Öm i hela kroppen

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock, när jag hade bloggat klart inatt och la mig för att sova somnade jag direkt. Kanske för att jag var så otroligt slut då jag kom hem. Lade mig dessutom i blött hår så mitt hår är affrokrull nu skulle jag vll påstå :O.

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog ta det lugnt och se på film eller tv. Är ganska öm i kroppen efter matchen igår så, men om någon vill hitta på ngt är det bara att slå en pling ;)

Küsse

Cupens resultat

Lördag den 31/1-09
Så då är man nyduschad och klar för att lägga mig. Ska bara skriva ett inlägg om hur cupen ikväll gick. Det började med att vi samåkte till Burträsk för att spela. Vu byrtte om oh gjorde oss klara för att spela. Jag var VÄLDIGT nervös ska jag bara säga. Matchen började och det gick väl hyffsat bra, vi vann med 2-1. Min insats var dock inte så bra..våran nya tränare Jonas pratade med mig om att vara lite mer aggressiv. Så jag var det nästa match då jag en ggn krockade med en motspelare och slog i huvudet,..var borta någon sekund innan jag insåg att jag spelade match för fullt. Vi fortsatte matchen och inte långt efter får jag ett skott rakt i magen, och det var inget vanligt skott. Två meter ifrån mig med full kraft. Det gjorde så ont ska ni veta, men jag försökte åter att spela och vi vann med 3-1. Alla i laget berömmde mig för min insats, tack så mycket!=D Nästa match var mot självaste burträsk som vi förlorade mot med 2-1..men vi var dock klara för final. Den skulle vi spela mot dom igen. Så vi peppade upp oss, jag peppade upp mig, men matchen gick skit. Vi förlorade med 5-0, jag vet inte vad som hände, kanske var vi trötta eftersom matchen började 00.15..? Vi blev iaf tvåa i cupen där 4 lag var med. Ganska hyffsat bra eftersom vi högst hade tränat två ggr.

Nu måste jag lägga mig och försöka sova, hoppas ni hade ne trevlig fredags kväll, det hade jag iaf!

Sovgott,
take care
und küsse!

Cup

Fredag den 30/1-09
Hallå, allt bra med er? Kom just hem från skolan, hade musik som sista lektion. Känner mig en aning irriterad nu, skulle välja ett instrument att spela till en låt. Jag tänkte ta synt eftersom jag annars bara har spelat elgit och bas. Näe då fick Linn och Josefin det, sen tänkte jag ta piano, nä då fick Cornelia det och allt berodde på ett kort. Varför ska jag alltid ha så otur?

Ja ikväll är det då cup, som jag verkligen inte har längtat till, är starkt emot det..men är man ensam målvakt så är man. Jag har också bara tränat en ggn som ni kanske vet så dte lär inte bli så kul på cupen. Jga lär göra bort mig totalt.

Küsse

Twlilight x3

Så då har jag och Linnea sett Twilight för tredje ggn, eller det var det för min del. Jag tror Linnea har sett den fem gånger eller nått?! Vi älskar verkligen filmen så bli inte rädda om vi skulle se den fyra ggr till den här veckan :O. Hur som helst så tror jag inte att det blir, vill inte se filmen allt för mycket, vill inte börja tycka att den är långtråkig då filmen snart kommer ut på DVD. Vi gjorde inte så mycket mer, snackade ganska mycket som fick mig att tänka på massor av saker, som faktiskt gjorde mig ett snäpp gladare än vad jag redan är.



Sovgott,
take care
und küsse!


En sista chans

Torsdag den 29/1-08
Jag uppskattar verkligen alla fina kommentarer jag fått, ta åt er som har kommenterat! Ska göra ett sista försök för eran och min skull. Så ni som nu inte har något annat för er än att skriva massor av elaka kommentarer kan väl sticka härifrån? Om ni nu hatar min blogg så mycket så kan ni lika gärna sluta läsa den, för eran och min skull.

Dagen började med tyska, vi skulle ha lärt oss en text och kunna berätta den med hjälp av stödord. Så hon sa att vi skulle prata två och två med varandra om texten, jag och Rebecka blev helt förvånade så vi gjorde det ganska enkelt och simpelt för att få det bortgjort. Så helt plötsligt säger hon" Jag kommer nu att gå omkring och höra då ni berättar texten för mig". Jag började kallsvettas, för jag gillar VERKLIGEN inte att prata muntligt med lärare sådär. Så jag satt och pluggade in texten lite extra, trodde att jag skulle klara mig, men då dom sista fem minutrarna var kvar så sa hon att jag skulle berätta för hon. Jag gjorde det snabbt och fick VG+ på det :O Blev helt paff. Efter tyskan hade jag och rebecka en engelskmuntlig sak..lite svår att förklara. Det gick också jättebra, resten av skoldagen var riktigt rolig måste jag erkänna.

Ikväll blir det att vara med Linnea I think eftersom det inte var ngn fotbollsträning...

Küsse

Så kan det tyvärr vara..

Jag har fått massor av kommentarer nu som jag verkligen blev sårad utav, endel om att jag ska sluta blogga, endel om andra saker som jag helst inte vill ta upp här. Så jag ställer den här frågan en ggn för alla.

Ska jag ha kvar bloggen och fortsätta? Annars så stänger jag ner bloggen för gott.


NU HAR DEN KOMMIT!?!?!?!

Okej jag är väldigt förvånad. Då jag kom hem var pappa som vanligt, sa inget speciellt till mig och nu för en minut sedan kom han med BOKEN JAG VILLE HA!!! han hade varit in i stan och köpt den medans han for och skulle göra andra ärenden. Tack så mycket pappa! Skriver inget mer, dags för läsning.

Skidor

Onsdag den 28/1-08
Hallå träninsvärk. Känner mig väldigt sliten idag kan jag erkänna, även fast fysträningen igår inte alls var särskillt jobbig så tog det ändå på mig. Mest i ryggen konstigt nog, dom två musklerna som sitter på var sin sida om ryggraden. Tror aldrig jag har fått träningsvärk där förut, något tips som gör att det blir mindre ont?

Hade idag skidor på gympan, åkte med cornelia, eller ska jag säga, cérnélié, haha. Vi hade roligt då vi åkte, mest för att hon bara hade en stav att åka med, såg riktigt kul ut när hon skulle åka ner för backar kan jag lova. Vi pratade också massor om Twilight, om kommande filmer och böcker. Fick reda på att det finns FYRA böcker, har alltid trott att det har varit tre, är det jag som är sen eller vad?(A) Hur som helst så gjorde inte skidorna träningsvärken nå bättre..bliev nog bara värre, eller iaf i armarna.

Efter maten ska jag och mamma fara in till stan och hämta min EFTERLÄNGTADE bok, "om jag kunde drömma". Fanns bara ett exemplar kvar på Bokia, och jag fick den, höhö;) Ska nog också kolla lite mer på stan, bl.a på mjukisbyxor och jeans, kan aldrig få nog utav dom(A)

Küsse

Twilight 2

Läste nyss på blogg.se att TWILIGHT 2 kommer ut i november :O:O Gaaah, okej det är typ elva månader dit men..men..jag trodde att det skulle ta längre tid innan den kom ut. Kommer att bli mycket twilight nu. Ska köpa filmen då den kommer ut på film, köpa alla bökerna och se alla filmer, ahaha värsta twilight freaket (A)

Träningen ikväll gick verkligen inte bra, måste ha varit en utav dom värsta och mest pinsamma träningarna jag gjort. Jag orkar inte berätta varför, men jag ska inte vara sur för det. Var det när jag kom hem. Nu är jag glad igen och på topphumör åter igen=D.

Glömde skriva igår att jag också har sökt till fyra olika programm nu.
-Naturvetenskapsprogrammet
-Samhällsprogrammet
-Estetiskaprogrammet Musik
-Estetiskaprogrammet Bild

Känns faktiskt ganska bra, är dock lite tveksam på natur fortfarande. Men jag har nu valt och får se hur det blir :) Vad har ni valt(ni som nu ska börja gymnasiet till hösten)? :)

Sovgott,
take care
und küsse!

Innerst inne tar det så hårt, så hårt..

Desperat?

Tisdag den 27/1-08
Har tänkt på en sak, egentligen är det ganska kusligt att jag berättar om min vardag, ungefär det mesta som händer i mitt liv och vem som helst i hela världen kan läsa det :O Känns ganska kusligt, men jag har själv satt mig i situationen så :D

Dagen har sett ut som följande, So, Sv, Idrott och sedan ett GIGANTISKT hål. Jag och Rebecka bslutade oss för att g åhem till henne och äta(blä för blodpudding) och göra lite engelskatjoffs till muntliga redovisningen på torsdag. Vi gjorde pommes och korv till lunsch. Efter en stund kom Linn också och gjorde oss sällskap. Korven blev VÄLDIGT välstekt skulle jag vilja påstå, men gott var det. När det var en kvart kvar innan NO lektionen skulle börja gick vi tillbaka till skolan. Upptäckte då att våran NO lärare aldrig dök upp så då blev det 40 min till av det långa hålet. Vi fick dock börja tyskan LITE tidigare så det var tur. Vi såg då på film om en djuptfryst man som dom har hittat i Alperna vid Österrike som är äldre än 5300 år :O Filmen var VÄLDIGT långtråkig så vissa somnade ett x antal ggr ;) Kan ni gissa vem? Jo Rebecka, sen somnade också Emelie och jag var påväg. Tur att jag höll mig vaken, eller Pierre kanske jag ska säga. Han kommenterade lite i filmen och snackade med mig ibland så det var tur(A)

Snart är det fotbollsträning!! Okej om typ två timmar oc jag har redan klätt på mig? Är jag desperat? Haha jag skulle nog vilja påstå det, men har man längtat i snart ett halvår så får man räkna med det. Ska kännas skönt att få börja om att träna, att få upp konditionen igen och ja, allt helt enkelt. Är dock ganska synd att flera funderar på att sluta, ganska ledsamt.=/ Efter träningen blir det att kolla genom kemin och tyskan.

Küsse

Chokladpudding

Så har man sett Twilight igen, jag kan verkligen inte sluta se den filmen. Jag verkligen lever mig in i filmen, att jag är tjejen...att jag får vara den som kysser Edward Cullen. Haha jag låter ganska desperat va? Hur som helst så älskar jag fortfarande filmen, gah längtar tills den andra kommer ut. Vet inte ens om dom har börjat filma den, så det lär väl ta ett år innan den kommer ut =( Före vi skulle se filmen så gjorde jag och Linnea chokladpudding, mumms! Med grädde, banan och hallon. En underbar combo. Medans vi väntade på att den skulle bli klar, busade vi en aning...haha ingen kan fatta våran humor kan jag lova.

Sovgott,
take care,
und küsse!

Engelska

Måndag den 26/1-08
Hallå allt bra med er? Med mig är det bara bra, har haft en hyffsat bra och rolig dag idag så jag ska inte klaga. Kunde dock inte vara med på gympan idag som skulle vara FOTBOLL!!! Halkade igår då jag skulle hämta posten, skrattade och tänkte inte mer på det, men i efterhand så har jag känningar i höften så jag avstod gympan idag för att kunna spara mig till fotbollsträningen som är imorgon. Jag har verkligen längtat, längtat och åter längtat! Känner dock lite press på mig inför fredag, har då futsalcup och ja..jag är enda målvakten nu så det lär bli jag soma ska stå alla fyra matcherna. Visst det är just det fotboll går ut på, men jag kommer att ha tränat EN ggn före och det känns inte bra...men jag får bita ihop. Vi ska allt vinna!=)

Ikväll blir det att först vara med Rebecka, vi ska göra något engelskatjoffs och sedan bär det nog av till Linnea, ska se Twilight igen, JAG AVGUDAR DEN FILMEN OKEJ...!

Küsse

Tråååkig kväll?

Min kväll har varit så gott som slappt. Såg dom två senaste Top Model programmen för att jag missade dom tidigare i veckan. Sen har jag sett masssssoooorrr med tv och kollat genom kemi:n igen. Ingen intressant kväll så jag har inte alls mycket mer att berätta.

Sovgott,
take care
und küsse!


Gamla inlägg

hahahaha jag har nyss kollat genom gamla inlägg från typ mars, kan väl säga att jag inte skrev så "fint" då. Eller ja, jag gör väl inte det nu heller, men att jag har utvecklat mitt skrivande ett snäpp kan man verkligen se. Kolla i arkivet till vänster om ni vill läsa tidigare inlägg.

Har nyss pluggat inför kemiprovet som är på onsdag, kan ungefär allt så det blir mer repetion.
 



Küsse

Om jag kunde drömma

Söndag den 25/1-08
Så då är man just hemkommen från stan. Var inne med mammsen, blev dock inte så mycket shopping. Det jag var ute efter var en ny SportBH. Hittade en på Stadium för 199:-, vit. Blev riktigt nöjd över köpet eftersom jag har behövt en ganska länge. Sedan tänkte jag gå till Bokia och se om jag skulle hitta boken "Om jag kunde drömma". Blev så fäst vid filmen igår så jag är bara tvungen att läsa boken. Dock hade Bokia stängt idag så jag har tänkt kolla lite på nätet och se om jag hittar den där för ett bra pris.

Küsse


Twilight

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara mina känslor just nu. Har sett världens, ja världens, bästa film som någonsin gjorts. Inom det romantiska området vill säga. Roligare filmer har man sett men nu var inte den filmen gjord för att skrattas åt. Jag har, som många andra, blivit kär i huvudrollen Edward. Visst man kan inte bli kär i någon man aldrig träffat, men på hans sätt att betee sig..ja..jag vet absolut inte hur jag ska kunna förklara detta. Hans personlighet är så underbart romantisk och gullig. Från en blyg Edward till den som gör allt för sin tjej. Jag kan inte förklara det..ni som har sett filmen fattar nog vad jag babblar om. Så just nu är min kropp full av känslor, hahaha..

Före vi såg Twilight såg vi på Ace Ventura den galopperande detektiven. Hahahaha tror jag är lite småkär i Jim Carey också, hahahaha han skulle göra ens liv till det roligaste som finns i hela världen helt ärligt. Hans ansiktsuttryck, hans sätt att gå(i filmen), skrattet..ja allt. Kommer ihåg att jag och rebecka såg den förra året och bestämmde att vi skulle gifta oss med han, hahahaha! Ja, visst finns det underbara karaktärer?

Hade verkligen jättekul ikväll, fast det har vi alltid så det är inget snack om saken. Filmen måste ses om och det är omgående.

Sovgott,
take care
und küsse!


Linnea

Då sitter man hemma hos Linnea, vi har just varit på konsum och köpt litte smått och gott till kvällen. Har planerat att se Twilight om det inte bli något annat vill säga. SNart kommer Elin också, hon skulle bara äta först. Kommer inte att blogga så mycket mer, hoppas ni får en bra lördagskväll.

Küsse

Bokrecension

Lördag den 24/1-08
Så då har man renskrivit bokrecensionen, känner mig ganska stolt. Jag hatar verkligen att skriva bokrecensioner annars och nu blev den på två A4 papper=fyra sidor!!! Det trodde jag verkligen inte om mig, iofs jämförde jag med en annan bok jag läst så det kan ha varit det som gjorde det mesta. Men satsar man på ett bra betyg får man jobba hårt. Boken jag har läst heter "Flickan som lekte med elden" som är skriven av Stieg Larsson. Jag rekommenderar den starkt till er som gillar att läsa svårtlästa och spännande böcker.



Idag vet jag inte vad som händer, blir nog att städa rummet förmodar jag och sen ikväll blir det att vara med Linnea och några till förmodar jag.

Küsse

Tjejkvällen dåva?

Kvällen har varit superkul. For först till santana och åt pizza, jag och Rebecka delade på en eftersom vi inte var allt för hungriga. Satt oh pratade länge och skrattade innan vi insåg att vi kunde gå till konsum. Så vi for dit, köpte det vi skulle ha och började gå till Malin. Tog ett tag eftersom vi slamsade en ANING.. Hos hon blev det anden i glaset som inte alls lyckades, men det var kul ändå. Sen körde vi Sanning eller konka som inte heller blev säkert lyckat men kul var det, mycket kul!

Küsse

Tjejmiddag

Fredag den 23/1-08
Ursäkta åter igen för ett sent inlägg men jag har inte hunnit skriva förräns nu. Direkt jag kom hem började jag på bokrecensionen som blev fyra sidor?! Ska nog försöka att korta ner den, blev ganska mycket egna tankar och reflektioner, kanske lite för mycket..

Har också kommit på idag att man snart måste söka inför gymnasiet. Känner mig ganska sent ute så jag gör nog valet imorgon eftersom vi ska lämna någon lapp till våran syv eller syo eller vare nu heter.. Har bara ett val..Natur..sen vet jag inte. Jag får väl knåpa ihop någonting som jag skulle kunna tänka mig att gå, som OP eller så..

Ikväll blir det tjejmiddag. Har längtat nästan hela veckan, känns superkul. Vet dock inte vad vi ska göra allt mest men det får vi väl se då antar jag ;)

Küsse

trötter

Nu är jag verkligen hur trött som helst, är det ganska ofta nu när jag tänker efter. Kanske för att jag har varit sjuk, vad vet jag? Hur som helst ska jag lägga mig nu så snart jag har skrivit klart det här inlägget.

Var med Felicia och Rebecka ikväll, vi gjorde som vanligt inte alls mycket..men vi har roligt ändå vill jag lova. Vad jag tycker iaf. Imorgon är det fredag som innebär tjejmiddag, kul,kul,kul!

Sovgott,
take care
und Küsse!

Vad tycker ni?

Torsdag den 22/1-08
Jag har funderat över det här med bloggen eftersom min besökarnivå har gått ner till ungefär hälften. Så då frågar jag er, vill ni att jag ska ta upp något speciellt i bloggen? Något ni vill att jag ska skriva om? Behöver inte vara om mig, utan om allt annat. Kanske inte just hockey som jag just och pass vet hur det går till. Men mer allmänna saker, ja ni fattar.

Idag har den drygaste dagen varit som vanligt, jag hatar verkligen torsdagar...jag höll på att somna under flera lektioner. Jag vet dock en som gjorde det, vet inte om jag får säga det här, den får väl kommentera eller nått(A)

Ikväll blir det nog att börja skriva på bokrecensionen om jag inte skulle vara med Rebecka och Felicia vill säga.

Küsse

Rebecka

Ikväll har det hänt något magiskt, jag och Rebecka var till konsum för första gången det här året. En liten applåd för det^^ Sen köpte vi inte godis där heller som också är förvånande, vet ni vad vi köpte, 3-pack med ballerinakex. Mumms..var dock inte så sugen så ja åt bara två stycken.. Annars hade vi allmännt roligt, vad jag tycker iaf :)

Sovgott,
Take Care
und Küsse!


Kommentera mera!

Onsdag den 21/1-08
För det första var det verkligen inte många som hade kommenterat inlägget om Obama, synd. Okej kanske inte så många är intresserade utav det ändå..

Idag var den kortaste och roligaste dagen på skolan eftersom vi bara hade fyra lektioner. Kunde dock inte vara med på skidorna för att jag hade feber i förrgår så ja, jag och rebecka gjorde matte....eller hur det nu var. Finns inte så mycket mer att berätta, inget speciellt har hänt idag. Vad jag vet om iaf.

Ikväll blir det att plugga lite tyska samt engelska och efter maten skulle jag vara med Rebecka, kanske.

Küsse


Obama som en bra president?

Såg ni på nyheterna för en halvtimma sedan då Obama höll sitt tal? Det gjorde jag, visserligen förstod jag bara hälften för att han pratade för snabbt så jag hann inte uppfatta alla ord. Men utav dom jag uppfattade verkar han bra. Eller det har jag insett för ett ganska långt tag sedan. Vad tycker ni, är det rätt att en mörkhyad tar över tronen som president? Kommentera gärna, skulle vara kul att få veta vad ni tycker!=)

Kvällen för mig har vari ganska långtråkig, har dock sett fram emot att se då Obama blev president. Inte så att jag har längtat ihjäl mig, men det är en stor händelse och det är alltid kul att följa.


Hade inget att göra efter mitt hår hade torkat så jag tog kort på det, och ja, nur får ni se hur mitt hår ser ut..just efter det har torkat (A)

Küsse

Morgonsoffan Benjamin-Sånglektioner



hahah han är så ruggigt bra^

Glad men ändå på samma gång ledsen.

Tisdag den 20/1-09
Godmorgon, vaknade för en halvtimma sedan. Känner mig helt frisk idag och imorgon blir det nog skola. SKa jag vara ärlig längtar jag tillbaka till skolan, finns ingenting att göra hemma..sen vill man inte heller missa något så..

har nyss duschat också så känner mig fräsch, pigg, glad men ändå på samma gång ledsen. Idag är det fotbollsträning och jag får inte fara på den även fast jag inte har någon feber.. Känns skit enligt mig.

Har inget mer att säga nu, kommer in med något inlägg sedan om jag kommer på något att skriva om vill säga.

Küsse

Handbolls-VM

Någon som följer handbolls-vm? Tycker att det är otroligt intressant...okej inte sådär så att man hemskt gärna vill träffa alla spelade och vet deras namn, deras barns namn and so on. You get it! Handboll är en väldigt frustrerande sport som handlar om bra kondition, bra andningsåterhämtning och bra skott från hela laget som ni säkert redan vet. Men har ni någon gång tänkt på målvakten? Jag fattar inte hur dom klarar det egentligen. Att släppa in ca. 25 mål per match utan att känna" Nu ger jag upp!". Jag skulle aldrig klara utav det. Måste säga att målvakterna får ett stort plus av mig. Sedan sveriges målvakter får ett ännu större pluss. Dom är verkligen überduktiga och kvällens match var helt otrolig. Han som stod i mål var verkligen enormt duktig och presterade lika bra under hela matchen, som jag själv aldrig skulle klara utav. Handboll måste nog vara en utav dom dom jobbigste sporter som finns. Rätta mig om jag har fel eftersom jag själv bara spelar fotboll så jag vet inte så mycket mer om andra sporter.

Okej det var inte en sådan stor resumé utav handbolls-vm utan blev mer om målvakten..hmm..kanske ska ägna mer tid åt att skriva ett mer intressant inlägg om hela handbolls-vm imorgon?

Küsse
Take Care!




Trött

Gud vad jag är trött..känner mig helt slapp..sedan är jag hungrig också även fast jag inte ätit någonting alls när det väl har varit mat framme på bordet..ja jag vet inte vad det är för fel på mig. Även fast det finns väldigt många fel (A) Höhö, men ja..vet inte vars jag vill komma med det här inlägget. Hoppar ni mår bättre än v vad jag gör :)

Küsse


ursch

Måndag den 19/1-08
Ursäkta för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte mått så pass bra för att ens kunna kliva upp ur sängen. Gårdagen var hemsk, riktigt hemsk, jag orkade knappt gå upp ur sängen och hade lite mer än 40 graders feber. Jag åt nästan ingenting alls(även fast man helst ska försöka äta när man är sjuk). Jag tog in en massa alvedoner och ja..jag sov nog bort hela dagen i princip. Jag kanske var vaken högst fyra timmar under den dagen.

Idag känner jag mig dock bättre, tempen ligger nu kring 37-38 grader så lite feber har jag fortfarande. Är dock mycket piggare idag men känner mig verkligen otoligt ledsen. Fotbollen börjar om imorgon och gissa vad? Jo, jag får inte vara med på träningen, den träning jag längtat till i flera månader..fyfan säger jag bara. Aja, får fara på nästa träning..men ursch..ja ni kan nog inte fatta hur mycket jag har längtat.

Får se om jag skriver ett inlägg senare idag, jag lär nog orka det.

Küsse

Sjuk

Söndag den 18/1-08

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag blev så otroligt sjuk igår. Låg och såg på film i mitt rum då jag började frysa, hur mycket som helst. Jag somnade kring ett och vaknade klockan fem då vi skulle äta. Jag hade ingen matlust utan lade mig igen för att sova. Tog tempen och hade lite feber. Inte mycket alls, men jag var verkligen helt slut. Så jag låg i min säng och sov hela kvällen. På natten kunde jag inte sova för att jag frös/svettades lite då och då. Så ja, det var min trevliga lördagskväll. Hoppas ni hade det roligare än jag.

Küsse

Gymnasieval

Lördag den 17/1-08

Guten Tag! Kom hem för en timma sedan från öppet hus med alla gymnasielinjer. Måste erkänna att det gav verkligen otroligt mycket. For dit med Rebecka och familjen. Vi skildes åt ganska fort, Rebecka for med dom som skulle ha BF och jag med NV. Fick se när endel höll på med kemi, fysik och biologi. Var verkligen värt att fara dit. Nu känner jag ännu mer för att böjra där. Vill bara få 9:an bortgjord så man kan få börja gymnasiet och lära känna andra människor. Visst dom jag känner är det absolut inget fel på, hahaha men ja. Ni fattar nog. Nu lääängtar jag verkligen. Kommer dock sakna alla underbara människor från grundskolan.






Küsse

Linda och Martin

Vet ni vad, det har varit tolv stycken besökare idag med?! Okej visst, det är inte så många..men ändå. En rak linje..eller ja nu för tillfället iaf.

Såg ni let's dance ikväll? Linda och Martin åkte ut..ska jag vara ärlig spelade det ingen roll för mig. Hon var ingen utav favoriterna men ingen utav dom jag ville skulle åka ut. Vad tyckte ni?

Sista inlägget för ikväll. Imorgon blir det öppethus med alla gymnasieskolor. Känns lite pirrigt på någe vis.

Sovgott,
Take Care,
Und Küsse!

Chokladbollar

Om Felicia läser det här så har jag försökt att ringa dig på mobilen och hem. Antar att du är hemma eller att du har mobilen på dig så ja. Min slutsats är att våran telefon är fuckad..okej, konstig. Det brukar bli så ibland..

Så, mamma och pappa for vid halv fem och ja..vad kan jag säga. Har ganska tråkigt egentligen. Fast vi har bakat chokladbollar för att fördriva tiden. Sen har vi spelat biljard, vi vann en gång var. Ska se Let's Dance ikväll också, någon mer som ska det? :)

Küsse

Barnvakt

Fredag den 16/1-08
Hallå, allt bra med er? Mitt humör nu är på topp och ja, jag kanske kan lova er några till inlägg efter det här om mitt humör fortsätter! Idag har det åter igen varit lika kallt, jag tog på mig varma kläder(förutom jackan som ja..inte är så jättevarm..) och stack till Felicia. Vi for nästan direkt till Rebecka som jag antog skulle till skolan. Men nej, där var det alldeles mörkt så vi gick vidare till skolan och höll på att frysa ihjäl om våra stackars hakor..

Lektionerna var väl desamma som alla andra har på sina skolor så det finns inget speciellt att berätta om..förutom engelskan. Som endel kanske har listat ut eller läst min blogg ett tag så har vi väldigt busiga pojkar i vråna klass. Dom kom på(om dom inte redan visste) att om man drar skorna efter golvet så blir man "elektrisk" och kan ge små stötar. Så dom gjorde det när våran lärare var borta. Helt enkelt gled omkring i klassrummet och "stötte" dom som försökte att jobba. Hahaha!

Ikväll ska jag vara barnvakt, tror Felicia kanske skulle komma över om jag inte har allt för mycket fel. Annars gör det inget, kan alltid sitta vid datorn och spela. Ska nog ta och göra det nu, sims 2 väntar(A)

för övrigt saknar jag julia..

Küsse

ojojOJ?!

Nu blir jag rent förvånad. Igår var det 13 unka besökare på min blogg och nu tolv idag :O. Okej det är visserligen inte lika många som det brukade vara förut..men en lite förbättring är det väl?

Küsse

Kallt ute

Torsdag den 15/1-08
Hallå, hur är det med er dom nu läser min blogg? Med mig är det bättre idag..känns skönt att inte gå omkring och vara sur för..ingenting?

Idag har det varit den drygaste dagen..orkar helt enkelt inte berätta vad vi har gjort idag. Rebecka for till skolan idag men gick redna hem efter första lektionen..stackare. Krya på dig vännen! Ska jag vara ärlig känner jag mig också lite halvhängig, så att det är kallt ute idag gjorde det inte så mycket bättre. Fast jag ska inte klaga heller..pratade med mormor och morfar för en timma sedan och där har dom -30 grader. Dom har knappt gått ut idag..och ja, det fattar jag varför. Hade också syslöjd idag, som var det mest intressanta ämnet idag. I våran gamla skola där jag gick i 8:an. Så jag, Linnea och alexander gick omkring oh hittade hur dom hade gjort, om vårat klassrum fanns kvar osv. Det har verkligen blivit überfint. Skulle gärna ha gått där.. Fast ja, ändå inte. Finns så många minnen kvar från 6-8:an kvar där..så ja.

Küsse

Innebandyträning?

Okej tre modiga tjejer har vågat kommentera iaf, stark gjort av er. Kommer att hålla räkningen hur många som läser min blogg och sen får vi se hur månag fler som kommenterar..

Ikväll har jag varit assisterande tränare för ett innebandylag, ja ni hörde rätt. Pappa frågade om jag skulle göra något speciallt ikväll, det skulle jag inte, så han frågade om jag skulle följa med. Det var dock inte så många som spelade, var sju stycken..men roligt var det iaf. Och en liten kille blev ledsen också, så jag fick muntra upp han och då blev han glad, kramade om mig och sa tack. Gulligt? Jaoja. Är fortfarande på dåligt humör så ja..detta blir sista inlägget för ikväll.

Küsse

Sluta blogga?

Onsdag den 14/1-08
Ursch vad jag är på dåligt humör idag, så det lär inte alls bli ett långt inlägg. Vet inte heller om någon bryr sig, undrar helt ärligt hur många som läser min blogg som faktiskt tycker om att läsa den? Min besöksstatistik har sjunkt till 8 stycken nu...helt ärligt, ska jag sluta blogga?

Skidor..

Okej nu är jag väldigt trött så det här lär inte bli något JÄTTEINLÄGG. Var som sagt ikväll med Linnea, Victor och Elin. Vi gjorde inte särskillt mycket så ja..finns som ingenting att berätta med det. For därifrån för tat jag insåg att vi hade skidor imorgon och jag var tvungen att hitta mina. Så jag går ut och kollar och gissa vad, jo jag får alla skidorna på mig. Trevligt? Onej, visst skidor är inte tunga..men är man trött så blir man fort sur över småsaker. Så där sätter jag mig och börjar, helt ärligt att snyfta, vet inte om det var för skidorna. Det tror jag inte..utan av allt annat som händer nu..känn ingen medkänsla, var bara tvungen att skriva av mig.

Ska lägga mig nu, är dödstrött.

Take Care!
Küsse

Två timmar hål?

Tisdag den 13/1-08
Vi fick vårat nya schema igår och gissa vad? Idag, på tisdagar, har vi två timmars hål? Vad är det värt, visst det är skönt..men inte alltid. Hellre skulle man vilja ha lektioner så man kan sluta tidigare. Vårat hål börjar 11.50(då vi också ska äta lunch) och slutar 13.45..kul? Visst jag och Linn gick hem till Linn och åt lunch(eftersom den å matan var äcklig..) så vi satt där och snackade ett tag också. Men ja, ni fattar? Vad ska man sen göra då det för en gångs skull är god mat på skolan. Kanske äter på en kvart, vad gör man sen? Varför inte ta bort hålet och sätta dit lektionerna? (A) Okej, visst andra har lektion då också..men jani fattar?

Ja den här dagen har väl inte varit så speciell alls så det finns inte så mycket mer att tillägga än det som står ovanför^

Ikväll skulle jag eventuellt vara med Linnea och Victor, men vi får se hur det blir=)

Küsse

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


HAHAHAHAAHAHAHAHHAH!^

Ursch vad du är dålig som lärare

Måndag den 12/1-09
Okej nu är jag förbannad, pisst-off, fyfan vad jag kommer klaga i detta inlägg..men jag börjar väl att berätta om den nya skoldagen.

Vi hade sovmorgon till klockan tio så jag sov ut till halv nio, när jag vaknade var jag på bra humör..började sedan tänka på att min lillebror har magsjuka. Så jag skyndar mig för att äta frukost innan jag sticker upp och gör mig klar. Far till skolan med felicia(utan rebecka, KRYA PÅ DIG VÄNNEN). Hatar verkligen första dagen..vet inte varför..men jag gör det bara. På hemsidan till våran skola stod det att hela förmiddagen skulle det inte vara vanliga lektioner, bara efter lunchen. Men vad får vi göra, JO MATTEDIAGNOS direkt på morgonen. Jag tänker att jag jobbar med matte eftersom jag ligger en bok före alla andra(Gymnasieboken A). Har börjat arbeta då han kommer fram till mig och ger mig en diagnos med. Jag blir förbannad och jag ska berätta varför.

Matteläraren jag hade förra året(då jag gick i 8:an och gjorde 9:ans bok) var verkligen den bästa jag någonsin hade haft. Jag jobbade i min egba takt(som då är ganska snabbt). Gjorde prov då jag gjort klart kapitel utan att förlja något schema, diagnoser då det stod att jag skulle göra det i boken. Helt perfekt för mig, kanske låter bortskämd..men ja, jag lär mig bäst så då jag inte har någon press på mig. Så då våran nya mattelärare(som förresten bort på samma kvarter som mig..) hade först tänkt att jag skulle få göra om 9:ans bok..ja verkligen jättekul, jag blev sur och sa att jag inte ville och att det var onödigt att jag skulle göra den. Han går då med på att jag får börja i gymnasiets bok. Så då några veckor senare så ska dom ha prv, jag jobbar på som vanligt och då säger han dagen före att jag ska göra DERAS PROV?! Okej..fattade absolut ingenting, iaf så gjorde jag det och hade ett fel på dom första 8:a, då får jag göra om det för att dom 8:a första räknas som "G" uppgifter, SO WHAT??! Det kanske finns samma tal på VG/MVG nivå som är svårare och jag klarade det..? Ja, hur som helst så gör jag om det, blir sur på han men det går över snabbt.

Så om man ska summera det här, jag måste jobba dubbelt, i min bok och dom andras bok bara för att jag ska klara DERAS prov som han anser att jag måste kunna. Men tänk efter, hela A boken är repetion av 9:ans bok.. Det vägrar han inse så då får jag jobba dubbelt så mycket som dom andra. Inte rätt, vad jag tycker.

Tror att många kommer att kommnetera det här inlägget att detta är ett hotbrev eller vad nu folk kommer på. Iallafall, jag bryr mig inte. Säg vad ni vill, det är såhär jag tycker om Anders, min mattelärare, som bor på mitt kvarter.

Küsse

Magsjuka

Okej nu känns det verkligen inte bra. Jag, mamma och pappa satt och såg på toa då vi hör ett konstigt hostljud från eriks sovrum. Mamma springer dit och erik har spytt i sömnen, dom skyndar sig till toan och han spyr som en galning. Andra ggn den här vintern som Erik har magsjuka. Jag, som hatar det, sprang direkt upp till mitt rum..och ja, sitter här och bloggar. Förra gången klarade jag mig, pepparpeppar.

Ikväll har jag varit med Felicia och hennes kompis Andrea. Vi gjorde inte särskillt mycket, spelade tv-spel och sedan monopol. Fatta vad kul det är..men inte när man är trött...

Det tar på en, från topp till tå..


Take Care!
Küsse

PS2

Söndag den 11/1-09
Förlåt för att jag har varit dålig på att blogga den senaste tiden. Har helt enkelt inte haft tid att blogga eller haft orken. Sen har min helg inte varit sådär jättespännande så det har helt enkelt inte funnits något att blogga om.

Idag har jag inte gjort så mycket, klev dock upp tidigt för att jag skulle bli trött så jag kan somna tidigt så jag orkar med skolan som börjar om imorgon. For tvärt in till stan med mamma och erik. Har eventuellt tänkt köpa PS2 av felicia med massor av spel till för 2000:-. Har dock inte tänkt betala allt själv utan har tänkt sälja våran gamla xbox för samma pris med 12 tillhörande spel. Erik ,min lillebror, var ganska kräsen eftersom har har några favorit spel och vill helst ha det till PS2 också. SÅ han kollade på GAME om dom fanns där, 2/4..så vi får se. Allt hänger på han, för mig spelar det absolut ingenr roll..skulle dock vara kul om vi köpte PS2.

Om någon skulle vara intresserad av ett xbox med 12 tilhörande spel så kan ni höra av er. Skriv en kommentar om ni verkar intresserade så kan jag skriva upp vad spelen heter.

Küsse

Tro det eller ej

ALLA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET !!
för du vill väl aldrig stå utan kärleken .. ?

OM JUST DIG
NAMN:

Elsa Maria Madelené Karlsson
FÖDD:
8 september 1993
BOR:
Ursviken
SMEKNAMN:
madde, krull...,
FAMILJ:
mamma, pappa, storebror, storasyster och lillebror
SKOLA:
Ursviksskolan

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON:
ja
ÅNGRAT NÅGOT:
ja
LJUGIT:
nej
SVIKIT NÅGON:
nej
KÄNNT DIG SÄMST:
ja
GRÅTIT:
ja
SKRATTAT:
ja
VARIT SJUK:
nej
VARIT UTOMLANDS:
nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN:
ja


KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA:
Beror väl på vem man jämför med..?
SKRATTAR DU OFTA:
Beror väl på vem man jämför med..?
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU:
trött, depp
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN:
både upp och ner
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR:
Skulle jag väl tro
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD:
Kanske kanske inte..
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN:
hmm..fattar inte..
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID:
Beror på vilket sammanhang..
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU:
Skulle inte tro det.
OM JA, VEM:
...
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD
Ingen
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN:
ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN:
nej
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU:
omtänksamma, dom som bryr sig, inte självupptagna
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET:
båda
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT:
lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:
spelar ingen roll
FÅR DU MÅNGA KILLAR:
Jag skulle inte påstå det.

OM DIG :

BRUNETT ELLER BLONDIN:
Mörkblond
ÖGON FÄRG:
blå/grön
LÅNGT ELLER KORT HÅR:
mellan
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER
Någon har väl sagt det
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL:
nej
HAR DU LÅNGA NAGLAR:
nej
SMINKAR DU DU DIG?
Ja men inte alltid

ALLA TJEJER MÅSTE GÖRA DETTA, DET ÄR FÖRSENT ATT BARA STRUNTA I DET.
INOM NÅGRA FÅ MINUTER SÅ KOMMER NÅGOT JÄTTE JOBBIGT ATT HÄNDA I DITT LIV, OM DU INTE GÖR DETTA.
MEN OM DU NU GÖR DETTA ,SÅ KÄNN DIG STOLT!.. NÅGOT BRA HÄNDER I VECKAN

Fikat hos min kära Farmor

Lördag den 10/1-09
Ursäktar åpter för den dåliga uppdateringen. Har inte kunnat komma in på bloggen tidigare idag p.g.a fel på sidan eller något annat. Har inte gjort så mycket idag så det här lär bli ett ganbska kort inlägg. Har bara varit hos Farmor och fikat..visst har jag ett intressant liv? Sen har jag inte gjort så mycket, är med Felicia nu, ska se film och massa annat=)

Küsse

Let's Dance

Ikväll har jag varit med felicia. Vi började med att gå ut och gå ett tag, skrattade ganska regält åt endel saker som jag inte kan förklara här, ni skulle helt enkelt inte fatta. I slutet av prommisen for vi till konsum, felicia märkte då att  hon hade glömt pengar, stackars liten. Vi träffade då på Elin där, så vi snackade om skolan, betyg och massor av annat innan jag bestämmde mig för vad jag ville ha. Vi började gå mot utgången då en som bor på samma gata som mig tappar en glasflaska i golvet så det bara sprutar dricka överallt. Stackarn, han ska då alltid ha otur den grabben=/

När vi kom hem till mig laddade vi upp med ostkrokar och saft, satte oss vid tv:n och såg att postkodmiljonären var, så vi såg det innan Let's Dance skulle börja. Dom brukar alltid dela ut pengar och då ser vi att dom delar ut 10.000 samt 200.000 till BYSKE?! Haha vi blev helt paffa. Programet slutade ganska kort efter det och Let's dance inleddes. Det var skitkul att se det och vi skrattade verkligen hur mycket som helt åt endel, HAHAHA. Måste erkänna att dom var otroligt dukiga det här året :O Någon fler som såg programet? ;) Vem röstar ni på/hejjar ni på?=) Lägger in bild på deltagarna då jag fått en bra bild. Går tydligen inte att lägga in bmp bilder.. Sen efter det läste vi FRIDA tidningar, sociala? Haha ibland kunde vi kommentera något i tidningen annars satt vi tysta och lyssnade på radion medans. Men det var som vanligt trevligt!=D

Det här är sista inlägget för idag, sovgott alla söta läsare!

Take Care!
Küsse


Stan med Linnea och Elin

Fredag den 9/1-09
Hallå, allt bra med er? :) Med mig är det ganska bra, väldigt trött efter en dag på stan. Men kul va det. Jag, Linnea och Elin for in med bussen som går 10.48 och tänkte att om vi far in tidigt så kanske det inte är så mycket folk på stan. Gissa vad? Jo hela bussen är nästa proppfull, så jag och linnea får plats men inte elin, stackarn. Vi klarade iaf bussresan och började med att jag tog ut pengar sen for vi till frasses och åt, mmm. Satt där ett tag och slammsade innan vi begav oss till första anhalten, JC. Hittade faktiskt vå tröjor där, brukar annars aldrig hitta något men nu hittade jag två?! Okej nog pratat om det, visste inte vilken jag ville ha utav dom så vi fortsatte att gå till gina, hittade ingenting där heller så vi gick bort till citykompaniet. Linnea köpte då ett par jeans och lite annat. Hittade själv ingenting där, efter CK for vi till wayne's för att fika. Var ändå ganska mätt efter lunchen så det blev bara något litet. For sen in till vintergatan och kollade lite, hittade dock ingenting där heller. SÅ jag bestämmde mig för att köpa en utav tröjorna på JC. Vi skyndade oss dit och sen till bussen för att hinna med den. Vi hade tydligen gott om tid, för vi satt säkert på bussen fem minuter innan den for. HAHAHA just då bussen började fara så kom Linn och hennes lillasyster som inte hann med bussen. Linn blev inte glad då hon såg att vi vinkade åt hon, hehe hon är söt=)

Ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog skriva på en läxa som vi har tills på måndag.
Bilder kommer sen på tröjan.

Tillbaka till början, jag kan verkligen inte rå för det..=(


Küsse

En riktigt ful bild

Okej ikväll har jag varit rasande arg på Rebecka som har laggt ut en ruskigt ful bild på mig..jag var arg i säkert flera timmar. Men jag har nu insett att jag måste få visa då jag är..lite annorlunda. Så ja, gå in på rebeckas användare på apberget och kolla..

Har ikväll varit med Elin och Linnea. Vi gjorde som vanligt inte alls mycket, men det är roligt iaf. Snackade lite om vad vi skulle köpa på stan. Själv ska jag inte titta om något speciellt, eller jo..kanske om några mjukisbyxor..och någon tjocktröja.

Küsse



Svar till rebecka:
Antagligen får du ha kvar den, för du lär ändå aldrig ta bort den? (A)

Hylla

Torsdag den 8/1-09
Ursäkta att det tog lång tid att skriva ett inlägg idag och nej jag har inte sovit länge. Gick upp kvart över tio faktiskt så jag skyller inte på det. Har varit ganska duktig idag måste jag inse. Hjälpt mamma och pappa att hitta en ny hylla till hallen, så vi har farit omkring på stan. Eller jag och pappa for in till stan. Har hjälpt han att sätta upp den så vi blev inte klara förrän nu.

Idag vet jag inte vad som händer, får se. Imorgon ska iag jag och Linnea in till stan ch se om vi kan hitta något snyggt=)

Küsse

Fel datum(A)

Felicia gjorde en bra kommentar som jag inte alls tänkte på, så jag bestämmer att min bloggs födelsedag får vara den 1/3. Om ni vill veta varför så läs hennes kommentar.

Har gjort en ny header, säg till vad ni tycker :)



Ska lägga mig snart så blir inga fler inlägg för ikväll.

Küsse

Ett år

Har egentligen tänkt på det här väldigt länge men kom inte på att jag skulle göra det förrän ikväll. Kollade nämligen när min blogg skulle fylla ett år. Det gör den den 29/2 i år. Så lägg det på minnet och gratta min blogg på dens födelseda.

Du uppskattas väldigt mycket!

Sådå har man haft ännu en tråkig dag, känner mig dock inte lika slö idag så det är ett plus. Har också kännt mig ganska, ledsen av många olika skäl som jag inte vill och ska skriva här, för det har ni faktiskt inte med att göra. Har haft en otrolig bra vän vid min sida, du betyder fan hur mycket som helst. Vi snackade väldigt länge på msn, och det uppskattas. Du fanns där när ingen annan fanns.

Küsse

Ut och gå

Onsdag den 7/1-08
Hallå, här sitter jag och är  nästan genomfrusen. Har nyss varit ute och gått med Julia i mer än en timma. Känner mig riktigt stolt, och kul var det..även fast kylan bet i mina kinder och ben. Skönt var det också, såhär på förmiddagen. Sov också relativt mycket i natt, somnade vid två och gick upp halv tio. Kanske jag har börjat vända på dygnet? Vem vet..

Imorgon börjar skolan om, för dom flesta..men inte på min skola. Rektorn avgjorde att dom som hade IG i något ämne eller låg efter i något skulle på fara på skolan dom här två dagarna eller den 19 dec, så dom som hade gjort klart allt fick vara hemma. Skööönt, vi har dock en hemuppgift som vi ska göra under dom två dagarna, på torsdag och fredag. Men det kan man väl få ge med sig va?

Så fin låt, gick dock inte göra så man kan lyssna på den här utan ni får klicka på den här länken.

Küsse

nu kommer bild..

Hallå, allt bra med er? Själv ska jag lägga mig, pappa säger att jag måste börja vända på dygnet. Man vet aldrig om han helt plötsligt kommer upp och märker att jag sitter här vid datorn. Då blir det inte kul ska jag säga er. Han hotade t.o.m att väcka mig vid halv 9..och med han vet man aldrig.


Okej min spegel, kanske inte ser så fin ut, men..det tycker jag iaf=) Och min älskade gitarr till vänster<

Hyllan har jag inte tagit kort på än, kanske lägger in det senare idag..eftersom det är en ny dag ;)

Take Care!
Küsse

Spegel

Såja, då har man satt upp min nya spegel och min lilla hylla jag målat alldeles själv. Så nu är mitt rum fint igen eftersom spegeln har legat på golvet och hyllan har legat på mitt skrivbord i all oändlighet(?).  Känner mig riktigt stolt och blev riktigt glad och nöjd över spegeln jag fick. Lägger upp bilder sen på den.

Küsse

Väldigt trött.

Tisdag den 6/1-09
Godmorgon, har ni sovit gott? Kan väl inte säga att jag har gjort det. Legat oc tänkt på massa skit som händer just nu, blää säger jag bara. Så ja, som ni kan gissa är jag VÄLDIGT trött just nu, vaknade halv elva, gick upp för att fika och la mig sedan i sängen för att kolla genom sms. Gissa vad jag gör? Jo jag somnar om..till kvart över tolv.. Okej visst, det är ingen stor sak..men jag kan väl inte säga att mamma och pappa blev särskillt glada.

idag blir det förmodligen att vara med Felicia & Rebecka.

Fyfan för dig, FYFAN!


Küsse

En timma? :O

Dagen har sett ut som följande. Sett på film, ätiti, suttit vid datorn, ätiti, sett på tv och sen..det helt otroliga..jag och mamma var ute och gick :O I nästan en timma med också :O Jag känner mig väldigt stolt nu :} Haha nämen jag har bara suttit hemma och äntligen rörde man på sig. Det är föressten fjorton dagar kvar till fotbollen börjar om.

Va sen med Felicia och Rebecka ikväll, vi gjorde inte alls mycket..slutade ganska tråkigt. Mer detaljer behöver ni inte veta=)

Okej det här trodde jag FAN inte om dig..


Küsse

Motocrossed

Måndag den 5/1-09
Godmorgon, ett tidigare inlägg blev det idag. Har duschat för en lite stund sedan så nu känner jag mig fräsch och pigg igen. Såg också en film nu på förmiddan som hetter "Motocrossed". Orkar inte berätta vad den handlar om. Den är iaf gryymt bra och jag rekomenderar den starkt!




Okej du ser väldigt bra ut..

Küsse

Shrooms

Okej ikväll har jag och Linnea sett en av världens läskigaste filmer, okej jag vet inte vad Linnea tyckte :O jag tyckte dne var skithemsk men ändå så ruggigt bra! Vi gömde oss under ett täcke nästan hela filmen, vi såg filmen..men ja..vi gömde oss under ett täcke också (A) Fatta så bra den var. Den var så otroligt bra gjord också! Jag rekomenderar den så starkt!
Vi gjorde inte så mycket mer, spelade GH3 och snackade=)

Gå in på Linneas blogg för att veta vad den handlar om :)
Varnar er, om ni vill veta vad slutet är så läser ni efter

***SPOILER*** annars läser ni inget alls :D..efter det alltså.





Take Care!
Küsse

Sent inlägg

Söndag den 4/1-08
Idag blev dte ett väldigt sent förstainlägg. Mamma väckte mig vid tio för hon vill att jag ska börja vända dygnet. Somnade då om till halv tolv(A) Och är fortfarande lika trött, kanske..för att jag la mig vid tre inatt?

Idag har jag itne gjort så mycket, har spelat schack med lillebror och sedan dam. Vann båda matcherna..men han är duktig ändå. EFter middagen blir det att vara med Linnéa. Min dag är inte så speciell så jag kommer nog inte att skriva så mycket mer idag..

okej jag fattar nada..


Küsse

Min kväll

Okej idag måste ha varit den slappaste ever in my life. Okej kanske inte så slapp då..hjälpe som jag sagt tidigare mamma att plocka ihop julsaker. Sedan har jag suttit vid datorn och lyckats fixa till bakgrunden. Kommer ni ihåg att det var massor av blommor förut? Jag har nu suttit och ritat bort allt det så bara den "stora" blomman skulle synas. Jobbigt värre då jag fick göra om det tre ggr? Efter maten for jag och mamma ner till konsum för att köpa godis och lite annat. Såg sedan på Mamma Mia idag, en riktigt ruskigt bra film!

Take care!
Küsse Madelené

Biljard

Lördag den 3/1-09
Godmorgon, allt bra med er idag? Med mig är det ganska okej, var nog bara hungrig igår antar jag.

Har idag inte gjort så mycket, har hjälpt mamma med att plocka bort julsaker..:/ Jag har fortfarande kvar mina julsaker i mitt rum och det ska jag verkligen ha kvar ett tag till. Har sedan sett på tv och spelat biljard med familjen. Ich Liebe.

Küsse

Ont i magen..

Ja om ni läste rubriken så lär ni fatta vad detta inlägg handlar om. Jag har ont i magen, vet inte om det är att jag är hungrig, om det är för att jag mår dåligt..eller om det är någonting annat. Jag mår inte illa så det är inte magsjuka..

Ikväll var jag med Felicia, vi for först ner till konsum i -16 grader, vi sparkade, våra kinder frös sönder, min rumpa frös, felicias haka frös, allt frös.. När vi väl var på konsum skulle vi kolla om godis/chips/dricka, ja ni fattar. Då kommer det en gubbe fram till skåpet där drickorna stod(vi stod bredvid). Då RAPAR han före han ska öppna, okej nu låter jag som värsta fjortisen. Jag bryr mig inte om att fölk rapar lite här och var, men fatta vad vi skrattade efteråt. HAHHA! EFer det for vi hem till Felicia och såg HSM2.

SovGott Küsse


Trött..

Jag har varit trött hela dagen, la mig vid två för att se MI3, Mission Impossible 3, tro jag somnade då. Kanske såg en halvtimma och började sedan blunda. Vaknade senare när det var ca. en kvart kvar av filmen. Jag gjorde en sk. "Rebecka" skulle man kunna säga(A). Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle kanske vara med Rebecka och Felicia, om det inte blir lär det bara bli att tråka antar jag.

Take Care!
Küsse

Stadium

Fredag den 2/1-09
Ja nu är man hemma, tröttare än någonsin. La mig inte förrän 2 i natt även fast jag skrev att jag skulle lägga mig vid halv ett.. Så det blev inte bättre av att jag gick upp klockan nio för att sedan hjälpa min syster att flytta massor av saker(hon ska flytta till Ljusdal..), kommer att sakna hon=/ Efter vi hade hjälp hon gick jag och mamma på stan en tvärt, kollade då om ett par nya jeans på gina tricot, fanns ingenting snyggt så jag lämnade bara tillbaka byxorna.. Gick sedan till Stadium, massssoooorrrr av REA var det. Kollade på ett par mjukisbyxor..blev inte att jag köpte dom, känndes...konstiga.

Küsse

My lovely Guitar

Har nyss suttit och spelat på min gitarr, åter igen, jag kan verkligen inte sluta spela. Jag tror jag har blivit kär, en riktig förälskelse i en..gitarr? However så älskar jag att spela på den. Har också tagit kort på min fina gitarr(skryytaaarrrN?)


Nu ska jag lägga mig så jag verkligen kan sova ut, ha en bra kväll. Sovgott!


Jag ska sluta..


Küsse


Gina Tricot

Ska in till stan imorgon med mamma, ska byta ett par utav dom där jeansen från Gina Tricot. Får se om det går, dom sa att det gick iaf (A). Känns lite tungt eftersom jag verkligen fastnade för dom, så jag ska se om det finns en storlek mindre. Då blir dom så gott som mina!

Küsse

Nyårsafton!

Torsdag den 1/1-09
Gud vad konstigt det känns att skriva -09 i slutet, kan som inte fatta att det har blivit ett nytt år helt plötsligt. AJa, huvudsaken var att jag tillbringade den med några utav världens bästa tjejer.

Det började med att jag for till Felicia vid fyra, hon hjälpe mig då att hämta madrasser som vi sedan skulle lägga ut i hennes rum. När vi hade gjort det, bäddat osv, så fixade felicia till sig och sen satte vi oss framför tv:n. Efter kanske tjugo minuter dök Linnea och Elin upp med massor av påsar med chips och dricka, samt en till gitarr till guitar hero. Då var klockan kring halv sex så vi for upp till felicias rum och bäddade klart innan vi började med maten.


Felicia som ger tummen upp för Tacos till middag, haha du allt bra söt du!=)


Elin & Linnea väntar på maten. V var hungriga där ett tag men tillslut var maten färdig och vi åt med god aptit upp nästan allt som var framplockat.

EFtersom jag gillar att ta kort så tog jag kort på mitt glas med trocadero i(A)

Efter middagen satte vi oss för att spela GH, jag och elin spelade det mest medans linnea och Felicia kollade på filmer på youtube. Låter kanske tråkigt, men kul vare! Vid halv tio satte vi oss för att äta efterrätt, kladdkaka med chokladbitar i och after eight på. Mummms!



Ja vi har alla våra sätt att spela GH på, här är ett utav dom^.

Och här är det lite mer traditionella sättet som Linnea fint visar upp(A)^(gjorde bilden mindre för linnea ville det)

Som sagt, efter vi hade fikat efterrätt satt vi och pratade, skrattade och ja..vi kan ine ha gjort något mer än att skratta. Vi pratade till ungefär halv tolv då vi insåg att det snart skulle bli ett nytt år. Vi höllde upp dricka i små glas. Felicia skulle då visa hur man skulle göra och säger då "God Jul" istället för "Gott Nytt År". FATTA VAD VI SKRATTADE?! HAHAH och sen skulle hon åter visa och säger samma sak igen?! Felicia du är lite som du är. Vi lyckades iaf lugna ner oss tills Jan Malmsjö kom fram i tv-rutan för att önska alla ett gott nytt år. Vi skålade och gick ut för att ta kort på alla fyrverkerier men det är inte lätt ska jag bara säga :O Alla förutom jag fick bra bilder, jag fick bara en som blev helt wierd men ändå ganska cool på sitt egna lilla vis.


Jag måste ha varit väldigt skakig i handen då jag skulle ta den(inte så kontigt eftersom det var svinkallt ute?). Vi försökte i säkert i en kvart, eller jag, tillslut gav jag upp.

Vi gick då in och kom på att vi kunde sminka oss fult och sätta upp håret. Jag började med Linnea och hon blev sig verkligen INTE lik, HAHAHAHA fatta vad jag skrattade åt hon. Felicia blev hulken och Elin blev..ja vad blv hon. Det vet jag inte ens själv. Jag blev, sa Linnea, en..ja jag kommer inte ihåg vad det hette. Någon slags lärare iaf (A)


Så här såg vi ut först, ganska ihop tryckta, eller väldigt kanske man ska säga?


Och såhär blev resultatet, Elin såg dock annars ut förut..men hon hade hunnit ta av sig allt..
Erkänn att vi är väldigt snygga? Det tyckte vi iaf..

När vi hade tagit massor av kort så tvättade vi bort allt smink, spelade lite GH innan vi lade oss för att se filmen "Den där Mary". EN riktigt rolig film, var inte så inne i filmen eftersom jag och Linnea tog en massa roliga kort på varandra. Elin var nog den enda som var inne i filmen, för Felica sov lite uti mellan.

När filmen var slut vid halv fyra började vi prata massor och vid halv sex la vi oss, för vi insåg att det finns en morgondag också, så vi sov fram till tolv. Vi låg då också och pratade innan vi började byta om och packa ihop.

Det var skitroligt, det måste vi verkligen göra om! Måste vara den bästa nyårsaftonen ever, haha.

Küsse

RSS 2.0