My trip

Tisdag den 21/7-09

Jag ska försöka att knåpa ihop ett inlägg även fast jag egentligen bara vill ligga i sängen och sova bort denna dag..

Dagen före vi började resan till min syster for jag, Linn och Ville ut med Villes(familjs) båt och fiskade. Det var riktigt roligt och det blev mycket skratt. Vi beslutade oss för att göra om det någon dag och det ska bli väldigt snart hoppas jag!

For hem ganska tidigt, la mig för att sova för att orka upp dagen efter. När vi hade packat in allt och börjat fara var klockan 9.10. Minns dock inte när vi kom fram. Jag sov hela tiden vilket var ganska bra. Vi stannade i Timrå och ställde till husvagnen och for sedan in till Timrå för att äta. OJJ vad god mat det var alltså! Var någon biff med pommes och bearnaiesås(stavning?) och jag som älskar den såsen! Mummamumma var det kan jag lova.

Som ni vet sedan tidigare inlägg kunde vi inte sova särskillt mycket under natten för att vi fick några väldigt störande grannar vid två på natten.. Så vi for direkt på morgonen och fortsatte våran resa till Ljusdal. Fast först var vi såklart tvugna att fara in på IKEA. Tur att vi inte skulle kolla om något speciellt så vi blev inte där särskillt länge. vi fortsatte resan och var framme vid två på dagen kanske. Vi gick då omkring och kollade runt lite innan vi skulle till min syster och äta. Jag hittade ett par jeans som hade kostat 699 och nu 349,50:-. Eller ja nu och nu.. Sedan hittade jag en skjorta som hade kostat 349:- och nu 175:-. Var en killskjorta så det var inte sådär jättekonstigt att den kostade så mycket, men den var verkligen skitsnygg! Lägger in bilder sedan :).

När vi hade ätit hos syster och gjort en massa andra saker... så for vi hem och lade oss tidigt för att kunna få sova ut lite. Campingen var verkligen jättefin och man hade jättetrevliga grannar. Alla hälsade på en och var allmännt trevliga, sådant gillar jag skarpt! Sedan kände ju ingen en så man kunde gå omkring och se ut som en rishög utan att någon tyckte att man såg ut som en psykopat som hade rymt från anläggningen..haha ja ni fattar?

Nästa dag for vi och fikade med syster på Lillbabs café. Det var riktigt fint där och fikat var riktigt gott! Sedan for vi omkring och kollade runt lite och for på någon fiskedag där barnen fick fiska gratis. Tyvärr blev vädret fort dåligt och vi for hem ganska snabbt så lillebror hann inte fiska något. Fast vi köpte rökt röding där som var SÅHÄR god. Haha jag vet att jag är ett matvrak. Lite utav en hobby kanske? :] jaja, vi lade oss även denna kväll ganska tidigt för att man inte sover särskillt mycket i en husvagn då lillebror ligger och fnissar halva natten. Haha!

Nästa dag for vi till "jaktens dag" och kollade på en massa gevär samt prövsköt med luftgevär. Var ritkigt roligt oc hsedan for vi och fikade, som vanligt, höhö :] Efter det for vi ut och åt med syster och hennes pojkvän samt spelade en massa tennis på campingen(jag och lillebror gjorde upp en egen plan). Var som vanligt väldigt trevligt och vi for ännu en gång och kollade runt lite. Är verkligen jättefint där och man får en känsla utav ett sent 50-tal därifrån. Endel hus är väldigt gamla och affärerna likaså. Sedan finns det massor med fält och en massa bondgårdar som får en att känna sig väldigt bekväm. Mamma och pappa sa till och med att om dom skulle få jobb där och någonstans att bo skulle dom ha flyttat dit. Jag skulle nog ha hängt på då tror jag. Alla är verkligen jätte trevliga sedan gör det inget att den finns typ en miljon snygga killar där heller!!! Så det skulle nog inte bli något problem ;) Jaja, tillbaka till berättandet..eller nått.

Dagen efter det, fredag blir det då, for vi in till en marknad på dagen och kollade runt. Några från hemvärnet ville t.o.m värva mig till något läger för flickor då man får lära sig hur det är att vara militär samt lära sig att skjuta och en massa annat. Jag blev SÅHÄR frästad utav det! haha.. Efter det bestämde vi med syster att vi skulle fara och äta någonstans, med hennes pojkvän såklart, men först for vi och fikade på ett trädgårds café. Ojj vad gulliga alla katter som var där va. Dom kom och lade sig i knäet då man fikade och jamade hela tiden. Jag skulle ha tagit med någon utav dom om vi inte hade bott så långt från Ljusdal :] höhö. Vi for tillbaka till husvagnen, solade lite och gjorde oss sedan klara för att hämta upp syster och hennes pojkvän. Dit vi for var det dukat för grillat och det var riktigt gott, dock lite dyrt, men man var ju på semester, right? Efter det kollade vi lite på Diggiloo innan vi for tillbaka till våran husvagn och spelade en massa spel och hade trevligt som vanligt och bestämde sedan att vi skulle fara på zoo dagen efter. Eller ja en djurpark.

Djurparken var riktigt fin och vi for dit tiden dom öppnade för att vi skulle hinna med att göra något resten utav dagen. Tyvärr glömde jag kameran så det blir inga bilder därifrån. Efter vi hade varit där for vi på en karneval som skulle vara i en by i närheten. Där gjorde som "reklam" för fildelning. Då var det pirater som stod och delade filpaket och sa "hur kan det här vara olagligt?" Haha det var faktiskt riktigt smart sagt och gjort utav dom. Efter det köpte vi glass och for hem till var sitt. Vi var bjudna av syster över till hon för att äta och det var ruskigt gott!! Både varmrätten och efterrätten. Synd att det var sista dagen vi skulle vara kvar innan vi begav oss hemmåt. Skulle gärna ha stannat där en vecka till om det hade gått, men vardagen kallade.

Så nu är man hemma i kalla skellefteå och tråkar. Bilder kommer sedan.

Haha wall of text som Linnea brukar säga..

Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback