Vi hittar alltid svaren där i botten av oss själva

Tisdag den 1/3-11

Dagarna bara rusar fram och sportlovet kommer allt närmare. Förkylningen börjar få ett fast grepp om min hals, den ömmar och värker. Känns som att konserten på torsdag inte kommer att gå vägen och så som jag har längtat efter den. Så som jag och tjejerna har jobbat med den. Jag ska banne mig inte bli sjuk nu! Jag får inte bli sjuk nu!

Förutom förkylningen har dagen gått rätt fort fram. På eftermiddagen lyssnade vi på tre personer som kom från skogsindutrierna. Vi fick göra olika övningar och disskutera i grupp. Kanske inte det roligaste jag har gjort, men det funkade helt klart. Fick dock sluta lite senare än vanligt, så det var ett minus.

Ikväll blir det plugg, plugg för sista gången på några dagar. Svenskaprovet är imorgon efter det är jag fri som en fågel ifrån plugg på ett tag! Fick en fråga idag som jag ska svara på och som jag faktiskt redan har svarat på i frågestunden, men du kanske inte orkade läsa genom alla svaren? ;)

Anonym om Frågestund gott folk!:
är du på g/tillsammans med johan?

Svar: Ja, jag och Johan är tillsammans. Är dock jobbigt att vi inte kan ses så ofta som man hade velat. Saknar honom hela tiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback