Robert Pattinson



Denna satt jag och knåpade ihop på en kvart ungefär. Gimp är ett otroligt roligt program..då man väl har lärt sig det. Denna är inte av högsta kvalitét, men funkar helt klart. Känner mig rätt nöjd om jag ska vara ärlig.

Vad tycker ni? :)

Oskar Linnros - Från och med du



Många har snackat om denna "sjukt braiga Oskar Linnros". Jag har haft mina tvivel, men jag var tvungen att lyssna på honom och jag har totalfastnat för denna låt. En klar sommarlåt man diggar till med dess bas och den där lite "jobbiga" svenska rösten som gör att man fastnar. Helt klart värd att lyssna på!

There must be something in the water

Stan med Linn var riktigt trevlig! Tiden gick så otroligt fort att vi inte hann med alla affärer. Det är konstigt det där. Ibland går det så jäkla fort och ibland går det riktigt segt. Hur som helst var det riktigt mysigt, just p.g.a. regnet tror jag och Linn såklart. Fick med mig lite hem också.


Dessutom ett par guldringar, men det kändes inte allt för värt att ta kort på. Så ni får fantisera fram några fina "guld"ringar man kan ha i öronen.

Ikväll får vi se vad som erbjuds. Många förslag, men vädret bestämmer.


Baby

Lördag den 31/7-10

Nu mina vänner, är det första, riktiga sommarlovsdagen efter jobbet. Jag lyckades faktiskt vakna 8.00 av en hungrig mage. Tvingade dock kvar mig och somnade om i två timmar, vilket var skönt. Nu är jag dock vaken och peppad på en dag på stan med Linn. Det regnar dock rätt kraftigt så jag lär se ut som en dränkt katt, men inte är det något fel med det, eller?




Hold me in your arms

Blev att jag, Linn och Elmira såg på fotboll ikväll istället, Clemensnäs mot..Storm? Hur som helst var det riktigt trevligt och för ovanligheternas skull hade jag med mig kameran. Ja, vi är tillsammans och ja, vi kan inte vara ifrån varandra. Så den fick åka med i min väska ner till planen. So, här kommer det några bilder!







Vi tog kring 55 bilder, men dessa är de enda jag orkar lägga in för tillfället! Nu ska jag sitta uppe ett tag till och bara njuta av sommarlovet!


As they say: Don't blame the ones you love.



Burn baby burn

Fredag den 30/7-10

SÅ har dagen D varit. Nu sitter jag hemma och kan åter igen njuta av sommarlovet, som för övrigt bara är ca. en månad till.

Dagen gick ovanligt fort. Såg på sommarlovsmorgon, åt lunch, storstädade hela fritidset och bjöd på mina muffins medans vi njöt av filmen "Mulan". Jag har alltid älskat disneyfilmer och den är bland de topp bästa, just p.g.a. dess humor. Humör även för lite äldre. När filmen var slut, var även min dag slut och det var dags att säga hejdå till barnen. En tjej ville verkligen inte släppa taget, hon höll fast vid mig och höll nästan på att börja gråta. Kändes i hjärtat faktiskt, men nu är det över och jag är åter igen fri!

Ikväll ska jag vara med Elmira. Blir toppen!



Tummen upp för sommarlov! Lägg även märke till min snygga tiptop tisha!


Muffinsbak och sådant @ my place.

Jag orkar inte formulera kvällen mer än att den var riktigt trevlig! Rebecka, nu tar vi tag i detta och umgås oftare!


Har dock kommit fram till att Rebecka gillar mjöl och smet..

..men även diskborstar.

Här är slutresultatet av vårat bak. Är menat till barnen på fritidset, så vi gjorde glada smileys på dem. Vi tog dock 3 stycken var som vi åt i Rebeckas husvagn tsm med cola och Avatar. Grymt!


Looks like a butterfly sting like a bee.



Picture perfect memories

Torsdag den 29/7-10

I morse då jag skulle till jobbet dundrade det ute och duggade lätt av regn. Kan säga att jobbet inte peppade mig särskilt för att fara med cykeln dit, så det blev faktiskt moppen idag. Känns skönt nu i efterhand, var en jäkla motvind då jag for hem. Jag är ärlig då jag säger att moppen höll på att blåsa av vägen, eller iallafall blåsa över till den motsatta filen. En stor incident kunde hänt idag kvart i fyra. Tur att skelleftehamnsvägen inte är så traffikerad..

Dagen gick ruskigt snabb. Jag blev klar med tre teckningar, så nu har jag uppfyllt alla barnens drömmar. Iallafall via teckningsväg. Hade iallafall riktigt trevligt. Mycket skratt och roligheter blev det under melliset. Hanna är sådär smygrandom, precis som mig, GREAT!

Ikväll blir det att vara med Rebecka. Hon kommer hit, då blir det muffinsbak. Toppen (Y)


I need you now

Jag är hemma efter en ljuvlig(måste öka mitt vokabulär känner jag) joggingtur. Efter bara tre gånger känner jag hur allt är så jäkla enkelt! Tankarna flyger, svetten rinner, flåset i en jämn takt. Hänförande sommar! Shiet jag är på ett så jäkla fräscht humör!

Just NU sitter jag och låter svetten rinna (eftersvettas alltså) samt sitter i ett gudomligt korsdrag. Visst är jag entusiastisk? Okej det blev jobbigt att sitta och tänka på nya ord hela tiden. Vokabuläret i denna blogg får bättras på allt eftersom..


Dagens roliga fakta

Tjej på fritidset: Har du finnar?
Jag: Ja, du ser att jag har någon finne här..
Tjej på fritidset: Är det roligt att ha finnar?
Jag: Nja, det skulle jag inte vilja påstå..
Marcus: Alla har finnar någon gång i livet.
Tjej på fritidset: Bry dig inte om finnarna och njut av livet! (Faktan!)
Jag och Marcus: HAHAHAH!
Jag: Vad poetisk du lät!
Tjej på fritidset: Vad betyder det?
Jag: Att du lät smart.
Tjej på fritidset: Sa jag någonting smart? Detta måste firas!

Broken Tranquility

Jag har fixat en ny header till en kompis, vilket jag har gjort några gånger, så ni lär nog känna igen namnet - Simon. Han spelar i ett band kallat "Broken Tranquility" och de är grymt duktiga! Jag var borta under trästocksfestivalen då de spelade, vilket var synd., tur då att youtube finns! Kika gärna in på hans blogg och följ honom och hans band på vägen till de stora stjärnorna! ;)



Klicka på bilden för att komma till hans blogg!

All the things I know right now

Onsdag den 28/7-10

Tjollahopp! Jag fick sluta trekvart tidigare, så här sitter jag och njuter av tanken på att jag om exakt 72 timmar har sommarlov igen. Känns awesome! Kommer dock sakna de små krypen, som för ovanlighetens skull varit riktiga änglar. Inte så att de vanligtvis brukar vara jobbiga, men fritidset jag praoade på i 9:an var en aning jobbigare. Där blev jag bl.a. bombaderad av pappersflygplan och attackerad av barn som skulle hålla mig i handen. Slutade med att de fick hålla i var sitt finger vilket ledde till att mina händer var rätt döda i slutet. Fast, det kanske beror på att jag praoade i Ursviken. Det har blivit en riktig gangster förort!

Dagen fick för ovanlighetens skull rätt sakta. Tiden ska gå fort då man är ute och leker, men idag gjorde den inte det. Dock gick den riktigt snabbt då alla gick in och ritade. Började då på ett stort projekt - en bild. Jag insåg att jag hade börjat förhögt upp på papperet, så huvudet rymdes knappt. Kan säga att jag blev redigt sur eftersom bilden hade MYCKET detaljer. I värsta fall får jag klistra dit ett till papper, som man gjorde då man var liten och det inte rymdes. På tal om teckningar så är jag RIK på teckningar. Jag har för tillfället 35+ teckningar.



Visst är de väl fina? :)


Once again the sun is rising.

Jag är hemma efter en sjukt rolig kväll. Så jäkla underbara människor det finns alltså! Magen krampade även idag - av skratt såklart! Volleyboll med Linn, Adam, Ville, Pierre, Alle, Amanda och Viktor = skitnajs! Var dock synd att Elmira inte kunde följa med, men jag ska tvinga med henne någon annan gång. You know I will dear ;)

Nu ska jag lägga mig. Bara tre dagar kvar av jobb, sedan är jag FRII igen. Eller iallafall i ca. en månad, sedan börjar skolan om igen. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska tycka. Skulle gärna vara ledig ett jäkla bra tag till!


It's time for volleyboll!

Nu snart kommer Linn hit, sedan sticker vi ner till kanot och spelar volleyboll med nå härliga människor. Blir superbra! :D




I want to have a show like Oprah

Tisdag den 27/7-10

Yoooh gangstah! Barnen på fritidset ville att jag skulle skriva det, så där hade ni. Dagen började mörk och kall, ja regnet hängde i luften, men så sprack det upp och blev kokande hett. Inte nog med det så spelade vi fotboll med barnen och jag som skulle vara duktig hade tagit på mig långbyxor och tjocktröja. Det var varmt och svettigt, men lika snabbt som solen kom fram försvann den och regnmolnen syntes på himlen. Då var det bara att skynda sig in med alla saker de hade dragit fram, vilket var mycket.

När jag sedan kom hem blev jag överraskad av 15 kilo jordgubbar inne i köket. Moder, fader och brodern hade varit och plockat jordgubbar, 15 kilo på 20 minuter. DET är inte dåligt jobbat. Var tvungen att provsmaka några, bara för att känna efter att de var goda. Vilket de såklart var!



Ikväll ska jag vara med Elmira och Linn, blir superbra!


Bilder



En liten kort en

Nu har jag varit ute och sprungit en låååg runda, blev kring 5 kilometer på 20,48 vilket jag inte alls trodde om mig! Blev helt paff då jag kom hem och kollade tidtagaren, kondisen biter sig verkligen fast i en. Kom att tänka på en liten text medans jag sprang.

Vädret är mulet, lite sorgset och ändå är det sommar. Dörren stängs. Luftens kyla kryper sig ner för halsen ner till lungorna som snabbt tar upp syret och skickar ut koldioxiden. Ögonen sluts och jag känner hur kroppen är redo, redo för att tömmas på energi. Första steget, första klivet. Trycket mot foten framkallar en skön känsla: Det här kommer att gå bra! Farten ökar, vinden fläktar i hårsvansen bak på huvudet. Mer luft behövs, hjärtat pumpar ut syre till musklerna för att orka, fortare och fortare.

Några hundra meter senare och flåset är uppe på topp, hjärtat pumpar snabbare och musklerna jobbar. Luften kommer lika snabbt in som den kommer ut. Gruset under skorna trampas bort, shiet en vattenpöl! Vattnet stänker över gatan och jag lämnar spår efter mig. Spår efter en som vill tömmas på energi. Träden i skogen tar upp koldioxidet jag släpper ut och tackar för det medans de omvandlar det till syre. Naturens kretslopp och jag deltar i det, enbart för att släppa allt och låta energin försvinna från kroppen, men medans låta musiken strömma i mina öron. Åh, en bra låt, Muse med Starlight! För mulet för att kunna se en stjärna just nu, men på något sätt känner jag att stjärnorna finns där, uppe i det stora och becksvarta rymden. Kommer vi någonsin att lösa mysteriet om rymden? Tankarna för mig bort till ställen jag aldrig upptäckt förut och det är verkligen så jäkla härligt!

Nu kommer sista etappen, en uppförsbacke. Jag saktar ner en aning och påbörjar min stigning. Benen jobbar mer än 100% och mjölksyran kryper sig upp för benen, en stickande känsla som berättar att jag borde sakta ner, men jag fortsätter. I gruset blir det avtryck, större och större ju brantare backen blir. Flåset blir häftigare och hjärtat pumpar mer och mer. Blodet pumpas fortare genom kroppen i kamp om att syresätta musklerna som jobbar mer än de ska. Så, helt plötsligt är jag uppe. Benen slutar sakta att värka, men flåset är kvar och hjärtat pumpar fortfarande mer än vanligt. Jag stannar upp för en bil som kör förbi. Svetten rinner ner för ansiktet, men märks nog inte av regnet som svalkat mig under hela färden. Bilisten tittar på mig med stora ögon och blir nog förvånad att dagens ungdomar faktiskt kan vara ute och röra sig. Lite sådär smygstolt som jag faktiskt är, springer jag fortare hem och tar ut det sista av energin.

Framme vid dörren stannar jag upp, pustar ut i några sekunder och tackar sedan naturen att jag faktiskt kan vara ute och springa utan att dö av koldioxidförgiftning.

Detta var bara något jag slängde ihop snabbt. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det kanske att lägga sig och se en film.


Vi älskar honom så mycket.

Måndag den 26/7-10

God eftermiddag! Är nu inne på min sista jobbarvecka och det känns awesome! Visserligen lär jag sakna barnen, men what to do. Om några månader känner de inte igen en då man ses på stan. När jag praoade på fritids i 9:an var det många som hängde och klängde, men nu är det några få som fortfarande känner igen mig. Tragiskt, men ack så sant. Haha oj vad dramatisk jag blev.

Dagen gick relativt snabbt. Vädret var ju lite kasst idag så man kunde inte vara ute så länge. Blev dock lite fotboll, basket och tennis. De är så otroligt söta! Här kommer två bilder på tre utav barnen.




Ikväll får vi se vad som händer, orken flög just ur mig.


You're my fairytale

Hade en trevlig kväll hos Pierre med Linn, Adam, Pontus, Victor och Alle. Snack och film blev det. Filmen vi såg heter "10000 BC". En helt okej film, men kvallan var väl inte jättebra. Den får 2,5 av 5 smörkulor av mig.

Nu ska jag sova, vissa jobbar..


I said I want to dance

Nu har jag duschat. Dagen har bestått av att kirra internet. Så nu har jag fixat mig en liten hörna bredvid den stationära datorn p.g.a. en internet kabel som för tillfället måste sitta i min dator. Så det kan gå.. har dock fixat en mysig hörna med högtalare, basförstärkare och en mysig datorstol med en stor kudde på. Så egentligen ska jag inte klaga, har det rätt myys här!

Ikväll får vi se vad som händer. Lutar mot någon slags filmkväll med folk, håller tummarna för det, annars får vi se vad kvällen erbjuder!

Jag sitter även och lyssnar genom soundtracket till Wall-e. En sjukt söt film med endel härliga låtar!


Dagens roliga fakta


En sådan dag man bara vill ligga kvar under täcket hela dagen.

Söndag den 25/7-10

Hallå! Internet är helt wierd även idag, så vi får se hur mycket jag uppdaterar. Har träning idag, men för tillfället spöregnar det ute, så i får se om jag far dit eller inte. Kände inte peppen för det iallafall.

Har inte så mycket att skriva. Är på dåligt humör just för att ingen kommenterar, det svider i mina ögon och jag vet inte vad.


Bilder med min nya Nikon D3000










Här är några utav de bilderna jag tog idag. Har såklart inte lärt mig alla funktioner än, så bilderna är inte jättebra, men jag blev helt klart nöjd med dem!

Bilderna är tagna av Nikon D3000 med 18-55mm f/3.5-5.6G och 70-300mm f/4-5.6Di.

I want to grow older with you.

Lördag den 24/7-10

Jag tog mig hem trots allt! Finns mycket att berätta nu, så fortsätt att läsa!

Vi for som sagt direkt jag kom hem från jobbet. Ganska nervöst var det eftersom jag bara hade kört pappas V70 en gång tidigare. Hur kul är det att köra med en bil som kostar mer än 300.000 då man ännu inte är fullärd? Så ni kan nog förstå min nervositet. Det gick dock riktigt bra då jag körde, blev dock lite renslalom mot slutet då vi hade passerat gränsen till Lappland. Renar är riktigt dumma djur. Förlåt mig djurvänner, men de är faktiskt väldigt dumma. Står mitt på vägen och bryr sig inte ett dugg om att en bil på ett ton står och tutar på den.

Kvällen var lugn med filmtittande, "V för vandetta". En äckligt bra film! Sådär äckligt bra att man får rysningar genom hela kroppen då man ser den. Ni som inte har sett den har verkligen missat en ruggigt film! Spelade även lite kort och vann då 3 av 5 spelomgångar, fast så fullt seriöst var det ju inte heller..

Kommande dag for vi in till Arvidsjaur. Mormor och morfar bor i Abborrträsk, 2.1 mil därifrån. Vi skulle kolla upp systemkamerorna vi hade kollat på här hemma. Efter mycket prat, jämnförningar und so weiter så blev det..dam da dam..ETT KÖP! Ja, helt otroligt! Nedan kommer en bild.

Här ser ni då vad jag har köpt och för hur mycket. 6500 låter som grymt mycket pengar för en kamera, men den är riktigt bra och jag fick två objektiv samt försäkringen för priset ovan. Så jag gjorde väl en rätt bra deal, även fast det var pappa som skötte snacket. Sved gjorde det såklart i plånboken, men jag har lagt undan en viss summa pengar varje månad för att kunna köpa en kamera. Så nu är det gjort!

Vi for sedan till mormor och morfars stuga och åt surströmming, MUMMS! Invigde även min kamera såklart. Blev massor med bilder tagna, så några bilder kan nog komma upp här på bloggen om ett tag. Så håll utkik!


I better keep on walking.

Visst är det som lustigt? Nu sitter jag vid min dator och är inne på internet. Helt plötsligt funkar det! Vilken otur att jag ska lägga mig nu då..

Haha oj vilka intressanta saker jag skriver.


Vi kör med den där framme tills jag kommer hem. Så det är bara att klicka på :D


Varför fungerar det inte?

Visst är det märkligt? På pappas bärbara dator fungerar internet, men inte på min. Även fast vi nu använder samma internetkabel. Ja, vi använder den nu just för att internet inte verkar vilja fungera på andra sätt. Helkonstigt tycker jag! Lyckades ju vara inne nu ikväll, men nu..senare ikväll, funkar det inte alls. MÄRKLIGT säger jag bara.

Elin kom som sagt hit ikväll. Mycket att ta igen och supertrevligt var det! Synd att det bara blev en kort stund, men det är alltid någonting!

Nu ska jag åter igen försöka mig på att koppla in min dator till internetkabeln, om det inte fungerar så hörs vi förhoppningsvis på lördag kväll. Annars får ni se då jag är tillbaka. Ska nämligen övningsköra till mormor och morfar imorgon, 10 mil dit, 10 mil tillbaka. Kan hända mycket på 20 mil, speciellt då de bor i lappland. Jag menar, renarna strängt taget BOR på vägarna. HOPPAS jag överlever.


Namnsdag

Jo nu är det ju faktiskt så att jag har namnsdag idag! Det är till och med mitt tilltalsnamn, så då blir det ju ännu mer "viktigt". Dock stavar jag inte mitt namn som i kalendern, men what to do.



Fick massor med grattis av barnen på jobbet idag, just p.g.a. att de alltid ska kolla vilka namn det är. Så några grattis har jag fått iallafall :)


This is a warning.

Torsdag den 22/7-10

VÄNNER OCH FAMILJ och övriga svenskar, JAG ÄR TILLBAKA! Vårat internet gav upp igårkväll då pappas blev .. väldigt förbannad på den stationära datorn som fixar trådlöst internet till våran dator. Så gårkvällen var en arg kväll för både mig och min kära fader. Även denna dag har vi kämpat och åter kämpat, ett litet tag iallafall. Vissa jobbar ju, men nu är jag tillbaka! Vet dock inte hur länge jag kommer att ha internet, så jag passar på och njuter nu för tillfället!

Ikväll kommer min kära vän Elin hit från lilla Boviken. Vi ska träffas i Bergsbyn för att ta oss en glass innan vi brummar vidare hit till mig. Imorgon är det sista dagen av jobbet för den här veckan och det känns überskönt! Sticker till mormor och morfar på fredagkväll och kommer hem någon gång under lördagen. Såå uppdateringen lär fortfarande vara kass, men nu vet ni iallafall att jag lever.

Vill tacka min underbara vän Linn för att hon ville göra ett litet inlägg till mig. Du är bra go du med! :)




Greetings yttre världen!

Hola i stugan! Linn Johansson här! Madde bad mig att berätta att hennes internet är down for business och att hon inte kommer att kunna blogga på ett tag tills det är fixat. Och då menar jag verkligen DOWN FOR BUSINESS. Om man har sett det själv som jag har så vet man att det är nästan kört. Så nu ska hon ta sin dator till sjukan och försöka fixa till felet.

Vill bara berätta att Madde är en av de goaste personerna jag känner, så läs hennes blogg. Ni får gärna läsa min blogg också. Den är nästan lika go den. Som en liten gobulle.

Det var kul att liva upp det i luckan litegrann. Hoppas att ni gillar det.

KRAM

Det är sommarlov nu.

Onsdag den 21/7-10

God eftermiddag! Jag fick sluta en halvtimma tidigare idag av snälla Hanna, så jag tackar och bockar för det! Dagen har gått rätt fort, speciellt nu då vi lagar maten själva till barnen. Man får mer saker att göra vilket leder till att tiden går fortare. Som igår, då skulle jag koka ris till 16 stycken. Jag har kokat ris många gånger förut, men det var rent jobbigt! Idag skulle vi även koka nyponsoppa, himmelskt gott, men jobbigt att koka. Dvs. 3 liter nyponsoppa samt vispa ner allt sakta, sakta. Patience mina vänner, patience!

Ikväll blir det ut att springa. Har egentligen träning med A-laget, men eftersom jag inte har tränat på 5 veckor p.g.a. utlandsresan och uppehåll, så vill jag inte spela med dem. Konditionen måste bli liiite bättre, även fast jag cyklar en mil per dag. Blir ju inte riktigt samma sak ändå.

Efter löpturen blir det förhoppningsvis volleyboll. Peppar för det!




We can build our dreams

Linnea aka hurtbullen, cyklade från stan hem till mig nu ikväll. Var som sagt tänkt att vi skulle fiska, men vi började snacka och tiden rann iväg, så vi for istället ner till kanot, åt glass och fortsatte att snacka. Riktigt trevligt må jag säga!



Här har ni en beautiful bild på mig och Linnea. Finns många fler, men jag säger såhär: Ni vill inte se dem!

Nu ska jag faktiskt försöka att sova. Brukar annars lägga mig alldeles för sent, så jag ska försöka mig på en "tidig" kväll.


I want your love.

Tisdag den 20/7-10

Kommentarerna har bara försvunnit. Vars är ni mina flitiga kommentatorer? Okej man kanske inte säger så, men vi kör på det idag!

Är just hemkommen från jobbet. Cyklade åter igen i motvind och jag kan säga att i den brantaste nedförsbacken(som lutar mer än 10 grader) kändes det som att jag stod still. Vissa gånger blåste det så mycket så att jag i princip stod still och jag är ingen seg cyklist, så det måste vara en jäkla motvind!

Dagen har gått snabbt och smidigt. Varit ute hela dagen och lekt vattenkrig, spelat basket och bara tagit det lugnt. Blev även nerdränkt av några småbarn, som jag för övrigt sprutade vatten på, så det var väl mitt fel I guess? Hur som helst var det sjukt varmt idag, så när jag spelade fotboll med dem( ja foten fungerar ) så höll jag på att dränkas av mitt eget svett. Äckligt, jag vet, men så varmt var det! Så jag kan säga att vattenprutan som riktades mot mig var varmt välkommen!

Ikväll kommer åter igen min kära vän Linnea hit från schtään(det är så vi säger här i Ursviken och kanske i övriga Skellefteå). Blir nämligen ut och..dam..dam..dadam..dam..dam..dadam, fel låt. Hur som helst blir det att fara ut och fiska! Var Sjukt länge sedan jag var ute och fiskade. Brukade alltid vara ut då jag var mindre, förvisso blev det en hel del fiske förra året med Ville och Adam, men de fiskar inte på samma sätt som jag brukade. Vi ska nämligen fiska med vanliga metspön. Jättemysigt är det, så kvällen kommer nog att bli toppen!




Can I tell you without destroying our friendship?

Fotbollen började om idag och jag hade mer än gärna velat fara på träningen, men det lyckades ske en olycka på jobbet idag, så jag fick avstå dagens träning. Spelade som sagt fotboll på jobbet idag(låter ganska roligt) och jag kan säga att foppatofflor och grus inte går bra ihop. Jag råkade trampa snett då jag skulle ta emot bollen så jag har väl vrickat den lite lätt. Kan iallafall inte springa med den, så dagens träning fick skippas, men på onsdag, ja då smäller det! Då blir det en mils cykling + träning. Lär vara helt död då jag kommer hem, men what the hell!

Kvällen spenderades istället hemma hos Linn med morötter, dipp och En prinsessas dagbok 2. Jag vet, vi är nostalgiska! Riktigt mys var det iallafall och man kände sig inte allt för tjock heller. Tummen upp för det!

Nu snart ska jag hoppa i säng. Känns som att alla kvällsinlägg blir likadana, men mitt liv ser för tillfället rätt uppradat ut. På så sätt att jag jobbar och måste lägga mig relativt tidigt. Dock kommer morgondagen bli..en aning annorlunda, men det berättar jag inte om förrän imorgon!



Hörru bruden, vars har du tagit vägen?


As the time goes on, I'm still thinking of you.

Måndag den 19/7-10

Jag börjar detta inlägg med att ge min kära vän Adam ett stoooort grattis! Nu är det inte länge kvar innan du är myndig ;) Hoppas du får en toppendag!

Var faktiskt riktigt skönt att cykla till jobbet idag, även fast jag hade en viss motvind(läs storm). Dagen gick också relativt fort med fotboll, basket, rita och titta på tv. Man börjar vänja sig vid barnens rutiner, så allt går mycket fortare. Dvs. då vädret är bra. Annars sitter vi bara inne och..gör i princip ingenting. Sedan har jag GRYMT lätt för att somna på mornarna. Barnen ska alltid se på Sommarlovsmorgon, från början går det bra, men när det kommer till sista programmet så vill ögonen bara slockna. Varje dag, oavsett om jag har sovit mycket eller lite. Så där sitter man bland massor av små barn och håller på att somna. Jag har dock inte somnat än, men det har varit vääldigt nära endel dagar. Okej, vad får ni ut av detta? Inget I guess..

Nu får vi se vad som händer. Middagen väntar nu iallafall!


Sometimes I just want to tell you how I feel.

Dagen blev inte alls så pjåkig. Solade en liten stund före middagen, därefter bar det hem till Linnea för att umgås med henne och Filip. Riktigt trevligt! Var ett herrans bra tag sedan jag träffade Filip, kanske inte så länge sedan jag träffade Linnea, men roligt var det! :)

Nu ska jag börja bege mig mot sängen. Håret är fortfarande blött efter kvällens dusch, så jag lär ha affrohår imorgon på morgonen. Jag peppar för det!

Sovgott mina vänner!




Detta fält måste fyllas i

Söndag den 18/7-10

God förmiddag! Linn for för ett tag sedan, så jag har städat upp lite i mitt rum. Vädret idag är rätt..konstigt, blåser och är kallt, men helt plötsligt kommer solen fram och då är det kokande hett. Får se om jag lägger mig ute och solar eller om jag gör något annat.

Känner mig helt ärligt inte på humör för någonting. Vaknade nog på fel sida i morse.


Don't speak

Kom just hem från kanotudden. Var riktigt trevligt med många fina människor. Nu sitter jag och Linn i mitt rum och gäspar. Vet inte om vi kommer att somna nu(vilket vi förmodligen inte gör), så det blir nog att se på film :)

Hoppas ni har haft en fin lördagskväll!


Dagens roliga fakta


I just need somebody to love.

Lördag den 17/7-10

Jag är hemma efter en tokrolig dag på beachen! Började med att sola lite, men började ganska direkt med att spela volleyboll, kasta en liten boll mellan varandra, lite vattenbrottning och boule. Ja gott folk, vi spelade boule och det var himla roligt! Vi delade in oss, tjej och kille. Så det blev jag och Adam, Ville och Linn och Pierre och Olivia. Jag och Adam fick en bra start och det hela slutade med en vinst för oss! Sjukt roligt hade vi!

Var dock meningen att jag skulle fara med brudarna och äta ikväll, dock hann jag inte till den tiden de hade bestämt. Så jag hoppas att ni fick det riktigt roligt! Vi måste ses en annan dag! :)

Ikväll blir det att fara till kanot och spela volleyboll med samma gäng som ovan. Blir superduper!


California girls

Imorgon sticker jag, Linn, Olivia, Ville, Pierre och Adam till stranden för att schteka, spela volleyboll, bada och ha riktigt trevligt! Uppdateringen lär inte bli stor, så då vet ni vars jag håller hus under dagen!




Jag ska måla hela världen lilla mamma.

Som jag nämnde tidigare ritade jag lite teckningar idag, samt fick en hel del teckningar. Här har ni två bilder, varav innehåller tre teckningar respektive två teckningar.



Här har vi tre teckningar, från vänster ritade av Hampus, Moa och Mariellé.



Här har vi då två teckningar, ritade av mig. Jag har dock inte ritat allt direkt ur fantasin, har tittat i en mangabok och på fri hand ritat av dem. Typ förstorat dem en aning.


Titta vad jag hitta på scenen!

Fredag den 16/7-10

Shiet vilken dålig uppdatering. Jag måste verkligen skärpa mig, även fast jag är väl medveten om att den kommer att vara sämre nu. Hoppas ni kan leva med det!

Vädret har varit rätt kyligt idag, så något bad med barnen blev inte. Istället satt vi inne och ritade, lekte tagen och byggde kojor. Rätt mysigt sådär! I slutet av dagen spelade vi också lite basket, de är verkligen gulliga ibland. Dessutom har jag fått 6 nya teckningar till min samling nu. Inte bara av Hampus den här gången, från några andra också :)

Direkt efter jobbet cyklade jag hem snabbt, i motvind. Hoppade in i duschen och skyndade mig att fixa mig. Sedan for jag, Felicia och Linn till Santana för att äta middag, pizza. Var riktigt gott och mycket trevligt sällskap, fortsatte även hemma hos Linn med film. Någonting vi absolut ska göra om!

Ikväll ska jag försöka att lägga mig tidigt, men..inte än iallafall. Det är trots allt helg.


Do you want to die?

Jag ursäktar min sjukt dåliga uppdatering. Känner att bloggen blir lagd åt sidan för tillfället, men det är helt enkelt för att jag vill hinna göra så mycket under sommarlovet som möjligt. Sedan slutar jag rätt sent på eftermiddagen också, så det är ett minus. Jag fick dock sluta tre idag, så direkt jag kom hem satt jag mig i solstolen och solade. Man måste behålla färgen vet ni!

Middagen idag var riktigt god, grillat! Därefter fick vi en slags cheesecake och den var riktigt god den med! EFter det träffade jag upp Rebecka för en sväng ner till kanot. Var sjukt länge sedan vi var med varandra och även fast vi i 8:an var med varandra varenda eviga dag, så är vi idag inte det. Känns väldigt synd eftersom hon är en riktigt fin tjej. Vi bor dessutom jättenära varandra. Så avståndet är ju inget problem. Vi har så sjukt många minnen ihop, glada som ledsna och roliga som i helkonstiga. Skärpning!



Här har vi en väldigt gammal bild på mig och Rebecka. Jag i platt hår och hon i lockigt. Den 6/10-08, snart två år sedan.

Nu ska jag försöka att lägga mig. Imorgon är sista dagen, sedan har jag jobbat 1/3. Känns rätt konstigt, men ack så skönt!


Dagens roliga fakta


I wanted freedom

Torsdag den 15/7-10

Jag är hemma från en dag, full med sol och bad. Ja, visserliggen jobbade jag idag, men det kändes verkligen inte så. Efter lunchen for vi nämligen till en strand och badade med småbarnen, som var 7 stycken. Medans de badade så solade jag och Hanna rätt friskt. Alltså, på så sätt att vi verkligen stekte, inte naket. Sjukt skönt var det och färg har jag fått, great! Jag fick även några blöta kramar av barnen, så jag halvbadade väl.

Nu snart ska jag hoppa in i duschen, sedan ska vi till grannen och äta middag!



Tog en bild med mobilen medans vi var där.

Just det! Jag har blivit rik på teckningar. Har fått hela 6 stycken idag och igår fick jag två. Så för tillfället har jag 8 teckningar, varav 6 är från en som heter Hampus. Gulligt!


It's a natural selection!

Förlåt för dagens uppdatering. Har haft fullt upp hela dagen. Ska försöka att bättra mig imorgon. Säger godnatt nu, borde egentligen redan sova!


Systemkamera

Onsdag den 14/7-10

Att så pass många har varit inne på min blogg, även fast jag inte har uppdaterat den. Grymt kul!

Dagen har varit rätt skön. For in till stan med barnen och gick omkring på Tekno Balder samt åt lunch på Dallas. Ja det är inte varje dag man äter där, speciellt inte GRATIS! Var sjukt gott, som vanligt! Det var dessutom sjukt varmt, så jag höll på att dö i mina korta shorts och t-shirt. Ja det är ett herrans bra tag sedan det var såhär varmt i Skellefteå! Under eftermiddagen spelade vi basket och tagen. Det var till och med jobbigt att springa p.g.a. värmen, så man var nästan dyngblöt då man skulle hem. Kände inte peppen för att cykla ytterligare 6 km hem. Var dock skönt att svalka sig med vinden fläcktandes!

Efter middagen for jag och pappa in till stan för att kolla upp två systemkameror. Jag nämnde det tidigare i sommar, att jag ska köpa en. Har nu två jag funderar på:


1. Canon EOS 1000D
2. Nikon D3000

Båda är väldigt simpla och kostar just under 4.000 lappen. Så det blir nästan allt jag tjänar ihop, eller ja. Jag får kvar kring 1.600. Vet dock inte alls vilken utav dem jag ska köpa. Så ni får hemskt gärna komma med förslag!

Nu ska jag ringa Emelie, kanske blir bad ikväll!


I can't help falling in love with you.

Jag undrar hur långt jag egentligen har cyklat idag. Drygt en mil blev det fram och tillbaka från jobbet, sedan cyklade jag till Bergsbyn och mötte upp Linnea för att köpa glass och sedan cykla hem till mig igen. Har ingen aning hur långt det är till Bergsbyn, men kanske..4-5 km? Så man skulle väl kunna säga att jag har cyklat kring två mil idag. Hurtigt Madde, hurtigt! Känner hur sjukt dålig jag har varit på att träna på senaste tiden, så en mils cykeltur, fem gånger i veckan i tre veckor borde väl få igång mig ganska rejält va? Hatar då jag inte tränar. Inte så att jag är en träningsnarkoman, men jag gillar att röra på mig så att säga.

Som ni förstod ovan har Linnea varit här ikväll. Var lite mer än ett år sedan vi var med varandra sist. Alltså var med varandra. Träffats på skolan har vi gjort och på stan, men det var ett helt år sedan vi var med varandra sist. Så vi kände att det var som dags nu. Riktigt trevligt hade vi med massor av snack, fika och annat. Något vi absolut ska göra om snart igen!

Bjuder på en bild från gårdagen samt en liten berättelse:



Det var nämligen så att Linn tog med sig sin familjs nya kompaktkamera, alltså en liten digitalkamera så att säga. Vi tänkte ta ett kort på oss tillsammans med fiskehattar på oss, men visste inte hur vi skulle göra för att få med allt så bra som möjligt. Så vi ställde kameran på en varuhylla och försökte att komma fram till hur man ställde in så att den tog en bild efter 10 sec. Tog ett tag och folk gick fram och tillbaka, nyfikna på om vi stal något eller var allmänt dumma i huvudet som stod och spanade in någonting så intensivt. Tillslut lyckades vi, så vi gick bak en bit och försökte få en bra pose, folk gick förbi kameran, ovetandes om nedräkningen och kollade på oss åter igen som om vi var dumma i huvudet. Tur var väl det att vi inte kände någon utav dem, annars skulle det blivit en aning pinsamt.

Med denna godnattsaga säger jag, godnatt!


Show me how it's done.

Tisdag den 13/7-10

Jag är hemma! Har haft en SJUKT chill dag idag. Vädret var väldigt bra på morgonen, så jag cyklade i enbart shorts och t-shirt till jobbet och ändå svettades jag som en tok! När jag är framme äter vi frukost och börjar rita lite smått, helt plötsligt börjar det TOKREGNA. Great! Jag tog endast med mig en vindjacka, men ingenting till benen. Så jag trodde helt klart att jag skulle frysa ihjäl och bli blöt som attans, men det upphörde turligt nog efter ett tag.

Vädret var dock fortfarande rätt dåligt. Så jag satt inne och ritade med småbarnen. Jag blev varnad av Filip i min klass att ABSOLUT INTE börja rita på en teckning. Såklart blev jag sugen och började skissa på någonting. Barnen blev tokiga och skulle ha en likadan bild x20. Toppen! Dock var det en 7 årig tjej som kom på den smarta idén att kopiera bilderna jag ritade så att ALLA kunde få en EXAKT likadan. Oj vilken ängel hon var då hon sa det. Annars skulle jag ritat ihjäl mig.

Jag är ju inget pro på att rita och det var ett väldigt bra tag sedan jag ritade sist. Så bilderna oven blev väl..helt okej. Dock blev barnen tokförtjusta i dem, tur att någon uppskattar en iallafall!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan blir det att möta upp Linnea och Olivia i Bergsbyn för glass. Efter det sticker vi hem till mig. Blir toppen! Är dock slut i benen efter mer än en mils cyklande.


It's to much for time to erase.

Det är inte ens roligt. Såklart älskar jag solen eftersom jag älskar att schteka fläsket och påbygga min canser, men inte då det är så hett som det är nu. Jag sitter i bara en nattskjorta och jag svettas. Banne mig klockan är elva på kvällen, då ska man inte svettas i en nattskjorta! Jag undrar om jag överlever natten. Just nu känns det inte sådär jättetroligt..

Imorgon är det åter igen arbete och vädret skulle vara lika varmt som idag. Familjen ska fara och bada medans jag får kämpa för att dra in pengar. Ja så det kan gå. Kan säga att jag är fett avundsjuk på dem, men om jag har tur lyckas jag få mig lite färg imorgon samt ett dopp. Antar att vi far med barnen imorgon till någon strand, det vill jag iallafall.

Nu beger jag mig mot sängens svettiga värld. Åh jag känner verkligen peppen på att vakna upp toksvettig imorgon..not.



Kvällen har förresten spenderats med dessa gooa brudar. Först kanot och sedan film hemma hos Linn. Wunderbar!


Dagens roliga fakta


You're something beautiful.

Måndag den 12/7-10

Nu är första jobbdagen avklarad. Kan säga att jag var sjukt trött på morgonen. Kan bero på för lite sömn under natten. Kanske sov tre timmar. Fråga mig inte varför, kroppen ville inte helt enkelt. Så jag hade mig själv att skylla då klockan ringde. Jag lärde mig dock att jag kan ställa den en kvart längre fram. Gick upp sju och var klar kvart över sju(började åtta och skulle fara tjugo i). Kanske till och med kan gå upp tjugo över sju? We'll see about that!

Dagen har iallafall varit sjukt varm. Badkläder glömde jag också. Ja, barnen for och badade och tydligen låg de andra två ordinarie "lärarna" och solade? Så där fick jag stå med t-shirten uppknövlad och shortsen uppdragna. Så imorgon blir det att ta med sig badkläder, just för att vädret tydligen ska bli sjukt bra. Hur som haver var det rätt nice att jobba där. Man hjälpte barnen med deras I-landsproblem, pratade om deras älsklingsdjur och blev dragen hit och dit. Rätt lugnt ändå.

Nu ikväll sticker jag och Linn ner till Kanot. Hade tänkt ta mig ett dopp, men vi får se hur det blir med den saken. Linn var inte så pepp och jag vill inte bada själv, så åter igen får vi se vad som händer.

btw, är det bara jag som drar på musiken till max då jag är själv hemma. Börjar sedan dansa, men inser snabbt att grannarna kan se rakt genom övervåningen = upptäckt?


Me, myself and I.

Har haft en supermysig kväll med Emelie och Linn. Vi for först ner till kanot och åt glass, tog lite flummiga bilder och stack sedan hem till mig för film och popcorn. Gissa vilken film vi såg? Jo, min älskade Senseless. Om jag kunde minnas alla gånger jag har sett den så skulle jag bli glad. För det är mer än jag kan minnas och det är mycket. Hur som helst är den lika bra varje gång.

Eftersom vi tog korten med Emelies kamera så kan jag inte lägga upp några kamerabilder. DOCK kan jag lägga upp lite webbcambilder. So, here you go:




Njut mina vänner, njut.

Nu började det regna. Jag som tokälskar regn, iallafall då man ska sova eller ligger i min lekstuga(som är rätt stor) och ser på film. Übermysigt är det! Ska försöka att hoppa i säng snabbt så att jag kan somna till regnet. Börjar som sagt, åter igen, att jobba imorgon. Jag vet inte vad jag ska säga. Just nu känner jag inte peppen eftersom det tydligen ska vara sjukt bra väder hela veckan, men jag får mig pengar iallafall. Får ha det i huvudet!


My immortal

Söndag den 11/7-10

Hallå! Ursäktar mitt sena inlägg. Har varit på stranden idag med mamma, pappa och Emelie. Riktigt trevligt var det med mycket solning och faktiskt ett bad. Vattnet var väldigt kallt, ja det var verkligen jättekallt, så vi övervägde först att inte bada, men är man på en strand ska man banne mig bada. So we did it! Vi solade ju också enhel del, så nog har jag blivit lite mer brun. Känns bra! Man vill ju inte förlora färgen..

Ikväll blir det att vara med Emelie åter igen och kanske Linn. Troligtvis blir det kanot ikväll.


I gotta get away.

Har haft en sjukt rolig kväll med sjukt mycket fint folk. Ska se om jag kommer ihåg alla. Det var jag, Linn, Pierre, Simon, Linnea, Elin, Frans, Hanna, Alexander, Adam, Marcus, Emil och Sirri. Alltså 13 personer sammanlagt! Inte dåligt mina vänner, inte dåligt! Sjukt roligt hade vi med volleybollen, lite grillning und so weiter.

Eftersom jag spelade volleyboll mestadelen av tiden så har Elin..eller så är det någon annan som har tagit lite bilder sedan tog jag några också.








Någonting vi iallafall måste göra om, absolut!

Nu ska jag försöka att hoppa i säng. Imorgon är sista "lediga" dagen, börjar ju att jobba på måndag. Känner inte peppen kan jag säga.


A different city every night.

Jag har upptäckt en ny röst som är wunderbar, Will Young. Jag lägger upp en låt med honom senare ikväll. Nu ska jag fixa mig lite och börja peppa på volleyboll och grillning nere på kanot. Vädret har blivit kanoners, så detta kommer nog att bli toppen!

Hoppas ni får en skön lördagskväll!



Min fina familj som blir ertappade med att äta Souvas på skelleftefestivalen förra året. Jag var ju som fin.


I'll never let you go.

Solen kikade faktiskt fram en aning under dagen, så snabb som jag är, skyndade jag mig ut och satt mig på bron. Dock i shorts och linne. Bikini kändes liiiite kallt. Solen var kanske framme i en kvart, så något resultat kan det inte ha blivit iallafall. Hur som helst var det skönt.

For sedan ut och körde med pappa. Trodde att alla mina kunskaper jag hade bankat in i huvudet före vi for skulle vara bortblåsta, eller bortstekta av solen, men det gick sjukt bra! Blev rondeller, stadskörning och E4:an. Gick ju nästan bättre än sist jag körde. Blev riktigt happyface faktiskt! :D

Tänkte slänga upp en bild och visa hur brun jag är. Har inte insett det själv. Tycker att jag ser lite sådär smygbrun ut, men alla jag träffar blir helt förvånade över hur brun jag är. Konstigt det där.



Jag hade just och pass fått någon kant då jag for till bulle och nu, ja nu är jag rätt så brun.


Ain't no sunshine when he's gone.

Lördag den 10/7-10

Godmorgon! Vädret är mulet, så det blev inget bad idag, synd. Varför har jag en känsla av att solen kommer att vara framme då jag börjar jobba på måndag? Jag vet inte, det är bara en känsla jag har..

Så nu under dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska väl försöka att packa upp väskan som fortfarande ligger öppen på golvet. Ikväll blir det iallafall, eller förhoppningsvis, en filmkväll. Hos vem vet jag inte och vilka vi blir vet jag inte heller. We'll see!


When I'm a billionaire

Kom just hem från Fellepelle. Har haft en superawesome kväll ikväll tillsammans med brudarna! Med sjukt mycket skratt, minnen och ännu mer skratt. Riktigt härligt var det! :) Någonting vi absolut måste göra om!

När vi begav oss hemmåt stannade jag hos Felicia till kvart i två och snackade minnen. Alla otroligt sjuka saker vi har gjort under våran uppväxt. Ja det förvånar mig faktiskt att ingen har tagit in oss på psyket. Det är väldigt sjuka saker, iallafall vissa.

Nu ska jag hoppa i säng och försöka att få mig någon slags sömn. Hoppas på bra väder imorgon, blir isf att fara och bada. Håller du även tummarna för att min röst är tillbaka, eller lite iallafall..


Your wicked, but I still want you, so damn much!

Dagen blev väl rätt..blöt och eländig. Jag och Linn lyckades dock hålla gnistan vid liv genom att prova kläder vi helst utav allt inte skulle vilja ha på oss, köpte godis och försökte att göra det bästa av situationen. Vi stannade i stan i kanske två timmar innan vi begav oss hem till Linn och var lite nostagligska genom att titta på Spiderman, gamla hederliga spiderman! Juste, dessutom vill jag bringa ett tack till Sofia som helt plötsligt kom och hämtade upp både mig och Linn på busshållplatsen. So, thank you! :)

Nu ska jag ta tummen ur röven och springa över till lillfelle. Ja som säger att jag är en liten pöjk, som borde ta tummen ur röven och springa över till henne. Kanske..20 meter dit? Aja, ska bara skriva klart inlägget. Vi ska alltså äta middag hemma hos henne, tillsammans med lite andra grannar. Sedan får vi se vars fötterna tar oss. Blir nog att vara med Emelie och Linn iallafall. GREAT!



Jag bjuder på en bild på mig och min kära lillebror efter en vecka i Bulgarien.


Our time is running out.

Fredag den 9/7-10

Jag börjar detta inlägg med att säga STORT GRATTIS till min fina vän Johanna som fyller år idag! Eftersom jag kom hem rätt sent inatt, eller ja, vid kvart i ett så slängde jag iväg ett grattis sms till henne och jag var först ut att gratta henne. Stolt!

Nu snart sticker jag och Linn in till stadsfesten. Emelie kände sig hängig, så vi får se om vi ses någon annan dag, väldigt synd var det iallafall :/

Vädret är inte superbra, lite molnigt. Får hoppas att det inte börjar regna. PEPPAR PEPPAR!


Travie McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire



Under min nydliga resa i Bulgarien blev det ofta, då vi hade tillfälle att titta på tv, att titta på MTV. Denna låt spelades då VÄLDIGT ofta, som så många andra låtar gjorde. Den fastnade såklart på hjärnan och nu diggar jag den stenhårt!

I wanna be a billionarie so fucking bad.

Kvällen har spenderats hemma hos Adam med film, snack och lite spel. Riktigt trevligt! Filmen vi såg var Superhero Movie och den var riktigt bra och rolig, på tal om rolig. Adam hade rätt roligt åt min röst som försvann, gick upp i falsett och lär mörkare än en manlig sångare. Någon fick sig ett gott skratt iallafall..

Nu när jag kom hem hade jag tänkt ta mig en macka i magen, men så ser jag en kakburk på bänken. Gottegris som jag är går jag såklart fram och kollar upp vad det är. Någon ny smak tycktes jag tyda i mörkret, så jag tände lampan och läste "blåbärsflarn". Så jag smakar en och poff, jag blev förälskad! Sjukt gott var det! Tog dock bara en, vill ju inte rulla fram. Så nu får jag försöka att spara mig till morgondagen, då kanske jag kan ta mig en till (A)



Nu ska jag snart lägga mig. Imorgon sticker jag, Linn och Emelie in till stadsfestivalen och kollar runt. Blir toppen! Hoppas att vädret jer bra!


Jag kan ta ett långt hårt straff

Blev inte en rejäl stekardag idag på stranden p.g.a. molnen, men vi stannade där i två timmar och läste lite tidningar, snackade, spelade fia och bara tog det lugnt. Därefter for vi hem till Felicia och tittade på tv. En riktigt härlig dag helt enkelt!

Nu snart ska jag hoppa in i duschen. Mitt hår är FULLT med sandkorn som blåste dit då vi solade, inte mys, men ska man till stranden så ska man och då får man vänja sig med alla sandkornen som yrde. Ja, det blåste lite där nere också.

Inte nog med att jag har sand i håret, min röst är helt död, igen! Jag låter som en man, eller vänta, jag låter som en kille som har kommit in i puberteten. När jag pratar försvinner den och den går även upp i falsett ibland. Killar, jag vet hur jobbigt ni hade det! Värst är det då jag inte har pratat under en längre tid. Då låter det som att..näe jga vet inte. Det går inte att förklara.




I don't even want your money

Torsdag den 8/7-10

Godmorgon! Solen lyser utanför fönstret, precis som det gjorde i Bulgarien. Kändes faktiskt rätt konstigt att vakna upp hemma, men en god natts sömn fick jag iallafall!

Nu snart ska jag och Felicia sticka till stranden för att schteeka. Blir nog superbra!

Hoppas ni får en fin dag i värmen. Antar att hela Sverige har sjukt bra väder, annars är det synd om er som har regn.


Say you feel the way I do.

Jag säger bara ÄNTLIGEN! Varför? Jo, under min semester så har jag sovit i samma rum som min kära lillebror, som jag inte alls har någonting emot, då han är vaken. När han somnar snarkar han högre än åskan dånar och sängen han fick sova i där borta knakade mer än jag någonsin har hört en hel säng göra. Så man kan säga att nätterna blev korta. Dessutom vaknade man av värmen under natten, musik utanför som dånade samt skulle man hinna äta frukost före klockan tio. Så någon sjusovare kunde jag inte vara, men what to do.

NU ska jag iallafall få sova i min egna säng, i mitt egna rum utan några större oljud. Ska bli jäklit skönt! Även fast jag gärna hade stannat i Bulle en vecka till. Man måste komma tillbaka till verkligheten som man brukar säga. Dessutom börjar jag att jobba på måndag vilket känns lite tungt.

Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa klart de sista kapitlena i min underbara bok och sedan ska jag sova. Imorgon ska jag och Felle förhoppningsvis slappa på någon strand här i närheten. SUPER!



En högst ovanlig växt. Bladen känns precis som plast och är platta, som löv. De spretar alltså inte åt olika håll. En blandning mellan barr och löv skulle man kunna säga. "Bären" eller "blommorna" var också väldigt konstiga.


Resumé från Bulgarien

Ska jag försöka att sammanfatta min två veckor långa semester i Bulgarien då? Jag lovar er, den kommer att bli lång och full med bilder. Så jag hoppas att ni uppskattar mitt arbete med att skriva inlägget.

De första dagarna vi var i Bulgarien sken solen knappt och det regnade mesta delen av tiden, alltså i drygt tre dagar. Städer i Bulgarien blev översvämmade och vägarna vid vårat hotel blev också en aning översvämmade. Bilarna blev nästan till båtar. Inte så konstigt med tanke på att de inte hade några avlopp, alltså brunnar i marken som vi har här i Sverige.

Så, när vädret var sådär dåligt, passade vi på att fara på lite marknader för att inte dö av solen som annars skulle kokat oss levande.




Vi for till en marknad som låg ca en mil utanför Sunny Beach. Den var i princip en invånarmarknad. På så sätt att de bl.a. sålde cykelhjul. Inte så att jag skulle vilja köpa med mig två cykelhjul hem. Dock var den riktigt mysig!¨

Kommande dag begav vi oss mot gamla Nessebar, som också ligger rätt nära Sunny Beach. Man fick en mysig känsla även där med stentäckta vägar och en hamn med små och söta båtar.






Det finns mer bilder att visa, men för att göra inlägget så "kort" som möjligt, så kan jag lägga in bilder senare i andra inlägg. Hur som helst var Nessebar riktigt vackert med byggnader från vilket årtal det nu var. Hur som helst var byggnaderna väldigt gamla, lite antikt var det nästan.

Efter Nessebartrippen kom solen och då blev det att sola för hela slanten samt bada såklart! Det fanns även två sk. "lekledare" som varje dag anordnade aktiviteter som hotelgästerna kunde delta i. Därbland fanns Dart, bågskytte, vattenpolo och beach volleyboll. Jag deltog i allt förutom bågskyttet. Ruskigt trevligt var det!

Tänk er en pool med ca. 20 personer, 10 på varje lag. Där tre av alla var tjejer och resten såklart killar. Jag lovar er att testosteronet syntes bland de 17 killarna som kämpade om bollen, men såklart var det roligt! Man blev förväntat påhoppad då man fick bollen, men det hör det hela till!

Beachvolleyn var också riktigt rolig! Människor, mestadels från Norge, Danmark, Sverige, Finnland, England och Tyskland, ska kunna sammarbeta på lag. Mycket skratt och mycket magvärk fick jag, men inte klagar jag. Underbart helt enkelt! Ett härligt gäng blev vi, eftersom alla som spelade vattenpolon oftast deltog i beachvolleyn som var direkt efter. Kändes sjukt jobbigt att lämna alla, but that's the way it is!

Hemresan sedan var sjukt jobbig. Just p.g.a. avskedet, men även flyget och den korta natten. Som kanske bestod av 4 timmars sömn. Var sedan tänkt att vi skulle sitta strandsatta på Arlands flygplats från 12.00-17.50, för att vårat ordinarie flyg skulle gå då, men vi fick nys om ett plan som skulle gå tio över tolv. Så vi bokade om och fick plats på det tidigare flyget! Där träffade jag en ung tjej som hade åkt själv, hela vägen från New York till Arlanda. Så där fick mina engelskakunskaper åter igen sättas på prov. Hon var en riktigt trevlig prick, som även skulle till Skellefteå. En till härlig person jag träffade(gud vad många härliga människor jag har träffat under denna resa) var en kille på planet. P.g.a. ombokningen hamnade jag inte bredvid familjen, jag fick sitta ensam. Tillsammans med en ung tjej och en ung kille. Killen var från stockholm och var en riktig pratkvarn, så vi pratade hela vägen till Skellefteå. Ytterst trevligt! Speciellt med det där ordet de alltid säger "Gött!". Haha!

Näe nu ska jag försöka att runda av. Jag lägger in fler bilder i kommande inlägg istället, annars blir jag aldrig klar.


I'm back again, again.

Onsdag den 7/7-10

Mina vänner, mina älskade vänner, I'M HOME! Tänkte bara berätta det nu, så att ni inte tror att jag har kraschat med flygplanet. Just nu är jag lite stressad, så jag hinner inte skriva något långt inlägg nu. Jga gör det senare ikväll!


RSS 2.0