030413

Ojoj, nu var det ett tag sedan jag skrev! Jag har spenderat påskhelgen uppe i Abbor med familj och släkt så jag har inte ens ägnat en tanke åt att uppdatera(eller för den delen haft internetuppkoppling). Hade det i alla fal hur bra som helst där uppe. Det är där jag mår som bäst! Inte nog med det så körde vi skoter i det fantastiska vädret under två hela dagar. Så jag klagar icket! Tog även en del bilder, så de kommer att komma upp förr eller senare...mest troligt.
 
Denna vecka har jag jobbat måndag och tisdag och nu idag har jag varit ledig. Har därför spenderat dagen ute i solen samt tittat på Gossip Girl. Jag är ju ingen som egentligen tittar på serier, men jag har på något sätt fastnat för den. Jag som är raka motsatsen till allt det där dramat och sitter och blir tokig på hur de ska klaga på sina liv och vänner. Ändå tittar jag på det?
 
Nu ska jag i alla fall göra mig klar för att fara och se hockeyn med några vänner. Blir nog riktigt bra även fast jag inte är ett beryktat fan av hockey!

Kommentarer
Postat av: marina

Har du gjort något roligt idag? :)

2013-04-06 @ 14:58:22
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Sara - Hold on be strong

Åh gg <3 fin blogg!! Bloglovinbyte? :)
kram

2013-04-07 @ 23:03:39
URL: http://saraleasofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback