Get back in my life

Fredag den 26/11-10

Nu är det inte länge kvar tills det är december och redan på söndag är det 1:a advent. Inte illa alltså! Jag börjar dock få lite panik över julklappsinköpen, får försöka att göra bort ALLA till veckan. Kändes riktigt jobbigt, men måste bli gjort :)

Eftersom vi idag bara hade en lektion, dvs. fotografiska bilden, så var det en rätt lugn dag. Vi fortsatte med att framkalla bilder och jag framkallade en riktigt fin bild på Maja och Daniel som jag absolut ska ta hem om man får göra det! Då ska jag visa er. Efter det åt vi en rätt tidig lunch och sedan började vi med matteinlämningsuppgiften som vi nästan blev klara med. En uppgift som vi inte lyckades få ut och en annan som vi inte visste om vi hade fått rätt på. Så vi ska vänta med det tills kommande vecka. Därefter gick jag lite på stan och köpte lite nödvändiga saker och tog sedan bussen hem.

Nu har jag städat rummet och inväntar Elmira som ska spendera kvällen med mig. Blir nog riktigt trevligt. Insåg dock att vi hade ont om popcorn så vi kanske tar oss en sväng ner till konsum. Vi är lite beroende så att säga.



En riktigt stor egobild jag la upp.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Snygg så det bara skriker om det! ;)

2010-11-26 @ 22:54:24
Postat av: Micke

Jag måste bara få tillägga vilka härliga ögon du har, man drunknar i dem :) (med risk för att låta sliskig)

2010-11-27 @ 03:21:19
URL: http://nifida.blogg.se/
Postat av: Elmira

rikig babe de är :D

2010-11-27 @ 13:42:38
Postat av: Anonym

här raggas det för fullt ;););) men snygg babe!

2010-11-27 @ 14:31:30
URL: http://lbtheone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback