I'm walking on sunshine

Onsdag den 17/3-10

Hola amigos! Vet inte hur jag ska börja det här inlägget eftersom jag alltid frågar hur ni mår. Så detta får väl bli början helt enkelt.

Idag har det varit en riktigt bra dag måste jag erkänna. Våren knackar på dörren och nu är det inte länge kvar innan snön börjar smälta ordentligt! Känner verkligen hur glädjen sprider sig genom hela kroppen. Man blir inte lika sur och bitter längre, nu är det bara roligheter! Känner även att tröttheten börjar avta, även fast jag sover lika mycket(läs lite) som före sportlovet. Känns som att detta kommer att bli en unerbart skön vår!

Fick tillbaka engelskauppsatsen idag och gissa vad? Jag fick VG+! Hur överlycklig får man inte vara?! Kände verkligen hur dagen gick från att vara bra, till superbra! Har gått omkring under sportlovet och funderat på vad resultatet skulle bli och nu, ja nu ser jag ju!

Nu ska jag börja plugga inför tyskaprovet imorgon samt göra lite engelskaläxa. Ska sedan vara med Linn, vilket blir toppen! :)Bjuder på en bild på Elmira som nog hade tänkt äta upp snön istället för att vänta på att den skulle smälta bort.


Kommentarer
Postat av: linn

Hola señorita! När och vars ska vi vara med varran ikväll? :)

2010-03-17 @ 17:26:50
URL: http://liinnjohanssons.blogg.se/
Postat av: ENIRA

jaha okej! hur mår du idag? <3

2010-03-17 @ 17:47:37
URL: http://efenidc.blogg.se/
Postat av: Linda

Snön börjar smälta bort mer och mer här i kd :D Hur är det där du bor? :D

2010-03-17 @ 18:21:53
URL: http://karlstadtjejen.blogg.se/
Postat av: nathalie

försöker komma på ngt till ny header ;D<3

2010-03-17 @ 19:13:53
URL: http://naattisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback