Kärlek till er!

Jag har så fantastiska vänner att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Blir tårögd när jag inser hur fina de verkligen är. Jag är så lyckligt lottad som har sådana vänner, att det finns så fina människor i världen. Hade jag inte haft er hade detta dödsfall blivit så mycket jobbigare att gå genom och detta skriver jag bara inte - Jag menar det! Kramar i mängder, spontana och fina sms, telefonsamtal och bara omtanke ♥

När man inte har facit i handen

Ikväll fick vi det tråkiga beskedet att min älskade farmor lämnat jordelivet. Jag sitter nu i chock och har inte förstått det riktigt. Tårarna rinner, men varför? Kan tyckas att det låter okänslosamt, jag menar, en människa har dött. Men chocken har inte lagt sig än. För farmor har alltid funnits där och hon ska alltid finnas där, visst? Jag älskar dig underbara farmor, du var stark in i det sista men även du orkade inte med alla fysiska symptom som uppstått. För mig är du ännu den starkaste, lysande stjärnan på min himmel. Jag älskar dig!♥

Vad har Madde köpt?

En liten tävling hade jag tänkt ha på min blogg, som är ytterst liten, men någon kanske vågar lägga en kommentar? Hur som helst införskaffade jag mig idag två saker, detta är en utav sakerna. Så nu är frågan - Vad har jag köpt för något? Den som gissar rätt kan få en länk(om den har en blogg dvs.) eller namnet skrivet i nästa inlägg. Sååå...gissa på! :D

Olika nyanser av brunt

Jag var förut en stor användare av Bilddagboken.se, som nu har bytt till daywievs.com. Hur som haver var jag in där och kikade lite bland äldre bilder och jag hittade denna bild. Ni som är nya med att läsa min blogg visste nog inte att jag en gång har haft riktigt mörkt hår. Detta var i åttan och det var första gången jag färgade håret. Kan säga att jag var väldigt våglig då jag först och främst FÄRGADE håret och sedan i den mörkaste nyansen av brunt som fanns(även fast det stod ljusbrunt). Inte någon utav de fagraste bilderna i världshistorien, men jag känner mig så snäll idag så jag bjuder på den! Som ni även ser så har jag ju mina otroliga fotografskills även här:
1. Kontraserna är väldigt synliga.
2. Jag ljusade upp hyn för att inte visa mina finnar.
3. Färgbalansen är inte den bästa då håret egentligen ser mer grönt än brunt ut. Jag ser ut som en liten kines.
4. Tog bilden från en konstig vinkel där man egentligen inte ser mycket alls av håret och att jag dessutom inte ens tittar in i kameran gör väl detta ännu jobbigare att titta på.
Haha, nog med klagandet. Men ja, här har ni mig från åttan!

240212

Får börja detta inlägg med att säga GRATTIS kronprinsessan Victoria och Daniel till er prinsessa Estelle! Ett väldigt vackert namn måste jag säga. Ovanligt, men vackert. Hörde på radion dagen före där radioprataren pratade med en taleskvinna för kungahuset där hon klart och tydligt påstod att det skulle bli en pojke vid namn Engelbrekt(eller något liknande). Hon lät riktigt uppnosig, precis som att hon var en läkare som hade varit in i magen och inspekterat barnet från topp till tå. Skadeglädje är ju den bästa glädjen brukar man säga och jag blev lite glad i hjärtat ändå när det blev raka motsatsen :))

Dagen har gått riktigt snabbt. Som jag, Stina, Joel och några andra konstaterade" Veckorna går så galet fort?!". Jag hänger som vanligt inte med i svängarna, redan fredagkväll? Jag är i alla fall hemkommen från farmor efter en mysig middag tillsammans. Hon har nu kommit hem efter sitt andra sjukhusbesök då hon ramlade(IGEN?!) hemma och slog sig riktigt illa och är nu hemma för andra gången! Hon är inte som andra min farmor, hon är en sådan tapper kämpe! Jag ska kämpa för att bli lika stark som dig, verkligen!

220212

Godkväll! Sitter här nyduschad och njuter av en dryg timmas powerwalk. Den meningen kan tolkas på två olika sätt, vilket den också ska göras! För det 1: Det har varit en typ av snöstorm i Ursviken så var det plogat? Nej = glida sig fram mellan snöhögarna. För det 2: Jag var ute i en dryg timma! Nog för att det säkert finns andra sätt att tolka den meningen också på MEEEN det var så här jag tolkade den i alla fall. Varför skriver jag ens om detta är frågan?!
Idag hade vi det fruktade historiaprovet ingen i klassen ville nämna något om och inga glada miner och skratt var det när en efter en kom tillbaka från provet. Håller tummarna för att det gick bra för mig och för alla andra såklart. Vår historialärare är lite speciell när det kommer till prov, man vet aldrig vad som väntar en så att säga. Så hur väl förberedd man än känner sig, kan det ändå kännas som att man har pluggat på helt fel saker. Vilket också kan vara fallet såklart.
Efter skolan gick jag på stan lite i hopp om att hitta inget mindre än högklackade skor. Jag är ju ingen som brukar köpa sådant för skojs skull, utan detta är till studenten. Så efter lite letande hittade jag mig ett par jag har totalt förälskat mig i!
Här får ni ett litet smakprov på hur de ser ut. De är ju inte märkvärdiga på något sätt egentligen och dyra var de inte heller, men de passade mig rätt bra. Klacken är dessutom inte skyhög så då kan jag gå utan att vara bambi på hal is och inte heller bli så lång!

210212

Godkväll! Har inte tänkt skriva ett långt inlägg, har bara tänkt visa att jag är vid liv. Idag har jag verkligen utnyttjat dagen till fullo då jag gick upp extra på morgonen för att hinna på ett studiebesök med EOL, haft projektarbete i fyra timmar samt pluggat inför historiaprovet i tre timmar. Känner att sömnen har knackat på dörren allt för länge. Så nu blir det sängen som gäller! Hoppas allt är bra med er ♥

Micke
Fin bild Madde, är det du som tagit den? :)

Svar:
Tack så mycket! :D Jajjemen, är en bild på rosen jag fick på alla ♥ dag av min fina fader :)

It's how you do it


I like to look into your wildcateyes


Mål per vecka

Jag och min kusin kom överrens om en sak i fredags. Först att vi skulle börja ses oftare, jag minns helt ärligt inte sist vi umgicks? Sedan att vi skulle sätta upp ett mål för varje vecka, som vi antingen gör eller inte. Låter lite konstigt kanske? Låt mig förklara. Vi har alltså ett mål för en vecka, som vi ska bestämma oss för eller inte och under veckan som går måste vi komma fram till någonting. Varesig det målet går igenom eller inte. Jag kanske väljer för nästa vecka, "Ska jag färga håret blått?". Då får jag tänka på det under veckan och senast söndagen måste jag kommit fram till ett resultat. Båda två var riktigt taggade på detta. Så ikväll ska vi höras av, byta ut våra mål och sedan försöka att komma igång med dem! Vi har nu valt mål för en månad, alltså fyra stycken(då det är fyra veckor på en månad). Så om jag känner för att dela med mig av det, så kommer jag kanske skriva lite om det ;)

180212

Hallå! Hur är läget med er? Själv sitter jag och är helt slutkörd i huvudet. Har suttit och pluggat på historian i två timmar och jag har nog inte ens kommit 1/5 så långt. Har 65 sidor att skriva om och jag har gått genom kanske 11-12? Nog för att jag läste alla sidor i torsdags, men jag är en människa som lär mig genom att skriva så egentligen borde jag inte klaga. Just do it! :)
Var i morse ut och åkte skidor. Förbättrade mitt resultat på 5.5km med två minuter och ändå var spåret riktigt dåligt + motvind, så detta känns ju kul! Blir lite mer variation än att vara ute på powerwalks hela tiden, blir en aning enformligt, speciellt om man går själv. Nog för att skidspåret kommer att bli enformligt också, men det får jag ta.
Ikväll får vi se vad som händer. Känner mig slutkörd rent fysiskt och psykiskt på grund av skidorna, plugget och en förkylning som har börjat härja. Så vad kvällen har att erbjuda är ännu oklart, men det blir nog bra vad som än händer :) Hoppas ni har haft en fin dag!

I Maddes, Gitarrens och E-strängens namn

När jag satt vid datorn tidigare i veckan hör jag hur något helt plötsligt börjar knarra och ha sig. Helt plötsligt klingar gitarren till och den mörka E-strängen har gått sönder!? Jag har inte haft ut den och den står inte vid något fönster, så den har inte gått sönder på grund av värmeskillnader. Ett år gammal blev strängen dessutom.. R.I.P!

Olika former av åsikter

När matsalen erbjöd ett nytt potatismos var inte Magnus sen med att komma med sina åsikter. Även fast man är 18 år gammal och går natur kan man visa sina åsikter genom matkonstverk ansåg Magnus och vi andra vid matbordet.

170212

Jag är hemma och det är helg, redan?! Känns som att det var nys det var måndag och jag gick med min eländiga väska med hela 25 kladdkakor till och från Kaplan. Jag bakade ju 35, men 25 stycken skulle in till staden så då var det bara att ta min gamla och ruttna fotbollsväska att bära dem i. En kladdkaka vägde ungefär 300g så ni kan ju gissa hur mycket jag bar på sammanlagt? Jo hela 7,5 kg! Världens träningspass kan jag lova och jag hade träningsvärk dagen efter också, lite smått sjukt sådär..
Hur som haver, idag är det fredag och den dagen har rullat på som alla andra dagar. Hade redovisning om abort på religionen där jag visade min fantastiska powerpoint. Tror aldrig att jag har gjort något så fantastiskt i hela mitt liv, mitt lilla hjärtegull. Kan sitta och skratta åt den nu, i detta ögonblick. Inte för att den var dålig, utan för att den var precis Madde och Elin humor. Kanske inte det bästa när man ska ha redovisning framför klassen, men det gick vägen!
Efter skolan gick jag lite på stan och tog sedan en fika med min fina kusin. Har inte umgåtts på väldigt väldigt länge, så det var mycket att ta igen och tiden går verkligen fort när man har något att prata om! Satt där i nästan två timmar och det kändes mer som två minuter. Hur som haver var det himla mysigt som sagt :)
Ikväll blir det att umgås med Fellanpellan som jag inte heller har varit med på väldigt länge. Ska bli mys, nog för att jag är mer likt en zombie idag då jag inte sov särskilt mycket, men det får hon leva med hihi.

Moa Lignell - When I Held Ya

Jag har aldrig varit något stort fan av Idol och var inte det detta år heller, visste inte ens att det var sista året de skulle hålla på med det. Så det kan gå! Hur som helst har jag hört denna låt på radion ibland, men inte vetat vilken det har varit. Så jag hittade denna på Spotify idag och det är ju ingen mindre än Moa Lignell som sjunger den från Idol! En fantastisk röst som passar perfekt till denna låt. You go girl!

160212

Hallå vänner! Är ganska nydligen hemkommen från skolan. Känns så konstigt att sluta tidigt och dessutom börja senare för den delen. Hade sovmorgon till 11.50 idag och slutade 14.20, så det har absolut inte varit någon jobbig dag alls. Nog för att jag vaknade upp och fick veta att min lillebror mest troligt har magsjuka. Gjorde mig inte lyckligast i världen om vi säger så. Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag totalt AVSKYR magsjuka. Jag är hellre sjuk i förkylning i flera veckor än att ska behöva kräkas. Därför är det så tur att jag har hela övervåningen för mig själv, så jag kommer att vistas på övervåningen hela kvällen(förutom sånglektionen då).
Ni kanske undrar hur gårkvällen gick, med längdskidorna? Nog för att ingen frågade, men jag berättar väl ändå. Kan säga att det blev ett fartfyllt äventyr med pannlampor på huvudena och nervositet i kroppen. Kändes precis som en skräckfilm kan jag lova er, men kul var det! Hade tänkt lägga upp en bild på oss, men de var inte så fullt fagra för denna värld att bli beskådade, så ni får väl tänka er en bild på mig och Erica?

150212

God eftermiddag! Hur är läget med er? Med mig är det bara bra! Är riktigt taggad inför ikväll, eller rättare sagt om drygt en timma då det blir ett skidpass med Erica. Varför jag har blivit så taggad på skidor är fortfarande oklart, men jag gillar det sannerligen och att sedan umgås med den fina tjejen gör ju saken ännu bättre :)
Dagen har rullat på bra. Samhälls i två timmar där det blev argumentationer med läraren, fick tillbaka ett biologiprov jag verkligen blev nöjd över resultatet, goomaten till lunch aka tacobuffé och en mattelektion med repetition. Kan säga att dagen jag sitter och gör första provet i matte E kommer jag att skaka av nervositet. Är ju något absolut helnytt för mig och för alla andra då såklart, så det kommer att bli spännande att se hur det kommer att gå. Blir i alla fall att plugga galet mycket innan i alla fall
Efter skolan gick jag lite på stan i hopp om att hitta mig lite nya kläder. Visserligen har jag köpt lite då och då, men då har det varit några enstaka klädesplagg, jag var helt enkelt ute efter en helt outfit(mer eller mindre) och jag fann mig något, som inte egentligen är min stil - men jag fastnade för det! Så jag tänkte fråga er vad ni tycker, om det är hiss eller diss? Båda plaggen är köpta på Gina Tricot. Försökte att ta en så bra bild som möjligt, men då man kommer hem lite sent och solen har gått ner är det inte så mycket ljus man kan använda annat än taklampan och andra lampor. Tröjan är ju en helt vanlig och traditionell tröja, men byxorna är "herrbyxor" som är lite högre. Detta blev tillsammans 398:- (hoppas ni inte synade mitt försök att ordbajsa så mycket som möjligt så att det inte skulle bli ett stort glapp med bilden, hehe. Mission completed!) Så kommentera gärna nu och säg vad ni tycker! :)140212

Idag är det alla ♥ dag och som jag skrev tidigare så har jag ju ingen pojkvän som kan hålla mig sällskap, men vad gör det om hundra år då man har sig lite choklad?! Fick mig lite chocklad av min moder när jag kom hem från skolan. Antingen var hon bara väldigt gullig, eller så gav hon mig det för att jag inte ska känna mig så ensam denna kärlekens kväll. Näe, nu ska jag inte deppa ihop. Jag och chokladen var det ja! Ha en fin kväll folket♥

120212

Idag mina vänner har det varit fullt upp. Gick upp klockan nio för att sedan klockan halv tio börja på att baka 35 kladdkakor. Jag var inte supertaggad om jag ska säga så, men efter drygt fyra timmar var jag klar och då kan jag säga att jag var helt slutkörd. Dock var det inte slut där. For till farmor och bar ut ett badkar samt bord med far min och efter det har det varit baldershowsrep i 2½ timma. Så nu är jag hemma och det känns wunderbar! Ikväll börjar ju det nya programmet "Kontoret" med bl.a. Henrik Dorsin och Björn Gustavsson. Jag kommer att sitta bänkad framför tv:n kan jag lova ;)
Här har ni två bilder på en utav mina 35 skapelser. Tänkte att då det ändå har alla ♥ dag på tisdag passar det väl inte bättre än att det ska vara hjärtan på. Blir ju mer festligt så! Ha en fin kväll :)

110212

Godnatt! Har sådär smygkramp i kroppen, ni vet då man har gått från stadiet när man är övertrött, pigg, övertrött och sedan börjas det. Som att någon springer omkring i kroppen. Är jag den enda som har känt så, så får ni väl kalla mig konstig. Men jag är riktigt riktigt trött, så jag ska hoppa i säng alldeles strax!
Denna helg har varit väldigt lugn och skön, vilket jag inte alls klagar på. Fredagen spenderade jag med Adam, Ville och Pierre där det lirades Halo. Känns inte bra att detta är tredje helgen i rad som jag spelar det. Har jag fått något slags beroende, eller är det för att sprida glädje till mina fina vänner(läs: Vara riktigt kass i spelet så att de har någon att skratta åt tills tårarna sprutar). Vad det än må ha varit, var det himla trevligt. Kom mig dock inte hem förrän tre och vaknade klockan nio av att pappa skottade av taket och knackade på mitt fönster. Då var det bara att stiga upp och hjälpa till med det, för att sedan fara ut och åka skidor med Erica. Lika mysigt som förra året vi var ut och det blir att fara ut nästa vecka också. Blir himla bra!!
Denna kväll spenderade jag med Linn där vi spanade in melodifestivalen. Egentligen är det inte särskilt bra, men på något sätt känns det som att man måste titta på det - för traditions skull. Jag tycker dock att Ulrik var riktigt bra. Han har en fin och klar röst sådär, han kommer att gå långt :) Därefter spanade vi in Scooby Doo och James Bond, men kring tolv for Limpan hem. Antingen börjar jag bli gammal, eller så känns det av att jag bara sov sex timmar denna natt.. Så med detta inlägg säger jag godnatt från mig!

Pictures of you pictures of me

Som jag skrev tidigare i veckan så hade jag beställt hem lite bilder. Bilderna kom i förrgår och jag blev överlycklig. Nu är dock inte alla bilder med, några har jag redan satt upp i ramar, men dessa är de flesta utav dem. Bilder på mina fina vänner som jag så småningom har tänkt sätta upp på väggen.

100212

God eftermiddag! Far min har nu fixat vårt internet, det trådlösa dvs, så nu kan jag sitta inne i mitt rum och utnyttja dagens teknik. Läste i en Illustrerad Vetenskap, på tal om dagens teknik, och där stod det om ett par 3D-glasögon som visade film i 3D med en skärm lika stor som en 750 tums bildskärm(om man tittade på en vit vägg med 6 meters avstånd) och surroundljud. Helt galet att sådant finns nu egentligen?
Gjorde idag klart med alla beställningar och jag kan bara säga så här: På söndag blir det fullt upp med bakning av kladdkakor!
Ni får ursäkta min taskiga handstil, har aldrig haft någon bra handstil genom åren så ni får leva med detta. Men ja, hur som helst så är det dessa ingredienser jag ska köpa till söndagens bak. De lär ju tro att jag har startat ett bageri av något slag..
Svar till Micke:
Vad roligt att höra att du ville köpa kakor av oss! :D Tyvärr var idag sista beställningsdagen, men vi ska sälja en gång till tror jag, så då ska jag jag låta dig veta i god tid!

090212

Alla pratar om alla ♥ dag och även detta år är jag forever alone, men jag säckar inte ihop för det. Det är ju kärlekens dag och då relaterar väl många till att man ska umgås med sin pojkvän eller flickvän, men kärlek är inte bara ett förhållande, eller hur? Kärlek är så mycket mer! Att umgås med familj och vänner som jag älskar kommer att stå på min lista under saker att göra på alla hjärtans dag i alla fall. Så om du är som mig och känner dig lite deppad över denna dag, tänk på familj och vänner, som för mig är minst lika viktiga:)
Ikväll har jag varit ute och tagit upp beställningar angående bakning av kakor. Jag och min klass ska till Stockholm i April och jag och några andra ur klassen kände att "Varför inte försöka att tjäna ihop lite pengar, så behöver vi inte ta det från sparade pengar!". Så sagt och gjort har vi gjort en lista över kakor att sälja, så under söndagen kommer jag att stå och baka kladdkakor för fulla muggar, medan några andra bakar andra godsaker. Fick en kommentar av en kvinna som köpte att det var en riktigt bra idé då vi tjänar mer pengar på det hela och även får hela vinsten själva. Vilket hon har så rätt i! Så det är en rekomendation till er där ute som söker pengar till klasskassor eller dylikt. Bestäm kaksorter som ni vill sälja, gör en lista där ni kan ta upp beställningar, sätt ett stoppdatum när alla beställningar ska vara upptagna, baka kakorna och lämna sedan ut dem. Smidigt och enkelt! :)
Två söta bilder på mig då jag verkligen visar min modellsida. Borde sökt till svenska Top Model känner jag.

Carolina Wallin Pérez - Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

080212

Godkväll åter igen! Sitter och nöter på låten jag la upp igårkväll. Han är ju så fantastisk att man blir lite knäsvag, eller inte bara lite, väldigt mycket! Det är en typ av öronorgasm skulle man kunna säga.
Halsen ömmar även idag och det känns inte sådär superkul direkt. Hade tänkt ta mig en powerwalk ikväll mellan fysikplugget, men jag känner att det bästa är nog att stanna inne och hoppas på att det går över så snart som möjligt. Känner inte för att ligga i hög feber och vara snorig just nu. Speciellt när kylan börjar ligga strax under -20 sträcket, vilket betyder att man kan vara ute och åka skidor! Har verkligen fastnat för det, just för att det är träning för verkligen hela kroppen. Kondition, armar, ben, mage och rygg. Blir flera flugor i en smäll så att säga ;)
Nu ska jag bege mig neråt och ta mig en kopp te och sedan sätta mig med fysikuppsatsen igen. Har ni någonsin hört talas om något sådant för övrigt? Jag har då aldrig skrivit en fysikuppsats i hela mitt liv, så detta är då första gången, men det är kul med variation. Speciellt då jag inte riktigt kommer överens med fysiken..hehe.

James Morrison - Come back to me (live)

Fantastiska James Morrison briljerar åter igen både röst och gitarrmässigt!

070212

God afton! Sitter nu med min bärbara dator åter ikopplad i en kabel för att få tillgång till internet. Egentligen klagar jag inte, men den känns ju inte lika bärbar längre då den trots allt sitter fast i en sladd som bara är x antal cm/m lång..
Dagen har rullat på som vanligt. Var en sannerligen spännande och intressant Etiklektion idag när vi skulle ringa runt till diverse personer för att boka in eventuella studiebesök/intervjuer. Satt och grät av skratt där ett tag. Brukar annars vara att man halvsover på lektionerna kring tio, men icket! Därefter blev det lunch, svenska och sedan baldershowen där vi fortsatte på som vanligt. Ingenting sådär supermärkvärdigt.
Ikväll är det fysikplugg som står på schemat och jag har redan lyckats somna en gång. Jag är ingen som brukar powernapa, men jag somnade en halvtimma drygt. Känner av halsen lite och huvudet har känts tungt hela dagen, så jag tror det är någon förkylning som är på G. Förvånar mig inte särskilt mycket då det är flera vänner i min omgivning som har varit/är förkylda. Ska ta mig en apelsin och hoppas på det bästa!
Fick även hem idag en trisslott i brevlådan. Var med i en undersökning där man kunde vinna en trisslott och det gjorde jag minsann, så med stora hopp mellan varje skrap tänkte jag att jag kanske skulle tjäna mig kring 25 kronor, men icket..det var en nit.
Ytterst små bilder, men det var banne mig spännande i slutet! Som det oftast brukar vara när man skrapar trisslotter.

060212

Godkväll! Internet är tillbaka, dock har vår reuter gått sönder så jag sitter inte på det trådlösa utan har en kabel in till datorn för att ha tillgång till internet. Varför känns detta verkligen urgammalt? Får mig att tänka på när man skulle in på internet när man var liten och ljudet som kom när man skulle koppla upp sig. Tog en evighet att komma in, men man fick en liten truddilutt medan man väntade!
Helgen har bjudit på massor med trevligheter i form av mys med vänner och familj. I och med att det har varit ända nere i -38 grader här har, i alla fall jag, inte valt att vara ute. Så det har blivit spel och film hela helgen. Vilket har uppskattats starkt! :)
Ikväll har jag suttit och skrivit på min uppsats om "Är djurs liv mer värt än människors" som vi fick på EOL kursen. Känns som att jag är riktigt klar med det nu, så det är inskickat! Jag har även beställt hem lite bilder. Funderar på att göra någon typ av fotovägg som man kan utveckla med åren, men vi får se hur det blir. Mor och far lär väl inte bli allt för nöjda med massor av hål i väggen, så jag kanske gör ett fotocollage istället. Hur som haver väntar jag i alla fall spänt på bilderna som borde komma inom kort.
Hoppas ni har haft en riktigt fin helg♥

Inget internet

Hallå vänner! Sitter nu vid en utav skolans datorer och skriver ett inlägg. Internet i Ursviken har varit borta hela helgen. Hade kring -38 grader tidigt på morgonen, så Telias internet kände väl inte för att befinna sig i lilla Ursviken då. Ville bara skriva att jag lever och att jag ska försöka att komma tillbaka så fort som möjligt! Tills dess - ha det finemang!♥

020212

Så var det åter igen kväll och det känns precis som att det var nyss jag skrev gårkvällens inlägg. Hur som haver har jag väl inte så mycket spännande att dela med mig av egentligen. Skoldagen rullade på rätt bra och vi har även börjat planera hur vi ska samla in pengar till stockholmsresan som blir av i April. Längtar riktigt mycket och tror att det kommer att bli ruskigt bra! Senare under kvällen har jag skrivit på min Etik och Livsfrågeuppsats som ska in på tisdag, men jag kände att det är lika bra att göra bort den nu så att den är ut världen. DOCK tog det en herrans tid att ens börja på den. Inte så att jag inte var taggad(nog för att jag aldrig är taggad på att plugga, men tre år på natur ger lite men sådär), men det var jobbigt att få en bra början. Så vi får se när denna blir klar. Nu hoppar jag i säng i alla fall. Morgondagen blir skola och sedan mys med några utav mina favoritbrudar♥
Kanske inte någon utav mina favoritbilder på mig själv, men det var inte det som var meningen heller. Det jag ville komma fram till med denna bild var: Kan jag få bli så brun, typ NU? Hade inte tackat nej till det direkt.. Nu ser jag ut som snövit, men med lockigt och en aning ljusare hår, men ja ni förstår vad jag menar.

010212

Godkväll! Hur rullar livet på för er? För mig rullar det framåt. Var som jag, Carro, Elin och Emelie pratade om på bussen idag "Det är knappt fyra månader kvar av gymnasiet, så det går ändå fort. Men dagarna är ändå inte särskilt roliga egentligen?". Ja något liknande i alla fall och jag håller med. Visserligen brukar helgerna alltid ha någonting spännande att bjuda på och vissa skolkvällar umgås man med vänner, men jag känner ändå att dagarna skulle kunna utnyttjas liite mer än vad de har gjort dessa dagar.
Såååå jag begav mig ut på en powerwalk ikväll. Ni som inte kommer från Skellefteå som läser min blogg visste nog inte att det var -24 grader ute denna onsdagskväll, men jag trotsade kylan och begav mig ut på en GRYMT härlig powerwalk på en timma. Dock klädde jag mig på tok för mycket så jag gick omkring likt en vandrande bastu, men inget fel på det inte. Något nytt helt enkelt!
Så idag var vi på studiebesök på Umeå Universitet och det gav mig lite fjärilar i magen. Ett stort område med hela 22.000 människor(?!) och med över 100 olika program och jag som älskar att lära känna nya människor. Det är ju nästan himlen för mig♥ Skämt åsido.. Men jag blev ändå rätt taggad! Dock har jag bestämt mig för att ta ett sabbatsår då jag vet att jag inte skulle orka plugga minst fem år till(då psykologlinjen kräver det, om jag nu väljer det dvs..). Men Umeå står fast på en lista över möjliga studentorter!
Efter denna underbara powerwalk då. Insåg jag att det fanns grymt mycket apelsiner hemma, av okänd anledning. Så jag letade fram vår urgamla apelsinpress och började pressa. Efter ett noga pressande av fyra hela apelsiner fick jag ihop drygt 3 dl pressad apelsinjuice och det mina vänner var som en tango för mina smaklökar. Att jag inte pressar egen juice lite oftare?

RSS 2.0