Fall or would you like to say autumn?





Let me believe that you believe in me

Ursäktar min dåliga uppdatering. Beror till viss del av att min padre fyller år idag, så jag har grattat honom. Hade även lite engelskaläxa att träna klart på. Alle ringde även och frågade om jag skulle med ner till kanot. Vem tackar nej till det? Så jag tog med mig min kamera och min bästa vän cykeln på en tur ner till kanot. Där nere var även Frans och Hanna, efter ett tag joinade Filip oss. Så vi stod där och pratade ett tag innan vi begav oss in i värmen till Filip för att se film, Aladdin! En fin film det där!

En riktigt trevlig kväll!

Nu ska jag ladda upp lite bilder till datorn, får se om jag lägger upp dem ikväll. Hinner nog inte imorgon. Ska nämligen gymma efter skolan, därefter skynda mig hem, duscha och sedan sticka in till stan igen för att möta upp min kusin. Blir bio, and guess vilken film? Vampyrer suger! Wunderbar! Sover även där tills på torsdag, så uppdateringen lär inte vara jättebra..


This could be my other home

Tisdag den 31/8-10

Jag vill börja med att säga: GRATTIS PAPPA! Hoppas du får en finfin födelsedag, även fast jag vet att du inte kommer att läsa detta.

Vädret är konstigt, då menar jag, JÄTTEKONSTIGT! Var riktigt bra väder under dagen, solen kikade nämligen fram, så jag antog att det skulle bli en bra dag. Men när jag nu sitter här i skrivande stund börjar det hagla. What? En minst sagt konstig höst. Dagen har iallafall varit helt okej. Vaknade på fel sida idag och det märkte vissa genom att jag var tyst. Ska det tolkas som bra eller dåligt frågar jag mig själv..?

Fast vad som drog ner mitt humör en aning var nog att vi idag skulle ta skolfoto. Jag har alltid hatat skolfoton och kommer alltid att göra det eftersom jag alltid blir dålig på dem. Det ska trots allt representera en för ett helt år och förra året var en ren skam, så vad kommer årets kort att bli?


You're walking away

Som ni ser från föregående inlägg så har det kommit snö till lilla Ursviken. Eller det är snö i form av hagel, men om den ligger kvar på marken utan att smälta bort, visst är det någorlunda snöaktigt då?

Hur som helst har jag inte gjort jättemycket ikväll. Pluggat engelska och tagit det lugnt. Jag har även tagit fram ackord till låten jag la in idag, så nu är det bara att börja spela! Känner av ett visst halsont, vilket inte känns jättebra nu när alla läxor och prov är på ingående. Så jag har druckit MASSOR med te med honung. MUMMS!

Nu ska jag lägga mig, sovmorgon till fem i elva, men ska förkylningen bort så behöver man sova!

Kom förressten ihåg att kommentera min fråga från ett tidigare inlägg. Är som sagt kul att veta vad ni tycker!


Vinter i augusti?



Jude - King of yesterday



Ååh! Denna låt lyssnade jag ALLTID på i 7:an. Det var jämt och ständigt, hela tiden alltså! Så nu idag när jag sjöng för mig själv kom texten till denna låt fram, bara sådär. Wierd, konstigt och läskigt var det, men shiet vad glad jag blev. Jag kan fortfarande texten utantill och jag tycker fortfarande att hans röst är så underbart härlig. Sådär lite "ungmans" röst. Måste nästan leta upp noterna till den och börja spela!

You want a tightass?



Jag har sett konstiga reklamer, men vad är inte detta? Reklamen ska vara för skor, men som JAG uppfattar det handlar den om tjejers rumpor. Skorna ska vara till för att man ska få ett tightass och snygga ben. Jag säger "CYKLA!"

Just another christmas without you

Måndag den 30/8-10

Jag känner mig fruktansvärt lost och nördig. Vad gör jag? Jo, jag sitter och lyssnar på jullåtar, I AUGUSTI!? När det dessutom är soligt ute. Har inte varit bra väder på ca. en vecka. Visst är jag ett litet tap..?

Skolan gick ändå helt okej idag. Vi hade sex lektioner som sagt, men de gick fort. Jag vet inte vad som har hänt med mig, men allt går så fort och är inte jobbigt alls. Fysiken, som ALLTID har varit min värsta fiende, fungerar faktiskt! Kanske lagomt till Fysik B då? Vi ska kursa av Fysik A nu till november och det kommer inte att bli roligt kan jag lova er..

Resterande dag gick smärtfritt fram, förutom Tyskan som vi hade på kaplan. Jag har aldrig haft någonting emot att gå till tyskan, förutom då det är -29 grader och snöstorm, men det räknas väl kanske inte in? Hur som helst har tyskan bara gått på tok de två gångerna vi har haft det i 2:an. I torsdags stod det på vårat schema att vi skulle ha en timmas tyska, vi hade en timma och tio minuter så att vi kom för sent till matten och nu idag. Ja, jag blev till och med stressad. Det står på vårat schema att tyskan börjar tjugo i 3, men enligt kaplans schema ska vi börja tjugo över två och engelskan drogs över, så vi var framme till lektionen kvart i 3. Som tur är har vi en väldigt förstående lärare som inte blev ett dugg sur. Kan säga att jag blev en aning stressad då jag satt där och försökte att förstå grammatiken, men när stressen hade lagt sig fattade jag i princip allt. Man jagar verkligen upp sig ibland!

Ikväll blir det iallafall att plugga på engelskan, fick som vanligt ett x antal glosor på en jäkla kort tid. Bara att gräva ner sig i boken.


I will always remember that late afternoon

Var ute på en joggingtur ikväll, dock kände jag av paltkoman, såå resultatet förbättrades inte från förra gången, men härligt var det! Efter turen tränade jag lite hemma, alltså upprepande av armhävningar, mage och rygg. Riktigt skönt. Har fått en härlig träningsvärk nu, vilket jag älskar!

En sak jag har funderat på. Skulle ni vilja att jag startade en ny kategori som handlar om träning? Jag ger er tips på hur man kan förbereda sig för en joggingtur eller hur jag bäst återhämtar mig? Skulle det vara någonting? Kommentera gärna, så får jag höra era åsikter!



Här har ni linnet jag köpte idag på Vero Moda för 160:-, men jag blev medlem så då fick jag 10% rabatt. Alltså 144 spänn blev det. Inte jättefarligt ändå!

Nu ska jag hoppa i säng, imorgon väntar en ny skolvecka. Peppad? NEJ!


I want you, I need you, I love you

Det börjar bli en aning kallt ute nu. Att sitta och titta på fotboll i ca. 2 timmar känns. Även fast jag hade tjocktröja och en skinnjacka frös jag. Fast trevligt var det! Jag och Linn fick sällskap av Ville vilket var trevligt! Synd var väl att Clemens förlorade och att någon hoppade på Pierre i sista minuten av matchen? Konstigt..

Nu har jag ätit och magen är full med palt. Man brukar kalla det för fattigmans kost eftersom det består av mjöl, potatis, vatten och en nypa salt samt fläsk. Rätt originella och billiga ingredienser, men smaken är gudomlig! Såklart då de är hemmagjorda (Y)

Ikväll ska jag ta mig en springtur, även fast jag känner att förkylningen smyger sig på. Måste hålla mig i topptrim till konditionstestet som är om drygt en vecka, på min födelsedag och allt.. Hur som helst har jag tänk springa hem ett riktigt bra resultat!


I'm a singer in a band

Jag är hemma från stan. Fick skjuts av Linn som övningskörde och hon är riktigt duktig! Väl inne i stan åt vi på subway som var ett jäkla bra tag sedan sist, men fortfarande lika gott! Linn gjorde några ärenden och jag följde väl mest med som en eftersläntare, typ. Hittade dock ett riktigt fint, grönt, linne inne på Vero Moda som jag kan visa upp senare. När jag kom hem hjälpte jag mamma att göra palt, mumms!

Nu ska jag göra mig klar för att fara ner och titta på match. Mina två vänner Pierre och Marcus spelar mot varandra. Echt spannend!




Play that lovesong for me


Yeah I think you're allright

Söndag den 29/8-10

Godmorgon äpplen! Vaknade för drygt en timma sedan, varför vet jag inte. Jag är inte trött iallafall, vilket är huvudsaken.

Igår var jag med Linn och hade det trevligt med kortspel och film. Vi såg "You, me and Dupree". En riktigt bra film och man kan väl inte annat än älska han som spelar Dupree, Owen Wilson.

Idag ska jag sticka in till stan med Linn. Ingenting jag egentligen ska kolla upp, men det är alltid trevligt att gå på stan. Har dessutom fått min lön nu, så då är man några tusenlappar rikare. Great!

Eftersom det händer någonting storslaget den 8:e september, så ska man såklart komma på presenter. Sådant man vill ha. Jag är en sådan person som blir glad av allt, så jag har det tråkiga och originella svaren "Jag vet inte, spelar ingen roll, blir nöjd över allt." Dock har jag nu kommit fram till två saker.

1. Den 4:e boken i serien av James Peter om Roy Grace.
2. Ett stativ till min kamera.

Mer kan jag inte komma fram till. Jag antar att det är så att bli vuxen. Man blir för givmild och säger att man inte vill ha någonting, eftersom man ändå inte kan komma fram till något att "få".

Nu ska jag ta och börja fixa till mig!


A drop in the ocean a change in the weather



Robbie Williams & Kylie Minogue - Kids



Hittade denna låt via Band Hero och tycker att det är en riktigt bra låt. Robbies röst är ju riktigt underbar och passar till Kylies lite strama röst.

Jump on board, take a ride

Idag på matfesten träffade jag en vän från de södra delarna av vårat avlånga land. Han har nyss flyttat hit och går en musiklinje här i Skellefteå. Var riktigt roligt att träffa honom! En sak som dock var lustig var att han reagerade på min norrländska. JAG har aldrig uppfattat att jag pratar så brett att man lägger märke till det, men tydligen gör jag det! Ändå är jag långt ifrån t.ex. min morfar som pratar så brett och med sådan bondska att jag ibland inte förstår. Så Christian, om du gillade min norrländska, då ska du träffa min morfar ;)




Matfesten


Lägg märke till att det ser ut som att mackan är inklippt.

Kolgrillat fläskkött med sallad, tomat, lök och bearnaiesås(stavning?). Delicious!

Två söta brudar!

Fina Johanna


You know that I love you boy

Lördag den 28/8-10

Godmorgon! Vädret ute är halvkyligt och mulet. Känns som att vi kommer att sitta och frysa medans vi äter idag, men vad gör väl det då man har toppenbra sällskap? Ska packa ner kameran, så det kanske kommer upp lite bilder här på bloggen senare från dagens bravader.



Jag trodde att du var annorlunda.


It's too high

For hem till Linn och såg film, smaskade i oss popcorn, spelade wii samt pratade allmänt om allt. Jag gillar den tjejen, grymt mycket! En sådan vän, borde alla ha! :)

Imorgon bär det av till matfesten som hålls här i Skellefteå varje höst. Där inne möter jag upp några gooa tjejer från klassen. Blir att proppa i sig mat och ha det riktigt trevligt. Någonting jag absolut älskar!

Besvikelse
Någonting man inte kommer ifrån,
hur gärna man än vill.


Dagens roliga fakta


He'll sheer you up

Fredag den 27/8-10

Godmorgon! Jag somnade vid ett inatt, så jag fick kring 9 timmars sömn. Otroligt skönt var det! Nu sitter jag här och väntar på att kunna gå till bussen. Det spöregnar utanför, så peppen på att gå ut är väl inte sådär jättestor. Jag är egentligen inte peppad på att fara till skolan alls idag eftersom vi bara har två labbar, men vad gör man? Klassen får mig nog på bättre humör.


Vi räknar dagar, räknar år.

Blev en joggingtur istället för en prommis. Elmira fick dock ont i fötterna av hennes nya skor, så det blev lite jogging och sedan en prommis hem igen. Jag fortsatte dock att springa efter jag hade lämnat av henne. Regnade sådär skönt ikväll också och lagomt svalt. Perfect säger jag bara!



Två tummar upp för det, eller för en joggintur! Lägg även märke till att jag bara har en skrattgrop? Rätt lustigt faktiskt..

Imorgon har jag sovmorgon till 12.35. Ska bara in och ha två labbar, sedan slutar jag. Känns det värt? NAH, jag vill inte påstå det, men vad ska man göra? Jo, man får pallra sig in ändå!


Give me time and space to heal my head

Torsdag den 26/8-10

Jag sitter nu här och tar en liten paus från mitt syande(?). Håller på att sy in en skjorta som är en aning stor och med mitt MVG från 9:an borde jag väl klara det? Inget skryt här inte, bara ett konstaterande.

Skoldagen har bestått av 6 jäkla lektioner, men för ovanlighetens skull har det gått ovanligt fort och lätt. Tyskan var bara utvärdering inför kommande året, matten var inget märkvärdigt, efter det lunch och sedan svenskan. Där kommer någonting intressant fram. Vi skulle skriva om någonting vi hade velat gjort i sommar. Jag har dock gjort i princip allt jag vill göra, så jag hittade på en sak jag ville göra. Skrivandet flöt på och när det väl gör det, ja då är det roligt! Efter det historia med en awesome lärare. Han älskar mat, precis som mig och vi i klassen pratade om det under hela timmen i princip. How wonderful? Resten av dagen bestod av engelska och fysik. Gick riktigt bra, men det är väl så från början. Snart kommer väl allt skulle jag tro.

Ikväll blir det att fara ut och gå en långprommis med Elmira. Har saknat våra promenader, så det blir nog riktigt bra!




Jag kommer inte hem ikväll

Okej, uppdateringen är inte den bästa, men som sagt är mitt liv inte glitter och glamour tyvär.

Fysiken tog kansketre minuter och biologin tog fem, så där har jag nu 8 minuter av detta läsåret spenderat på plugg. Ska jag vara så onormal och räkna ihop alla minuter jag pluggar och sammanfatta det kommande år? Jag får fundera på det..

Efter plugget klädde jag mig tålig mot regnet. Alltså en stooor regnjacka och mina fotbollsöverdragsbyxor, tog med mig en plastpåse till sadeln och började min cykeltur till Adam. Regnet piskade hårt och jag är förvånad att mitt smink inte låg utsmetat över hela ansiktet då jag var framme, vilket i sin tur var rätt...tur. Vi kollade mest på film och även på fångarna på fortet. Båda två var eniga om att den tidigare säsongen av fortet var bättre, men det beror väl på att man också var yngre.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Imorgon väntar en lååångdag. 6 lektioner från halv nio till tjugo i fyra. Toppen!


Snart kommer regnet som en våg

Onsdag den 25/8-10

Himmlen har öppnat sig och nu regnar det mer än någonsin. Vet inte när det började, någon gång i natt, har iallafall regnat heela dagen. Så baldereleverna var rätt blöta och folk klagade. Egentligen har jag ingenting emot regn, det är rätt mysigt, men när det medans ska blåsa blir det väl lite jobbigt. Om man kunde flyga med hjälp av paraply skulle jag nog för tillfället sväva någonstans bland molnen. Det är verkligen regnstorm ute!

Var dock en helt okej dag. Började med Matte C, som hittills är lite repetering från B. Därefter hade vi gympa med volleyboll. Jag diggar verkligen volleyboll, men när man spelar det med våran klass, ja då diggar man det ÄNNU mer!

Nu sitter jag här och har världens affro. Lockigt hår och vatten är ingen bra kombination kan jag säga er. Ser väl ut såhär ungefär.



Jag gjorde den snabbt i Paint, så skägget kan ni väl tänka bort.

Nu ska jag göra lite fysik samt läsa genom biologin. Sedan ska jag på något sätt ta mig till Adam. Har inte hämtat mina handskar som jag glömde där i fredags och jag känner att jag verkligen behöver dem. Så, vad gör man inte för ett par handskar?


På fredag är falukorv

Ville frågade om jag skulle med och se på bio ikväll med han, Pierre, Alle och Amanda. Skulle dock bort till min kära farmor, så det gick inte tyvär. Hade dock trevligt där med gofika och "Fångarna på fortet". En serie jag alltid följde som barn. Oj vad det var bra, då. Nu känns det bara fake på något sätt, men man analyserade väl inte lika mycket då man var yngre. Något som dock var rätt obehagligt i dagens program var spindlarna. Jag har en STARK fobi för större sprindlar. Små är helt okej, men när de blir större än en golfboll och håriga, ja då klarar jag inte av det.

Nog pratat om äckliga spindlar, lär drömma mardrömmar inatt. HUVVA!


I feel good

Tisdag den 24/8-10

Första skoldagen är avklarad! Kändes helt okej att fara till skolan. Många människor man saknade och jag fick mig enhel del skratt *Klirr i min livskassa*. Kommer alltså leva ett bra tag till!

Nämen dagen var helt okej. Vi gick igenom schemat för året, eller iallafall för terminen och det såg riktigt bra ut. Eftersom de individuella valen inte börjar förrän nästa vecka så har jag sovmorgon imorgon till halv elva och på fredag till halv ett. How nice? Jag läste dessutom av schemat rätt då jag la in det på bloggen, så tisdagar börjar jag halv elva och slutar tjugo över två. Fredagar börjar jag 8.30-10.00 och sedan har jag ett hål till halv ett, därefter två labbar. Gillas!



Två tummar upp!


A flower which grows in the shadow is something special

Otroligt, jag är trött! Fast, dagarna är så slappa nu iom att man inte gör allt för mycket. Känns skönt att kunna somna i en relativt bra tid ikväll så att jag kanske tar mig upp imorgon. Första skoldagen ni vet!

Rätt tråkig dag idag för övrigt, hoppas på att kunna skriva mer imorgon!




*

Sometimes you have to face the truth
take the step and maybe loose something dear
or get the most beautiful thing in the world
love.

I've been looking for a lifeline

Gick som sagt en sväng på stan med Linn idag. Köpte ingenting förutom godis, men jag åkte gratis in eftersom busskortet fungerade, så det var ju rätt okej ändå. Alltså inte så mycket pengar spenderade.

Under eftermiddagen har jag hjälpt två stycken med deras designer. Kan lägga upp lite bilder senare. För tillfället orkar jag inte skriva någonting, har ju sådana dagar ibland också.


Some people call them players

Måndag den 23/8-10

Först och främst: GRATTIS LILLEBROR! Jag kan verkligen inte fatta att han fyller hela 11 år idag, lillplutten. Annars då? De nya ettorna börjar idag, medans vi är lediga, det gillas! Fast då börjar vi om imorgon, vilket gillas mindre. Ska in till stan med Linn idag och fixa lite grejjs till skolan, typ block und so weiter.


I sit around waisting my time

Dagen blev rätt lugn med lite bildredigering samt guitarhero spelande. Jag lär väl komma in i någon slags trans nu då jag måste spela varje ledig stund..

Under kvällen for jag över till Felicia och överlämnade en konfirmationspresent samt fikade och hade det mys med henne och Rebecka. Riktigt fina brudar det där♥



Bild från min riktigt gamla Nokia, men innehållet räknas som sagt!

Efter besöket for jag ut på en joggingtur i det halvkyliga och duggregniga vädret. SUPERSKÖNT och det gav resultat, en ny förbättrad tid!

Nu ska jag ta och hoppa i säng, ska vända tillbaka dygnet. Börjar ju faktiskt om imorgon (klockan är för tillfället 00.09!)..


Små lätta ljus, bara stjärnor mellan träden.


Jag har nu kollat upp hur mitt schema kommer att vara under detta läsår. Är inte helt säker på att jag har tagit bort alla lektioner som jag inte har, men ungefär såhär kommer det att se ut! Jag är inte jättemissnöjd över mitt schema. Förra året var det EN ANING sämre. Jag menar, tisdagarna kommer ju att vara himmelska!


Felicias konfirmation






What if I hurt your feelings?

Söndag den 22/8-10

Jag är nu hemma efter en jättefin konfirmation! Hinner inte skriva så mycket nu. Ska ladda upp bilderna till datorn samt fixa en design. Återkommer senare med lite bilder!


My heart's still beating for you, every second of my life.

Kvällen har spenderats i Pierres frigga(hoppas jag skrev rätt nu, annars blir han väl vansinnig) tillsammans med honom och Viktor aka Honken. Spelade lite fifa, som jag totalsög i. Jag lyckades göra två mål, samt vinna över Viktor en gång. Alla andra matcher förlorade jag tyvär. När vi sedan gick över till GH blev det andra bullar (tack för uttrycket morfar). Inte för att jag är superbra i det, men jag failade inte lika hårt som i fifa. Så några vinster blev det väl allt! Viktor for vid tolv, så jag och Pierre övergick till karriärläget och skaffade lite mer poäng. En riktigt trevlig kväll! :)

NU är det dags för sängen. Imorgon är det en stor dag, lillfelle konfar sig!



Somehow we are ment to be

Lördag den 21/8-10

Hola! Min uppdatering är väl inte den bästa nu för tiden, men man måste ta till vara det man har kvar av sommarlovet. Sedan, är väl mitt liv inte lika gorgeous som Kissie och Kenza. Så spännande är det väl inte.

Har spenderat dagen tillsammans med Elmira. Var ett jäkla bra tag sedan jag var med henne. Skönt att få snacka om det där allmänna samt prata om skolstarten samt de gångna året. Gillas stark!

Ikväll får vi se vad som händer. Glömde ett par handskar hos Adam igår, så om han är hemma cyklar jag förbi honom och hämtar dem.




This is my life

Är nu hemkommen efter en riktigt trevlig kväll hos Adam. Blev spel och film, gillas! En av filmerna vi såg var "Borat" och jag kan väl inte annat än att gapskratta åt den. Både jag och Adam tokskrattade åt den, gillas skarpt av mig som älskar att skratta! Den andra filmen vi började se kommer jag inte ihåg titeln på. En halvkrånglig film, som dock var riktigt bra. Insåg dock vid kvart över ett att både jag och Adam höll på att somna. Så jag hoppade på cykeln och trampade hem i mörkret!


Take me far away from my memories



You have to realize things, things which may not be as you want them to be.
Sometimes you have to take it in you own hands and do something about it.
Life is like a game where you are the creator.

Dagens roliga fakta


You're never alone

Blev ingen joggingtur för mig idag. Linn frågade om vi skulle fara till bergsbykiosken och köpa glass. Jag var lätt på och vi tog racercyklarna dit - inte mopparna.


<Barnbägare - Liten bägare>



Det här med "puss-poser" har aldrig varit min grej direkt.. Så, en misslyckad puss-pose alltså.

Efter bersan for vi hem till Linn och såg på Mulan. God I love the movie!


Kent - FF



Kent har liksom alltid funnits där, ända sedan jag var liten. De har många riktigt bra låtar, men deras bästa låtar kommer helt klart från albumet "Vapen & Ammunition". Låten ovan har jag letat länge efter, så jag tog tag i det hela och letade åt den. Så här har ni en riktigt bra låt, som iallafall jag har vuxit upp med.

You're driving me crazy

Fredag den 20/8-10

Bara fyra dagar kvar nu tills skolan börjar om. Vet inte riktigt vad det är jag känner för det. Ska inte göra en lång predikan för det igen, orkar bara inte.

Idag får vi se vad som händer. Det som står på schemat är iallafall en lång joggintur. Just nu är solen framme och som ni vet gillar jag inte att springa i sol. Så jag väntar nog till eftermiddagen då kylan kommer och solen börjar gå ner..eller tidigare.




Sometimes you just got to love what you have

Min mage värker och mina kinder värker. Som jag och Elin kom fram till - skrattkinder. Min mage lär vara vältränad nu, mer vältränad än förr iallafall. Jag har skrattat så otroligt mycket ikväll! Tårarna rann och kinderna värkte. Jag visste verkligen inte vad jag skulle göra där ett tag, trodde helt ärligt att jag skulle dö! Oj oj säger jag bara. Pierre, Adam och Linn är en jäkla bra kombination för att man ska få sig ett sjukt gott skratt. Jag lär leva 100 år till, minst!

Nu ska jag dra mig mot sängen, får se vad som händer imorgon!




I'm allright

Jag känner hur uppdateringen är på topp, najs ju! Nämen just nu sitter jag och väntar på Linn, hon läste fel på ett sms, skulle egentligen varit här kvart i, men sådant händer. Vi sticker då ner till konsum, köper massor av godis och sedan sticker vi till Pierre för att joina honom och Adam i ett litet fifalan, typ. Blir skitbra! Även fast jag är SÅHÄR dålig.


But then again I don't remember you

Torsdag den 19/8-10

Nu är jag hemma och min arm är helt död. Har målat som en tok hela dagen i detta underliga väder. Under förmiddagen trodde jag att kylan skulle ta livet av mig, till och med min kalla näsa kom fram. Har nämligen en tendens att ALLTID frysa om näsan på vintern. Sedan, på eftermiddagen höll jag på att dö av solen. Det är en aning svårt att veta hur man ska klä sig nu för tiden då hösten är på ingång..

Jag såg inte lika farlig ut idag då jag kom hem, förra gången var jag ju röd hela jag. Dock, när jag skulle ta av mig mina målarbyxor, så ser jag att mitt högra ben är rött av utsmetad färg. Den hade alltså trängt sig genom byxtyget och torkat fast på benen. Ser ut som att jag har ett fett köttsår där nu. Så, förra gången såg jag ut som en mördare och nu ser jag misshandlad ut.




Kladdis kakis

Har haft en supermysig kväll med Linn. Vi började med att baka kladdkaka, samt gjorde dipp och morötter. En väldigt annorlunda kombination, nyttigt vs. onyttigt. Så det blev väl lite halv nyttigt. Lägger upp lite bilder från kvällen!




"Ser inte jättegott ut.."

"..meen jag måste väl smaka!"

"Var inte alls så tokigt!"


Avslutar inlägget med en bild på Linn och sin kanin ♥

Nu ska jag bege mig mot sängen, imorgon väntar min kära brors hus på mig. Here I come red paint!


Empty Heart

I'm back home och har nu inhandlat konfirmationspresent till Felicia. Känns konstigt, var trots allt inte så jättelänge sedan jag konfirmerade mig. Okej, två år, men som vi alla kommer att säga ett x antal gånger under våran levnadstid "Tiden går fort!".

Ikväll blir det att vara med Linn, and that's just awesome!


I keep dancing on my own

Onsdag den 18/8-10

Godmorgon äpplen! Har ni sovit gott? Jag har sovit riktigt gott och jag märkte redan igår kväll då jag såg "Walk The Line" att jag var trött. Jag somnade nämligen till filmen just efter jag hade skrivit inlägget. Så där låg jag i våran sackosäck och sov. Vaknade sedan upp vid halv två och insåg att jag inte låg i min säng och sov. Så jag gick tröttsamt upp, borstade tänderna och kröp sedan ner i min säng. Vaknade därefter just efter tio, rätt skönt!

Idag får vi se vad som händer, ska iallafall in till stan med mamma någon gång under dagen då hon slutar. Ska kolla om en present till min bror som fyller år på måndag och en konfirmationspresent till min kära vän Felicia som konfar sig på söndag!


You gotta walk the line, or you will fall.

Oj uppdateringen har inte varit någon höjdare. Var iallafall med Adam och Pierre under dagen, vi spelade då Fifa06, vilket var ett jäkla bra tag sedan jag spelade. Lyckades dock vinna en match mot Pierre, resten förlorade jag..men roligt var det iallafall! Därefter har jag bara tagit det lugnt under kvällen, vilket var skönt.

Nu sitter jag och tittar på "Walk The Line". En väldigt bra film som jag har sett ett x antal gånger. Den handlar om Johnny Cashs liv, från då hn var liten tills slutet på hans karriär. De har verkligen återskapat filmen bra med honom, June Carter, Roy Orbinson, Elvis Presley m.fl.



För övrigt gör både Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon två riktigt bra roller, de presterar verkligen in i det sista!


I will never give up the faith of you.

Tisdag den 17/8-10

Nu, om en vecka, sitter jag på skolan. Shiet, känns helt skumt. Ska börja 2:an, alltså gjort bort 1/3 redan! Något jag dock längtar till är väl alla underbara människor i min klass som jag saknar SÅHÄR mycket. Ska ju även gå fotografisk bild som individuellt val och det längtar jag efter.

Har hunnit vara ute och hjälpt mamma med att plocka in vinbär. Nu ska jag sätta mig ute i solen ett tag. Senare ikväll blir det att vara med Adam. Toppen! :)

Saknade Linn kommer också hem imorgon. DÅ SKA VI HITT ÅPÅ NÅ!



Min fina älskling!^


Everyday I think of you

For ut en sväng och sprang ikväll p.g.a. lite att göra. Gick ändå hyffsat, var trött som attans, så resultatet blev inte det bästa. Man måste dock tillåta sig att ha dåliga dagar. Eller skriver jag så för att.."trösta" mig själv?

Var tänkt att jag skulle vara med min saknade Elmira, men hon kom hem sent, så vi skulle ta det en annan dag! Soon darling, soon! Elin och Linnea ringde, så jag for över till dem, köpte en Twister i det kalla vädret och promenerade till Victor där även Frans var. Såg filmen "From Paris With Love", en riktigt bra film med ett rätt oväntat slut. Gillas(Y)

Nu ska jag lägga mig, trött som attans!


Dagens roliga fakta


We have to respect our best friends





Can I tell you right now?

Måndag den 16/8-10

Då är vi inne på den sista lediga veckan innan skolan börjar om. Jag känner verkligen inte peppen..

Jag ursäktar gårdagens dåliga uppdatering, jag orkade verkligen inte skriva någonting alls. Så jag sammanfattar väl.

Efter stan for jag och Rebecka ner till kanot för att bada. Det blåse inte dåligt lite där nere, men ett dopp blev det iallafall, om det var skönt är väl en annan sak. Träffade även upp Pontus där nere som satt och snackade med oss ett tag, trevligt! Vi for ganska snabbt hem efter doppet. Därefter blev det lite lugnare, fick besök av några vi kände, så det blev att ta lite kort på deras otroligt fina hundar. Bilder kommer upp senare :) Efter det fixade jag till mig och for till Discgolfen med Pierre och Felix. Började inte jättebra, trots den dåliga starten förbättrade jag mitt rekord med 6 kast, alltså 86! Känns bra(Y) Lyckades även med ett rätt otroligt kast på kanske 20 meter från "korgen". Stod iallafall och pratade med Pierre, hade kastat in disken en bit in i den tätare skogen. Hade bara tänkt kasta ut den, men vad gör jag? Jo, jag får i den! Humöret vände mina vänner, det gjorde det!

När vi var klara stack vi hem till Pierre och fixade lite inför en spelkväll. Adam kom efter bara en stund, sedan snackade vi i drygt en timma innan Simon och Victor joinade oss. Blev poker som stod som första prioritering. Adam, Simon och Victor stack dock vid ett, så då blev det jag och Pierre kvar. Jag var sjukt trött så Pierre vann i slutändan. Grattis än en gång!

Nu ska jag fixa lite med bilderna jag tog igår, sedan blir det nog ut och sola ett tag!


Supermassive Black Hole

Söndag den 15/8-10

Jag hade skrivit ett lååångt inlägg som försvann. Så jag sammanfattar dagen kortare istället. Var på stan med Ramona och shoppade, åt lunch samt glass och hade det riktigt trevligt! Var skönt att äntligen få träffa bruden! Jag har idag lyckats med någonting jag tror att många inte har lyckats med. Skulle prova en BH och skulle då rätta till prislappen eftersom dem skavde. Jag lyckas då skära mig på prislappen UNDER nageln. Så där stod jag, halvnaken och blödde från långfingret (Y)

Orkar inte skriva så mycket mer, lägger in två bilder från dagen samt mina inköp.





A long, long time ago

Kvällen spenderades med Filip. Blev kanot en sväng före vi började se på "herkules" som inte ville fungera. Såå vi började se "A Beautiful Mind" istället. Jag har alltid tyckt om den filmen och gör det än. Kanske är det för att den är verklighetsbaserad, eller så är den helt enkelt bra gjord. På något vis gillar jag Russell Crowe som spelar huvudrollen, jag kan dock inte riktigt sätta fingret på det. Var iallafall en riktigt trevlig kväll! :)

Nu ska jag bege mig mot sängen, imorgon ska jag in till stan för att möta upp Ramona. Det var ett jääkla bra tag sedan jag träffade den flickan, för länge sedan!

..och juste, Viktor ville vara med på bloggen. Så här har du ditt 3:e inlägg ;)

I don't really know what to do,
or what I have to do.



Dagens roliga fakta


I'm talking about the rising girl

Lördag den 14/8-10

Bara tio dagar kvar, sedan sitter jag på Balderskolan igen och räknar ut kvadratroten och sin(67) och cos(31) samt tan(90). Skulle inte förvåna mig alls, inte ett dugg!

Nu sitter jag och ser ut som en mördare. har målat hos min bror hela dagen och fort gick det. Trodde att dagen skulle bli långtråkig p.g.a. målningen, men snackade rätt mycket med min bror osv. Skönt! Jag jobbade till och med så bra att istället för att få 400 :-, så fick jag 500:-. KLIRR i kassan säger jag!

Varför jag har långbyxor på mig på bilden ovan är för att det FÖRST var tänkt att jag skulle måla i det, men som ni kanske vet är det en jävla hetta här uppe, så jag målade i shorts och linne. Ändå höll jag på att dö.

Nu - duschen!


Breaking down

Jag är hemma efter en riktigt rolig kväll tillsammans med det uppräknade folket från förra inlägget. Blev en filmkväll som sagt och dessa är de tre filmerna vi såg: Det regnar köttbullar, The Crazies och Eurotrip. Favoriten var helt klart Det regnar köttbullar. Kan skriva mer om det imorgon, dock på eftermiddagen. Ska nämligen till min bror och måla imorgon, får 400 spänn per dag. Så antingen kan jag köra på stilen att ta lång tid på mig = mer pengar, men mindre fritid. Eller köra på den snabba stilen = mindre pengar, men mer fritid. Känns som att det sista alternativet lockade mest!



The stars shine for you

Nu snart sticker jag till Hanna för en filmkväll, ska först hämta upp Filip. Förhoppningsvis blir det att ta lite fina kort där av solnedgången, sedan joinar vi Linnea, Elin och Hannes @ Hannas place. Toppen!

Everyday I'm not with you I feel empty.
even though you may not feel the same.


ICA-reklamerna



Hahaha! ICA-reklamerna är ju inte annat än underbara!

Random bilder sådär mitt på en lördag




Äpplet var gigantiskt, om ni ville veta.

I wanna go for a ride

Hola! Jag är hemma efter en toppendag! Jag och Linn for förbi konsum en snabbis för att köpa lite gott till badet/solningen. Träffade där på Viktor, han jobbar nere på kanot, så han ville att vi skulle komma och vara sociala med honom. Sagt och gjort, vi lade oss på kanotbryggorna och skulle börja på våran bränna. Alle kommer, som också jobbar där och övertygar oss om att bada. Ingen tvekan om saken, jag menar, det är sjukt varmt ute. Så vi hoppade i och hade sedan en liten simtävling, vi fyra. Jag vann båda loppen, lite sådär småstolt är jag väl. Resterande tid vi var där blev det lite bad, snack och en hel del solning. Riktigt trevligt var det! :)

Ikväll får vi se vad som händer, lite småplaner sådär, men som sagt får vi se.


This is totally awesome!

Kommer ni ihåg den där "twilight"-bilden jag gjorde för ett tag sedan? Jag skickade in den till en blogg jag har läst ett bra tag, i hopp om att de kanske skulle lägga ut den. Gissa vad jag märkte nyss? Jo, först ett meddelande om att de hade lagt upp den och sedan själva inlägget! Okej, det kanske inte är världens grej, men för mig är det jäkligt stort!



Klicka på bilden för att komma till blogginlägget!

Man I feel like a woman!

Fredag den 13/8-10

Så har vi kommit till dagen på året då vi ska vara rädda för att diverse hemska saker ska hända. Jag har aldrig blivit utsatt för värre saker än vad som brukar ske, dvs. nästan ingenting. Jag har haft skolavslutning på en "fredag den 13:e", åkt flygplan till Bulgarien och allmänt levt de dagarna. And still I'm still alive?!

Solen skiner ute och det är strålande klart på himlen! Jag och Linn ska sticka ner till kanot nu snart och sola, bada och kanske njuta av den sista sommardagen! Låt det dock inte vara så..



Ha en bra dag!♥


Everybody's dancing in the moonlight

Nu är jag hemkommen efter en otroligt skön joggingtur. Eftersom jag inte sov allt för mycket i natt så tänkte jag att det skulle gå åt h*lvete, men det gick tvärtom, bättre! Har aldrig sprungit så fort tidigare, så jag var påväg att slå mitt rekord, men jag blev stoppad av Filip och Pierre som var vid konsum och snackade. Kanske inte var särskilt mysigt för dem att sitta och snacka med en brud som är svettig und so weiter, men jag hörde inga klagomål, så jag satt väl och snackade med dem i cirkus en halvtimma innan jag fortsatte min joggingtur. Ökade då tempot och sprang hem från konsum på drygt 5 minuter. Jäklar vad den här dagen blev bra!

Nu ska jag bara hoppa in i duschen, sedan får vi se vad som händer senare ikväll! :)



Bjuder på denna bild, visandes en lycklig Madde, hållandes en biocheck och ett "vackert" actionface!

A little bit of you makes me your woman.

Torsdag den 12/8-10

Kul att det är många som har kollat in på bloggen även fast min uppdatering har varit kass. Ska väl ta och berätta varför.

Igår for jag, Linn, Adam, Honken, Simon, Olivia, Victor och Jonte ner till kanot för att spela volleyboll. Roligt och lite sådär spårat som alltid. Vid tio for vi vidare till Pierre och spelade poker i hans stuga på tomten. Ända belysningen var ett x antal ljus. Började bra och jag låg rätt stabilt, men så började vi snacka om allt möjligt. Spårade kommentarer, konstiga misstolkningar samt lite annat snack. I vilket fall som helst var det grymt mysigt och trevligt! Kom dock hem vid 2.00, så det var bara att skynda sig i sängen för att sova..

..skulle nämligen övningsköra till Piteå, Nolia. Så halv nio kom mamma in och väckte mig, jätteroligt! Gick dock bra att köra dit, förutom en liten sak. Körde som ni kanske förstår på E4:an. Vissa sträckor är det tvåfiligt, alltså kan man köra om en bil som kör lite saktare än maxhastigheten. Jag hade kört om några andra tidigare, smått skraj, men peppade upp mig själv för att köra om ytterligare en bil. Så jag gasade på till maxhastigheten, 110km/h. Dock började bilen jag skulle köra om gasa upp så att han låg jämsides vid mig, så jag blev tvungen att gasa upp till 120-130 och tillslut gav han upp då pappa gav honom onda blicken. Jag tror inte jag har varit så rädd på VÄLDIGT länge. Tänk er en hastighet på drygt 130km/h på en väg som har stängsel på båda sidorna av vägen. Mitt hjärta bultade hårt där ett tag..

Hur som helst kom vi oss fram till Nolia, så jag parkerade och vi gick omkring och kollade runt. Vi deltog då i ett lotteri där man kunde vinna diverse priser och gissa vad jag vann? Ja, jag vann ju faktiskt! Vann en biocheck, blev rätt glad då eftersom jag nästan aldrig brukar vinna på lotterier. Resten utav dagen kollade vi, som tidigare, in allt som fanns där. Köpte lite godis, provsmakade mat och lite annat. Åt även middag där som inte blev mindre än en Souvas! För er som inte vet vad det är, så är det ett stort pitabröd fyllt med renskav, viltdressing och sallad. SJUKT GOTT! Därefter började vi färden hemmåt, gick betydligt fortare, men blev såklart ett x antal omkörningar p.g.a. stora lastbilar som endast får köra 80km/h.

Nu sitter jag här och är en aning skakis, fråga mig inte varför. Känns konstigt om det skulle vara från bilfärden eftersom jag har kört längre, men man vet aldrig. Hade tänkt dra mig ut och springa ikväll, men vi får se hur det blir. Har gått i princip hela dagen, så jag är rätt slut i benen..




Need you now

Idag har jag bytt mitt första cykelhjul. Ja det är sant gott folk, jag har aldrig bytt ett cykelhjul i hela mitt liv tidigare. Så pappa visade mig först och sedan fick jag göra. Inte sådär jättesvårt egentligen, men lite knepigt var det väl. Därefter tvättade jag upp moppen och cykeln, så nu är de blanka och fina!

Vad jag dessutom har gjort idag är att STORSTÄDAT min garderob. Jag har ett litet krypin och där på golvet var det fullt med massor av skit. Hittade massor av saker jag letat i flera år, så nu är de upphittade. har även skänkt bort lite kläder till typ röda korset och åter igen städat mitt rum. Blir lätt dammigt då det ligger x antal klädesplagg på golvet. Bland alla kläder hittade jag två par jeans som var en aning stora vid vaderna, så jag gjorde om dem till jeansshorts. Fixade även en tunika/linne som var trasigt. Känner mig riktigt duktig må jag säga, en hårt arbetande quinna!


You're cooler than me.

Onsdag den 11/8-10

I wanna rock right now! Jag vet inte annars hur jag ska börja detta inlägg, så jag börjar med en låtsnutt. Är lite trött efter gårdagen, men det var klart värt det! Här kommer några bilder:


Som ni kanske kan lista ut är detta kort fokuserat på Pierre.


Haha, nu när jag tänker efter ser det ut som att jag har en lejonman!


I tried to remember who I used to be.

Mitt och Linns maraton började riktigt bra med en match nere på Nyborg där min vän Pierre spelade. De förlorade dock med 0-2, men what to do. Vi började sedan maratonet med "Ringaren i notre dame" till följd av "Herkules". Båda filmerna är sjukt bra, men som sagt finns det vissa saker man lägger märke till nu. Fick ett sms av Pierre vid halv elva om en spelarkväll, så han och Adam kom förbi mig och Linn vid elva. Blev ett parti kortspel typ, Sequence, men efter det blev det ett slags deeptalk. Kan säga att vi har snackat om allt mellan himmel och jord. Linn for vid halv ett, så då blev det bara vi tre kvar. Därefter somnade Adam vid ett i sitt lilla hörn, så då blev det bara jag och Pierre som kunde hålla oss vakna. Otroligt roligt var det! Måste absolut göras om :)

Nu ska jag iallafall bege mig mot sängen, lägger upp lite bilder imorgon!


Jag vill kasta loss och lära mig slåss.

Nu har jag städat klart hela övervåningen. Jag har inte gjort mycket nytta alls idag, så jag kände att jag var tvungen att göra något iallafall. Ikväll kommer Linn hit, blir dett Disney-maraton. Får se hur länge det håller på om det blir hela natten eller bara heela kvällen. We'll see!





Your like just awesome!

Tisdag den 10/8-10

Godmorgon mogna och omogna äpplen! Sitter och lyssnar på James Morrison och känner en sådan där behaglig känsla i hela kroppen. Damn dude, your voice is unbelivable!

Idag får vi se vad som händer. Vaknade nio idag p.g.a. en vedhuggare, eller ja, han använde sig av en motorsåg. Hur som helst väckte det mig och gjorde mig på ett aningen dåligt humör, men nu är jag på ett jäkla glatt humör. Även fast jag är trött så finns det ingenting att vara sur för. Okej jag ska sluta predika. Vad jag är rätt säker på är att jag och Linn ska vara med varandra och jag hoppas på att det blir ett litet filmlan, vad säger du? ;)



Från våran photoshoot, bild tagen av Sofia. Eftersom jag inte är särskilt fotogenisk så kunde jag inte vara seriös på alla bilder. Hälften var nog..oseriösa.


Nobody's perfect

Adam kom hit ikväll. Vi hade det mysigt med film och monopolspel. Det är tur att Adam är snäll, annars skulle vårat monopolspel slutat mycket tidigare än vad det gjorde. Räddade mig genom pengar så att säga. Riktigt trevligt var det! Filmen vi såg var "All About Steve" med Sandra Bullock. Det var en riktigt bra film, en riktig komedi helt enkelt!



Nu snart ska jag krypa mig till kojs, ska bara fortsätta på mina två noveller. Jag vet inte varför, men på något sätt kommer all fantasi efter midnattsslaget.


Photoshoot

Sofia sms:ade mig idag och frågade om vi skulle ha en slags "Photoshoot" och hon tänkte då på mig eftersom jag älskar att fotografera. Jag blev glad i hjärtat då, väldigt glad i hjärtat. Så jag har fotat henne och hon har fotat mig, även fast jag inte alls är en sådan som trivs framför kameran då det gäller att vara seriös. Här kommer iallafall lite bilder på Sofia.




James Morrison - One Last Chance



James Morrison är en relativt känd sångare, han är dock ingen jag har hört mycket från, men det beror väl på från person till person. Sökte upp honom på Spotify av en ren slump och hittade denna låt som man har hört på radion några gånger. Hans röst är verkligen behaglig att lyssna på med det lite spruckna soundet. Gillar det lite svängiga i låten och texten.

Behind these blue eyes


Lovin' each day

Måndag den 9/8-10

Godmorgon! Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva, huvudet är helt tomt. Antar att uppdateringen kommer att vara nere i botten idag, men sådana dagar kommer väl också I guess.


Movietajm

Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt vilket var behövligt, var dock rätt peppad på volleyboll, men har man inte vädret med sig så har man inte. That's life you know! Så jag har suttit och tittat på film samt umgåtts med min fina familj. Såg "Ringaren i Notre Dame" och jag måste säga att det är en väldigt hemsk film. Finns många saker jag upptäckte i filmen nu, som man såklart inte reflekterade på då man var liten.

-Först och främst är det mycket utseendefixering, de kallar varandra missfoster och nervärderar vissa folkgrupper, i detta fallet zigenare, men även Quasimodo. Under hela filmen blir han kallad missfoster, ful och att han egentligen inte borde finnas. Det är en barnfilm..?
-Kyrkan har en stor del i filmen, alla människors fristad, men mycket annat nämns också. Frollo, som är den onda fkaraktären i filmen, blir attraherad av den unga zigenaren Esmeralda, som många andra. I en scen håller han fast henne i kyrkan och luktar på henne. Hon blir såklart obehaglig till mods och trycker bort honom. Han anklagar henne då för att synda, i detta fall att tänka på sex. Filmen är en barnfilm, varför ens ta upp något sådant? Inte för att jag tror att barnen reagerar på det, men ändå, whyy?
-Båda ovanstående punker hör väl samman på ett eller annat sätt. Det jag vill komma fram till är att det inte bara är Lejonkungen som är en hemsk Disneyfilm. Om man tänker efter är de flesta Disneyfilmer på något sätt kränkande, t.ex. utseendefixering.



Men nu ska jag inte fördjupa mig i detta. Jag såg ju faktiskt inte bara den filmen ikväll, en annan film jag såg var "Summer Catch" och den var en bra film. Många kända skådespelare så som Jessica Biel, Freddie Prinze Jr och Matthew Lilliard. Rekommenderar den!





Om du sa "Jag kommer alltid älska dig"

Som ni kanske minns från min arbetstid så ritade jag en hel del. Har inte ritat så mycket, på en sådan kort tid. Dock var det jäkla roligt. Här har ni tre bilder till jag ritade på fri hand. Kollade som sagt i en mangabok, men inget kallkerande, på helt fri hand.


Kan säga att det blev kaos på fritidset ett tag då ALLA skulle kopiera mina bilder. Pappersförbrukning i massor och färgerna i skrivaren tog slut. Bilder låg hit och dit. Om jag inte skulle ha tagit hem dem skulle nog hela skolan vara full med teckningar och jag skulle tillslut bli åtalad för..medhjälp till förstörelse av allmän plats. Fast..det var inte bara barnen som kopierade mina bilder, min arbetskollega och fina vän Hanna kopierade två bilder också!


A drop in the ocean




Beautiful boys

Det är något speciellt med åskan, inte för att det är något av naturens under, jag menar. Hur coolt skulle det inte vara om man kunde utvinna ström från en blixt? Jag minns inte hur stora mängderna blev, vi har nämligen snackat om det på fysiken, men en blixt kunde minst försörja hela Sverige med el om jag inte är helt ute och cyklar. Jag låter säkert som en tvättäkta naturare, men iallafall jag blir fascinerad över hur naturen kan frambruka sådan energi, då den egentligen inte har någon användning av den. Medan vi kämpar med kärnkraft, vindkraft och vattenkraft. Lite ironi kan tänkas?

Medan åskan dundrade och regnet smattrade låg jag i min sköna säng och läste ut min underbara bok. Jag har läst den ett bra tag nu och ni undrar kanske varför jag inte har läst ut den. Jag får en slags ångest då boken håller på att tag slut och då läser jag färre och färre sidor tills jag inte klarar det längre och läser ut den. Sista kapitlena i en bok brukar ju dessutom vara spännande, så det blir en aning svårt.



Jag har alltid trott att denna var den sista boken i serien, men så kommer mamma in en dag och säger:

"Du vet den där bokserien du läser..?"
"Ja?"
"Det finns en till bok, en 4:e.."
"ÄR DU SERIÖS?! GOTTA HAVE IT"

Den kostar dock 349, så jag ska vara lite snål och önska den i present. Fyller år om exakt en månad, så jättelångt kvar är det inte!

For ut och sprang då regnet upphörde vid ett, solen kikade dock fram helt oväntat. Blev en aning varmt, men jag blev ingen pöl av svett iallafall, mer då jag kom hem.

Nu ska jag kila över till Linn och hämta en sak, berättar mer då jag kommer hem!


It's probably cause you think you're cooler than me.

Söndag den 8/7-10

Godmorgon! Det är lite småkyligt här inne och regnet öser ner - love it! Jag hade dock tänkt fara ut och springa idag, men det kändes inte jättelovande då det verkligen öser ner. Om det blir uppehåll sticker jag ut direkt! Okej nu börjar det åska mitt i allt också.

Blir nog att krypa ner under filten och se på en film, blir nog The Green Mile!


John Mayer - Who Says



Lite nattmusik for you. Vet inte hur många gånger jag kommer att tacka Spotify, men jag gör det iallafall nu igen. John har en mjuk röst och är perfekt att lyssna på nu mitt i natten. En typisk nattmusik helt enkelt!

As you know I will always love you.

Kvällen tillbringades hemma hos Linnea tillsammans med Elin. Mycket trevligt med snack, youtubeklipp och annat. Var ett jäkla bra tag sedan sist, så vi hoppas på ett filmlan snart!

Eftersom jag är en hurtbulle, som de flesta påstår, så tog jag cykeln till Linnea idag. Eller det var ju inte därför, men you get it. När jag skulle cykla hem var såklart gatlyktorna becksvarta och mitt lyse på cykeln fungerade inte, så det blev att cykla i ett totalt mörker. Inte obehagligt, men inte sådär mysigt heller. Började fundera mig bort till min bokserie jag läser, en kriminalromans serie, blev redigt sugen på att börja skriva på något. Så jag ska börja skriva på något nu, känner att natten kommer att bli lång.

Vill bara tipsa om en blogg som två härliga grabbar driver, Pierre och Alexander. Klicka på deras namn så kommer ni till bloggen!


Dagens roliga fakta


I thought I was a fool


Who says I can't be free?

Lördag den 7/8-10

God förmiddag! Blev väckt av min kära mor vid halv tio, jag skulle övningsköra till Lövånger för att fara på en marknad, så det var bara att torka bort allt John Blund-damm från ögonen, ta sig något i magen och sedan sätta sig i bilen. Vädret var underbart, nästan för underbar för att sitta i bilen, ögonen sved så att tårarna rann i slutet. Jag använde solskyddet, men vägen har en tendens att reflektera solen, så he va baar å tjöör.

Marknaden var riktigt söt med hemodlade grönsaker, sylter och annat. Blev lite godis samt rökt kött som fick åka med mig och min ride hem. La mig sedan ute och solade då vi kom hem ett tag, wunderbar!

Nu vet jag inte vad som händer, kanske ska ut och trixa lite med bollen eller ta på mig joggingkläderna och fara ut och springa, blev helt plötsligt mulet ute, wunderbar det med!


Say that you love me.

Nu är jag hemma och nertaggad, eller nerkyld kan man väl också säga.

Jag och Linn for som sagt ner till Kanot och badade. Vattnet var GRYMT skönt, så lite simning blev det, men endel snack också. Svängde förbi konsum gjorde vi också i all hast och köpte med oss en chipspåse. Därefter stannade vi till hos mig och såg på "Aladdin" och "Svanprinsessan". Två helt underbara filmer som jag nötte då jag var mindre. Vid tolv var filmkvällen slut, då stod Simon och Victor utanför huset och väntade på oss. Så Linn hon for hem medans vi gick omkring och snackade, ytterst trevligt, men lite småkyligt på slutet blev det.

Nu ska jag hoppa i säng och försöka att få mig lite sömn.


Rock your body right

Jag har solat i princip hela dagen, trixat lite med fotbollen samt skjutit på min lillebror. Haha, inte så att jag har skjutit ihjäl honom med älgstudsaren, mer skjutit en gummiboll på honom. Han ville det såklart, så elak är jag inte. En rätt skön dag ska jag vara ärlig.

Nu ikväll ska jag och Linn ner till kanot för att ta ett dopp, förvånansvärt har vi inte tagit ett dopp där än, så vi kände att det var dags nu! Blir toppen, tar med mig kameran, så någon bild kanske kommer upp :)



Jag bjuder på en totalt random bild som inte hör till inlägget ett dugg.


Love is..a bit complicated.



Som jag har sagt tidigare älskar jag att hålla på i gimp, fixa och trixa, ni vet, lära sig mer om konsten att manipulera bilder. Satt och kirrade ihop denna bild, är meningen att den ska vara lite smårolig, men det är upp till var och en.

Dagens roliga fakta


Black Eyed Peas - Rock That Body



Black Eyed Peas har liksom alltid funnit där, med en hitlåt där och en annan där borta. De har alltid varit en helt okej grupp för mig med vissa riktigt bra låtar. Så har de kommit med en ny skiva "The E.N.D" och den innehåller många riktigt bra låtar. Denna är en utav dem som jag gillar, mestadels p.g.a. basen.

Remember my name?

Fredag den 6/8-10

Godmorgon! Solen lyser ute, vilket innebär att det inte blir någon springtur för mig. Jag och Simon snackade om att fara ut och springa idag, men båda två insåg att vi skulle bli liggandes efter halva vägen, som två stora pölar av svett. Så vi sköt upp det till helgen.

Istället blir det att ligga ute och sola lite, her jer baar att pass åpå nu när he jer fiiin väädre. Lite norrländska kom in där, inte för att det kanske var "rättstavat", så det blir väl mer uttal det där.


I'll never stop believe

Jag måste erkänna att det är rätt kul att statistiken ligger på en jämn nivå nu. Inte för att jag har ändrat något speciellt med den, men folk måste alltså tycka att jag skriver något vettigt. Jag tackar för det!

Spelade som sagt volleyboll ikväll med följande : Linn, Alle, Victor, Viktor, Pierre, Simon och Arvid. Jag och Arvid är barndomskompisar, så det var riktigt roligt att träffa honom igen! Spelet gick riktigt bra och i slutet joinade även Eve och Sebbe. Trevligt trevligt!

Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon blir det en eventuell joggingtur och nu känner jag att sömnen är ett måste!


My first kiss went a little like this

Hade en riktigt trevlig dag på standen tillsammans med Linn! Vi spelade lite volleyboll, men mest av allt solade vi. Efter ett dag joinade hennes lillasyster och hennes kompis oss, trevligt det med!

Nu snart kommer Linn förbi mig, blir volleyboll nere på kanot igen. Som vanligt tror jag att det blir awesome!




3OH!3 feat. Ke$ha - My first kiss



Låten spelades flitigt när jag var i Bulgarien och enligt mig blir den bara bättre och bättre för varje gång. Egentligen är detta inte riktigt min musiksmak, men det är ett undantag I guess.

Enjoy the nature, it's beautiful






Standing where you left me.

Torsdag den 5/8-10

Godmorgon äpplen! Hur är det med er? Med mig är det bara bra, la mig ungefär vid halv två och sov till tio. Inte jättemånga timmar, men helt klart fler än det har blivit på ett tag.

Var tänkt att min kusin skulle komma förbi idag, men hon fick förhinder, så vi fick skjuta upp det. Så det blir att fara och se "Vampires suck" med henne, toppen! Istället åker jag och Linn till en strand för att bada. Känns konstigt att skriva, men det kanske blir sista gången vi far och badar i år. Nej, huvva, hemska tanke. MYCKET SOL NU TACK!


Oh baby I need you now

Min uppdatering har varit sämst, I KNOW. Fast det finns dagar då jag inte ens har skrivit, så värst är det ju inte.

Var med Linn ikväll och såg på film samt åt lite fruktsallad och glass, mums! Vi såg "Ella Encanted" och "The Incredibles". Två bra filmer! När jag sedan skulle gå hem från Linn så var det KOLSVART ute. Kanske p.g.a. regnet = mörka moln eller för att det snart(eller är) HÖST! Okej, det är nog båda delarna. Hur som helst hade någon viktig person inne i stan glömt tända gatljusen i lilla ursviken, så där gick jag med mitt paraply i ett totalt mörker. Enstaka hus lyste upp min väg, annars var det kolsvart. Lite smygläskigt sådär, men jag tog mig hem utan att någon läskig snubbe attackerade mig. Fast, kände mig rätt säker med tanke på att det ÖSTE ner regn. Vem vill vara ute i det?


♥♥♥

Nu ska jag lägga mig och försöka få mig en någolunda lång natt.


Dagens roliga fakta


I'm a little drunk and I need you now.

Just hemkommen från joggingturen och förvånansvärt slog jag min senaste tid med en halv minut! Känns väldigt bra måste jag säga och det känns riktigt skönt i kroppen. Sitter nu och eftersvettas lite, sedan ska jag hoppa in i duschen. Efter det blir det nog att krypa ner under en filt och se på film. Hittade åt våra kasettband hemma, så jag ska nog titta på en klassisk Disneyfilm. Tror det blir Aladdin!

Stod förresten ute och jonglerade med en fotboll igår för första gången på EVIGHETER och jag klarade faktiskt 90 efter många försök. Sommarens rekord att knäcka för mig alltså. Att jag dessutom kombinerade det med fötterna gör mig ännu mer förvånad, just p.g.a. att mina skills på fötterna är långt borta i kina.


If I could write you a song to make you fall in love.

Onsdag den 4/8-10

Godmorgon! Vaknade för en haltimma sedan, men jag känner att jag ändå har fått väääldigt lite sömn. Var hemma just före två inatt och somnade inte förrän vid halv tre, fast jag har mig själv att skylla. Gårdagen var iallafall sjukt rolig! Började med volleyboll nere på kanot med Linn, Adam, Ville, Pierre, Filip, Viktor, Sirri och Emil. Därefter for vi hem till Pierre och spelade spel, blev dock bara jag, Pierre, Ville och Adam som spelade. Det var inte allt för seriöst och efter ett tag for Adam för att han skulle upp tidigt. Så vi fortsatte att flumma fram till kvart i två då jag insåg att jag kanske borde sova någon gång.

Nu hade jag tänkt fara ut och springa, vädret är sådär perfekt mulet, så nu blir det en springtur för hela slanten. Är dock trött, så vi får se om jag lyckas slå min senaste tid.






Green is the new blue.



Vampires suck



Jag har läst alla Twilight böckerna och som så många andra här i världen blev jag förälskad i dem. När jag sedan såg filmerna blev det inte samma sak, just för att alla regissörer ser boken ur sitt eget perspektiv. Första filmen var riktigt bra, men nu har det bara börjat spåra. Det tycker tydligen regissörerna till denna film också. Så de har gjort en egen tolkning av böckerna : Vampires Suck. Ta en titt på trailern, gillar slutet då Jacob tar av sig tröjan. Inte p.g.a. magrutorna, mer av svaret han ger Bella. Enjoy!

Mike Posner - Cooler than me



Jag tackar åter igen Spotifyreklamen som introducerade mig till denna grymma låt. En typisk "sommarlåt" enligt mig. En lite mystisk röst sådär, love it!

Was glauben sie?

Vad tycker ni om min nya header? Ska jag ha kvar denna eller byta tillbaka till den gamla?

I'm glad you're here.

Tisdag den 3/8-10

God förmiddag! Var tänkt att jag och Elmish skulle ut och springa idag, men vädret var för bra för det. Okej, det låter jäkligt knäppt det där. Prova att vara ute och springa i relativt hög fart då solen skiner och det är 30+ i solen. Efter bara några meter dör man ju av svetten. Så vi sköt upp det. Vi får se hur vädret blir framöver, annars tar jag mig en joggingtur snart, kommer in lite moln nu märker jag.

Idag får vi se vad som händer, snackade med Linn om att hitta på något. Kanske blir bad på kanot, vad säger du?


Why are you calling my name?

Jag är hemma efter en riktigt trevlig kväll. Blev att vi såg "The Punisher" och det var, en helt okej film. Blev lite småtjaffs mellan de tre GIGANTISKA hundarna han har, så uppmärksamheten låg inte direkt på filmen.

Snackar med min vän Linnea på msn för tillfället och fick just reda på att "Madelene" är det sexigaste namnet enligt hemsidan Fragbite.se . Kände ett glädjeskutt inom mig. Även fast den hemsidan består av...personer som kanske inte gör så mycket av sitt liv. Hur som helst kommer jag nog att sova gott efter den nyheten!


Muse, you gotta love it.

Nu snart sticker jag, Ville och Adam till Victors moster för att se film. Don't worry, vi ska inte se film med henne, hon är nämligen bortrest, så vi har hennes lägenhet(?) för oss själva. Olivia, Simon och Victor är redan där. Blir nog ett toppenkväll! Ha en bra måndagskväll :)




Från och med du

Måndag den 2/8-10

Hallå! Jag är lite sen med dagens uppdatering idag, men ni tycker ju tydligen om att läsa min blogg då jag inte uppdaterar?!

Ich und meine Familie har varit till Boliden idag på något museum, enbart för att jag skulle få övningsköra. Fast nog var det allt intressant. Därefter for vi och fikade på ett ställe där min fina vän Ramona jobbar. Från en sur Ramona som står och gör mackor till ett glatt "Nämen hej Mattelein!" (uttalas med drottning Silvias accent). Gott var fikat och fin utsikt! Jag orkar inte lägga upp någon bild, hade tänkt lägga mig ute och sola lite.


My heart beats for you.

Ojojoj säger jag bara. Uppdateringen har varit kass idag och ändå var det nära ett besökarrekord. Ni tycker alltså om min blogg mer då jag inte skriver något än då jag skriver?

Spelade discgolf ikväll med Pierre och Ville, andra gången i mitt liv och det gick väl..sådär. De var überproffsiga och blev missnöjda då de fick 4 kast, när jag däremot fick mgi de 5 fyrorna jag faktiskt fick blev jag överlycklig och hör och häpna, jag fick som högst 7 och det var endast en bana. Resten låg jag på femmor. SLog mitt rekord mot första gången då jag spelade med hela 11 kast mindre. Wow!

Sedan stack vi hem till Pierre och såg film, Adam joinade oss också vilket var lika trevligt som alltid :) Kommer inte ihåg vad filmen vi såg hette, men den var sjukt bra iallafall. Var dock nära för mig att somna, skulle vara rätt pinsamt faktiskt.

Nu ska jag bege mig mot sängen gott folk!


Give me a few silly sathurdays.

Söndag den 1/8-10

Nu är vi inne på den första augusti. 23 dagar frammåt sitter jag på skolan nu och har börjat 2:an. Jag kan säga att jag inte längtar, inte alls. Visst, jag diggar min klass, men som jag har sagt tidigare så är jag hellre ledig.

Min arm är för tillfället rätt död efter en hård armbrytarkamp mot far min. Jag var faktiskt nära att bryta ner honom, som det såg ut iallafall. Båda var iallafall tokröda i ansiktet då händerna föll till bordet. En hård kamp hemma hos Karlssons.

Jag har tänkt fara ut och springa strax, ska bara låta lunchen falla till botten i magen, d.v.s. den nedre magmunnen. Jag kan fortfarande det där sedan den stora uppsatsen i 8:an där jag skrev 2 och ett halvt A4:a om hur en hamburgare omvandlas och tas upp av kroppen. Min hand värkte, men ett fett MVG fick jag. Jag är stolt över mig än idag just för att jag satt och rabblade HELA systemet i en vecka. Det var någonting det.


I just need you now

Klockan är sent, men inte för sent för att vara vaken. Kom just hem från Adam. Har haft en awesome kväll tillsammans med han, Linn, Viktor, Alle och Pierre! Började med volleyboll på kanotudden med en FANTASTISK solnedgång. Jag bannade mig själv x antal gånger att jag inte tog med mig kameran. Därefter fick jag ta jobbet som cykelchaffis och skjutsa Pierre hem till sig och sedan till Adam för att se film. Vi såg "The Love Guru" och det är en film man får magkramper av om man är inne i natthumortillståndet, som jag då såklart var. Linn for dock vid tolv vilket var synd. SÅ jag var kvar med grabbarna till två innan jag tog min bästa vän - cykeln och skjutsade hem Pierre för att sedan cykla hemmåt i soluppgången. Fick mig helt klart på andra tankar! :)



RSS 2.0