Vad säger rubriken?

Måndag den 11/1-10

You trodde dass jag tot was? Haha fattade ni det där? Jag har inte tänkt skriva vad det blev heller, så ni får i sådana fall leva utan att veta vad första meningen betydde, men om ni är sugna på att skriva in "rätt" svar kan ni alltid skriva en kommentar^^

Som ni vet skulle min uppdatering bli dålig idag och lär nog bli det de kommande måndagarna. Hade som sagt skola först, som gick helt okej! Hade saknat många klasskompisar så det var kul att träffa alla. Gympan spårade ganska regält, men det behövdes verkligen. Fick även en ny i våran klass, så det var roligt! Kände hon innan så det var inte så svårt att få hon att känna sig välkommen. Eller vänta nu..jag hoppas då att hon gjorde det :O Fick sedan reda på att vi varje fredag slutar fem över ETT! Helt sjukt. Ska en NV klass kunna sluta så tidigt? Inte för att jag klagar..heh.

Efter skolan skyndade vi oss till bussen, sedan skyndade jag mig hem. Slängde av mig kläderna och bytte om till fotbollskläderna samt åt någonting snabbt på mindre än en kvart! Kände mig smått stolt då man har på sig mer kläder nu när det är vinter, höhö. Träningen i sig gick förvånansvärt bra. Var sjukt nervös, men inte längre ;)

Nu ska jag nog bara ta det lugnt. Känner att kroppen ömmar lite, träningsvärk må tro? Skulle inte förvåna mig om jag ramlar ur sängen imorgon för att benen och magen värker. Skulle vara smått roligt att se om det faktiskt skulle hända ;)

Küsse

Kommentarer
Postat av: jenny

sv; det var så lite så:D!<3

2010-01-11 @ 19:40:50
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: jenny

jatack det rullar på, själv då:)?<3

2010-01-11 @ 20:51:08
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vem som helst ser väl att det står "Trodde du att jag var helt värdelös?" men med en annan ordningsföljd på orden;)

2010-01-11 @ 20:53:59
Postat av: Anonym

"You trodde dass jag tot was" Början betyder ju du trodde och "dass" är ett könslöst pronomen så man kan tolka det som "Du trodde jag var könslös" men "tot" betyder ju död och "was" betyder vad så det står "Vad? trodde du att jag kommer att dö könslös?" eller "Trodde du att jag var död?"

2010-01-12 @ 16:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback