Polishögskolan

Jag hade inte tänkt berätta något förrän senare, men jag är otroligt dålig på att hålla hemligheter(i form av överraskningar och presenter till vänner och familj). Så varför inte dela med mig redan nu? Jo, jag har nämligen kvalificerat mig till fystesterna inför polishögskolan! Lyckan som uppstod när jag läste mailet, en sådan lycka har jag nog inte känt på väldigt länge. Förra gången jag sökte tog jag mig inte vidare i brist på arbetslivserfarenhet då de gärna ser att man har jobbat i ett år. Så denna gång tog jag mig vidare!
 
Jag kunde inte i min vildaste fantasi ens tänka tanken. Var inställd på att det skulle ta flera år utifrån vänner och bekantas historier. Så tårarna rann och jag ringde pappa som jobbade natt. Han var säker på att jag hade krockat eller dylikt, men han blev lika överväldigad och chockad som mig och jag har ändå inte kommit mig in på utbilningen. Jag undrar hur dagen då jag tar mig in på skolan kommer att se ut. Huset kommer att skaka av gläjdehopp i samma veva som det fylls av tårar haha...
 
Men så som jag ser det så är det ytterligare ett steg närmare ett yrke jag fortfarande har som mål i livet. Ett steg närmare, om än det är litet. De har trots allt uppmärksammat lilla Ursvikenbon. Det finns nog vissa som tycker att det är lite överkurs att gråta över sådant, men jag är en person som gråter lätt då känslorna sväller över hehe.
 
Så i mindre än två veckor framöver blir det stenhård träning i form av löpning och styrketräning samt smidighet. Den 27:e november är proven, så tiden är knapp. Kommer att bli så spännande att se vad det går ut på och vad de egentligen innebär. Jag har läst mig fram och vet vilka olika test som kommer att utföras, men det är lätt att läsa teorin och tycka att den är lätt. Att göra det i praktiken blir nog annars.
 
Ni får hålla tummarna för mig!:)

Kommentarer
Postat av: Elmira

Håller alltid tummarna för dig :*

Svar: Tack snuttan!:*
Madelené Karlsson

2013-11-16 @ 18:22:18
Postat av: LENNEAAAHH

WOAH! AWESOME, bra jobbat!!

Svar: Haha tack Linnéa! :D Men detta är ju bara till fystesterna då ;)
Madelené Karlsson

2013-11-20 @ 16:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback