Ursch vad du är dålig som lärare

Måndag den 12/1-09
Okej nu är jag förbannad, pisst-off, fyfan vad jag kommer klaga i detta inlägg..men jag börjar väl att berätta om den nya skoldagen.

Vi hade sovmorgon till klockan tio så jag sov ut till halv nio, när jag vaknade var jag på bra humör..började sedan tänka på att min lillebror har magsjuka. Så jag skyndar mig för att äta frukost innan jag sticker upp och gör mig klar. Far till skolan med felicia(utan rebecka, KRYA PÅ DIG VÄNNEN). Hatar verkligen första dagen..vet inte varför..men jag gör det bara. På hemsidan till våran skola stod det att hela förmiddagen skulle det inte vara vanliga lektioner, bara efter lunchen. Men vad får vi göra, JO MATTEDIAGNOS direkt på morgonen. Jag tänker att jag jobbar med matte eftersom jag ligger en bok före alla andra(Gymnasieboken A). Har börjat arbeta då han kommer fram till mig och ger mig en diagnos med. Jag blir förbannad och jag ska berätta varför.

Matteläraren jag hade förra året(då jag gick i 8:an och gjorde 9:ans bok) var verkligen den bästa jag någonsin hade haft. Jag jobbade i min egba takt(som då är ganska snabbt). Gjorde prov då jag gjort klart kapitel utan att förlja något schema, diagnoser då det stod att jag skulle göra det i boken. Helt perfekt för mig, kanske låter bortskämd..men ja, jag lär mig bäst så då jag inte har någon press på mig. Så då våran nya mattelärare(som förresten bort på samma kvarter som mig..) hade först tänkt att jag skulle få göra om 9:ans bok..ja verkligen jättekul, jag blev sur och sa att jag inte ville och att det var onödigt att jag skulle göra den. Han går då med på att jag får börja i gymnasiets bok. Så då några veckor senare så ska dom ha prv, jag jobbar på som vanligt och då säger han dagen före att jag ska göra DERAS PROV?! Okej..fattade absolut ingenting, iaf så gjorde jag det och hade ett fel på dom första 8:a, då får jag göra om det för att dom 8:a första räknas som "G" uppgifter, SO WHAT??! Det kanske finns samma tal på VG/MVG nivå som är svårare och jag klarade det..? Ja, hur som helst så gör jag om det, blir sur på han men det går över snabbt.

Så om man ska summera det här, jag måste jobba dubbelt, i min bok och dom andras bok bara för att jag ska klara DERAS prov som han anser att jag måste kunna. Men tänk efter, hela A boken är repetion av 9:ans bok.. Det vägrar han inse så då får jag jobba dubbelt så mycket som dom andra. Inte rätt, vad jag tycker.

Tror att många kommer att kommnetera det här inlägget att detta är ett hotbrev eller vad nu folk kommer på. Iallafall, jag bryr mig inte. Säg vad ni vill, det är såhär jag tycker om Anders, min mattelärare, som bor på mitt kvarter.

Küsse

Kommentarer
Postat av: Linnea

Haha om dom tycker att DU har varit för hård, så lär ju mitt vara en aning mer... ajja bajja :D

2009-01-12 @ 17:21:10
URL: http://lennneeeeaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback