Cup

Nu ska jag lägga mig. Ska försöka att peppa till cupen imorgon. Även med min skadade rygg, aja det ska väl gå.
Kommer hem på lördag, kanske söndag. Beror på hur det går.

ha en trevlig helg alla underbara läsare!



Nu jer he bar att vi vinn!

Viele küsse!!!

Likhet

Jag har alltid fått för mig att det finns någon slags likhet mellan Kirsten Stewart och Emma Watson. Ja jag vet inte, jag kan ha helt fel.

Vad tycker ni?


Harry Potter maraton

Onsdag den 29/7-09

Gårdagskvällen/natten var riktigt rolig. Linnea och Elin kom vid kvart i nio. Vi packade in oss i lekstugan(som är relativt stor) och tänkte att vi skulle ha harry potter maraton. Jag säger er, ha inte det! Visserligen älskar jag harry potter filmerna, iaf dom första, men det blir för mycket. Vi såg två filmer på ca fem timmar?! Det tycker jag är väldigt mycket. Så om vi skulle ha sett 3:an och 4:an också kanske vi skulle ha somnat vid sju på morgonen. Vilket inte är så bra för mig eftersom jag ska på cup imorgon..

Aja. Kvällen var jätterolig och jag hoppas vi gör om det igen!

Küsse

Nu jer he dags!

Nu snart kommer Linnea och Elin. Hoppas och tror att det kommer att bli en kanon kväll!

Ha en trevlig kväll ni också=)

Küsse

Trafikanter

Folk kan ju inte se sig för i trafiken längre? Okej jag ska inte säga att jag inte gör det alltid, men jag försöker. För inte vill jag orsaka en olycka eller vara MED i en olycka? Men det verkar andra vilja. Kan inte säga att det är alla, men jag har stött på några dom senaste dagarna. Vi kan ta idag som ett exempel. Jag skulle fara till konsum och kommer just till infarten till konsum då en bil kommer körandes i ilfart "ut" genom ingången och nästan PÅ mig. Han/hon såg sig alltså inte för. Även fast mopedister är små så kan vi ju inte vara helt osynliga va? Ja iaf. Efter den lilla incidenten och den chocken går jag in på konsum, köper lite godis och ska fara från konsum. Kommer då till korsningen upp till mitt kvarter då det kommer en fartdåre som kör rakt framför mig då jag ska svänga. Han MÅSTE ha sett mig och ändå tänker han/hon "ärsch moppar kör så sakta, jag hinner!". Okej dom behöver inte tänka så, men något liknande måste det vara?! Sedan är inte moppar allt för sekiga heller för den delen..

Jag blir också irriterad på alla som inte använder blinkers. Haha okej nu måste det låta som att jag är förbannad, men jag blir bara så otroligt irriterad. Man vet ju inte vars dom ska?! Hur ska man då veta om man ska låta dom passera eller bara köra? gahh... Haha ja nu har jag fått det sagt..

Peppa för träning=köra moppe dit?! Ne..

Küsse

Dagens roliga fakta

Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, var rädd för mörkret..

Städat

Nu har jag städat klart stugan=
-Plockat undan alla saker vi hade där, vilket var relativt mycket. Fick dock hjälp av min snälla pappa.
-Plockat fram tre sängar, eller ja en finns ju redan där inne.
-Skurat golvet.
-Bäddat sängarna.

Känner att jag har varit riktigt duktig nu!

Küsse

Lekstugan

Tisdag den 28/7-09

Ja nu är det inte allt för länge kvar innan vi börjar om skolan igen. Känns helkonstigt att börja på en ny skola då jag har gått på samma skola sedan förskolan.. Ändå känns det råspännande att fö träffa nya människor och upptäcka nya möjligheter :)

Idag blir det att städa ut det lilla som finns kvar inne i lekstugan. Jag, Linnea och Elin ska nämligen sova där. Blir riktigt bra, känner dock lite stress p.g.a träningen som är just före och håller på till åtta, men det ska nog fixa sig.

Küsse

Inköp

Såja, nu kanske jag orkar blogga lite. Var nyss till konsum med Linn och köpte lite gott..som jag nu har ätit upp. Aja, det var gott så länge det varade. Ska lägga upp lite bilder på dagens inköp. :)



Jeans från BikBok, 299:- 149:-



Målvaktsbyxor från Inter Sport 280:-

Küsse

majsbajs

Måndag den 27/7-09

Jag orkar inte blogga så det får bli en snabbis. For in med Fellepelle till schtän idag och kollade runt lite. Hittade ett par jeans och lite klämmor. Bara jag och felle som tappar bort dom direkt? Haha ja iaf så åt vi glass också innan vi for hem. Trevligt! Ikväll blir det att vara hemma med Lillebror.. Känner ju peppen. Aja

juste, köpte nå målvaktsbyxor också.

Küsse

Förbannade lockar!

okej det blev ingen träning ikväll, dom hade tydligen ställt in den. Tur att Cornelia var ute och sprang med sin pappa så att hon kunde säga till mig att den var just det, inställd. Så då blev det att fara hem och träna hemma istället. Gjorde en massa situps, armhävningar, rygglyft, benlyft osv. Så nu har jag träningsvärk, nå naaaanting. Vilket är det härligaste jag vet! Så då blev man ju lite glad..

..fast jag blev direkt sur på mitt hår. Jag vill raka av mig mitt hår! Ja ni läste rätt. Det är fult, äckligt och alldeles för tjockt för att kunna leva med. Måste ha det uppsatt 24/7 och jag som inte ens passar i uppsatt?! Ååh...



Bye bye skruvlockar och vanliga lockar. Imorgon är ni borta!!!

Haha okej jag skämtar, men det är väldigt frästande att göra det just nu!

Küsse

100 m fjäril

Måste bara skriva ett snabbt inlägg innan jag far på träningen. Läste iaf nyss på aftonbladet att 15-åriga Sarah Sjöström slog rekordet på 100M fjäril nu under eftermiddagen. Då i juniorklassen ofc, men fatta vad stort! Hon är ynka femton år, som jag och slår rekordet, VÄRLDSREKORDET! Hon kommer att bli något stort, det känner jag på mig. Jag kommer att hålla tummarna för Sarah!

Läs nyheten här!

Dagens roliga fakta

I USA finns en väg med hela 27 filer ledande till en och samma bro.

Madelené Karlsson i miniatyr format.



Här har vi då mig i miniatyrformat..

Küsse

Ett snyggt lik

Söndag den 26/7-09

Ojj shiet, är det den 26 redan? Det trodde jag verkligen inte.. Gahh tiden går så jäkla fort nu alltså.

Ja min helg har varit riktigt trevlig. Började med att jag var med Linn i fredags då. HAHA hon är för söt den tjejen alltså. Vi såg två filmer, båda med Jim Carrey. Haha den killen är störtskön alltså. Alla hans ansiktsuttryck, alla hans handrörelser, allt med han får en bara att gapa av skratt. Kan säga att den kom en glädjetår där i första filmen vi såg med han, Den galopperande djurdetektiven. Efter det började vi se någon film med ett jättekonstigt namn, men vi såg på Yes Man istället. Det kan verkligen inte finnas någon roligare person än han? Så här får ni en fin bild på självaste Jim Carrey!



Jag vill vara gift med han, då får man sig ett gott skratt hela livet ut och kan leva i minst 200 år. För ett gott skratt förlänger livet, eller hur det nu va?

Sedan for vi då till mormor och morfar på lördagen. Har börjat läsa på en ny bok som är skriven av Peter James. Den heter "Ett snyggt lik" och är lika ruggigt bra som "Levande begravd". Så jag läste den på vägen till mormor och morfar.



Här har vi den alltså. Läsläsläs!^

Iaf, när vi kom fram till mormor och morfar blev det att fika samt kolla på gamla bilder. Haha jag såg bokstavligen ut som ett troll och ska bara för det ta ett kort på ett kort(haha) och lägga in så ni får se. Efter vi hade kollat genom alla deras hundra miljoner kort så åt vi middag. Efter det blev det uppehåll med regnet, som hade öst ner hela dagen, så jag gick ut och gick en bit. Helt plötsligt stannar den en bil bredvid mig och några fulla norrmänn frågar om jag ska följa med dom till någon fest. Jag tackade nej och dom körde vidare, haha. Sedan blev det att se på tv och spela kort mesta dels av kvällen innan jag lade mig för att fortsätta att läsa på boken.

Så nu sitter man hemma och lyssnar på musik. Ikväll blir det träning, ska bli riktigt skönt!

Küsse

bajskorv

Såja, nu har man duschat sig fräsch och snart sticker man till Linn. Haha hon är allt söt och jag berättar inte varför, hon bara är det .p.g.a vissa anledningar :] Aja. Magen min mår fint än så länge och jag tror lillebror bara fick en sur uppstöt eller något. Småbarn överreagerar ju så mycket så man vet inte om do mhåller på att dö då dom fått en sticka i lillfingret.
 
Haha jag tackar och bockar för mig. Blir nog inget mer bloggande för min del resten utav denna helg så jag återkommer på söndag :)

Ha en trevlig helg!

JUSTE jag ska bara hälsa till Jakob att jag är längre än dig. Så nu står det 1-1 ;)

Küsse

Dagens roliga fakta

En blåvals penis kan bli upp till 7 meter lång.

Byskemarknaden

Fredag den 24/7-09

Har idag varit på Byskemarknaden, träffade där Jakob och det var riktigt trevligt! Tyvärr inte lika kul att min lillebror hade spytt just före jag kom tillbaka till mamma och pappa(for in dit med familjen). Jag som verkligen HATAR magsjuka och folk som spyr. Så då har man bara magsjuka som väntar då. Passar söndag kväll bra för att en spyarkväll? Hahhaa okej nu ska jag inte vara så negativ. Vi hittade trots allt ett par löparskor till mig (A)

Ikväll blir det löpträning och det känns riktigt bra. Efter det blir det bara att mysa med famijen. Ska se om jag sticker till konsum och köper något gott och kryper sedan ner framför tv:n. Känns som en riktigt bra idé.

Imorgon sticker jag till mormor och morfar och sover där från lördag-söndag så det blir inget bloggande då.

Küsse

resultatet

Såja, nu har jag fixat dit den nya header. Säg vad ni tycker, om ni vill att jag ska ha kvar den eller inte :) Kul att så många kommenterade, fortsätt gärna! :)

Nu snart ska jag sticka till Linnea, bara mamma och pappa kan komma hem någon gång..

Küsse

The day

Här kommer lite bilder på mina fina vänner jag tillbringade denna fina dag med :)



Detta blev då lite som dagens outfit och det jag köpte då vi var på semester=)+++++++ nå skit på spegeln så jeansen är inte vita just vid knäet..

-Skjorta från Jack 'n jones, 349:- 175:-.
-Jeans från Only, 699:- 349,50:-.


Linnea och Olivia^

Linnea, Olivia och Felicia^

Lite småsött va?


Jag vågar inte lägga upp andra bilder för då kan det komma upp några riktigt risiga bilder på mig... SÅ ni får nöja er med dom här.

Küsse

Ny header?

Jag har gjort en ny header. Så ni får bestämma, ska jag ha den jag har nu eller byta till den nya? :)



Küsse

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Ja nu har jag blivit som alla andra och skaffat Bloglovin. Bara att följa min blogg om ni vill :)

Dagens roliga fakta

Mikrovågsugnen uppfanns genom att en forskare gick förbi ett radar rör som fick en chokladkaka i hans ficka att smälta.

Olivia och Linnea

Torsdag den 23/7-09

Gårkvällen blev verkligen jättebra! Började med att vi såg The Proposal som var gryyymt bra! Man fick sig många skratt och det kom en tår i både mitt och linns öga där i slutet..hah. Efter filmen for vi hem till Linn och spelade Wii, mariokart och nå bilspel. Riktigt roligt det med och efter det såg vi En prinsessas dagbok som verkligen är jättegullig :)

Hoppas ni hade en lika trevlig kväll som jag=)

Idag kommer Olivia och Linnea förbi, dom skulle cykla från stan. Haha vilka hurtiga brudar. Hoppas bara att det inte börjar regna. Är blåa moln vid stan ser det ut som. haha aja, vi ser väl om dom är blöta då dom kommer hit ;)

Küsse


The Proposal

så nu är det bestämmt att fara och se på "The Proposal" med Linn! :) Ska bli riktigt kul, var ett tag sedan man var på bio så :)



Många har sagt att den är bra och trailern verkar bra också så då ska den väl vara bra också.

Hoppas eran kväll blir lika bra som min ;)

Küsse

Dagens roliga fakta

Tyskarna klädde ut sig till polaker och sköt mot sig själva, bara för att starta krig.

Sims 2

Såja, nu har jag varit till rebecka och hon verkade tycka om sina presenter *puuh*. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Blir nog att lyssna på musik eller spela Sims2. Ja, jag klarar mig gott och väl med sims 2, orkar inte köpa sims 3 eftersom jag inte spelar allt för mycket, men ibland får jag ett sug. Som nu då.



Küsse

Presenter

Onsdag den 22/7-09

Sådärja, nu har man klätt på sig och ska bara fixa till mig lite ytterligare innan jag sticker till Rebecka. Ska lämna hennes present som är liiiite försenad(A) Hon sa då att det gick bra så då antar jag att det gick bra att hon fick den lite för sent :)

Idag vet jag inte vad som händer, får se.

Küsse

kondition

Ikväll var det åter igen tillbaka till vardagen, fotbollsträning. Jag hade verkligen jättemycket ångest inför det eftersom jag mest har suttit ner under förra veckan. Dock var min kondition inte allt för dålig och löpträningen gick hyffsat bra, känner att min kondition faktiskt har gått upp :O Av någon konstig anledning.. Sedan trodde jag också att jag skulle rinna bort av allt spöregn som öste ner, som tur var gav det med sig lite en kvart före den skulle börja, tack gud eller nått :D Så då blev det genast mycket roligare att träna=)

Nu snart ska jag lägga mig, är helt slut och fråga mig inte varför..

Küsse

My trip in pictures



Påväg till Ljusdal då



Vi fick en ganska fin utsikt från våran husvagn så det lär komma lite fler bilder på solnedgången.






Lill-babs café


Bilder Lill-Babs varit med på, eller några iaf. Fanns ett helt rum med bilder på hon med kända ansikten bredvid sig. Här är två med kungen och Ingemar Stenmark. Dom går att göra större, bara att klicka på dom.







Lekte lite med lillebrors Geomag, hah.



När vi sedan åkte hem for vi in till härnösand för att bo på en camping där över natten. Vi for då förbi härnösands gymnasium. Så här skulle jag ha gått om jag hade tackat ja till inbjudan att börja där.^



När vi sedan for hem därifrån gick vi in på Max för att äta lunch. Märkte då att det var en hel de bubblor i sugröret och tog kort på det. Tycker det blev ganska coolt :)

Küsse

Dagens roliga fakta

En spermie åker fortare än en vanlig moped.

My trip

Tisdag den 21/7-09

Jag ska försöka att knåpa ihop ett inlägg även fast jag egentligen bara vill ligga i sängen och sova bort denna dag..

Dagen före vi började resan till min syster for jag, Linn och Ville ut med Villes(familjs) båt och fiskade. Det var riktigt roligt och det blev mycket skratt. Vi beslutade oss för att göra om det någon dag och det ska bli väldigt snart hoppas jag!

For hem ganska tidigt, la mig för att sova för att orka upp dagen efter. När vi hade packat in allt och börjat fara var klockan 9.10. Minns dock inte när vi kom fram. Jag sov hela tiden vilket var ganska bra. Vi stannade i Timrå och ställde till husvagnen och for sedan in till Timrå för att äta. OJJ vad god mat det var alltså! Var någon biff med pommes och bearnaiesås(stavning?) och jag som älskar den såsen! Mummamumma var det kan jag lova.

Som ni vet sedan tidigare inlägg kunde vi inte sova särskillt mycket under natten för att vi fick några väldigt störande grannar vid två på natten.. Så vi for direkt på morgonen och fortsatte våran resa till Ljusdal. Fast först var vi såklart tvugna att fara in på IKEA. Tur att vi inte skulle kolla om något speciellt så vi blev inte där särskillt länge. vi fortsatte resan och var framme vid två på dagen kanske. Vi gick då omkring och kollade runt lite innan vi skulle till min syster och äta. Jag hittade ett par jeans som hade kostat 699 och nu 349,50:-. Eller ja nu och nu.. Sedan hittade jag en skjorta som hade kostat 349:- och nu 175:-. Var en killskjorta så det var inte sådär jättekonstigt att den kostade så mycket, men den var verkligen skitsnygg! Lägger in bilder sedan :).

När vi hade ätit hos syster och gjort en massa andra saker... så for vi hem och lade oss tidigt för att kunna få sova ut lite. Campingen var verkligen jättefin och man hade jättetrevliga grannar. Alla hälsade på en och var allmännt trevliga, sådant gillar jag skarpt! Sedan kände ju ingen en så man kunde gå omkring och se ut som en rishög utan att någon tyckte att man såg ut som en psykopat som hade rymt från anläggningen..haha ja ni fattar?

Nästa dag for vi och fikade med syster på Lillbabs café. Det var riktigt fint där och fikat var riktigt gott! Sedan for vi omkring och kollade runt lite och for på någon fiskedag där barnen fick fiska gratis. Tyvärr blev vädret fort dåligt och vi for hem ganska snabbt så lillebror hann inte fiska något. Fast vi köpte rökt röding där som var SÅHÄR god. Haha jag vet att jag är ett matvrak. Lite utav en hobby kanske? :] jaja, vi lade oss även denna kväll ganska tidigt för att man inte sover särskillt mycket i en husvagn då lillebror ligger och fnissar halva natten. Haha!

Nästa dag for vi till "jaktens dag" och kollade på en massa gevär samt prövsköt med luftgevär. Var ritkigt roligt oc hsedan for vi och fikade, som vanligt, höhö :] Efter det for vi ut och åt med syster och hennes pojkvän samt spelade en massa tennis på campingen(jag och lillebror gjorde upp en egen plan). Var som vanligt väldigt trevligt och vi for ännu en gång och kollade runt lite. Är verkligen jättefint där och man får en känsla utav ett sent 50-tal därifrån. Endel hus är väldigt gamla och affärerna likaså. Sedan finns det massor med fält och en massa bondgårdar som får en att känna sig väldigt bekväm. Mamma och pappa sa till och med att om dom skulle få jobb där och någonstans att bo skulle dom ha flyttat dit. Jag skulle nog ha hängt på då tror jag. Alla är verkligen jätte trevliga sedan gör det inget att den finns typ en miljon snygga killar där heller!!! Så det skulle nog inte bli något problem ;) Jaja, tillbaka till berättandet..eller nått.

Dagen efter det, fredag blir det då, for vi in till en marknad på dagen och kollade runt. Några från hemvärnet ville t.o.m värva mig till något läger för flickor då man får lära sig hur det är att vara militär samt lära sig att skjuta och en massa annat. Jag blev SÅHÄR frästad utav det! haha.. Efter det bestämde vi med syster att vi skulle fara och äta någonstans, med hennes pojkvän såklart, men först for vi och fikade på ett trädgårds café. Ojj vad gulliga alla katter som var där va. Dom kom och lade sig i knäet då man fikade och jamade hela tiden. Jag skulle ha tagit med någon utav dom om vi inte hade bott så långt från Ljusdal :] höhö. Vi for tillbaka till husvagnen, solade lite och gjorde oss sedan klara för att hämta upp syster och hennes pojkvän. Dit vi for var det dukat för grillat och det var riktigt gott, dock lite dyrt, men man var ju på semester, right? Efter det kollade vi lite på Diggiloo innan vi for tillbaka till våran husvagn och spelade en massa spel och hade trevligt som vanligt och bestämde sedan att vi skulle fara på zoo dagen efter. Eller ja en djurpark.

Djurparken var riktigt fin och vi for dit tiden dom öppnade för att vi skulle hinna med att göra något resten utav dagen. Tyvärr glömde jag kameran så det blir inga bilder därifrån. Efter vi hade varit där for vi på en karneval som skulle vara i en by i närheten. Där gjorde som "reklam" för fildelning. Då var det pirater som stod och delade filpaket och sa "hur kan det här vara olagligt?" Haha det var faktiskt riktigt smart sagt och gjort utav dom. Efter det köpte vi glass och for hem till var sitt. Vi var bjudna av syster över till hon för att äta och det var ruskigt gott!! Både varmrätten och efterrätten. Synd att det var sista dagen vi skulle vara kvar innan vi begav oss hemmåt. Skulle gärna ha stannat där en vecka till om det hade gått, men vardagen kallade.

Så nu är man hemma i kalla skellefteå och tråkar. Bilder kommer sedan.

Haha wall of text som Linnea brukar säga..

Küsse

Ayo Technology - Milow


I'm back on track!

Hallå alla! Nu är jag hemma igen och jag ser att några trogna har varit inne på min sida och kollat varje dag. Ååh jag blir glad varje gång! Jag orkar inte blogga om vad jag har gjort allt mest så det får no allt kika in imorgon ;) Hoppas eran veck har varit lika fin som min!

Viele küsse!

Ljusdal

Tisdag den 14/7-09

Sitter nu hos min syster. Det är verkligen jättefint i Ljusdal och campingen också. Är dock väldigt trött och ändå har man åkt bil hela gårdagen och denna dagen, ca 60 mil. Kunde nästan inte sova inatt p.g.a för högljudda "grannar", då vi bodde i Timrå på deras camping över natten då såklart. Hoppas ni har det fint där hemma :)

Küsse

sexbom sexbomb, you're my sexbomb.

Haha ja nog finns det märkliga saker i denna värld och det har nu kommit något ännu märkligare. Läste aftonbladet nyss och såg att dom har valt ut dom 15 bästa bilarna för att ha sex i? Haha varför gör man ett sådant test över huvud taget?

Som dom skrev på artikeln " Det är bara att tuta och köra!"

Klicka här för att läsa artikeln.

Dagens roliga fakta

Kalle Anka blev förbjuden i Finland för att han inte använder byxor.


springa

Såja, nu har jag duschat samt varit ute och sprungit. Var riktigt härligt då det inte är så speciellt varmt ute. Vad skulle man ha skrivit mer? Jadu, det får väl räcka såhär?

Küsse

packa pappas kappsäck

Söndag den 12/7-09

Haha ja gårdagens inlägg blev väl inte sådär jättevärda direkt eftersom jag ska fara imorgon. Annars skulle jag nog ligga i bilen och sova nu tror jag, heh.

Just nu håller jag på att packa in i husvagen, ska bli riktigt skönt att få fara ut med familjen någonstans och bara lämna det som finns i skell. Ska försöka att uppdatera, men lär bli ganska tråkigt eftersom jag ändå bara ska packa.

Küsse



Kom just på att jag kanske ska berätta om gårdagen? Blev inte så att jag for till Linnea på filmkväll direkt utan jag for med familjen till bergsbyn och köpte glass, riktigt mummsigt var det! Efter det for jag hem till Linnea. Vi började då se "I taket lyser stjärnorna" som var en riktigt bra film som jag verkligen rekommenderar! Efter det gick vi över till en mer rolig film, "Superhero movie". Hahaha jag har nog inte skrattat så mycket åt en film förut. När den var slut visste vi inte om vi ksulle se en till film eller inte, vilket vi gjorde. Det blev "Rockstar" som också var en riktigt bra film! Jag rekommenderar alla tre filmerna starkt=)

SNYFT!

Nu skriver jag mitt sista inlägg, snyft jag kommer att sakna er alla läsare. Även fast ni nästan aldrig kommenterar så kommer jag att sakna er :( Här får ni en avskedsbild på mig.

Haha nämen så sorgligt är det nog inte ;) Hoppas ni får en trevlig vecka allihopa. Bara att ni hör av er(ni som har mitt nummer).

Viele Küsse!!!





EDIT:

Haha vi skulle tydligen inte fara imorgon utan blev på måndag morgon istället. Så ni får leva med mig en dag till ;)

tårta, grillat och filmkväll

Så nu har man kommit hem från Rebecka. Var där och grattade hon. Var en god tårta som OBS felicia hade dekorerat :) Mycket fint! Fikade, spelade Wii och hade allmänt trevligt :) Nu snart ska jag äta grillat, sedan fixa mig, fara till konsum och köpa godis samt fara till Linnea. Vi ska ha filmkväll där. Känns riktigt bra då man far bort imorgon.

Hoppas ni får en fin lördagskväll! :)

Küsse

sådana små saker man kan störa sig på SÅ mycket

ÅÅÅH jag blir så SUR! Haha det är en ganska vesentlig(?) sak att vara sur över, men det har hänt aldelles för många gånger nu så jag måste bara få skriva om det. Våran dator stol går att sitta i (haha antagligen?!) och sedan luta sig bakåt i, som i många andra datorstolar. Iaf så sitter armstöden fast i skruvar i själva stolen så om man har lutat sig allt för många gånger bakåt eller för långt bak far skruvarna ur stolen och man håller på att dö för att man ramlar baklänges. Haha okej man ramlar inte bokstavligen av stolen, men det är alltid lika nära att man gör det.  Så då måste man springa ner och hitta en skruvmejsel och skruva fast den hårdare än förut(vilket då inte går). Borde kanske fundera på att köpa en ny stol?

Küsse

sluta blogga

Jag måste berätta någonting för er kära bloggläsare..jag ska sluta blogga. Ja tyvärr, jag känner att intresset inte lockar längre. Så det här blir det sista inlägget för mig... Ne jag bara skojar! Jag ska bort imorgon till min syster som flyttade till Ljusdal för inte så länge sedan. Det ska blir riktigt trevligt! :) Så det kommer nog inte att bli allt för mycket bloggande under den komna veckan. Far imorgon på morgonen så jag vet inte om jag hinner med något inlägg då.

Ska försöka att blogga så mycket jag kan nu, om ni nu vill vill säga :)

Küsse

Dagens roliga fakta

Under ett år sväljer du ca 15 insekter när du sover.

REMOULADSÅSEN FYLLER 16 BAST!

Lördag den 11/7-09

Måste skriva ett snabbt inlägg.

Min älskade vän REBECKA fyller 16 bast idag som ni kanske har insett :D Så jag vill nu gratta hon genom min blogg. HIHI grattis gumman, snart kommer jag och grattar dig med ett kort. Presenten får du sedan :D


Jag älskar dig vännen^

Nu måste jag sticka på OK.

Küsse

Kanot

Nu sticker jag ner till kanot, får se vad som händer där nere. Ha en trevlig fredag!

Küsse

Främmande

Fredag den 10/7-09

Kommer inte att bli så mycket bloggande idag eftersom min mormor och morfar ska komma och lämna husvagnen samt vara här hela dagen. Vet inte när dom far hem, men ikväll ska jag nog kunna klämma in ett inlägg. Hoppas ni får en trevlig fredag! =)

Küsse

Platt hår

Har inte gjort någonting alls idag så jag passade på att platta håret, bara för skojjs skull och sedan har Linn alltid velat se mig i det. Så här har ni en bil på mig i platt hår och en väldigt omogen min.



Küsse


Barnmisshandel på lägsta nivå

Det här måste vara något utav det värsta jag har hört och sett. Hon Blev knappt 6 månader..

Varnar för känsliga tittare!



Küsse

Dagens roliga fakta

Fjärilar smakar med fötterna.

livet leker, eller hur det nu va.

Torsdag den 9/7-09

Såg nyss att jag hade fått en kommentar om att få vara med och tävla om veckans blogg. Som synd var har jag inte varit inne på bloggen förrän nu så jag hann inte anmäla mig. Synd=/ Aja, kanske kommer fler chanser=)

Var igår med Victor, Alle och Simon. Var riktigt roligt och det var ett tag sedan jag skrattade så mycket. Dom får en verkligen på bra humör, vilket jag verkligen behövde.

Så idag vet jag inte vad jag ska hitta på, vi får se. Får ta dagen som den kommer=)

Küsse

Pictures


Some pictures.




Küsse

Dagens roliga fakta

37% av alla amerikanska barn är överviktiga.

=/


Vackra färger!

Onsdag den 8/7-09

Nu känner jag mig riktigt duktig. Har varit ute och sprungit och klockan är inte ens tolv(okej den kanske är det då jag har skrivit klart inlägget). Så då har jag hela dagen på mig att göra något, nyduschad, fräsch och allt! Hur som helst tog jag en kortare runda idag för att mitt knä skulle orka med det och som tur var gjorde den det! =) Så nu sitter jag här i en handduk och ska snart klä på mig. Vet int evad dagen har att erbjuda, men det blir säkert bra :)

Såhär ser mitt knä ut just nu om ni är intresserade:



Vackra färger och allt också, lite gult, blått, lila, rött och grönt. Nästan regnbågens färger va?

Küsse

MS Paint



Den här killen är helt sjukt bra på att använda MS Paint! Helt klart värt att titta på även fast den är mer än 6 min lång.

Dagens roliga fakta

När du nyser stannar alla kropsfunktioner en kort stund, t.o.m hjärtat.

I'm singing in the rain

Tisdag den 7/7-09

Godmorgon! Är allt bra med er? Med mig är det bra, dock väldigt trött. Låg och läste till kanske två inatt. Måste försöka att sluta vara uppe så pass länge då jag ändå aldrig får sova ut.. Det enda bra var att jag vaknade av att det regnade. Jag tycker att det är så himla mysigt. Ska se om jag httar någon bra film så jag kan krypa ner i sängen och se på den medans det regnar utanför. Känns som en ganska bra ide va?

Küsse

Harpers Island

Ska skriva ett snabbt inlägg innan jag lägger mig och ser på tv. Var med Adam ikväll, spelade lite poker och såg film. Var riktigt trevligt=) Ska nu lägga mig och se på tv då, Harpers Island. Kusinen tipsade mig om det och nu är jag totalt fast för det!



Küsse

Robert Pattinson & Kristen Stewart=tsm?

Läste nyss i min FRIDA tidning att Robert Pattinson och Kirsten Stewart kanske skulle vara tillsammans!! Fatta hur glad jag blev, visserligen kan man aldrig lita på kort och vad folk skriver i tidningar, men det är verkligen något jag alltid har velat. Dom passar som handen i vanten. Haha och bara för det så har jag gjort ett Collage på det då. Kalla mig töntig om ni vill. :)




Küsse

Dagens roliga fakta

En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt.


blogghumör?

Måndag den 6/7-09

Ursäkta för att jag inte har hunnit skriva förrän nu. Har varit och städat i en lägenhet från 11.30-14.00. Så man kan väl säga att jag är lite slut nu. Ska nog ner till konsum sen ikväll, köpa något gott, krypa ihop i min sköna säng och he igång någon bra film. Känner mig inte på blogghumör nu, kanske sedan..

Küsse

sovaaaaaaaaaaaa

Ett snabbt inlägg då. Alle frågade om jag skulle med ut en sväng vid nio med han och simon. Hade inget annat för mig  så jag hängde på, for omkring och hade trevligt :) Efter det började jag se What Lies Beneath. URSCH vilken äcklig film! :( Ruskigt bra ändå.



Nu blir det sängen för mig.

Küsse


Dagens roliga fakta

Har gjort en ny kategori som ni märkt, antagligen. Dne kommer att uppdateras varje dag, ska jag försöka med iaf=)

Dagens roliga fakta:

American Airlines sparade över en tredjedels miljon genom att ta bort en oliv från salladen i första klass.



Familjen Karlsson



Ja såhär ser min vackra familj ut då vi sitter och äter på skelleftefestivalen. En utav pappas arbetskamrater kommer helt plötsligt fram ur slummen och säger "Hallå familjen Karlsson".  Haha ja vi ser ju inte kloka ut, iaf inte jag..

Küsse

förbannade knä

Gick inte alls att vara ute och springa. Mitt knä började göra ont så jag fick lov att gå tillbaka halva vägen. Sprang dock 3 km iaf och det är väl bra, eller? Nu försöker jag att få tag i någon som vill hitta på något ikväll, om jag inte hittar någon blir det nog att ta det lugnt och vila upp mig. Borde nog göra det eftersom min helg inte blev så sömnrik.

Küsse

Igelkotteigelkotte

Söndag den 5/7-09

Så har man nyss städat rummet, känner mig duktig. Nu har man hela dagen på sig att hitta på något annat. Även fast det inte lär bli så mycket p.g.a för lite sovande i helgen. Ut och springa ska jag iaf, det har jag lovat mig själv sedan i torsdags och nu skulle det inte kunna passa nå bättre.



Det var förresten en igelkotte på våran gräsmatta för bara en liten stund sedan. Skyndade mig att knäppa ett kort ;)

Küsse

Så det kan gå

Nu väntar jag bara på att Linn ska höra av sig så blir det att vara med hon, även fast jag är så trött så jag håller på att somna. Är riktigt kallt ute nu så jag har tjockbyxor och en t-shirt på mig. Är riktigt härligt tycker jag, visserligen är sommarkläder också härligt, men jag har alltid haft en tendens för att ha tjockbyxor på mig :]



Küsse

I'm back!

Lördag den 4/7-09

Den här helgen har verkligen varit jätterolig! Okej egentligen är det inte helg än, det är ju lördag idag, men jag säger att det har varit helg från tors-lörd (A). Vi var på skellfestivalen igår och kollade på en massa saker samt köpte också och det var trevligt. Såg sedan film på kvällen till kanske halv tre på morgonen. Sedan fick vi skrattattacker av vissa skäl, ska nog inte berätta det här. Har också kollat i gymnasiekatalogen eftersom min kusin flyttar hit till hösten i en egen lägenhet :). Så hon har nu lärt sig namnen på sina ny klasskamrater och på några vissa till personer ;) Mer berättar jag inte.

Har inte orkat ta kort på de jag köpte så jag skriver det ist:

-Pilotglasögon på Cubus för 30:-(99:-).
-Ett gult linne på BikBok för 74,50:-(149:-).
-En slags kofta av något slag på Gina Tricot för 149:-.

Idag fyller också Julia år, grattis vännen! :)


Küsse

It's like you don't even know me..

Fredag den 3/7-09

Skriver ett snabbt inlägg. Var på skelleftefestivalen idag, blev där förvånandsvärt länge. Från halv ett till halv fem, jag som trodde att det skulle bli typ en timma? Ja hur som helst hade vi det jätteroligt, köpte lite små saker som ni ska få en bild på senare. Hoppas allt är bra med er :)

Küsse

Internätet

Sitter här nu och skriver ett litet inlägg, enbart för er. Elin, min kusin, sitter och kollar i skolkatalogen medans jag kollar runt på internätet, haha. Hoppas allt är bra med er!

Küsse

No more blogging!

Nu kommer min kusin, så det blir nog inte lika mycket bloggande nu fram tills på lördag. Håll ändå utkik, kan hända att jag bloggar ;)

Ha en underbar helg!

Küsse

lillalillaknäet

Var nog lika bra att vi inte for till skellfestivalen idag, känner att knäet inte är riktigt hundra och då är det nog bäst att jag vilar upp det. För imorgon ska nog jag och kusinen upp iaf! :)

Var med Victor, Linnea och Elin idag, sedan for Elin hem och Alle kom förbi ist. Var riktigt roligt och vi gjorde inte så mycket, vilket var bra för mitt lilla knä.

Küsse




Jag tycker att min kisse är söt.

Michael Jackson



Gjorde den här nyss, vad tycker ni? :)

Küsse


"Alla bara försvann.."

Torsdag den 2/7-09

Var tänkt, som sagt, att jag, Linnea och Elin skulle in till stan på festivalen. Har dock inte hört av dom, så vi får se hur det blir med det. Hoppas dom loggar in på msn snart eller svarar på mina sms, börjar undra vars dom är :O

Küsse

Efter fyra timmar, något fel på mig?

Nu har mitt knä svällt upp och blivit en stor ballong. Okej inte så stor, men det gör verkligen ont nu. Fattar inte varför den sväller upp nu efter typ tre, snart fyra timmar? Lär nog ligga och ojja mig hela natten..

Nä nu blir det sängen för mig.

Küsse

Skadad, igen..

Så då är man skadad igen då. Blev sparkad idag på matchen under andra halvlek på knäet, känns ju super... Kan dock gå på benet nu, smärtan har avtagit lite sedan smällen. Min målvaktstränare Jonas sa att det är sådant man får ta då man är så pass duktig som jag nu är... Aja, vi har alla olika åsikter om det.

Ska iallafall till skelleftefestivalen imorgon med Linnea & Elin, sedan kommer kusinen på eftermiddagen! Suuuuper!

Küsse

vädret och åter igen, vädret.

Gissa vad det gör nu? Jo det regnar, spöregna t.o.m.. Visst har vi konstigt väder? Kollade in hur vädret skulle bli tors-lör och på torsdag ska det vara 24 grader varmt, sedan på fredag ska det bli 15 grader och mulet. Har vi konstigt väder, eller vad?

Why do you have to be so unpredictable?



Küsse


svarta kläder=döden?

Onsdag den 1/7-09

Så då är det den första juli idag då, 6½ vecka (ungefär) tills skolan börjar om.. Det känns inte länge kvar nu. Vad ska ni gå för program/går för program?=)

Idag är det sådär jätteäckligt varmt igen, man kan knappt vara ute och ikväll ska jag spela match. Jag kommer, bokstavligen, att dö och jag menar det. Med mina svarta målvaktskläder lär jag ju göra det iaf.. Har iaf varit duktig och städat idag, känns skönt att få ha gjort bort det=)

Küsse

Into The Blue

Ikväll har jag sett filmen Into The Blue som var riktigt bra! Jag orkar inte göra någon sk. "recension" på den utan säger om den är bra eller inte (A) Inte så värt egentligen, men ni får leva med det :)



Jag ger den ++++, en väldigt fin gjord film med allt det där lilla extra från vad som finns under ytan. Otroligt fina scener och platser där filmen utspelar sig :) Rekommenderar den starkt!

Küsse

RSS 2.0