Cause that was when I ruled the world.

Just nu springer jag omkring som en dåre och packar i kläder i min stora, svarta, väska. Okej, det där var en vit lögn. Att packa väskan tog max fem minuter. Bara en massa mjukiskläder, lånkallingar, sockar, trosor, ja ni vet. Det man har på sig då ingen annan än de i familjen ska se en. Überskönt enligt mig! Det betyder alltså inget smink, mjukiskläder och uppsatt hår i en hel helg. Detta låter helt underbart redan nu. Hur bra blir inte det med en massa skoter och min saknade kusin?!

Ikväll har jag varit med Victor. Vi försökte få ihop lite mer folk, men tydligen var alla i hela världen förutom jag och Victor upptagna, så det blev bara vi två. Vilket inte var tråkigt, onej :) Vi såg på film och snackade, helt klart en bra kväll!

Nu ska jag packa klart det sista, sedan beger jag mig mot sängen. Vet som sagt inte hur det blir imorgon om jag kommer hem och far på fredag morgon eller om jag far imorgon kväll. Det återstår helt enkelt att se. Så jag önskar er en riktigt fin påsk nu! ♥




Håll mig hårt, en sista gång.






Nu har jag bjudit på en liten bildbomb från min mobil(dock finns det måååånga fler bilder som jag nog skulle få spö av om jag la upp dem), bara för att jag är så snäll. Fast det kanske beror på vad mina vänner säger om bilderna ovan..heh.



Fast sist, men inte minst. Vad är det jag och Carro gör på kemin?


Dagens roliga fakta


Vågorna gungar mig.

Onsdag den 31/3-10

Åhh sommaren är på väg nu. Jag känner det inom mig! Det är blött och slaskigt ute, men vad gör det? Ingenting, för jag vill verkligen ha sommar nu, nu, NU! Under hela vägen från bussen(som är relativt kort) tänkte jag på allt förra sommaren erbjöd. Många minnen poppade upp och ett stort leende bredde ut sig över mitt ansikte. Jag känner verkligen lycka nu!♥

Måste berätta en sak för er fina läsare. Jag far förmodligen till mormor och morfar imorgon och stannar där tills på söndag. Blir alltså fett dålig uppdatering under helgen. Fast jag ska prova en sak. Ska nämligen ta med mig min bärbara dator till mormor och morfar för att se om deras bredband fungerar(de har alltså ingen dator). Fungerar inte datorn, ja då gör den inte det = Ingen uppdatering under helgen. Beror dock på om vi far imorgon kväll eller fredag förmiddag. Är helt beroende på vädret.

Så jag ska vara flitig med att uppdatera idag med många inlägg. Som kanske inte kommer att bli p.g.a. kompisar ikväll, men jag ska försöka, för eran skull! :)

Nu ska jag kila ner och äta middag och medans drömma mig bort till sommaren. Underbart är ordet!


I want to know what love is.

Idag var det sista slutspelsfinalen för AIK och gissa vad de gör?! JO de vinner såklart! Sista minuten var inte nådigt lång och det blev avblåsningar, utvisningar, ja hela köret. Pappa satt även på sin plats i soffan och svor, sa hur de skulle spela. Ni fattar? Tror det skulle vara bättre om han kanske var där i isladan iallafall. Ger inte alls så mycket att sitta och skrika i vardagsrummet..

Känner mig lite bättre ikväll, men det kan bero på att jag lever på alvedon och ipren. Jag hoppas innerligt att förkylningen/febern kan försvinna direkt så att jag kan starta påsklovet på ett toppenhumör!

Sängen väntar mina damer och herrar!

Sovgott ♥


Don't bring flowers after I'm dead

Blir ingen träning ikväll. Känner mig halvkrasslig och har feber just under 38 grader. Var ingenting jag kände att jag behövde just nu före lovet. Får hoppas att det går över snart. Mitt matsug har även försvunnit. Känner en känsla mellan hunger och..mätt? Hur det går ihop vet jag inte. Det jag dock vet är att träningen ikväll blir inställd för min del. Visserligen var jag inte jättepepp på att träna, men ni vet hur det är. Aldrig roligt att missa en träning.. Kanske tränar lite hemma. Sit-ups, armhävningar, benböj, you name it.

Tittar ut genom fönstret nu och det känns verkligen som att det är sommar (dock inte frossan). Det är just nu solnedgång och om man tar bort vintern så känns det som minutrarna före man tar moppen ner till kanotudden för en helkväll med grillning, snack och massor av annat roligt!



Ge mig sommaren!


This is, my hometown.

Tisdag den 30/3-10

Hallå! Solen skiner utanför fönstret just nu, det kunde man inte tro i morse då det faktiskt småsnöade ute. "Happ" tänkte jag och trodde att färden mot kaplan skulle bli snöig och kall, men så blev inte fallet. Visst, lite småkallt var det, men det får man räkna med!

Fysikprovet idag gick förvånansvärt bra! De två sista uppgifterna, lite halvsvåra, men några poäng måste jag ändå ha fått ihop. Är rätt säker på att jag får ett VG iallafall, skulle dock vara roligt om man fick till ett + eller kanske, JA KANSKE ett MVG-! Skulle inte det vara toppen?! Jag skulle iallafall bli fett glad!!!

Resten utav dagen funkade, tyskan gick bra. Alla rätt på förhöret som jag, Carro och Elin kirrade, sedan gick svenskan helt okej. Med viss okoncentration kan en insädare bli väldigt rolig. Dock var våran seriös, men endel andras var riktigt roliga. B.la. Jonathans, kommer dock inte ihåg den korrekt, så jag kan inte skriva upp en snutt ur den, men rolig, ja, det var den!


Under ytan, finns stora och små.

Jag glömde berätta att våran klass idag har fått besök av norran. Detta är andra gången den där årskursen. Hur stor chans är det på en miljon egentligen? Jag som aldrig ens har varit i närheten av att vara med i norran förut har nu blivit tillfrågad(okej, haft chansen) att vara med i tidningen. Idag skulle de göra ett reportage om sms-noveller typ. Det blev Ramona och Sofia som ställde upp på mer närbilderna samt Ramona som blev den intervjuade. Fotografen, som för övrigt såg ut som en bitter man, tjuvtog bilder på klassen genom en spegel som fanns i klassrummet. Jag hoppas innerligt att ingen bild på mig kommer med. Speciellt ingen bild där jag med flit gjorde konstiga grimaser..

Ikväll har jag lyckats plugga lite fysik. Egentligen är det lika svårt att plugga till som matte är. Kan man formlerna och hur man räknar så kan man det, ingenting man kan plugga in mer eller mindre. Min åsikt åsido. Jag har även bakat mig en kladdkaka. Den dock tog mer tid än väntat. Kommer inte riktigt överrens med våran nya ugn..



Här är ännu en bild på ett öga. Denna gång på min lillebrors. Eftersom han har så pass blåa ögon blev irisen väldigt tydlig. Blev faktiskt rätt coolt, om jag ska vara helt ärlig.


Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart



En riktigt fin låt som spelas flitigt på radiostationerna. Inte så konstigt kanske då låten har en väldigt fin text!

Dagens roliga fakta



Är detta sant Ramona?

Ignorance is your new best friend.

Nu är jag hemma och skönt är det! Bara tre dagar kvar innan vi har påsklov, känns sjukt skönt! Har fortfarande inte fått några läxor som vi ska ha över lovet. HOPPAS innerligt, med hela mitt hjärta, att vi NÅGON gång kan få ha ledigt. Inte så att man vet att man har läxor, men att man kan göra dem senare under lovet.

Näe, bäst att börja nu. Slänger in en dagens roliga fakta.


It's my life!

Måndag den 29/3-10

Chacha bloggen, huräre? Med mig är det lixom bra töp.

Ja, jag var fett oseriös!

Sitter just nu och har hål. Ska egentligen ha gympa, men vi tittade på en obligatorisk teater istället. Så då fick vi ett rätt stort hål på mer än en timma. Nu är det dock 35 minuter kvar innan vi börjar om, vilket inte är sådär jättemycket.. Hade tänkt plugga till fysikprovet som är imorgon, men så otroligt smart som jag är ligger det hemma på golvet. Visserligen visste jag inte att det skulle bli ett sådant stort hål, men ja..ni vet hur det är.

Nu ska jag fortsätta att vara mobbad. Sitter alltså längst bort från de övriga i min klass, bara för att denna dator har ett fungerande headset.




I can make a change, on my own.

Så var denna helg slut. Det går fort, som jag alltid säger och alltid kommer att säga tills det kommer att gå sakta. Man hinner verkligen inte njuta av all tid som försvinner, alla minuter, sekunder, timmar, DAGAR! Näe, jag hinner verkligen inte njuta av mitt liv som ungdom. Hoff poff är man en 35-årig kvinna med 2 barn och man. Vilket inte skulle vara helt fel, just då. Kom igen, man vill leva nu, ta vara på tiden som är nu och inte då?!

Nog pratat om det där. Känns för övrigt som att alla söndagsinlägg blir likadana. Att jag alltid klagar på hur fort tiden går. Jag kanske har börjat bli senil och gaggig? Iallafall har jag bara tagit det lugnt ikväll, sett på fotboll med mamma och pappa samt pluggat på tyskan och engelskan.

Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite av min uråldriga bok som faktiskt, ja faktiskt, har börjat bli ganska intressant!


"Twilight"skämt


I'm way behind the history

Nu har jag varit ute i det otroligt vackra vädret och skottat. En timma tog det, drygt. Jobbigt och tungt var det, så jag lär ha en grym träningsvärk i iallafall armarna imorgon. Fast, då känner man sig duktig. Då har det faktiskt tagit på lite, ellerhur ;)



Här är en bild jag tog på mitt öga idag, utan smink såklart och med en aning sömn i. Ska jag vara helt ärlig blev jag rätt paff att min kamera, på ynka 8 mpx, kunde ta en sådan pass bra bild.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det att plugga fysik och tyska.


My heart is pounding for you.

Jag är med i norrmejeriers fototävling och skulle bli jätteglad om ni kunde rösta på mitt bidrag! Man ska alltså ladda upp en bild som sedan pryder mellanmjölkens omslag kommande höst/vinter. Det är många som är med och tävlar så jag har inte så stor chans att komma med bland finalisterna, men jag gör ett försök.

Klicka här för att komma till mitt bidrag. Rösta gärna, det skulle göra mig riktigt glad! :)


I don't mind at all

Söndag den 28/3-10

Godmorgon! Har ni kommit ihåg att ställa fram klockan en timma? Vi pratade om det igår, men jag glömde totalt bort det. Så när mamma kom in till mitt rum och väckte mig tio(som jag trodde) försökte jag att somna om en timma. Såklart kommer hon upp efter en halvtimma och säger att klockan är halv tolv. Inser då att vi har ställt fram klockan en timma (förbannat!).

Idag är det lika dåligt väder som igår. Snön bara vräker ner och det känns som att det är december åter igen. Jag som verkligen vill ha vår, nu, nu, NU! Antar att jag får vänta tills, Maj kanske? Antar att det lär ta så pass länge eftersom snöhögarna är enorma!

Nu ska jag plugga lite tyska och fysik. Känns skönt att inte ha någonting mer än det och jag hoppas innerligt att påsklovet kan bli läxfritt!


Rolandz




Robert Gustavsson har lyckats igen! Visserligen är inte låtarna särskilt bra, men texten är ju för underbar! Speciellt då man är övertrött - natthumor kallas det.

I dare you to run.

Nu är jag hemma efter en riktigt najs kväll som spenderades med Emelie, Ville och Adam.

Började med att jag och Emelie stack in till stan för att hyra film och köpa chips till filmen. Därefter anlände Ville och Adam hemma hos Emelie, så vi startade den första filmen direkt. Den hette "The Children" och var..en sjukt konstig film, som så många andra skräckisar är. Ska inte säga hur den slutar, men det är inte allt för svårt att lista ut. Filmen var rätt förutsägbar.

Den andra filmen vi såg var "28 weeks later" och var också en helt okej film. Det är alltså uppföljaren till filmen "28 days later", som jag anser är mycket bättre än den vi såg ikväll. Fast den vi såg ikväll var som sagt helt okej, lite konstig story, men helt klart sevärd!

Blev också skratt, snack och annat. En perfekt kväll helt enkelt! :)

Nu snart ska jag lägga mig. Höll på att somna hos Emelie redan vid halv elva, men som vanligt tvingar jag mig själv att sitta uppe på tok för länge..

 

Just give me something to believe

Måste nog klargöra en sak angående mina inläggs rubriker. Jag är verkligen inte så depp som rubrikerna antyder. Eftersom jag alltid har en sådan dålig fantasi över vad jag ska skriva som rubrik så brukar jag ta olika låttexter. Den ovan kommer från låten "Believe" med "The Bravery". Var bara det jag ville klargöra för er! :)

Har nu städat klart och känner mig riktigt duktig! Nös inte lite då jag städade p.g.a alla dammråttor som härjade i mitt rum, men nu är de borta! Så vad händer nu då? Kollade runt lite på aftonbladet, eftersom det är min startsida på datorn. Kollade då på ett slags klipp om klimatförändringen. Aftonbladet hade gjort fem olika klipp om hur världen skulle se ut beroende på hur många grader jordens temperatur ökar. Mellan +1-+5 grader. Måste erkänna att det var riktigt intressant! De hade gjort ett slags nyhetsklipp från bl.a 25 maj 2086 tror jag det var.



Klicka på bilden för att komma till klippet. Annars klickar ni här!


I'm leaving you for the last time baby.

Lördag den 27/3-10

Godmorgon äpplen! Allt bra med er? Med mig är det bara toppen! Fick sova riktigt länge idag, närmare bestämmt 10 timmar. Det händer inte ofta mig kan jag lova. Så nu är jag utvilad och beredd på dagens upptåg! Det första jag måste ta itu med är mitt vackra, otroligt vackra, rum. Som för tillfället ser ut som ett bomdnedslag med kläder på golvet. Tänk om det kunde ha varit en bomb med tusentals nya vår/sommar kläder? Då skulle det vara underbart!

Efter mitt förhoppningsvis duktiga arbete med rummet blir det att vara med Adam, Linn, Ville och eventuellt några till också. Blir nog superbra! Vi ska försöka hitta på någonting roligt under Earth Hour som är ikväll. Alltså ingenting som har med el att göra. Kommer att bli svårt att komma på någonting, men det ska nog fixa sig ;)


Dagens roliga fakta


Allt jag kräver är ett svar

Jag ursäktar min dåliga uppdatering - igen! Känner fortfarande att mitt liv är för ointressant för att det ska finnas någonting att skriva om. Blir sjukt störd på de som gör inlägg "Nu är jag hemma :D", "nu är jag hos en kompis", "som heter britta hihihihihi". Ursäktar mig igen, var tvungen, men vem vill läsa det?! Okej, det är precis sådant jag skriver om, men jag skriver banne mig inte ett inlägg för varenda sak jag gör.. Såja, nu är det sagt!

Ikväll har jag varit med Emelie, som har varit lika trevligt som alltid! Kändes precis som förr då vi alltid umgicks, ja vi bodde ju på samma gata, så då var man med varandra dagarna i ända. Nu blir det inte lika ofta, men det funkar det med.

Nu blir det nog att sitta upp ett tag, eller så lägger jag mig och läser min bok som är från 1920-talet.. Vad lockar mest?  


Du hast mich

Fredag den 26/3-10

Välkommen underbara helg! Kändes verkligen superskönt att få helg efter engelskaprovet. Provet kändes bra och det blir så mycket bättre om man får helg också!

Jag, Elin, Emelie, Mimmi, Carro och Linnea satt sedan kvar efter skolan och gjorde arbeten. Visst är vi väl duktiga? När man har fått helg och allt. Jag och Carro var dock de som satt där hela tiden, de andra bytte av varandra. Emelie och Mimmi gick, Linnea kom och sedan gick Elin. Så tillslut blev det jag, Carro och Linnea som blev kvar, lämnade. Var dock riktigt najs och vi fick oss några riktiga skrattattacker!

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Pappa ska spela rinkbandy ikväll, så det blir väl att titta på någon utav hans tre matcher. De är bara 20 minuter, alltså inte fulltid. Isf skulle han spela in mot midnatt..


Jag undrar om du har kunnat öppna dig som jag..

Jag måste erkänna en sak. Jag åt ur mitt påskägg ikväll, kunde verkligen inte hålla mig. Det stod på skrivbordet och väntade så fint på mig. Väntade på att jag skulle riva bort den omslutande tejpen för att sedan ta del av det goda innehållet. Stoppa in den första chokladbiten i munnen som sedan omsluter alla mina sinnen(reklam från? ;)) och får mig på ett väldigt bra humör! Ja ni fattar.



Såhär glad blev jag då jag såg det fina påskägget. Numera är det öppet och liite mindre fullt än på bilden.


Dagens roliga fakta


I'm coming back again, but I know you don't want me.

Torsdag den 25/3-10

Jag skriver ett snabbt inlägg innan jag äter för att sedan skynda mig till sången.

Idag hade vi ett stort hål på över två timmar. Gissa vad vi gjorde då? Jo vi pluggade såklart, gjorde klar massor med läxor och annat. Ska man verkligen göra sådant på ett hål? Visserligen är det bättre att göra det på skolan än hemma, men kom igen? Man vill ju faktiskt göra annat också. Blir ändå lika fullt att göra massor med läxa då jag kommer hem från sången.

Nu ropar mamma.


Breaking down again

Känner mig riktigt duktig. Ikväll har jag gjort klar svenskaraporten, pluggat inför engelskaprovet som vi har på fredag(fick reda på det idag..) och gjort klar tyskan. Kände att jag inte kunde ta tag i fysiken ikväll, var för slut. Så den lär ta upp min fritid efter skolan imorgon, som engelskan också kommer att göra.

Någonting som dock fick mig på bättre humör var min kära farmor som kom och lämnade en påskpresent till mig och min lillebror - ett påskkägg! Jag kände mig som ett barn igen då jag såg hur hon plockade fram äggen ur väskan. Den oerhört långa tiden innan man har ägget i sin hand, som egentligen tar fem sekunder. Ett barns känsla då man väntar på någonting gott. Som kinderreklamen som brukar gå på fyran. Har ni sett den? KOLLA IN DEN! Så underbart söt den är :)

Nu hade jag tänkt lägga mig och sova. Är som sagt helt slut, så en välbehövd sömn sitter inte alls fel.



Bjuder på en seriös bild.


Parachute - Back Again



Åter igen en låt från spelet Band Hero som har etsat sig fast i hjärnan. En riktigt bra låt med en fin text. Väldigt värd att lyssna på :)

I know you want me, you know I want ya.

Onsdag den 24/3-10

Ännu en dag med strålande sol! Jag, som annars är en riktig vinter älskare som min vän Felicia, har nu börjat längta efter sommaren, riktigt mycket! Alla bilder från förra sommaren väcker starka minnen som man bara vill göra om och förhoppningsvis blir det fler übersköna minnen!



Här är blusen/skjortan jag köpte igår. Den kommer från H&M och kostar 99:-

Nu ikväll ska vi fira min mamma, som egentligen fylle år igår. Så det blir mycket tårta, men också mycket läxor.

-Svenska
-Engelskaprov
-Tyskaläxa
-Fysikprov

Såkert någonting mer också. *suck*


When you are standing by my side, I feel stronger.

Jag vet att min uppdatering inte har varit den bästa idag, men har man bloggtorka så har man. Sedan händer det ingenting speciellt i mitt liv just nu, så varför "slösa" på inlägg där man skriver "Hej på dig din leverpastej!"? Okej, ett skämt, men ni fattar vad jag menar. Om man skriver inlägg som är helt meningslöst att läsa och innehåller mindre ord än en bebisbok kan man lika gärna skita i att skriva det. Ja, jag är inte på bra humör just nu.

Lika bra att jag slutar detta inlägg. Som faktiskt är lika meningslöst som det jag skrev ovan, men jag lyssnar inte alltid på mig själv. Så det får bli såhär nu.



"I väntan på bättre tider"


Happy birthday to you all.

Tisdag den 23/3-10

GRATTIS MAMMA OCH FELICIA och säkert några andra som fyller år idag. Jag vet nu fem stycken som fyller år idag. Riktigt kul faktiskt! Det är säkert tusentals som fyller år idag, ändå säger var och en av dem att det är Deras speciella dag.

Dagen har rullat på som vanligt. Köpte en blus under hålet idag som jag kan visa senare ikväll. Måste så smått börja byta om till träningen. Så detta får bli ett kort inlägg.


I don't care what they say. I'm in love with you.

Otroligt nog har jag fått hjälpa två stycken med fysiken idag. Jag, som inte ens går ihop md fysik, har fått förklara för andra i klassen hur man ska tänka?! Hur ska detta sluta? Jag kanske t.o.m kommer att börja gilla fysik? Nej, hemska tanke!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Sett på 2 and 1/2 men och suttit vid datorn. Är ganska skönt att inte ha allt för mycket läxor just nu, men det lär väl börja snart igen? Förvånar mig inte alls om vi får alla läxorna över påsklovet. Som att det inte är nog att vi just och pass har någon framtid..

Näe, nu ska jag sluta klaga. Imorgon är det en relativt kort dag med hål, så det ser jag fram emot!


Det gäller att hålla koll sa den blinde

Jag trodde att nya säsongen av 2 and 1/2 men skulle börja idag, men inte det. Den började nämligen FÖRRA VECKAN! Jag som har längtat, längtat och åter längtat. Så när jag sedan såg att det skulle vara kommande måndag(såg det i helgen), så trodde jag såklart att säsongen skulle börja då. Nähädu, där hade du allt fel Madde! Jag har tydligen missat 4 avsnitt redan..*suck*



Älskade 2 and 1/2 men. Ikväll smäller det!


Jag har hela världen under mig snart.

Måndag den 22/3-10

Kan man vara annat än glad idag? Näe jag tror inte det. Skolveckan har verkligen börjar skitbra! Känns som att de kommande dagarna också kommer att bli super. Just eftersom måndagarna brukar vara värst.

Började med biologi och fysiklabb tillsammans med Carro, som då gick fort och var faktiskt roligt. Inte för att det inte skulle vara roligt med Carro, men fysiken brukar inte vara det roligaste. Så idag gick det riktigt bra och jag förstod allt! Hur underbart är inte det? Matten efter lunchen gick ju också bra! Jag och Elin lyckades göra alla uppgifter, till och med MVG uppgifterna. Som annars brukar gå åt helvete. Sedan kommer vi till skidorna. Visserligen gick det väl bra, men jag gjorde en riktig vurpa då jag skulle ner för en riktigt brant backe. Tur att jag inte var ensam om det iallafall.. Vägen tillbaka från gympan var ju också underbar. Fick mig ett fett stort leende på läpparna och en viss rodnad på kinderna.

Svenskan då? Nja, helt okej. Är inget stort fan av att skriva rapporter, så det var inte dagens höjdpunkt.

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, sedan ska jag kirra fysiken.


I'm not paralyzed, but I seemd to be stucked by you.

Så är helgen slut. Känns grymt jobbigt att börja om skolan igen, men veckorna har hittills gått fort. Så denna vecka ska väl gå minst lika fort? Håller tummarna för det!

Har ikväll gjort klar i princip hela fysiken, är lite små saker jag måste fixa till, men annars ser och känns det bra. Har även intevjuat pappa ikväll. Ska göra en rapport på svenskan, så det var som därför. Annars skulle det kännas grymt skumt att intervjua sin pappa. Jag menar, vad skulle jag vilja veta om honom då vi bor under samma tak..

NU SÄNGEN!


Dagens roliga fakta


Wake upp call

Söndag den 21/3-10

Solen lyser utanför fönstret - en riktigt härlig dag helt enkelt. Var ett perfekt skidväder också måste jag erkänna! Var(som jag sa i förra inlägget) idag och åkte skidor med familjen. Var med pappas jobb, så det var en helt okej aktivitet. Körde 4,3 km, men på vilken tid vet jag inte. Var mest för skojs skull. Träffade även min klasskompis Malin där, trevligt trevligt :)

Nu ska jag sätta mig ute i solen en stund. Sedan blir det att göra lite fysik samt intervjua min mamma.


I don't understand

Jag ursäktar min frånvaro från bloggen. Har just och pass varit hemma idag känns det som. Blev att jag for till Elmira vid sex, gratulerade henne, fikade lite och begav mig sedan till Linn. Där började vi så smått se film då Adam ringer och hör om jag ska med på filmkväll hos honom. Linn hänger såklart på och så börjar våran sparktur till Adam. Hos honom var även Ville. Där såg vi på två skräckisar, en som ändå var helt okej. Den andra, ja vad ska man säga om den? En norsk film som var helt konstig. Inte för att det är något fel med norskar, men den filmen var helkonstig. Så konstig att man skrattade åt var enda liten sak.

Nu ska jag försöka att komma mig i säng. Imorgon väntar en "spännande" skidtur med familjen. Någonting med pappas jobb, rönnskärsloppet kallas det. Så jag blir väl där ett tag innan jag kan uppdatera.

JAG LOVAR att jag även ska lägga upp bilder som har efterfrågats.

Sovgott♥


sckåter får lajf!

Nu är jag hemma från skoterturen som har varit riktigt awesome! Började med att vi blev stoppade av polisen som skulle kolla upp oss, så att vi inte hade druckit. Vilket såklart ingen hade, så vi klarade oss. Sedan blev det att åka i backarna samt kämpa sig upp för dem. Lär ha en grym träningsvärk imorgon. Det var som ett långt löppass. Efter det for vi ut på en skotersväng och hade riktigt roligt! Pojkarna körde som galningar, så man fick hålla i sig ordentligt. De lyckades faktiskt köra fast(vilket inte var oväntat), så jag och Alice stod och tittade på medans de kämpade med att få fram skotrarna. De fick skylla sig själva helt enkelt. Efter det blev det en långtur lite hit och dit. En riktigt rolig dag helt enkelt!

Nu ska jag fixa till mig lite, sedan sticker jag ner en tvärt till Elmira för att sedan vara med Linn :)


My mind goes on a trip.

Lördag den 20/3-10

Godmorgon vänner! Solen lyser inte utanför fönstret, synd. Hade hoppats på en fin dag idag, men den är fortfarande halvmulen. Får hoppas att solen kikar fram under dagen. Blir nämligen så att vi far till rävabacken idag. Jag, Linn, Ville och Adam än så länge, sedan får vi se om Simon, Olivia och Victor också hänger på. Blir nog superbra hur som helst!

GRATTIS till elmira som nu snart är 17 bast(hon är född på kvällen)! Hoppas du får en riktigt fin dag ♥

Nu ska jag kila ner och börja packa lite fika. Skriver senare ikväll.


You're out of my life.

Fredag den 19/3-10

Jag ber verkligen om ursäkt för min dåliga uppdatering. Har inte lyckats landa förrän nu. Har varit på stan hela dagen med några underbara tjejer. Sedan har jag även spenderat resten av kvällen med en till underbar tjej. Ska berätta lite mer :)

Dagens började med att jag mådde pyton. Hela kroppen värkte, precis som att man skulle ha skickat 1000 volt el genom kroppen. Kunde inte heller andas, sjukt obehagligt, men jag bestämde att jag skulle till skolan ändå. Så matten gick väl sådär, men jag fick en ipren av snälla Caro, som genast fick mig på bättre humör. Vilket gjorde att resten utav skoldagen rullade på som en smörkula på stengolv..

När vi sedan slutade, vid kvart i ett, började vi på med fysiken tills halv tre. Då for jag, Elmira och Ramona in till stan för att köpa presenter till min kära mor som fyller år på tisdag. Sedan köpte jag även lite annat smågrejs, samt tog ut pengar till middagen. Vi gick tillbaka till Balder och pratade med flickorna som var kvar och gjorde fysik, sedan började vi våran färd till Dallas. Där åt vi och skrattade gott. Hittade även en riktig godbit som både jag och Ramona spanade in under nästan hela middagen.



Här är alltså på väg från Dallas. På bilden saknas Elmira, som kommer på nästa bild.



Här har vi självaste födelsedagsbarnet! Grattis till dig vännen ♥



Slutligen tar jag denna bild. Riktigt snygga brudar inne på H&M.

Som ni inser slutade kvällen med H&M där vi provade olika hattar. Vi provade även skor inne på scorett och otroligt nog älskar jag att prova högklackat - som jag inte ens kan gå i! Har inte ens gett det en chans. Varför vilja vara längre, då man ändå är redigt lång? Inte jag iallafall!

Jag och Elmira tog slutligen bussen hem efter sex och tackade de övriga tjejerna för kvällen. Måste verkligen göras om!

Efter det stack jag direkt hem till Linn där vi såg film och hade riktigt trevligt. Blir nog att vi är med varandra imorgon också. Får se vad dagen bjuder på :) Blir nog eventuellt att ta skotrarna upp till rävabacken, beror helt på vädret.

Ska även lägga upp lite flummbilder från våra älskade engelskalektioner, men det gör jag imorgon.


She's out of control

Ni som är kristna ska inte läsa följande mening. JAG HATAR DEN JÄVLA FUCKING FYSIKEN. Så, nu kan ni fortsätta läsa. Ni övriga, som läste andra meningen, kanske förstår så har jag ägnat mestedels av kvällen till att göra fysik. Som då inte gick så jättebra. Kände hur ilskan kröp under skinnet på mig, men ja lyckades faktiskt hålla mig en aning cool. Annars skulle mitt rum vara upp och ner, jag lovar. Så jag gav upp efter kanske en och en halv timma av frustrationer. Fortsätter istället med fysiken imorgon efter skolan tillsammans med några brudar i klassen. Sedan bär det av till stan för att sedan så småningom äta på dallas och fira Elmira som fyller år på lördag. Blir nog super!

Svar till Ramona och Joel:

Jag lägger in bilderna från idag imorgon. Ska införskaffa ytterligare bilder från Carro ;)

Nu ska jag lägga mig. Är helt död i kroppen efter gymmandet på gympan idag. Blev mycket spring samt benträning, men rätt så mycket arm och magträning. Benen är dock det området jag känner mest av. Jag kommer nog att somna rätt fort och sova rätt gott inatt känner jag.

Sovgott♥


Dagens roliga fakta


Ohhh baby!

Torsdag den 18/3-10

Hallå! Igår var det strålande sol ute, nu är det världens snöstorm. Så dagen har varit rätt trist ändå, man kände hur humöret sjönk då man vaknade och märkte att det var övermulet=snö på ingång. Jag som verkligen längtade efter att våren skulle komma, men icket. Får hoppas att morgondagen blir bättre!

Skoldagarna går som vanligt väldigt fort fram, redan torsdag?! Hinner man njuta av livet? Nja, jag skulle inte vilja påstå det. Det är tur att man spenderar ca. 6 timmar på fem dagar med fina människor iallafall. Annars skulle det inte ha gått, I promise.

Engelskalektionen blev en fotolektion. Eller vi började väl lite tidigare, så vi tog kort på varandra. Kan lägga upp någon bild här på bloggen. Finns nog inte så många jag får lägga ut.. Kollade på dem nu och..jag skulle nog få fett med spö om jag la upp någon bild alls. Skulle väl vara någon på mig som folk tjuvtog, men näe.. Ni får överleva utan bilderna ;)




Forever and ever

Kvällen blev väl inte riktigt vad jag och Linn förväntade oss. Simon och Victor kom förbi med deras skotrar. Så vi for ut på äventyr, ut i den mörka skogen. En underbar upplevelse - skotrar är verkligen det bästa som finns! Blev att vi stannade mitt i skogen och snackade innan vi insåg att klockan blev mycket. Linn fick även av sin oskuld, ja inte som ni kanske tror. Det var hennes första gång att åka skoter och det verkade som att hon blev glad. Vi planerar nämligen att fara ut med skotrarna nu i helgen, vilket blir super! :)

Nu ska jag snart lägga mig. Kommer att somna gott med en härlig skoterlukt i håret.


I'm walking on sunshine

Onsdag den 17/3-10

Hola amigos! Vet inte hur jag ska börja det här inlägget eftersom jag alltid frågar hur ni mår. Så detta får väl bli början helt enkelt.

Idag har det varit en riktigt bra dag måste jag erkänna. Våren knackar på dörren och nu är det inte länge kvar innan snön börjar smälta ordentligt! Känner verkligen hur glädjen sprider sig genom hela kroppen. Man blir inte lika sur och bitter längre, nu är det bara roligheter! Känner även att tröttheten börjar avta, även fast jag sover lika mycket(läs lite) som före sportlovet. Känns som att detta kommer att bli en unerbart skön vår!

Fick tillbaka engelskauppsatsen idag och gissa vad? Jag fick VG+! Hur överlycklig får man inte vara?! Kände verkligen hur dagen gick från att vara bra, till superbra! Har gått omkring under sportlovet och funderat på vad resultatet skulle bli och nu, ja nu ser jag ju!

Nu ska jag börja plugga inför tyskaprovet imorgon samt göra lite engelskaläxa. Ska sedan vara med Linn, vilket blir toppen! :)



Bjuder på en bild på Elmira som nog hade tänkt äta upp snön istället för att vänta på att den skulle smälta bort.


Ich hasse dich..nicht!

Jag är på ett SKITBRA humör just nu! Hela dagen har varit riktigt bra och som pricken över i:et har även träningen gått super! Det var VÄLDIGT länge sedan jag hade en sådan dag. Antar att morgondagen kanske inte blir lika bra, skulle vara otroligt om det blev så, men jag ska inte klaga. Idag har det varit MIN dag! :)

Är skittrött nu, så jag ska lägga mig snart och läsa lite innan jag träder in i drömmarnas land..eller nått..



Vi kan säga att jag ser ut såhär just nu.

EDIT! Grattis till min vän Simon som fyller hela 17 år idag!


I want to spend the rest of my life with you.

Tisdag den 16/3-10

Tjoo bree! Näe jag bara skojar. Hallå, allt bra med er? Med mig är det riktigt bra! Har varit på ett toppenhumör hela dagen, tror att det beror på det fina vårvädret vi har nu. Solen lyser fortfarande utanför mitt fönster och jag blir verkligen lycklig. Våren är verkligen en underbart fin årstid(om man inte räknar med slasken), då man sakta, men säkert, märker att sommaren kikar fram. Underbart!

Som jag skrev tidigare har dagen varit riktigt bra! Inga speciellt roliga lektioner, men vädret alltså, underbart! Nu ska jag iallafall sätta mig med tyskan och plugga till torsdagens prov. Sedan blir det träning på guldvallen. Första fotbollsträningen utomhus. Känns smått spännande, men det kommer att bli kallt. Tur att den slutar halv nio så att det inte hinner att bli allt för kyligt ute.

JUSTJA! Jag köpte mig ett nytt par jeans idag också, de svarta som jag la upp på bloggen för ett tag sedan. Lägger kanske in någon bild ikväll, eller imorgon :)




Ska man vara stolt över att läsa gammelsvenska?

Visst går dagarna fort? Har väl sagt detta ett dussintals gånger, men så sant som det är skrivet, det går jävligt fort nu! Redan första skoldagen avklarad. Imorgon är det väl påsklov? (Om det nu kunde vara så underbart) Näe, så fort får det faktiskt inte gå, då blir det inte ens kul.

Nu ska jag börja dra mig mot sängen för att fortsätta läsa på en bok som är skriven 1920.. Ja, vi ska alltså läsa skönlitterära böcker till svenskan. Så smart som jag var valde jag "Stolthet och fördom" av Jane Austen. Inte så jättelätt att läsa med dess gammelsvenska, men jag har lyckats ta mig genom 1/3 ungefär, så detta ska nog lyckas gå vägen ändå. Vad tror ni?



Filmen "Stolthet och fördom" som bl.a Kiera Knightley medverkar i.

Sovgott :)


Så sparar vi pengar.



Såhär blev shortsen. Ingenting märkvärdigt egentligen, men jag lovade ju en bild. Så här har ni den. Ett par avklippta jeans med lite fållning. Ett perfekt par av shorts :)


Without you, I wouldn't survive.

Jag hittade två par jeans i min garderob som satt perfekt över rumpan, men var alldeles för stora över vaderna. Antar att det blir så då man har haft ett par jeans länge, eller ja, så blir det ju. Så jag har tänkt fixa dem till shorts inför sommaren. Då sparar man ju några hundra, inte illa! Lägger kanske upp resultatet senare ikväll^^


Keep on walking

Måndag den 15/3-10

Goddag! Hur är det med er? Med mig är det väl..sådär. Har haft ont i huvudet idag med, men med mindre smärta. Så imorgon kanske jag lyckas klara mig utan huvudvärk. Toppen isf!

Skoldagen gick hyffsat fort idag. Kemilabben idag var faktiskt riktigt rolig, som den ibland brukar vara. Vi fick göra en sk. "elektrolys" som de gör på rönnskär här i närheten. Eller ja, en mil bort kanske. Där framställer de alla möjliga metaller, med bl.a elektrolys. Vi fick prova på det och så duktiga som jag och Elmira var så lyckades vi få fram koppar! Väldigt intressant och roligt måste jag medge :) Har även varit där på studiebesök ett antal gånger samt jobbar min pappa där. Så man känner väl till området lite. Hade tänkt ladda upp en bild på rönnskär, men blogg.se krånglar, så jag får väl lägga upp den senare.

Nu ska jag sätta mig och plugga på tyskan, sedan ska jag fortsätta med garderobsstädningen.


Dagens roliga fakta


Right here, right now.

Jag tror att min huvudvärk kan bero på att jag just nu håller på att bli förkyld. Näsan är tät och jag fryser, så jag antar att huvudvärken har lite med det att göra också. Bäst att jag lägger mig nu och försöker att sova relativt länge. Jag vet att bloggen inte har varit någon höjdare idag, men det får ni nästan leva med. Ska vara snäll och lägga upp en "Dagens roliga fakta" åt er.


Måla inte djävulen på väggen innan du vet vad som har hänt.

Jag hoppas att jag inte har oroat vissa allt för mycket. Pappa säger att vi ska avvakta med besöket på sjukhuset/akuten eftersom mina smärtor inte är allt för allvarliga. Min pappa är alltså utbildad sjuksköterska, så han vet vad han håller på med. Så nu kan jag andas ut och se om det blir värre, annars åker vi in imorgon. var riktigt rädd där ett tag att det skulle ha varit riktigt allvarligt, men jag får lita på min pappa helt enkelt.

Ska nog ge mig ut på en prommis nu snart för att få lite frisk luft. Har annars bara suttit ute på bron och läst lite.



Bjuder på en bild från förmiddagen igår.


Om jag blundar, finns du där då?

Nu är det alltså klart. Jag åker in till akuten efter middagen för att kolla upp huvudvärken. Det kan alltså EVENTUELLT vara så att jag har fått en mindre hjärnblödning, men det behöver absolut inte vara det. Som jag då hoppas på att jag inte har fått. Kändes inte särskilt roligt kan jag ju säga er.

Så då vet ni. Återkommer ikväll med besked.


Och detta ska vara min turdag?!

Söndag den 14/3-10

Godmorgon! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit förjävligt dåligt. Konstiga drömmar, huvudvärk och ja..jag vet inte alls. Så idag kan jag väl säga att jag inte mår så bra. Var mening att jag skulle fara på fotbollsträningen idag, men min huvudvärk sedan kraschen igår har inte gått över, så det blir nog att stanna hemma idag med. Hade tänkt fara ut och springa istället, men vi får se vad pappa säger. Om det inte blir bättre ska vi in på akuten..

Hoppas ni får en fin söndag!


I just can't take his tears

Hallå! Jag är hemma från en underbart rolig och mysig kväll!

Började med att vi startade igång en film, men den blev inte särskilt lyckad. Så vi slog över till melodifestivalen då den började och alla hade ett mål: "SALEM SKA VINNA!". Från början gick det väl helt okej, men i slutet.. Vad tänker vi svenskar med? Våran musiksmak måste ju vara ålderdomlig och urtrist! Visst, Anna är en duktig tjej, men det är i precis samma stuk som Marlene(som vann förra året) hade då hon vann. Gick vi långt med det? Nej, jag påstår inte det. Såå, frågan jag ställer mig. KAN vi få en sämre placering än vad vi fick förra året?

Efter vårat skrik, som måste ha hörts över hela kvarteret, började vi att ta kort. Gruppbilder osv, för att sedan övergå till mörkerkurragömma. Riktigt roligt! Speciellt då Stina satt i soffan, där vi som hade blivit hittade skulle sitta, och gömde sig för Elmira som letade oss. Hon märkte henne inte och lade sig över henne för att kolla bakom soffan. Det var inte många som kunde hålla sig vill jag lova. Efter det så snackade vi mest och hade mysigt. Någonting jag absolut tycker att vi ska göra om! :) Var dock synd att jag inte sov över (som man kunde göra). Kände att plugget imorgon skulle bli rätt lite om jag skulle sova över samt har jag fortfarande ont i huvudet sedan smällen idag. Så, jag behöver nog sömnen..



Blev inte så jättemånga bilder tagna för min del. Så ni får leva med dessa tills någon annan lägger ut bilder. Då snor jag förmodligen några och kanske lägger upp några här.

NU SÄNGEN!


Svar på fråga.

Anonym om Through the gates of paradise:

vad äre för program?

Svar:

Det är en program som heter Gimp 2. Ska vara en enklare verision av Photoshop, men just nu ser jag ingen enkelhet i det. Fast, är man nybörjare så är man.

Sedan ett svar på en annan kommentar. Det är Jag som gör min header och min design :)


Se upp i backen, annars får du tusen hål i nacken.

Lördag den 13/3-10

Hallå! Ursäkta min sena uppdatering. Har varit borta nu på förmiddagen, så jag har alltså inte haft någon tillgång till dator.

Vars har jag varit då? Jo, min kära pappa har lyckats fixa skotern. Så jag och min familj for ut en sväng med den samt stannade ett tag i rävabacken och åkte bob samt lite annat. Var riktigt trevligt! Fast, man måste se upp. Två små grabbar i 10 års åldern körde rakt på mig, alltså in i huvudet så jag fick en lätt hjärnskakning där borta. Var inte det trevligaste, men det gick över efter ett litet tag. Känner fortfarande av det, men bättre har det blivit :) Annars har det varit riktigt skönt med sol och fina backar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig till ikväll. Blir att fara till Sofia och ha filmkväll med tjejerna i klassen. Fast det blev inte alla, vilket var synd, men det ska nog gå vägen ändå :)


Through the gates of paradise

Vi har haft främmande ikväll, så jag har trixat lite med ett nytt program jag har lagt in på datorn. Kan säga att jag blev redigt förbannad där ett tag, enbart för att det skulle jäklas och ha sig, men jag lyckades att tygla det. Så tillslut, efter många svordommar i huvudet, så fick jag till det. Här har ni ett resultat.


Här har vi en bild på min älskade Matthew Bellamy från gruppen Muse! Ni får ursäkta att det blev lite småknasigt p.g.a min svarta bakgrund på bloggen, men ni får leva med det :) Som ni ser har jag inte riktigt börjat få till det, men jag hoppas att jag lär mig snabbt så att jag kan börja göra headers till min blogg^^


He va som nå bilder de här




Här är två bilder jag tog idag. Var dock för sent ute, så solen hann att gå ner innan jag kunde ta bilder som blev riktigt bra.


Akta dig för det osynliga repet!



Kolla och njut! Folk är verkligen lättlurade!

I'd like to make my self believe

Now I'm home apples! Hade en riktigt rolig dag på stan med Elin. Vi har alltid snackat om hur lika vi är, men nu märkte vi att det verkligen var så. Både då vi skulle välja innehållet på subwaymackan och då jag skulle kolla efter vårskor. Helt sjukt!

Sommarkläderna jag la in för två dagar sedan kollade jag även på, eller iallafall den svarta blusen. Fast såklart fanns den inte i svart på gina, så jag provade en beige istället. Passade inte och kändes helt fel. Det ska då alltid bli så då jag äntligen hittar någonting snyggt! Jeansen provade jag dock inte, blir nog kanske så imorgon då jag, Sofia och Elmira ska in till stan för att köpa stuffs till tjejkvällen, som då blir senare på lördagen. Jag hoppas innerligt att de passar bra!

Någonting jag dock köpte var ett par vårskor. Hittade ett par som var lite ljuslila rutiga, men jag kände att de inte passade så bra till alla mina olika klädesplagg. Så det blev ett par enkla, svarta, skor med ett skaft.



Uppremmade och allt, heh.

Din sko, 299:-

Nu snart ska jag äta, även fast jag inte alls är hungrig. Fikade även på Waynes, där jag dessutom träffade en trogen AIK-spelare, Yared Hagos!


When planet earth turns slowly

Fredag den 12/3-10

Godmorgon! Har lite småbråttom, så det blir ett snabbt inlägg.

Ska som sagt in till stan med min fina vän Elin idag. Blir nog riktigt super! Bussen jag tar in till stan går 10.48, så egentligen kanske jag inte har så jättebråttom? Näe jag tror inte det. Fast inte har jag någonting mer intressant att skriva om heller, så ni får låtsas att jag hade bråttom då jag skrev(Y)


There will soon be nothing more to prove.

Blev ingen träning ikväll. Lyckades inte ta mig dit, så det kan gå ibland. Blev istället att vara med Linnea och Elin, vilket inte var någonting dåligt! Vi såg på två filmer, den ena minns jag inte för tillfället, men den var verkligen helt..vrickad. Ändå lyckades den ha en slags handling. Den handlade om en kille som såg olyckor i syner och ska försöka att klara sig ifrån döden, ödet.

Andra filmen vi såg var mer åt barnhållet, men jag skulle inte påstå att det är en barnfilm. "9" heter den iallafall och handlar om dockor som har överlevt det vi skulle kalla 3:e världskriget. Det finns alltså ingen levande människa kvar på jorden, bara dockor och robotar. En riktigt söt och välgjord film!



Det handlar alltså om dessa små, men otroligt söta små dockor!

Imorgon blir det att gå på stan med Elin, blir nog superbra! Känner att min garderob inte innehåller särskilt många sommar/vårkläder. Så man ska nog börja inhandla kläder så smått?


Trailer till filmen Ecplise



Titta här vad jag hittade. En teaser från trailern till filmen Eclipse! Åhh jag kan inte vänta! Visserligen var New Monn inte någon höjdare, men jag hoppas att den här är bättre :)


Dagens roliga fakta


It was a funny joke, but not anymore.

Torsdag den 11/3-10

Godmorgon! Jag har sovit riktigt gott inatt, men vaknade av en traktor som skottade kvarteret kring halv tio på morgonen. Blev smått sur, men man måste kanske börja vända på dygnet nu? Njaa..inte än!

Idag får vi se vad som händer. Skulle vara med Elin och Linnea idag, men vi kanske tar det ikväll. Beror på hur det blir med träningen ikväll. Allt är väldigt oklart just nu, så vi får se hur min dag slutar.


Clothes



Jag som vanligtvis inte har någon slags känsla för mode hittade dessa tre, grymt snygga, plagg på Gina Tricots hemsida för en liten stund sedan. Gjorde då ett litet collage för att visa er! Vad tycker ni? Funderar på att åka in till stan på fredag och kolla upp dem. Kanske följer något plagg med hem?

Med detta säger jag godnatt och sovgott :)


Can't help falling in love with you.

Det blev inte så att jag var med Elin och Linnea ikväll. De skulle tydligen "gibba" och ja..jag spelar ju inte wow, så det blev att stanna hemma för min del. Vilket kanske bara var bra. Hade en grym huvudvärk redan efter middagen och den höll i sig till efter 9 någon gång. Antar att jag bara skulle ha varit väldigt tråkig och jobbig. Så vi bestämde att vi skulle göra någonting imorgon på förmiddagen :)

Även fast jag har haft ont i nästan hela kroppen ikväll, så är jag på ett strålande humör. Känner verkligen hur glädjen sprider sig i hela kroppen. Varför vill jag inte riktigt skriva här, men ni får väl vara glada för min skull helt enkelt (:



Bjuder på den här bilden från dagens prommis hem till farmor. Bilden är tagen med min mobilkamera, så ni får leva med kvallan.


I'm breaking

Jag har en satans axelvärk från igår. Före vi for och åkte i backen så hjälpte jag pappa att flytta skotern in i garaget för lagning. En 350 kg skoter är inte så lätt..så jag fick en riktig träningsvärk på köpet av flyttningen av skotern(den är alltså paj=går inte att starta=man måste skjuta/lyfta den). Fast i längden är det nog värt det. Blir nog eventuellt att fara ut i helgen, vilket gillas!

Ikväll hade jag tänkt höra om Linnea och Elin ville hitta på någonting. Får se vad de säger, ska ringa dem strax :) Måste dock vänta tills håret har torkat. Blött hår ute i kyla är inte särskilt behagligt kan jag lova!

Såå, någon som vill ge mig axelmassage?


You don't have to say you love me

Onsdag den 10/3-10

Godmorgon! Igår kväll snöade det faktiskt då jag gick hem från Felicia, så nu är all snö som töade bort igår och iförrgår tillbaka. Kändes faktiskt rätt konstigt att titta ut genom fönstret och se träden täckta av snö igen. Jag undrar då snön kommer att vara borta. Blir det till midsommar eller?

Nu snart ska jag och familjen fara till farmor för att fika. ska bli roligt att träffa hon igen, var ett tag sedan. Man blir alltid så glad av henne :)



Vad ska ni hitta på idag? :)


Utseendet eller personligheten?

Godkväll! Jag lyckades smita ifrån främmandet ikväll för att träffa min fina vän Felicia. Vi tillbringade kvällen hemma hos henne med skratt, prat och programmet "Dating in the dark", som var riktigt sjukt, men roligt! Blir dock smått besviken på vissa utav deltagarna. De faller för personligheten, men inte utsidan. Ni vet inte vad det går ut på? Då ska jag berätta kort.

I varje program medverkar tre killar och tre tjejer. De träffar bara varandra, alltså killarna respektive tjejerna. Sedan är det dags för en första "träff". Tjejerna och killarna går in i ett mörkt rum, de ser alltså Ingenting. Lyckas ta sig till ett bord och berättar kort om sig själva. Sedan går de ut och pratar med varandra om vem de skulle vilja träffa igen. Så kommer vi till den andra dejten. Då får de skicka ett mail till en person de vill träffa. Sedan träffas de i samma mörka rum, snackar och ja..vad som helst kunde hända där inne. Det händer även på den 3:e dejten där de antingen väljer att fortsätta träffa den tidigare personen eller någon "ny". När de sedan är klara beskriver de för en proffisionell avtecknare att teckna av personen de har träffat. De har fortfarande inte sett varandra. Slutligen kommer den 4:e träffen. Då går de in i rummet igen, säger ingenting till varandra och sedan visas de för varandra, men de ska fortsätta att vara tysta. Efter det får de välja om de vill fortsätta att träffa personen eller avsluta.

Okej, det blev rätt långt, men det var rätt komplicerat också. Iallafall kanske ni fattar vad jag menar. Vissa väljer alltså bort personen då de har sett den. Väldigt konstigt då vissa har träffat samma person alla de tre dejterna. Hoppas att ni förstod liite iallafall.

Kvällen var iallafall riktigt trevlig och måste absolut göras om :)




It's a game..



Det här är ett spel jag VERKLIGEN skulle vilja prova på. Grafiken är verkligen AWESOME och allt verkar väldigt realistiskt. Första gången jag såg klippet trodde jag att början var tagen från en riktig film eller liknande, men så var det inte. Jag funderar på att kolla upp det någonstans. Även fast jag inte är någon "gamer" så verkade det här riktigt bra! Fast då har jag inget PS3 heller, så då sket det sig..


They are ready, ready to eat!


Man hinner mycket på några få timmar.

Åhh jag måste bara få tacka er underbara läsare för era kommentarer! Blir helt rörd av varenda kommentar jag får. Ni är verkligen jättefina! :)

Håller just nu på att baka chokladbullar och kanelbullar. Har aldrig gjort chokladbullar, så vi får se hur det går. Om inte annat har jag kvar kanelbullarna som blir någorlunda bra iallafall ^^ Jag har även lagat middag idag, spaghetti och köttfärssås. Blev riktigt smaskigt och fick berömm av mamma och pappa för köttfärssåsen. La nämligen till lite vitlökskrydda. Gillar att fixa och trixa med mat :)

Jag har ÄVEN gjort en ny design till en kompis.



Vad tycker ni? Blev riktigt nöjd över den! Känns dock som att alla mina designer blir rätt..vanliga och lika varandra, men bara de blir nöjda så blir jag nöjd! Klicka här för att komma till hennes blogg.

Nu ska jag kila ner och stoppa in bullarna i ugnen.





EDIT: Jag insåg att headern fick vissa stavningsfel, så jag ska ändra det så fort jag får hennes lösenord igen. Jag är alltså inte så dålig på engelska.

It depends on you

Tisdag den 9/3-10

"You know that I want to, and you know that I need you."

Gillar att börja ett inlägg med en låt. Kan ni gissa vilken den är? Ni får dagen på er så skriver jag ikväll vilken låt det är. Är dock inte så svårt att lista ut. Är en väldigt uttjatad låt på radion.

Idag har jag hunnit att vara ute och åka i en backe med pappa och lillebror. Var riktigt trevligt, men lite småblött. Det är fortfarande plusgrader här, eller ja, det ligger väl kring noll. Så när man är ute och åker blir man fort blöt och kall. Vi var alltså inte där allt för länge, men ett litet tag.

Ikväll blev det alltså ingen träning, den skulle vara nästa vecka istället. Så vi får se vad som händer. Vi skulle eventuellt få främmande av några mamma och pappa känner. Jag lär väl få stanna hemma..


Maybe next time, but not this time.

Blev ingen träning ikväll. Kände mig för trött och slut. Vissa skulle väl säga att jag är lat, men det känns inte så. Hjärnan vill, men kroppen strejkar. Antar att det blir så ibland. Ska iallafall på träningen som är på..torsdag? Tror att det var då. Tisdagsträningarna började tydligen inte förrän kommande vecka, så då får man väl vila ut ett tag till.

Var in en tvärt till stan med mamma och kollade om ett bredare pannband om man ska vara ute och springa då det är kallt ute. Egentligen är det väl till för att ha på sig då man åker slalom, men jag tyckte att det verkade bra för jogging också. Så jag köpte mig ett..



"Pannband", Inter sport 190:-

Lev med denna risiga bild. Inget smink, ingenting. Sitter till och med i en fotbollströja. Passade bra till pannbandet också.. Ser ut som att jag ska ut och åka slalom eller dylikt. Jag som just och pass kan åka slalom.. Fast, då ser jag proffsig ut iallafall. Eller vad säger ni?


Finger Eleven - Paralyzer



En låt jag nyss hittade på Band Hero(gud vad mycket bra låtar jag hittar där!) som är riktigt bra! Jag har aldrig hört talas om dem, så detta är första låten jag hör av dem. Ska kolla upp om de har några fler godbitar ;)

It's a passion I have.

har idag suttit ute och solat ett tag. Det var riktigt skönt, men solen gick snabbt i moln. Så man fick gå in och ut, in och ut, ett x antal gånger. Om man skulle sitta ute då det var molnigt skulle man ha fryst ihjäl. Eller liknande. Jag satt iofs med bara linne och tjockbyxor, så jag har väl mig själv att skylla.



Jag har även sett filmen "Jägarna" som är en verklig favorit. Den är verkligen genomtänkt och spännande, men ack så sorglig. Det är alltid en viss scen där jag gråter. Oavsett hur många gånger jag har sett den är scenen lika sorglig. Ska dock inte berätta vilken det är eftersom alla kanske inte har sett filmen. Så ni som inte har sett den. SE DEN!


Love can move a mountain

Måndag den 8/3-10

Godmorgon äpplen! Idag skiner solen och det är 10 FUCKING grader i solen! Känns helt sjukt. Från att ha varit kring -30 så är det nu +10 grader.. Jag vill verkligen inte att snön ska försvinna. Jag vill ha vinter och jag vill köra skoter! Tur att Felle håller med mig om den punkten iallafall.

Fast jag ska inte bara ge solen kritik. Hade faktiskt tänkt avnjuta den nu under dagen på bron. Har alltså tänkt sola. Visserligen blåser det rätt så mycket, men det är bara att klä sig någorlunda varmt och sedan sätta sig ute. Fast nu blåser det riktigt rejält, så vi får se hur det blir. Får nog tvinga ut mig en liten stund iallafall.

Vad ska ni hitta på idag? :)



Bjussar på en söt bild på lilla Ramona :)


Bringing back what I tought was gone.

Nu har jag kirrat min blogg. Med en ny header och en ny bakgrund. Eftersom ni läsare inte verkar..tycka någonting, så bestämde jag för att fixa den. Utan era åsikter. Så om ni har några klagomål om designen får ni hemskt gärna kommentera.

Känner mig helt död måste jag erkänna. Huvudet är tungt och jag är tröttare än någonsin. Blir nog så att jag lägger mig tidigt ikväll. Kanske var träningen som gjorde slut på mig? Hur som helst är jag sjukt trött. Blir nog sängen om inte allt för länge.

Sovgott!


Let's punch captain crunsh



En riktigt rolig parodi på låten TikTok med Kesha. Sedan måste man ju medge att han ser riktigt bra ut också!


It's all I have been dreaming for.

Vet ni vad jag kom att tänka på? Jag har bara gått fotboll i tre och ett halvt år. Helt sjukt! Jag kom att tänka på det i bilen påväg hem från träningen. Sommaren då jag skulle börja 7:an började mit intresse för fotboll. Jättekonstigt att det bara har gått så lite tid och att jag på så pass kort tid har hunnit bli så "bra". Man har ju alltid sina svackor, men ska jag vara helt ärlig så var jag förra våren i min bästa form. Då gick det verkligen superbra! Nu har det bara gått neråt tyvär.. Fast, man har sina svackor som sagt. Får hoppas att jag hittar tillbaka till min gamla form snart :)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Blir nog bara att ta det lugnt. Ska se om vi har några chips nere, blev sjukt sugen på sourcream och onion..mumma!


Du skall döden möta.

Hemma från träningen. Sitter här i handduk, men ska strax klä på mig. Sedan ska jag fylla mitt matförråd med mat(läs magen).

Träningen gick helt okej. En tjej spydde dock just före träningen började. INTE KUL ENLIGT MADDE! Så när träningen var slut skyndade jag mig in, höll andan, tog mina saker och gick ut därifrån för att vänta på Elmira. Jag har en HEMSK fobi för magsjuka..huvva! Tvättade händerna gjorde jag också direkt jag kom hem. Så om hon har smittat mig nu, ja då är hon dödens. Näe, jag bara skojar...eller?


Ich finde es echt spannend!

Söndag den 7/3-10

Godmorgon! Sitter just nu och tittar på Vasaloppet. Jörgen Brink ligger för tillfället först, men man vet inte vad som kan hända. Hoff poff ligger vi väl längst bak. Ja nu kom någon före han..

Idag blir det träning, så Elmira hämtar upp mig vid halv två. Blir nog super! Känner verkligen peppen för att vara ute och springa. Vädret är också riktigt skönt, kring 0 grader och solen har börjat kika fram. Känner att även denna dag kommer att bli riktigt bra!

Nu ska jag fortsätta att titta på loppet. Är mindre än en mil kvar nu!


Den är full av hemligheter!

Guten abend! Alles gut? Med mig är det bara bra! Har haft en helmysig kväll med familjen först på Tatung och sedan filmkväll hos Victor, med Elin och Linnea. Där såg vi filmen "Silent Hill" och jag måste erkänna att den var rätt skum, även fast jag inte såg slutet, som då kanske är hela..grejen. Hur som helst var den helt okej. Inte särskilt läskig, som jag trodde att den skulle vara. Mest..blodig..

Tänkte även lägga upp en dagens outfit. Eller den jag hade ikväll. Hittade min kavaj i garderoben och även en t-shirt. Tänk vilka fynd man kan göra i sin egen garderob!



Jag brukar ju inte vara en som lägger in dagens outfit, eftersom jag inte har ett vettigt sinne för mode. Så var lyckliga att jag la in den här nu!

Nu ska jag sitta vid datorn en stund innan jag beger mig mot sängen.

Sovgott fina läsare!


It's just a little crush.



Vad tycker ni om denna header? Känner ett starkt behov av att byta header. Såå, kommentera gärna! :)


I fell in love with his eyes.

Lördag den 6/3-10

Godmorgon äpplen! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Har fått sova ut riktigt bra inatt. Blev kring 9 timmar, vilket var skönt :)

Idag får vi se om jag far ut och springer. Eftersom matchen(fotbollen) imorgon tydligen är inställd, så ska det vara ordinarie träning istället. Där vi från början springer en halvtimma. Så jag sparar nog det hela tills imorgon. Lär nog få träningsvärk nå så gu förbannat imorgon. Känner inte för att ha dubbla träningsvärkar.. Annars då? Känns überskönt att ha lov iallafall och kvällen lär nog bli riktigt bra med middag ute. Sedan får vi se vad som händer på kvällen :)



Bjussar på en bild jag tog med mobilen igår från gästrumsfönstret. Tycker det ser ut som redigt mycket snö. Eller vad säger ni?


I don't think so.

Kvällen spenderades med Elmira. Blev att spela GH, snacka, skratta och ha allmänt roligt. Fick även ett superroligt sms från Sofia om en rolig aktivitet som förhoppningsvis sker kommande helg. Så det peppar vi för, ellerhur? ;)
Hade en riktigt bra, första kväll, på sportlovet. Som jag innerligt hoppas blir fler.

Imorgon var det tänkt att jag skulle följa med till Piteå, men det blev tyvärr inte(som jag har skrivit tidigare). Så jag hoppas att ni får det roligt ändå. Vilket ni säkert får :) Vad jag ska göra imorgon? Jo jag ska nämligen ut och springa, en lång tur, på förmiddagen. Sedan blir det att fara ut och äta med familjen på kvällen. Blir nog super! :)

Nu snart hade jag tänkt lägga mig. SKÄMT åsido. Det är lov förfan, nu blir det att vara uppe hela natten!


Gefällt es Ihnen?



Vad tycker ni om den här? Har bestämt mig för att spara den svarta bakgrunden. Annars blir allt helt puckat, så om jag någon gång vill ändra på bloggen. Ja då gör jag det riktigt regält.


SPORTLOV!

Fredag den 5/3-10

SPORTLOV MINA VÄNNER, SPORTLOV!
En impuls, men en väldigt glad impuls. Som ni kanske förstod har jag nu, officiellt, fått sportlov och det känns awesome! Speciellt då vädret är lika awesome. +6 grader i solen, kan inte bli bättre? Kanske om man var ute med skotern och en kopp med varm choklad, men jag får nöja mig med det här nu. Man ska inte begära allt för mycket!

Någonting jag kommer att sakna under sportlovet är dock min fina klass. Ja, ni är verkligen underbara! Varje dag får man sig ett skratt, så jag lär väl leva tills jag är 500 år om det fortsätter såhär? Jag kanske blir världens äldsta kvinna? Det återstår att se..

Ikväll vet jag inte vad som händer. Skulle kanske vara med Elmira, vilket blir super! Annars ska jag bara luta mig tillbaka. Känna mig nöjd över det vi har gjort under terminen och slappa.


It feels like forever

Kvällen har bestått utav matte och sång, men mestadels lugn. Var skönt att sjunga igen. Man blir alltid lika glad av att sjunga. Varesig man är bra eller..mindre bra. En riktig glädjekick måste jag erkänna :)

Imorgon är det sista dagen inför sportlovet. Var tänkt att vi skulle fara med klassen till Piteå paradisbad lördagen där på, men jag vet inte hur det blir. Själv ska jag inte dit, så vi får se vad som händer för resterande klassen som ska dit. Vilket inte var särskilt många. Får hoppas att de får roligt ändå! Blir säkert någonting annat roligt vi ska hitta på ^^ Imorgon är det även en engelskauppsats skrivning som står på schemat. Sista lektionen dessutom, men det ska nog kirras det med!



Bjuder på en vacker bild jag och Elmira tog. Var nästan tvungen att göra en glad gubbe där också. Just för att mitt riktiga face var..en aning..ja ni vet.


Dagens roliga fakta


Friluftsdag

Torsdag den 4/3-10

Solen skiner här i Skellefteå och vädret är underbart! Det blåser lite, men ingenting man ska klaga på. Solen är framme efter en vecka av snöstorm. Kan ett lov börja bättre? Eller det börjar imorgon, men man skulle kunna säga att lovet börjar lite smått nu, eller hur?

Idag har vi haft friluftsdag. Så vi började med att gå en låång prommis på hela 6 km. Då lyste inte solen särskilt mycket och det blåste nå naaanting! Så det var kanske inte så jättetrevligt, men eftermiddagen blev dock mycket lyckad. Började med en lång vandring till backen vi skulle vara i. Uppförsbacke nästan hela vägen, så det blev smått jobbigt, men det lönade sig! Jag la mig till rätta i en snöhög på min jacka och min stora väska. Försökte att sola eftersom solen hade börjat kika fram. Fast folk började brotta ner varandra, så jag joinade dem. Försökte mig även på ett stjärtlappsrace med Simon, Emelie och Carro(som för övrigt åkte på en plastpåse, GULLIGT). Gick inte så bra i en långa backen, men bättre i den korta och branta. Snö i ansiktet kom med på köpet av den sk. "tävlingen". Gick sedan tillbaka och försökte att sola åter igen, men jag gav upp åter igen då jag insåg att de hade börjat gärva över Simon.



Här har vi honom, plus min fina gula mössa i kanten!



Här har vi några utav de tappra "byggarna", som grävde över Simon.



Till sist poppade han upp.

Ursäktar de dåliga bilderna, men jag tog med min mobilkamera. Så ni får leva med detta!

Efter snögrävningen blev det snöbus=putta ner varanda i snön. Slutade med att alla var snöiga och mestadels blöta. Fast det var ruskigt kul, så jag klagar inte! Får ta och göra om det någon dag under det kommande lovet ;)
Tillslut började vi packa ihop våra saker för att fara hemmåt. Som tur var fick vi skjuts av Sofia till stan och av Elmira fick jag skjuts hem :)


kööörv

Just nu sitter jag och taggar inför morgondagen. Balderskolan har nämligen friluftsdag, så det blir att tillbringa den största delen av dagen ute. Jag, Elin, Dennis och Sofia ska ut och gå under förmiddagen för att sedan spendera eftermiddagen med några i klassen. Blir alltså att grilla korv, fika och lite annat smått och gott ^^

Så jag har tänkt lägga mig nu strax, ska bara borsta tänderna. Sedan väntar John Blund på mig.


3 Doors Down - It's not my time



Här har vi en riktigt bra låt från 3 doors down. Tror att jag har lagt upp en låt med dem förut, men om jag inte har gjort det så rekommenderar jag starkt att ni lyssnar på dem. En skön grupp med bra texter och musik :)

I feel his breath

Onsdag den 3/3-10

Guten abend kleinen Apfeln! Hur är det med er? Själv är det helt okej, smått ont i huvudet, men det är lov snart, så jag ska inte klaga.

Idag har skolan varit riktigt chill. Svenskan gick bra, matten sög eftersom våran vikare var dålig, biologin var jävligt intressant och lunchen var äcklig. Haha, nämen jag ska försöka att vara seriös. Efter lunchen skulle vi fara på någonting som kallas "Baldershowen" som är uppsatt av några 3:or, deras projektarbete alltså. Så det var som en liten musikal, men ändå inte. Den hade inslag av roliga sketcher(stavning?), sångframföranden och danser. Ett riktigt underhållande framförande med mycket skratt. Kanske speciellt från en kille som höll på att dö då en av 3:orna hade klätt ut sig till transa. Då kan jag säga att alla skrattade åt killen och inte åt pjäsen. UNDERBART skratt måste jag erkänna!

När jag kom hem, hade plogbilen varit förbi en sväng. Så vi hade en stor snöhög framför våran infart. Kände mig lagomt snäll och skottade bort det så att pappa och mamma skulle kunna ta sig in med bilarna sedan då de kom hem(eftersom jag slutade kvart över två idag!). Var TUR att jag bara hade på mig leggings och linne under teckisarna och tjockjackan. Jag höll nämligen på att dö av svett då jag skottade. Vinden som yrde svalkade endel, men eftersom det är så pass "varmt" ute så var man fortfarande svettig. Så nu kan jag erkänna att jag har gjort mitt gympapass för dagen. Börjar känna mig riktigt duktig på att skotta nu faktiskt. Vältränad och allt, eller hur det nu var. Inte p.g.a skottningen iaf :P


make it stop

Mitt huvud värker, men än någonsin. Känns som att en liten gubbe sitter inne i mitt huvud och slår på hypofysen. Inte roligt..

Det som dock är roligt och var roligt var att jag tillbringade kvällen med Rebecka. Blev två ynka timmar, men det var trevligt ändå. Var tänkt att vi skulle se film, men vi snackade istället. Ingenting jag klagar på :)

Ursäktar min för tillfället tråkiga blogg. Har ingenting intressant att skriva om, men det kommer nog snart. Förhoppningsvis.


Bakom varje glatt ansikte döljer sig en farlig attack.

Tisdag den 2/3-10

Gahh min mage kurrar! Haha hej förresten! Allt bra med er? Själv är jag vråålhungrig. Hoppas att maten snart är klar! Annars kommer jag att svälta ihjäl här där jag sitter!

Skolan idag har varit riktigt hyffsad. Förutom färden till kaplan. Där går jag, Elin och Emelie pratandes. Så ser vi att en klass kommer. Säger hej till en helt ofarlig Adam och sedan till Ville, men han tar i mig och hotar att kasta ner mig i snöhögen. Dock välsignade han mig och lät mig vara. Sedan ser jag filip, den helt "oskyldiga filip". Han kommer springandes mot mig och kastar ner mig, rakt ner i snön. Så där ligger jag, helt snöig medans ville och filip skrattar åt mig. När jag sedan kommer till kaplan är jag helt snöig. Folk måste ha trott att jag hade ramlat omkull eller liknande. Inte kul.. (vet att du läser det här filip!).

Ikväll blir det att vara med Elmira och för en gångs skull har jag ingen läxa. Det händer kanske..en gång per termin?!


You can fight for it, but you can't always win.

Jag känner verkligen hur jag läängtar efter det kommande sportlovet. Jag blir mer och mer trött på kvällarna. Fast då har jag mig själv att skylla då jag sitter framför datorn vid halv elva. Som då egentligen inte är särskilt sent, men just nu känner jag att jag skulle kunna gå och lägga mig åtta. Vilket en viss vän gjorde till mig igår. GOOD WORK! Själv skulle jag aldrig klara av det..

I'm not that strong.


Melodifestivalen 2010

Det här är två riktigt bra låtar från melodifestivalen. Helt klart värda att lyssna på!


Snö, lagomt till midsommarsillen?

Måndag den 1/3-10

Så är det mars, vilket innebär att det snart kommer att börja töa. Fast våran snö kommer nog inte att vara borta på ett tag. Kan säga att vi har GAAANSKA så mycket snö nu. Såå, det kanske är borta till midsommar?

Hade ett stort hål efter biologilabben idag, så det blev som vanligt att sitta och snacka lite. Sedan blev det lunch och efter det matte. Hade grymt ont i huvudet under hela lunchen och matten. Man kan ju undra varför.. Ja, hur som helst så var gympan efter matten rolig iallafall. Var basket som stod på schemat och vårat lag var faktiskt riktigt bra! Jag lyckades dock stuka mitt ringfinger, ingen ovanlighet dock. Var bara sjukt obehagligt att hela fingret knakade till. Trodde först att det var brutet, men det borde nog ha kännts lite mer tror jag.

Nu ikväll blir det att plugga, sedan får vi se vad som händer!


RSS 2.0