PS2

Söndag den 11/1-09
Förlåt för att jag har varit dålig på att blogga den senaste tiden. Har helt enkelt inte haft tid att blogga eller haft orken. Sen har min helg inte varit sådär jättespännande så det har helt enkelt inte funnits något att blogga om.

Idag har jag inte gjort så mycket, klev dock upp tidigt för att jag skulle bli trött så jag kan somna tidigt så jag orkar med skolan som börjar om imorgon. For tvärt in till stan med mamma och erik. Har eventuellt tänkt köpa PS2 av felicia med massor av spel till för 2000:-. Har dock inte tänkt betala allt själv utan har tänkt sälja våran gamla xbox för samma pris med 12 tillhörande spel. Erik ,min lillebror, var ganska kräsen eftersom har har några favorit spel och vill helst ha det till PS2 också. SÅ han kollade på GAME om dom fanns där, 2/4..så vi får se. Allt hänger på han, för mig spelar det absolut ingenr roll..skulle dock vara kul om vi köpte PS2.

Om någon skulle vara intresserad av ett xbox med 12 tilhörande spel så kan ni höra av er. Skriv en kommentar om ni verkar intresserade så kan jag skriva upp vad spelen heter.

Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback