200114

Dagarna bara springer iväg och jag hänger inte alls med. Snart är den första månaden, på detta nya år, slut och vi börjar på Februari. Vart tog Januari vägen egentligen?! En vecka sedan jag skrev sist och det kändes som att jag igår satt och knepade.
 
Försökte mig på att fota den nu vackra och vita naturen jag har utanför mitt fönster, men med -29 graders kyla skulle nog varken kameran eller jag förmå oss att vara ute i mer än fem minuter. Därefter hade vi sett ut som statyer. Huvva se kallt!
 
Nu börjar det dock bli mildare ute och det känns helt underbart! Nu kan jag bege mig ut och åka skidor PÅ RIKTIGT. Ni kan nog inte förstå hur mycket jag har längtat. Är svårt att förklara per ord och dessutom kanske långtråkigt för er som tycker att skidor är hemskt tråkigt. Synd för er som tycker så!
 
Den där frågestunden jag hade, ja den blev det ju inget av just för att INGEN ställde någon fråga. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tror jag får skråta eller dylikt. Ingen vacker syn. Nu ska jag aldrig besvara några frågor ni har på tid och evigheter.
 
Tills dess, vi hörs när vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback