300314

Hallå! Vi är inne på sista dagen i månaden och på så vis är det mindre än en månad kvar innan tågluffen(!!!). Jag har gjort ett konto på instagram där jag och Maria kommer att lägga upp bilder från vår resa. Kommer dock inte avslöja namnet än då det först och främst inte kommer att sättas i bruk förrän vi far. Känns onödigt för er att veta det nu då.
 
Annars då? Livet rullar på. Har nu avbrukat dag två av fem som är fullspäckad med jobb. Kommer under dessa fem timmar jobba sammanlagt 57 timmar, varav det sista passet är på 30 timmar. Kommer att vara lagomt sliten torsdagkväll, men när jag nu är pigg och fräsch(PEPPAR PEPPAR) så sliter jag som ett djur. Vilket i sin tur kanske är varför jag blir sjuk hela tiden?
 
Ska försöka att börja lägga ut lite bilder snart. Har några på lager, men jag har inte förmått mig, eller haft tid, för att ägna en tanke åt bloggen. Ber hemskt mycket om ursäkt!
 
 

Ny väska

Jag är en sådan människa som fastnar för saker och håller fast vid dem ett bra tag. Väskor är ett utmärkt exempel på det. Jag behåller dem tills de faller sönder likt ett blött papper. Vilket jag även denna gång har lyckats med. Så jag tog mitt pick och pack, drog till stan och köpte mig en ny väska för en billig slant. Kändes ännu bättre då personalen var så otroligt trevlig att man blev helt varm. Det finns underbara människor här i världen!
 
Väskan är i alla fall köpt på Accent för 300 riksdaler. En enkel och stilren väska som passar till alla tillfällen. Jag som inte är någon människa för många detaljer föll för denna direkt!
 

Some news

Tiden bara rusar förbi och det börjar kanske vara dags att berätta vad som komma skall. Det är nämligen så att jag och Maria ska ut och tågluffa i det stora Europa. Det är med pirr i kroppen som jag skriver detta. Kan inte greppa det helt. Känns fortfarande rätt overkligt. Men när nu flyget till Amsterdam är bokat och flyget hem från Barcelona, kan jag inte mer än inse att detta faktiskt kommer att hända. Med start den 29:e april och stopp 2:a juni.
 
Ända sedan jag och Linn var till London i höstas har jag fått en försmak för att resa. Jag har alltid tyckt om det förut också, men det har alltid varit sol och bad-semestrar. Nu blir det något helt annat då vi gör precis som vi känner för. Åker(nästan) vart vi vill och tar dagarna som de kommer. Känns bara helt fantastiskt!
 
Jag vet inte hur mycket mer jag ska berätta för er. Detta får bli en liten teaser. Kanske kommer det mer information senare. Tills dess - ha det underbart!

Photoshoot: Emelie

Nikon D7000/Nikkor 50mm/f.1.4
 

RSS 2.0