Muse - Supermassive Black Hole



Jag har redan denna låt i mitt arkiv, men jag kände bara att jag var tvungen att lägga upp live uppträdandet också. Supermassive Black Hole var den första låten jag hörde med muse, som i sin tur var med I twilight soundtracket.. Jag tackar gudarna för det! Efter jag hörde den i filmen, var jag fast. Muses underbara toner, Matts underbara röst, ja allt med Muse är verkligen störtskönt!

Denna låt är den första låten jag hörde av dem, men fortfarande den absolut bästa. Jag vet inte hur många gånger jag har hört den och hur många fler gånger jag kommer att höra den. Jag kommer inte att få nog av Muse, inte än på ett tag och jag hoppas innerligt att de fortsätter att göra låtar som går efter deras eget perspektiv och deras egen känsla. Artister/grupper brukar ju ha en tendens att skynda på nya album för att tjäna pengar = dåliga låtar. Go Muse, GO!

Kommentarer
Postat av: Christine

sv: ok

gillar du muse? ^^

2010-06-16 @ 08:17:25
URL: http://teenagewizard.blogg.se/
Postat av: Christian

Åh! :O Är det denna som de spelar alltså? Tufft! Visste jag inte!



Sv: Åh Under Ytan är så härlig. Man skulle bara ha haft någon som kunnat spela Cello för solot senare.



Vad bra! Ja men hellre en lång promenad till busshållplatsen än att cykla in till stan som jag hade tänkt göra! :P

Jag kommer stanna där 1 år och plugga. Sedan får vi se vad jag gör nästa höst. Om jag fortsätter plugga på skolan eller om jag söker till en skola som ligger lite mer söderut!

2010-06-16 @ 08:46:33
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback