220413 - En bra dag!

God eftermiddag på er! Jag sitter här och njuter av livet. Jag kan inget annat än att verkligen skatta mig lycklig till alla fantastiska människor jag har runt mig och hur lyckligt lottad jag är som får ta del av dem. Min underbara familj och sommaren som är på ingång. Det är något med detta år som jag känner kommer att bli bra. Jag vet inte vad det är, men jag känner det på mig. Det behöver inte vara något speciellt, men det kommer att bli bra. Åtminstonde försöker jag att intala mig det.
 
Kanske beror detta på att vädret är fantastiskt och ger mig den D-vitaminen jag behöver. Jämfört med det man inte fick under vinterhalvåret. Kanske det också beror på att jag blev uppringd och tillfrågad om inskolning imorgon? Det känns spännande och kommer att vara en bra variation. Vilket också innebär att jag kommer att få jobba mer och det ger mer pengar. Hur som helst är detta en riktigt bra dag och den har jag verkligen tänkt ta vara på. Jag har redan varit ute och sprungit en bra bit, tvättat och stökat på. Ikväll blir det nog att lägga sig framför en härlig film och tagga inför ett pass på gymmet före inskolningen.
 
Jag hoppas att ni mår lika bra som mig och gör ni inte det, så skickar jag er många varma hälsningar. Ta vara på livet och lev för nuet, för var dag som går. Carpe Diem!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback