När man ska ta de sk. "Egobilderna"

Någonting som är typiskt mig är, när jag väl tar bilder på mig själv, så kan jag inte hålla mig seriös särskilt länge. Mest för att jag inte känner mig särskilt bekväm framför kameran när det gäller seriösa bilder då jag är själv. Så när jag har haft en photoshoot med mig själv. Kan rullen se ut som liknande(räkna med att det är typ 70+ bilder till som jag är totalt missnöjd med):
 
Dessa är alltså de seriösa bilderna. Som för övrigt kan visas för människor utan att de får men för livet. De kanske är...max 10/100!
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska kommentera här, mer än att...man ska kunna bjuda på sig själv, typ. Dessa är dessutom de lindrigaste.

Några få, men förhoppningsvis, kloka ord.

Jag kan nog inte riktigt sätta fingret på vad som är så bra i mitt liv just nu. Hösten är på ingång och det är nu folk brukar bli deprimerade. Speciellt de som inte har någon nära och kär vid sin sida. Visserligen känner jag också av ensamheten, men jag kan inte säga att jag mår dåligt av det. 
 
Av alla saker jag har varit med om under mitt liv, så kan jag inte säga att jag hade velat byta bort något där jag sitter idag. Det är av händelserna man formas och vad man tar till sig, samt väljer bort, som skapar den individen man är. Jag anser givetvis inte att jag är perfekt. För vad är perfektion i någon annans ögon, då smaken är som baken, delad. Vi har alla olika åsikter och synpunkter på saker i livet. Vad som är så sjukt gott att äta en lördagkväll, eller vad som är obehagligt att titta på. Hur ska man då kunna komma fram till något som är perfektion i allas ögon?
 
De senaste dagarna har jag insett hur lyckigt lottad jag är. Jag har en familj som älskar mig, vänner som stöttar mig i alla lägen och ett jobb som jag alltid älskar att fara till. Att sedan känna mig fullkomligt nöjd med mig själv, det kan jag nog inte säga. Men varför ska jag haka upp mig på det, egentligen? Varför lägga ner energi på att jag inte skulle passa i den speciella klänningen(som jag för övrigt aldrig använder haha), då jag hellre skulle känna mig sjukt snygg i ett par andra jeans och en fräsig t-shirt till.
 
Under många år av mitt liv har jag jämfört mig med hur människor ser ut och vad andra passar i. Det finns många kläder och kroppsformer jag skulle dö för, men varför inte utnyttja tillgångarna jag själv har fått? Varför inte köpa ett sjukt snyggt par jeans som framhäver min rumpa, eller en mascara som öppnar upp mina ögon? Vi människor inriktar oss för mycket på vad som är fel med oss själva, då vi istället kan bygga upp det vi är sjukt nöjda med. 
 
Givetvis är det svårt att ändra på sig under en dag. Att bygga upp självkänslan att känna sig trygg, eller självförtroendet att våga gå fram till den där speciella människan man alltid har spanat in. Det är två stora saker som tar tid och med tiden lär man känna sig själv bättre och på så vis blir en starkare människa.
 
Jag känner att under det här året har jag vuxit som människa. Känner mig mer mogen och kunna stå för mig själv, utan att fundera på vad andra ska tycka och tänka. Tycker de illa om mig? Ja, då får de lägga sin energi på att tycka illa om mig. Medan jag ska lägga energin på sådant som får mig att må bra.
 
Jag har mycket kvar att lära och är fortfarande ung. Många dåliga val i livet kommer jag säkert göra, men de valen kommer att forma mig till en förhoppningsvis, bättre människa. En människa som mår bra i sig själv och väljer att gå emot strömmen gällande kroppsideal och hur man ska våga vara sig själv i dagens, kritiska samhälle.
 
Ta hand om er där ute♥

London 2013 - Del fyra

Efter vi hade spanat in Piccadilly Cirkus, bestämde vi oss för att fortsätta vägen tillbaka. Kika in i lite affärer och dylikt. Samt spana in den fantastiska arkitekturen!
 
Affären skänkt från himlen var denna. Fylld med olika chokladsorter på lösvikt och i påse, samt andra torkade frukter och kaffesorter. Tror jag aldrig har smakat så god choklad och då är jag en chokladfantast. Så jag har ätit många kilon under min livstid!
 
Sedan kommer den typiska "Londonbilden", som föreställer den traditionella, röda bussen. Dessvärre fick vi aldrig chansen att provåka en, men nästa gång står det högst upp på min lista!
 
Under resans gång var vi in i många katedraler. Denna topp kommer från den lilla katedralen vid Piccadilly Cirkus. Fantastisk insida där många uteliggare sov, som i så många andra katedraler. Blev en typ av fristad för dem.
 
Här är min inspirationskälla till vältränade ben! Som ni ser sitter han i "jägarsits" utan något stöd för ryggen. Han sitter alltså i 90 grader, som om det var piece of cake!? Det var inte några få sekunder han satt sådär heller. Det var väl kanske 10-15 minuter och inte nog med det så kunde han böja upp det ena benet. Dvs, han stod i 90 grader, utan stöd, i 10-15 minuter PÅ ETT BEN!!! Det är min inspirationskälla:)
 
Här har vi också en typisk Londonbild. På självaste Big Ben, som för övrigt fick smeknamnet Biggan av oss. Från vårt hotellrum kunde vi spana in Biggan, morgon som kväll och nog var Hen ståtlig nanting!
 
Inte nog med att vi bodde nära Biggan. Vi hade även Brandstationens högkvarter som granne. Lyckligtvis blev det inte några utryckningar, som vi hörde.
 
Vi fick även läsa många quotes på marken där vägen upplyste oss om att Stanna, Titta åt höger, Titta åt vänster samt Titta åt båda hållen. Mycket snällt och artigt. Annars hade vi nog varit överkörda idag.
 

Maroon 5 - This Love(cover)

Jag har nu gjort en till cover. Denna gång av fantastiska Maroon 5. Man kunde ju alltid önska att man var lika snygg som Adam Levine, fast i kvinnligt format. Det hade varit något.
 
Hur som helst. Hoppas ni tycker om detta! Fick ju otroligt bra respons från senaste inspelningen. Så lämna gärna en kommentar på denna med. Bra som dålig :)

Never leave a candle alone

Köpte denna på Mio här i Skellefteå för någon vecka sedan. Tyckte den såg så ensam och övergiven ut. 

RSS 2.0