It's to much for time to erase.

Det är inte ens roligt. Såklart älskar jag solen eftersom jag älskar att schteka fläsket och påbygga min canser, men inte då det är så hett som det är nu. Jag sitter i bara en nattskjorta och jag svettas. Banne mig klockan är elva på kvällen, då ska man inte svettas i en nattskjorta! Jag undrar om jag överlever natten. Just nu känns det inte sådär jättetroligt..

Imorgon är det åter igen arbete och vädret skulle vara lika varmt som idag. Familjen ska fara och bada medans jag får kämpa för att dra in pengar. Ja så det kan gå. Kan säga att jag är fett avundsjuk på dem, men om jag har tur lyckas jag få mig lite färg imorgon samt ett dopp. Antar att vi far med barnen imorgon till någon strand, det vill jag iallafall.

Nu beger jag mig mot sängens svettiga värld. Åh jag känner verkligen peppen på att vakna upp toksvettig imorgon..not.



Kvällen har förresten spenderats med dessa gooa brudar. Först kanot och sedan film hemma hos Linn. Wunderbar!


Kommentarer
Postat av: Christian

Alltså det är fruktansvärt jobbigt här också. :S Vi har ingen sol utan en massa fukt bara. Kom hem från jobbet och svettas ihjäl! >_<



Sv: Vad mysigt! :) Men... Kan man bada där då? :O Ifall det är så mycket alger att båtarna inte kommer fram liksom? xD



Haha om du gör det så står jag och filmar dig och du gör din entré på Youtube. :) Hoppas väl få ett par miljoner tittare på klippet åtminstone! Sedan marknadsför vi dig med kaffekoppar, leksaker och en långfilm. Medans du blir utnyttjad till Max så tjänar jag in storkovan på all marknadsföring. Sedan ger jag väl dig en 5% av vinsten eller något. ;) Åhåhå... Vilken idé!



Haha jo :P Men då ska man se till att ha det inomhus sådana varma dagar som det är nu! Hade det inte varit för klädpolicyn så hade jag vandrat runt i kalsonger på stan! Fuktigt värre ju, klibbar fast i saker och ting.



Note taken! :) Skaka rooooooompha, krydda maten och dunka töntig pojkbandsmusik. Gör jag bättre mat med hjälp av detta så får jag tacka dig! :P



Meh. Din fjolliga filur! ;P Ska allt sänka dig någon gång!



Kram

2010-07-13 @ 15:48:24
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback