I'M BACK HOME!

Måndag 3/11-08
Nu är man äntligen hemma. Eller jag kan inte säga äntligen egentligen(haha), för näe..lovet har verkligen gått för fort om jag ska vara helt helt HELT ärlig! Lovet blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, både bra och dåliga saker. Så här kommer en smamanfattning av lovet för mig.

Onsdag:
Sticker med bussen upp till mormor och morfar. Gissa vem som är där före mig? :O Min kära kusin sitter där och väntar på mig, gud vad jag har saknat dig. Vi fir då ut och gick en sväng, var tydligen så kallt så jag blev sjuk senare på kvällen, eller inte helt sjuk..men väligt förkyld blev jag iaf. Det var riktigt roligt den dagen och kvällen, inte för att vi gjorde så värst mycket, men det är alltid trevligt att vara med bästkusinen=D Vi tog massa roliga bilder också, hoppas bara att hon inte lägger in någon utav dom mindre bra bilderna :O Men någon bild kommer väl sen=)

Torsdag:
Elin for då ner till Umeå för att shoppa, jag var kvar hos mormor och morfar. Vi tog då hand om en gullig hund som hette flisan, HAHA någon jag känner som kallas så också? ;)



Här var då några bilder jag tog när vi var ute och gick, var otroligt fint ute så jaa..därför tog jag några pics ;)
Den dagen blev det inte så mycket att göra direkt, blev att ta det lugnt eftersom jag blev ganska sjuk. Var då dock ute och gick med hunden..kan inte ha varit så bra=/

Fredag:
Även fredag blev det inte så mycket gjort, sov inte så mycket under natten pga. min förkylning så jag somnade där mitt på dagen.


haha hade som inget att göra så jag byggde ett korthus, känner mig ganska stolt att det blev så stort :}
Ska kanske satsa på världsrekordet? ;)
Lördag:
Då kom kusinen och hämtade mig, vi for hem till henne för att göra oss klara inför festen på kvällen. Blev dock ganska försenade så hann inte riktigt göra oss så "snygga" som vi ville att det skulle bli. Elin blev dock ganska fin medans jag var...erm..en zombie?

Vi började då med att vi körde lekar mor varandra, var riktigt roligt. Tog inga kort med min kamera så jag ska höra med elin om hon kan skicka några sen som jag kan lägga in ;) Sen ville vi pröva anden i glaset. Det var ganska läskigt då på kvällen då det var alldelles mörkt ute och vi var hemma själva. Många frågor som jag och dom andra frågade var rätt så ja..hmm...lite läskigt va? En utav mina frågor blev då vad mina slutpoäng skulle bli för 9:an, dom skulle bli 270?! Okej visst jag har tänkt höjja några betyg till MVG..men..ja..om jag får det som slutbetyg så kommer jag tillbaka och..näe jag vet inte vad jag ska ta mig till om det var sant?! Sen vid halv 1 for dom andra hem så jag och elin plockade bort det värsta och la oss. Somnade nog vid två.

Söndag:
Vaknar av att väckarklockan ringer?! Ingen vet varför den var ställd på 9.10 då den ringde, kanske var det anden? ;) Ja, iaf så kunde vi inte somna om. Så vi låg och drog oss tills vi orkade att klipa upp för att göra oss klara. Efter en stund skjutsade min morbror hem mig till mormor och morfar och sen for jag hem till skellefteå=)

Küsse

Kommentarer
Postat av: kusin

det var verkligen super att få träffa dig igen! tack för några roliga dagar, du ä bäst! :)

dessutom var du väldigt snygg i lördags & jag kan skicka nå bilder sen när jag hett dom på datorn om du vill :) puss <3

2008-11-03 @ 15:34:56
Postat av: kusin

btw, flisan ;)

hihi (a)

2008-11-03 @ 15:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback