje helg. Ta hand om kroppen och själen, varje dag. Carpe Diem♥
Klicka på bilden för att lyssna på Edvins låt!
 

Vinterskor

Var ute efter ett par vinterskor förra veckan då kylan kröp sig på och så även snön(om än den nu är borta...). Så jag begav mig ut på jakt. Jag som egentligen hatar att köpa skor då jag blir hemskt kräsen. Lägger upp en bild för hur de ska se ut och då måste jag hitta ett par som ser ut så. Samt passar mina fötter som har en tendens att få skavsår.
 
Hittade då detta par inne på Din Sko för 799:-. Ett riktigt kap då de är fodrade, har bra mönster samt är äkta läder. Att de sedan var snygga och satt bra på fossigarna gjorde det hela till en jackpott!
 
 

201013

Ni som har följt min blogg ett bra tag vet ju att jag för ganska precis två år sedan blev uttagen som Luciakandidat här i Skellefteå. Vilken fantastisk resa det var. Underbara människor träffade jag och bara stämningen gjorde mig lycklig(om än det galna pluggandet drog ner det en hel del). Människorna som blev så glada när vi kom och sjöng och människorna som blev glada att de fick rast när vi kom. En liten berg-och-dalbana som i slutet bara fortsatte uppåt.
 
Varför pratar jag då om detta? Jo, jag fick ett samtal igår från en som håller i Luciakandidaterna och frågade om jag ville vara med ytterligare ett år. Lyckan som uppstod då var svår att förklara. Så underbart att få vara med igen! Förra gången jag var med var det från början en tävling, men ju mer vi lärde känna varandra, desto mindre tänkte jag på vem som skulle bli Lucia. I år kommer allt fokus vara på att ta in all värme och energi som kommer att finnas. Fy så underbart!:)
 
Detta kompenserar till att jag inte sov något under jouren i natt då en brukare spydde(jag har typ ganska mycket fobi för folk som spyr och spya i ren och skär existens). Sov en timma den natten. Så jag är rätt slut och sliten, men Luciafirandet drar upp humöret en aning!

171013

Tänkte bara kika in och säga hej! Stockholmsresan var välbehövlig, men framför allt otroligt mysig och trevlig. Att lära känna en sådan stor stad och hålla reda på hur allt hänger ihop, det var och ÄR fortfarande ett frågetecken för mig. Stockholm, som med sin dryga miljon med invånarantal är bara en bagatell jämfört med London och den staden kändes mer logisk på något sätt? Jag får nog ge huvudstaden några fler besök för att jag ska förstå den bättre(tar det som ett skyll för att få fara dit fler gånger).
 
Har idag bytt däck på min bil med hjälp av pappa. Prognosen för den kommande dagen verkar vara snö och så som jag har längtat! Det har pappa också gjort:

-I vinter måste vi köra hårt!
-Haha, vad tänkte du då?
-Tja, då ska jag lära dig att sladda med handbromsen! Så vi kanske inte skulle ha bytt till vinterdäck ändå...
 
Hur länge till jag kommer att leva är väl en tidsfråga, men om inte annat lär jag få vara med i tidningen i alla fall...bland dödsnotiserna.
 
Sleep tight♥

Bonnstan

Nikon D7000/ Nikkor f.1.4/50mm
 

071013

Hallå! Sitter här nyduschad efter en härlig löptur i kvällsmörkret? Hade tänkt ta det längre spåret, men det var inne i skogen och jag kände inte för att uppleva traumatiska minnen från skräckfilmen i lördags. Sedan hade jag mest troligt ramlat och slagit ihjäl mig, men det hade varit mindre jobbigt för psyket hehe... Hur som helst så var det härligt och det känns lättare och lättare för varje gång. Jag har aldrig riktigt kunna komma igång med löpningen då annat har kommit i vägen så som jobb och dylikt, men nu försöker jag att göra hål i mitt schema så att jag ska hinna få med några löpturer i veckan, vilket känns skönt.
 
Jag har även hunnit börja packa lite smått. Beger mig till Stockholm på onsdag för att hälsa på min fina syster, samt även terrorisera tunnelbanan...erm...Elmira! Känner att jag har lite press på mig då jag ska vara med på en utav hennes föreläsningar, tillsammans med hennes vänner. Nog för att hennes vänner säkert är sjukt trevliga, men de förväntar sig en redig norrlänning med bred dialekt. Ska försöka att leva upp till det och bre på lite extra!
 
Skräckfilmen i lördags ja! Det var nog inte den värsta jag har sett. Evil Dead ligger fortfarande högs upp på listan, men den var långt ifrån barnvänlig. Jag trodde att jag och Emelie skulle vara de som skrek mest, men det fanns några tjejer som skrek mer och högre. Ibland trodde jag att det hörde till filmen?
 
Nu - åter till packandet! Ta hand om er♥

041013 - Kanelbullens dag

Jag kan inte fatta hur fort veckorna går. Det är redan fredag och det kändes som att det var fredag igår? Inte med tanke på mitt sjukt långa arbetspass, mer att tiden har gått...så fort!!
 
Tänkte i alla fall kika in och säga hej. Ska snart bege mig in till stan för att umgås med Sara, sedan blev det helt oplanerat biobesök imorgonkväll. De som jobbar på bion här i Skellefteå känner mest troligt igen mig. Vet inte hur många gånger jag har gått på bio de senaste månaderna. Kanske en gång i veckan?! Denna gång blir det i alla fall Insidious 2 med Emelie. Skräckfilm det vill säga och som vanligt kommer jag förbanna oss till att vi for och såg den. Hatkärlek till skräckfilmer!
 
Bjuder på denna webcambild. Ända sedan jag lämnade in min dator för lagning, har jag inte kunnat hitta åt programmet på datorn som ger mig tillgång till kameran. Så jag använder någon app via Crome. Funkar i och för sig lika bra. Men lite bökigare att komma åt hehe... 
 

021013

Hej! Jag vet inte vad det är för tokerier jag har dragit på mig. Var på myskväll hemma hos min vän Elin som bor ute i ingenstans. Under kvällens gång kände jag bara hur kroppen blev kallare och pannan varmare. Att jag sedan skulle jobba 12 timmar dagen efter kände jag redan då att det mest troligt inte skulle bli av. Gick upp sju dagen efter och´hade då 38.5 grader som morgontemp. Bara att glömma jobbet, somna om igen och sova hela dagen i princip. Hade feber även måndag, men krigade till jobbet tisdag. Tänkte att fem timmar skulle bli en mjukstart, men med värk i kroppen och en inte så klar hjärnverksamhet gick det riktigt långsamt.
 
Ska imorgon jobba 11 timmar och det känns betydligt bättre idag än vad det gjorde söndag, men den jäkla värken i kroppen är fortfarande kvar och det känns som att det drar ner välmåendet otroligt mycket. Håller tummarna för att värken är borta imorgon!
 
Hoppas allt är bra med er♥

London 2013 - Del fem

Nu är vi framme vid ännu en del av Londonresan. Detta inlägg kommer enbart innehålla bilder från Madame Tussauds som vi givetvis besökte. Biljetter hade vi köpt i förväg och bra var väl det. Vi fick stå i kö i kanske 45 minuter. De resterande, som inte hade biljett(nu lät det som att det endast var vi och att vi var VIP, men så var dessvärre fallet inte) fick stå i kö upp till 4 timmar(?!).
 
Linn var den snabba utav oss och hookade upp med ingen mindre än Mr. Clooney. Nöjd gubbe!
 
Inte nog med det så haffade hon ingen mindre än Colin Firth.
 
Jag tog givetvis flickfavoriterna Edward Cullen och Jacob Black. Efter bilden blev tagen försvann de spårlöst.
 
Träffade även min framtida man! Var ju kul att få lära känna honom lite bättre tills vi i framtiden ska gifta oss och jag ska dö av alla skrattattacker han lär ge mig:)
 
Linn fick vara tredje hjulet till Herr och Fru Beckham.
 
Och här är jag med min andra man, samt Angelina Jolie som tredje hjulet.
 
Linn funderade på att göra en hårförlängning och tog lite inspiration av Russel Brand.
 
Men bestämde sig för att satsa på Johnny Depp.
 
För att sedan avsluta med Robert Downey Jr.
 
Jag tog istället högvinsten, James Bond!
 
Linn trodde att Usain Bolt var E.T, men så var ju dessvärre inte fallet:/
 
Nysprungen luktade han inte jordgubbar.
 
Lite hårmassage till Einstein!
 
Linn träffade även hennes största idol, som dessvärre var lite kortare än henne - Justin Biever...Bieber.
 
Jag tog en svängom med Elvis och visade ett och annat på guran!
 
Linn blev inkallad på ett topphemligt uppdrag hos självaste Obama. Han var nöjd över hennes insats:)
 
Sist, men inte minst, träffade jag the love of my life. Vi är nu gifta och jag har tre superhjältebarn i ugnen!
 

RSS 2.0