I wanna be a billionarie so fucking bad.

Kvällen har spenderats hemma hos Adam med film, snack och lite spel. Riktigt trevligt! Filmen vi såg var Superhero Movie och den var riktigt bra och rolig, på tal om rolig. Adam hade rätt roligt åt min röst som försvann, gick upp i falsett och lär mörkare än en manlig sångare. Någon fick sig ett gott skratt iallafall..

Nu när jag kom hem hade jag tänkt ta mig en macka i magen, men så ser jag en kakburk på bänken. Gottegris som jag är går jag såklart fram och kollar upp vad det är. Någon ny smak tycktes jag tyda i mörkret, så jag tände lampan och läste "blåbärsflarn". Så jag smakar en och poff, jag blev förälskad! Sjukt gott var det! Tog dock bara en, vill ju inte rulla fram. Så nu får jag försöka att spara mig till morgondagen, då kanske jag kan ta mig en till (A)



Nu ska jag snart lägga mig. Imorgon sticker jag, Linn och Emelie in till stadsfestivalen och kollar runt. Blir toppen! Hoppas att vädret jer bra!


Kommentarer
Postat av: Micke

Det där med rösten låter ju precis som det jag hade och berättade för dig om. Men jag fick däremot en blandning mellan extrem basröst och robot-röst.

Jag ska in på Stadsfesten ikväll med en kompis, jag hoppas det blir att åka någon karusell :D

2010-07-09 @ 14:33:48
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback