Resumé från Bulgarien

Ska jag försöka att sammanfatta min två veckor långa semester i Bulgarien då? Jag lovar er, den kommer att bli lång och full med bilder. Så jag hoppas att ni uppskattar mitt arbete med att skriva inlägget.

De första dagarna vi var i Bulgarien sken solen knappt och det regnade mesta delen av tiden, alltså i drygt tre dagar. Städer i Bulgarien blev översvämmade och vägarna vid vårat hotel blev också en aning översvämmade. Bilarna blev nästan till båtar. Inte så konstigt med tanke på att de inte hade några avlopp, alltså brunnar i marken som vi har här i Sverige.

Så, när vädret var sådär dåligt, passade vi på att fara på lite marknader för att inte dö av solen som annars skulle kokat oss levande.




Vi for till en marknad som låg ca en mil utanför Sunny Beach. Den var i princip en invånarmarknad. På så sätt att de bl.a. sålde cykelhjul. Inte så att jag skulle vilja köpa med mig två cykelhjul hem. Dock var den riktigt mysig!¨

Kommande dag begav vi oss mot gamla Nessebar, som också ligger rätt nära Sunny Beach. Man fick en mysig känsla även där med stentäckta vägar och en hamn med små och söta båtar.






Det finns mer bilder att visa, men för att göra inlägget så "kort" som möjligt, så kan jag lägga in bilder senare i andra inlägg. Hur som helst var Nessebar riktigt vackert med byggnader från vilket årtal det nu var. Hur som helst var byggnaderna väldigt gamla, lite antikt var det nästan.

Efter Nessebartrippen kom solen och då blev det att sola för hela slanten samt bada såklart! Det fanns även två sk. "lekledare" som varje dag anordnade aktiviteter som hotelgästerna kunde delta i. Därbland fanns Dart, bågskytte, vattenpolo och beach volleyboll. Jag deltog i allt förutom bågskyttet. Ruskigt trevligt var det!

Tänk er en pool med ca. 20 personer, 10 på varje lag. Där tre av alla var tjejer och resten såklart killar. Jag lovar er att testosteronet syntes bland de 17 killarna som kämpade om bollen, men såklart var det roligt! Man blev förväntat påhoppad då man fick bollen, men det hör det hela till!

Beachvolleyn var också riktigt rolig! Människor, mestadels från Norge, Danmark, Sverige, Finnland, England och Tyskland, ska kunna sammarbeta på lag. Mycket skratt och mycket magvärk fick jag, men inte klagar jag. Underbart helt enkelt! Ett härligt gäng blev vi, eftersom alla som spelade vattenpolon oftast deltog i beachvolleyn som var direkt efter. Kändes sjukt jobbigt att lämna alla, but that's the way it is!

Hemresan sedan var sjukt jobbig. Just p.g.a. avskedet, men även flyget och den korta natten. Som kanske bestod av 4 timmars sömn. Var sedan tänkt att vi skulle sitta strandsatta på Arlands flygplats från 12.00-17.50, för att vårat ordinarie flyg skulle gå då, men vi fick nys om ett plan som skulle gå tio över tolv. Så vi bokade om och fick plats på det tidigare flyget! Där träffade jag en ung tjej som hade åkt själv, hela vägen från New York till Arlanda. Så där fick mina engelskakunskaper åter igen sättas på prov. Hon var en riktigt trevlig prick, som även skulle till Skellefteå. En till härlig person jag träffade(gud vad många härliga människor jag har träffat under denna resa) var en kille på planet. P.g.a. ombokningen hamnade jag inte bredvid familjen, jag fick sitta ensam. Tillsammans med en ung tjej och en ung kille. Killen var från stockholm och var en riktig pratkvarn, så vi pratade hela vägen till Skellefteå. Ytterst trevligt! Speciellt med det där ordet de alltid säger "Gött!". Haha!

Näe nu ska jag försöka att runda av. Jag lägger in fler bilder i kommande inlägg istället, annars blir jag aldrig klar.


Kommentarer
Postat av: Christian

Sv: Aaaahh! Gör du? :O Har jag faktiskt inte tänkt på!



Haha nästan så att du måste sluta! :P Men får hoppas att jag har fått tillräckligt sen när jag flyttar upp till Skellefteå. Får bjuda över med min sjuka humor lite grann också!



Haha du får också vara Landshövding. :) Brukar era landshövdingar klä sig som Roger Pontare? För våra är vanligt klädda! :(



Ja gör det! :) Du får visa de bra badställena uppe i Skellefteå sen! Skulle behöva några ställen att vilja cykla till och bada!



Haha låter grymt bra! Flirta lite med pojkarna! ;) Och jag vill också spela volleyboll och leka på stranden! :( men jag är inte riktigt redo för beach 2010 känner jag!



Kram

2010-07-07 @ 20:59:34
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback