Frida och Jespers bröllop

Nikon D7000 / Nikkor f./1.4 50mm
 

Bröllop

Jag vet att jag har lovat att lägga in bilder, men mycket kan man lova och det är inte alltid man kan hålla det. Finns kopiöst mycket bilder att visa er då jag nu har hunnit med att fota på ett fantastiskt fint bröllop, som grädden på moset. Här kommer ett smakprov:
 
Nikon D7000 / Nikkor f./1.4 50mm
 

Lillebror

Nikon D7000/Nikkor f./1.4/50mm
Min jättefina lillebror♥ 
 

34 dagar

Jag är tillbaka mina vänner! Ni kan nog inte förstå vad jag har varit på för äventyr. Jag kan inte förstå det själv. Det känns som att det var nyss vi for. 34 dagar ute i Europa. Två brudar på egen hand. När jag sitter och berättar om våra upptåg känns det inte som att orden som mina läppar formar passar mig. Har jag verkligen varit där? Den otroligt dyra restaurangen i Budapest som var så fruktansvärt billig för oss svenskar. Satt vi verkligen där?
 
Det finns så otroligt mycket att berätta. Så mycket att visa och så mycket att smälta. Det har inte slagit mig än att vi har varit ända nere i Italien och ätit den mest fantastiska glassen mina smaklökar någonsin avsmakat. Att jag har rört vid Eiffeltornet i Frankrike. Gått på samma mark som tusentals människor gjort i Auswitch. Det är svårt att smälta. Det är ju bara alla andra som åker ut på sådana resor, inte jag.
 
Bilder kommer mina vänner. 1500 bilder som tyder på att jag faktiskt har varit på alla dessa ställen. 1500 bilder som bekräftar mina tvivel.

RSS 2.0