Gott nytt år fina läsare!

Lördag den 31/12-11

Så är det den sista dagen på året och det känns en aning konstigt. Lovet har gått fort och det kommer att gå ännu fortare under det nya året - kan jag tänka mig. Jag har nu fixat till mig och ska bege mig till Linn där jag spenderar kvällen tillsammans med henne och massor med annat härligt folk! Jag vill önska er läsare en fantastisk nyårsafton och var försiktiga med raketer och alkohol. Kvällen ska vara minnesvärd på ett positivt sätt där man vaknar upp dagen efter med ett leende på läpparna. Inte av sjukhuslukten och med hemska incidenter från kvällen. Ta hand om er!♥

Orion - Jonas Mollberg, cover av Hjalle

Lyssna på denna fantatiskt vackra låt som min fina vän Hjalle gjort en cover på. Han är så galet duktig så jag VET att han kommer att bli någonting stort inom en snar framtid! Keep your eyes wide open!

Photoshoot Emelie


Äppelknyckarjazz

Onsdag den 28/12-11

Bara några knapra dagar kvar av detta år, detta år som inte kommer att komma tillbaka något mer. Varför blir jag alltid så djup gällande dessa juletider? Nog för att det känns som att jag ständigt ställer frågor om vad som händer i framtiden, men det är något som ständigt sätter mig på palln, som får mig att stanna upp och verkligen tänka efter. Vad har hänt med mig om fem år? Om tio år, är jag gift och har barn då? Alla dessa miljontalsfrågor ploppar upp mer och mer, beror det på att jag är 18 nu? Men åldern, det är ju bara en siffra, eller hur?
Nog med deeptalket. Sitter nu och lyssnar på lite partymusik för att tagga igång. Ikväll är det nämligen så att jag ska träffa upp luciabrudarna för en middag för sju på Allstar där det blir att kolla på hockeyn, umgås och bara ha allmänt gemytligt! Kommer bli galet fint! Därefter får vi se vad som händer. Alle pratade om att umgås med han och boisen, men det beror helt på hur länge jag stannar inne i staden!
Gårkvällen spenderade jag med Emelie, Linn och Ville. Min lillebror fick ett xbox 360 i julklapp, med kinect. Så jag utmanade dem på en omgång Golf och det blev en minst sagt rolig upplevelse då min gubbe hade ett eget liv och vägrade att lyssna på mig(dvs. följa mina rörelser då man själv är kontrollen). Så jag blev utskrattad och jag trodde att jag skulle hamna i botten, men otroligt nog vann jag, på sista banan dessutom!
Ungefär så här såg det ut när vi spelade! Och nej, jag har inte skaffat mig skägg. Håret flög bara lite när vi spelade..

Dreams can come true

Denna låg under min julgran detta år. En Samsung Galaxy SII. Kan säga att jag grät när jag öppnade paketet. En fantastiskt stort tack till mina underbara föräldrar!♥

How could I just let you walk away

Lördag den 24/12-11

Egentligen är jag ju väldigt sen med att skriva detta, men jag vill i alla fall önska er en riktigt riktigt god jul! Hoppas att ni har haft en fantastisk dag och kväll, som jag har haft. Mys med släkt och familj, fina presenter och helt fantastisk mat. Rullar fram nu om ni ville veta!

Dagen före dopparedagen


I will be there on that lonely road

Torsdag den 22/12-11

Jag vill börja detta inlägg med att säga: GRATTIS DU FINA OCH ÄLSKADE EMELIE! Som idag fyller 18, äntligen! Vi ses ikväll♥
Så idag är dagen då jag har gjort klart min näst sista termin på gymnasiet. Tiden går så jäkla fort nu att man inte hänger med, i alla fall inte jag. Kommer att kännas knasigt jobbigt att gå ut gymnasiet och sedan inte ha någonting att "komma tillbaka till". Jag har trots allt gått 12 hela år i skolan nu. Så nu finns det inget datum att komma ihåg och komma tillbaka till då skolan börjar om till hösten. Detta ger mig en klump i magen minst sagt..
Idag hade vi två labbar i form av sista biologilabben och en fysiklabb. Kurser avslutas nu, så nu kan man stryka Biologi B och Kemi B. Äntligen säger jag till kemin som inte varit mitt favoritämne, men biologin är enligt mig rätt intressant. Får se om det blir något jag fortsätter på efter gymnasiet - who knows? Det blev i alla fall fika efter labbarna, vilket var mycket gemytligt och trevligt! Man blev proppmätt minst sagt, så nu har jag lagt på mig några extra kilon. Lagom till julafton då det blir att trå massor med julmat (Y)
Därefter gick jag på stan med Elmira och Emelie. Inhandlade då ett läppstift och en läppenna. Kan säga att det var det första läppstiftet och den första läppennan jag har inhandlat under hela mitt 18 åriga liv. Är detta vuxenpoäng kanske? Jag vet inte riktigt.. Köpte mig även en ear cuff. Känns som att jag är efter gällande modet som är. Dessa örsmycken har ju varit populära i några månader, men det är först nu jag införskaffar mig sådana. Ligger på efterkälken känner jag..
Bjuder på två webcam bilder. Två tummar upp för jullov!

Detta fält måste fyllas i

Måndag den 19/12-11

Jag vill börja med att gratulera min fina kusin som idag fyller hela 19 år gammal! Kom ganska nyss hem från henne, där det var lika trevligt som alltid med gott fika och gemytligt sällskap.
Under lördagen hade ju jag och Linn ett sk. Harry Potter Maraton, som kanske inte riktigt blev ett maraton då vi endast såg tre filmer, men vi började fyra och slutade halv ett. Så det tog i alla fall ett bra tag att bara se dem. Dock åt vi pizza där emellan också.. Viktor kom även förbi ett tag och gav oss sällskap. Mycket trevligt! Senare under natten hände det en liten incident, som jag nu blir påmind om varje dag..

Linn ligger och sover och så gör jag. Hon vaknar upp kring tre och hör mig mummla
Jag: Mummel..mummel..I'm sexy and I know it!
Linn: ?!?!
För det första visste jag inte ens att jag brukade prata i sömnen, så vad brukar jag egentligen göra under nätterna är frågan jag ställer mig själv?! Inte nog med att Linn fick sig ett gott skratt. Detta finns ju inne på Facebook och är något en gång skrivet på nätet kommer det aldrig att försvinna, så jag antar att Linns vänner har fått sig ett gott skratt också! Man ska ju bjuda på sig själv brukar man säga, men ja..
Gårdagen spenderade jag med att plugga fysik och skriva på psykologin. Därefter fick jag besök av Adam och Ville, vilket resulterade i en filmkväll @ my place, as usual. Väldigt gemytligt, dock kändes det inte helt okej när vi såg på "Fråga Olle Dokumentären" där det handlade om sex på semestern. Där de bland annat följde med några grabbar som under en helg skulle få uppleva det ena och det andra. Ville och Adam gillade det säkert, men det kändes inte helt OK för mig alltså. Hade det varit bara överkroppar på män hade det väl känts mycket bättre om man säger så.
Nu ska jag sätta mig med fysiken. Prov på onsdag och vi får lov på torsdagen. Kan kännas lite taskigt att ha provet så sent, men det är bättre att göra bort det nu före lovet än att göra det efter!

Bridz

Lördag den 17/12-11

God förmiddag! Håller för tillfället på att städa på mitt rum. Ikväll får jag nämligen besök av ingen mindre än min fina vän Linn. Vi har tänkt ha ett Harry Potter - maraton, så 16.00 börjar det. Så får vi se hur lång tid det tar. Vi börjar dock inte från början utan börjar kanske vid den 4:e filmen. Blir då att köpa pizza, godis, chips och sedan ska vi bara sitta och trå och bli en aning feta :D
Gårkvällen levererade minst sagt med mina fina brudar. Spelningen för AIK gick som smort, förfesten hos Izabelle var riktigt trevlig och Olles var som grädden på moset, pricken över i:et och alla andra ordspråk. Träffade galet många människor, nya bekantskaper som gamla och det tycker jag är det viktigaste! Tackar och bockar för kvällen helt enkelt! Så här kommer lite bilder från kvällen!

I heard you screaming out your name

Torsdag den 15/12-11

Dagarna bara rullar på och nu är det inte alls länge kvar till julafton, bara nio dagar. Men det är bara sex dagar kvar tills min fina barndomskompis Emelie kommer hem från Norge och jag längtar verkligen! Har inte träffats sedan sommarens slut, så det är på tiden att hon kommer hit igen!
Denna kväll har jag suttit drygt fyra timmar och pluggat inför kemiprovet som är imorgon. I och med att jag har haft lucian, har jag inte haft nog med tid att plugga. Så gårkvällen och denna kväll är den enda tiden jag har haft att plugga. Känns inte sådär jättesäkert, men det får gå vägen ändå! Känns som att det sitter rätt bra, fast man vet ju aldrig. Min kemilärare har en tendens att ta med sådant man inte pluggat på, eller som man inte tycker är särskilt viktigt. Så alla hennes prov är minst sagt spännande att få tillbaka.
Imorgonkväll är det sista uppträdandet med luciatruppen, men jag taggar järnet. Direkt efter beger vi oss till Izabelle för att sedan fara ut på krogen och ha det riktigt riktigt trevligt! Kommer bli, galet bra!

kärleken övervinner allt

Detta halsband fick vi under luciakröningen. Kommer från Efva Attlings smyckeskollektion och frågar ni mig, så har jag bara en sak att säga - ett fantastiskt fint smycke. Texten på kan vara lite svår att tyda, men det står "Amor Vincit Omnia" som står för "Kärleken övervinner allt".

What are words if you dont really meen them when you say them

Onsdag den 14/12-11

God eftermiddag! Sitter här i sängen och tar det lugnt, som jag sannerligen behöver. Gårdagen var så hektisk med att först vakna kvar över fem på morgonen, för att sedan fara runt i Skellefteå och lussa på..13(?) olika ställen. Vi var på många fantastiska ställen och har träffat så många olika människor att man blev så glad i hjärtat.
Men så kom vi till det jobbiga - kröningen. Inte så att själva cermonin var jobbig i sig, men det som skulle komma att ske efter. Vårt sista, officiella, uppträdande tillsammans. Att jag hade en klump i halsen när vi gick ut från kyrkan var det inget tvivel om. Har träffat sådana fantastiska människor som under denna jobbiga tid med plugg, lite sömn och en allmän juldepp(ni vet den som kommer då mörkret faller). Att ha spenderat så många timmar, dagar och stunder tillsammans med dem är så fantastiskt härligt och att det nu är över, slut, finito. Det kommer tårar i ögonen när jag skriver, helt klart. Men jag hoppas innerligt att vi fortsätter att träffas och umgås, omän det inte blir lika ofta. För brudar, ni är så jäkla bra, så ni får banne mig inte försvinna!
Bild lånad från IzabelleWhen my head is strong but my heart is weak

Söndag den 11/12-11

Hallå! Var fyra dagar sedan jag uppdaterade och jag skyller helt enkelt på att jag har varit upptagen från morgon till kväll - vilket jag har varit! Lucian har varit varje kväll i diverse kyrkor och för föreningar. Ingenting jag direkt klagar på då jag får vara med så härliga tjejer varje dag. Kommer att kännas lite tomt när det hela är över, men man får ju ses ändå :)
Så under veckan har jag i princip haft lucia och när jag inte har haft det, har jag pluggat. Inget direkt jätteintressant liv, men det funkar om sagt. Fredagen spenderade jag dock med Adam där han tvingade mig att se på två skräckfilmer, att han sedan skrämde mig gjorde väl inte saken så mycket bättre. Tror aldrig jag varit så rädd i hela mitt liv. Hade inte förvånat mig om jag hade fått någon hjärtattack eller dylikt. Lyckades dock somna senare under kvällen, vilket gjorde mig rätt chockad.
Gårkvällen spenderade jag då med Linn, Ville och Adam där vi hade en typ av filmkväll. Dock var jag riktigt trött så jag somnade någon gång under kvällen, sedan blev det tuschpennekrig där vi målade på varandra. Har en riktigt vacker rygg med svarta märken överallt, så när det försvinner är nog en annan historia.
Så idag, nuet, vad har jag gjort idag? Jag har pluggat på kemin, bakat pepparkakor, skrattat tills jag har gråtit för en viss Jesper Rönndahl. Ja alltså jag känner honom inte, en rätt känd standup komiker som ni kan söka på på utube. Kanske var det för att jag var så trött? Jag har en tendens att skratta åt väldigt märkliga saker när jag är trött, vilket många kan intyga..
Nu vet ni i alla fall hur mitt liv ser ut för tillfället och nu ska jag fortsätta med julklappsinslagningen. Är ju inte alls länge kvar till julafton nu, känns...helt konstigt faktiskt..

I set fire to the rain

Skriver lite punkter från dagen istället för en löpande text.
  • Matte D kursprov tar GALET mycket energi.
  • Att repa drygt två timmar med baldershowen tar energi.
  • Att från halv sex till åtta, lussa runt i Skellefteå tar MYCKET energi.
  • Jag har fantastiska vänner som kommer och kollar på föreställningar.
  • Brudarna jag repar med är helt underbara.
  • Stearin i ansiktet är ingenting att rekommendera, speciellt inte två gånger efter varandra.
  • Att se sin projektledare rocka med sitt band och sin egengjorda gitarr - är galet!
  • Stearin i håret är ingen större hit. Väldigt nära på att bli flintis...
  • Frågan varför jag sitter här och skriver, då jag egentligen borde sova?

Verklighetens verklighet

Den här killen är så otroligt stark! Jag blev tårögd, men så stolt över honom. Ge bort drygt fyra minuter och titta på detta klipp.

Would you like to join me in a Ménage A Trois?

Lördag den 3/12-11

Första inlägget för december och det känns fortfarande som att det är september? Är just och pass minusgrader ute och det blåser galet mycket ute! Har dock inte varit ut idag, men den senaste veckan har man verkligen sett ut som ett yrväder när man har gått från bussen till skolan, eller tvärtom.
Gårkvällen innebar fest hemma hos Johanna, vilket var mycket trevligt! Vilken härlig klass jag har alltså! Man blir bara så jäkla glad och peppad :) Dock följde jag inte med ut i och med att jag idag har lucia, men det var minst lika trevligt att vara på förfesten.
Idag har jag storstädat mitt rum samt julpyntat det, i hopp om en liten julkänsla. Känner att jag blir lite deprimerad då snön inte har kommit. Allt ser så fruktansvärt tråkigt ut och skotersuget sitter och bankar i tummen som bara vill gasa!! Kan väl hoppas att det kommer lite snö till julafton i alla fall, annars vet jag inte vad jag gör.
Ikväll är det som sagt lucia där vi ska sjunga för en typ av församling och sedan blir vi bjudna på julbord. Jag kommer, helt ärligt, rulla fram om det fortsätter så här! Maten vi har ätit på alla ställen före vi har sjungit i kyrkorna har bjudit på fantastiska maträtter som, i alla fall jag, bara proppade i mig. Så årets luciakandidater kommer nog att rulla fram dagen då kröningen äger rum ;)
Efter maten blir det att rulla hemåt för lite julmys med Linn! Blir att äta lussebullar, dricka glögg och bara umgås! Var ett bra tag sedan vi var med varandra, så det behövs!

RSS 2.0