Skidor

Onsdag den 28/1-08
Hallå träninsvärk. Känner mig väldigt sliten idag kan jag erkänna, även fast fysträningen igår inte alls var särskillt jobbig så tog det ändå på mig. Mest i ryggen konstigt nog, dom två musklerna som sitter på var sin sida om ryggraden. Tror aldrig jag har fått träningsvärk där förut, något tips som gör att det blir mindre ont?

Hade idag skidor på gympan, åkte med cornelia, eller ska jag säga, cérnélié, haha. Vi hade roligt då vi åkte, mest för att hon bara hade en stav att åka med, såg riktigt kul ut när hon skulle åka ner för backar kan jag lova. Vi pratade också massor om Twilight, om kommande filmer och böcker. Fick reda på att det finns FYRA böcker, har alltid trott att det har varit tre, är det jag som är sen eller vad?(A) Hur som helst så gjorde inte skidorna träningsvärken nå bättre..bliev nog bara värre, eller iaf i armarna.

Efter maten ska jag och mamma fara in till stan och hämta min EFTERLÄNGTADE bok, "om jag kunde drömma". Fanns bara ett exemplar kvar på Bokia, och jag fick den, höhö;) Ska nog också kolla lite mer på stan, bl.a på mjukisbyxor och jeans, kan aldrig få nog utav dom(A)

Küsse

Kommentarer
Postat av: cornelia,

AHHAhaHAhHAh, staven & jag ;]

2009-01-28 @ 19:08:15
URL: http://corneliawidmark.blogg.se/
Postat av: signe dude

haha asså cornelia.....

2009-01-29 @ 15:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback