packa pappas kappsäck

Söndag den 12/7-09

Haha ja gårdagens inlägg blev väl inte sådär jättevärda direkt eftersom jag ska fara imorgon. Annars skulle jag nog ligga i bilen och sova nu tror jag, heh.

Just nu håller jag på att packa in i husvagen, ska bli riktigt skönt att få fara ut med familjen någonstans och bara lämna det som finns i skell. Ska försöka att uppdatera, men lär bli ganska tråkigt eftersom jag ändå bara ska packa.

Küsse



Kom just på att jag kanske ska berätta om gårdagen? Blev inte så att jag for till Linnea på filmkväll direkt utan jag for med familjen till bergsbyn och köpte glass, riktigt mummsigt var det! Efter det for jag hem till Linnea. Vi började då se "I taket lyser stjärnorna" som var en riktigt bra film som jag verkligen rekommenderar! Efter det gick vi över till en mer rolig film, "Superhero movie". Hahaha jag har nog inte skrattat så mycket åt en film förut. När den var slut visste vi inte om vi ksulle se en till film eller inte, vilket vi gjorde. Det blev "Rockstar" som också var en riktigt bra film! Jag rekommenderar alla tre filmerna starkt=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback