Jay Smith - I want it that way



Vad ska man säga? Så jäkla underbar kille! Rösten är otroligt härlig. Jag hoppas innerligt att han kommer till finalen och vinner hela skiten!

Kommentarer
Postat av: Julia

Sv; Jaha :) men då förstår jag ;) måste bara komma på hur jag justera det själv, för om man kör utan blixt i mörker måste man verkligen hålla kameran blixtstilla så inte bilden blir suddig. Gillar inte direkt blixt i ( har inbyggd) mörker, bakrunden blir så mörk då. Men tack så mycket för hjälpen! Du gav mig en del tips ;) även fast jag haft systemkamera i mindre än ett år så är jag fortfarande inte så erfaren :)

Jag vet inte riktigt hur mycket MM jag vill ha, har inte kollat pris osv ;) de är ju dock ganska dyra :)

(Blev lång kommnetar, sorry!)

2010-10-30 @ 11:56:54
URL: http://barajuliiaa.blogg.se/
Postat av: sebastian

sv: tack, det ska jag:)



okej va nice! då är du ganska grym på't?:D jag har spelat sen jag var 11 år gammal till och från, nu är jag 18. så det jag kan än så länge duger väl;D



du kan ju alltid ta och lära dig:D och jay är grym!

2010-10-30 @ 12:34:33
URL: http://projectsebastian.tk
Postat av: Julia

SV; Jo, har funderat på stativ också osv :) jag gjorde det nångång då vi var ute vid vattnet och månen lyste över :) blev mycket bättre när man ökade ISO.

Jaså? :) vart köper du dina objektiv? Och 2000 var ett väldigt bra pris!

De har ett väldigt bra pris på www.cyberfoto.se på Nikon 55-200 VR teleobjektiv för 1790 :) fast det dåliga är ju att man inte kan se en detaljerad beskrivning ;)

2010-10-30 @ 13:09:54
URL: http://barajuliiaa.blogg.se/
Postat av: sebastian

sv: men det är ju kanon, det går ju alltid att utveckla. haha nja pr0 är jag nog inte men jag kan någorlunda iallafall ;D



haha förstår det, men det är en del av proceduren. man ramlar många ggr. jag själv tappar snart räkningen på hur många ggr jag brutit ben haha.. :)

2010-10-30 @ 15:08:41
URL: http://projectsebastian.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback