London 2013 - Del fyra

Efter vi hade spanat in Piccadilly Cirkus, bestämde vi oss för att fortsätta vägen tillbaka. Kika in i lite affärer och dylikt. Samt spana in den fantastiska arkitekturen!
 
Affären skänkt från himlen var denna. Fylld med olika chokladsorter på lösvikt och i påse, samt andra torkade frukter och kaffesorter. Tror jag aldrig har smakat så god choklad och då är jag en chokladfantast. Så jag har ätit många kilon under min livstid!
 
Sedan kommer den typiska "Londonbilden", som föreställer den traditionella, röda bussen. Dessvärre fick vi aldrig chansen att provåka en, men nästa gång står det högst upp på min lista!
 
Under resans gång var vi in i många katedraler. Denna topp kommer från den lilla katedralen vid Piccadilly Cirkus. Fantastisk insida där många uteliggare sov, som i så många andra katedraler. Blev en typ av fristad för dem.
 
Här är min inspirationskälla till vältränade ben! Som ni ser sitter han i "jägarsits" utan något stöd för ryggen. Han sitter alltså i 90 grader, som om det var piece of cake!? Det var inte några få sekunder han satt sådär heller. Det var väl kanske 10-15 minuter och inte nog med det så kunde han böja upp det ena benet. Dvs, han stod i 90 grader, utan stöd, i 10-15 minuter PÅ ETT BEN!!! Det är min inspirationskälla:)
 
Här har vi också en typisk Londonbild. På självaste Big Ben, som för övrigt fick smeknamnet Biggan av oss. Från vårt hotellrum kunde vi spana in Biggan, morgon som kväll och nog var Hen ståtlig nanting!
 
Inte nog med att vi bodde nära Biggan. Vi hade även Brandstationens högkvarter som granne. Lyckligtvis blev det inte några utryckningar, som vi hörde.
 
Vi fick även läsa många quotes på marken där vägen upplyste oss om att Stanna, Titta åt höger, Titta åt vänster samt Titta åt båda hållen. Mycket snällt och artigt. Annars hade vi nog varit överkörda idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback