I feel his breath

Onsdag den 3/3-10

Guten abend kleinen Apfeln! Hur är det med er? Själv är det helt okej, smått ont i huvudet, men det är lov snart, så jag ska inte klaga.

Idag har skolan varit riktigt chill. Svenskan gick bra, matten sög eftersom våran vikare var dålig, biologin var jävligt intressant och lunchen var äcklig. Haha, nämen jag ska försöka att vara seriös. Efter lunchen skulle vi fara på någonting som kallas "Baldershowen" som är uppsatt av några 3:or, deras projektarbete alltså. Så det var som en liten musikal, men ändå inte. Den hade inslag av roliga sketcher(stavning?), sångframföranden och danser. Ett riktigt underhållande framförande med mycket skratt. Kanske speciellt från en kille som höll på att dö då en av 3:orna hade klätt ut sig till transa. Då kan jag säga att alla skrattade åt killen och inte åt pjäsen. UNDERBART skratt måste jag erkänna!

När jag kom hem, hade plogbilen varit förbi en sväng. Så vi hade en stor snöhög framför våran infart. Kände mig lagomt snäll och skottade bort det så att pappa och mamma skulle kunna ta sig in med bilarna sedan då de kom hem(eftersom jag slutade kvart över två idag!). Var TUR att jag bara hade på mig leggings och linne under teckisarna och tjockjackan. Jag höll nämligen på att dö av svett då jag skottade. Vinden som yrde svalkade endel, men eftersom det är så pass "varmt" ute så var man fortfarande svettig. Så nu kan jag erkänna att jag har gjort mitt gympapass för dagen. Börjar känna mig riktigt duktig på att skotta nu faktiskt. Vältränad och allt, eller hur det nu var. Inte p.g.a skottningen iaf :P


Kommentarer
Postat av: Micke

Snart får du lägga ut en bild där du spänner dina stora arm-muskler, passa dig bara så du inte spränger ärmarna! ;D

2010-03-03 @ 22:13:27
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback