Hey Dude! You have to see this!

Så nu har man sett filmen "Avatar" och jag säger såhär: HELT FUCKING AWESOME! Ursäkta, men jag vet inte hur jag ska kunna förklara den på andra sätt så att ni verkligen förstår - detta är en sjukt bra film!

Handligen är otroligt fin, man sluts verkligen in i deras relationer och känslor! Sedan är filmen så sjukt bra gjord. Jag har aldrig, i hela mitt liv, sett en sådan utförlig och detaljerad film! Man kan knappt tro att den är just det, datagjord. Ögonen är mest fantastiska. Just för att det är grymt svårt att få till det rätta "blänket" samt irisen i ögat, men de som gjorde filmen har klarat det utan några som helst problem! Hur ska jag kunna fortsätta? Näe jag vet faktiskt inte. Detta är en sådan situation då man verkligen inte kan beskriva någonting med ord. Man måste ha SETT den för att förstå, annars förstår man inte det underbara i filmen!

Jag hade vissa fördommar mot filmen då jag såg trailers och bilder på den, men de fördommarna är så långt borta att de aldrig kan komma tillbaka. Den är verkligen underbar! Allt ljus är obeskrivligt. Det känns som att världen Pandora faktiskt finns! Nu har jag ju inte blivit sådär galen som jag berättade att endel hade blivit i förra inlägget, men jag är häpen över filmen!

Näe nu ska jag sluta tjata om filmen. Ni måste iallafall se den!

Imorgon sticker jag till mormor och morfar och stannar där tills på söndag. Vi ska bl.a gratta min morfar som fyller 75 år, ett litet jubileum skulle man kunna säga! :) Det blir nog riktigt skönt. Så min uppdatering lär inte bli så bra under helgen, inte imorgon iallafall.

Küsse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback