Now I'm Back Home Again..

Söndag 7/8-08
Hallå i stugan som morfar säger :)
Allt bra med er? Själv har jag haft en helt underbart skön helg. Låt mig berätta lite för er.

Fredag:
Hade skola på dagen. Skulle egentlgen ha slippt den, men ja for bara för att säga hejdå till vissa vänner. Vi hade bad och vädret va väl inte det bästa. Så jag och rebecka cyklade ill ske-hamn i spöregn bara för att säga att vi inte kunde vara med medans dom andra körde moppe dit..'-.-. Vi fick då gå ut och gå så vi gick först till albatross, men dom öppnade 12.00 så vi for till billisten och köpte godis där ist. Vi fick då sen cykla tillbaka. Vi trodde att vi skulle klara det utan att det skulle börja regna. Men sk så skulle det ju spöregna igen. Så vi blev inte lite blöta. Jag cyklade hem och bytte kläder, hann inte äta lunsch, men jag överlevde ett tag på godiset jag köpt. Sen va väl inte skolan så speciell längre. Jo, på No:n fick vi träffa våran nya skolsköterska(fast det va en han). Killarna sa att han skulle prata på så han gjorde det ett tag när vi sen fick reda på att vi bara skulle göra en ynka sak innan vi fick sluta för dagen. Så..aa lyckat? jag gick med Rebecka hem och sa hejdå, kramade om varandra och jag gick hem.

Hemma va det fullt ös inför bilfärden. Jag tog mig en snabbdusch och packade det sista innan vi for. Vi kom fram hos mormor & morfar vid kvart över 5. Åt vid halv 6, surströmming, ursch vad gott det är alltså! Mina kusiner va också där så det va trevligt. Jag och Elin(min ett år äldre kusin) tog massa roliga bilder på varandra, och jag fick bokstavligt ont i magen av allt skratt. Sen firade dom mig, mormor och erik. Jag fick en Puma tjocktröja, ett halsband, och ett kors till min konfirmation. Tacktack! Dom for hem vid 10 då vi så småning om la oss, gissa om ja va trött eller inte?

Lördag:
Vaknade vid halv tio av att erik skrek i mitt öra att jag skulle skynda mig upp. Jag tog snabbt på mig kläder och skyndade mig in i köket. Såklart hade erik lurat mig att komma mig snabbt upp ur sängen så där stod jag med ruffsigt hår och halverst påtagna kläder. Jag satt mig och åt frukost. For sedan till affären för att köpa mat samt hämta några saker hos mormor och morfar(vi va i deras stuga). När vi kom tilbaka va det sagt att baka. Mormor & mamma hade redan vart uppe före gryningen och bakat hårdbröd. När vi nu skulle baka va det dags att baka mjukkakor. Riktigt mummsigt faktiskt. Efter två timmars slit med att baka ut bröden for vi in och snabbfikade sen va det dags för gräddningen. Det blev inte lite gott den när dom va klara. Mummsi! När dom var gräddade for vi in och åt middag. Blöta, ursch vad det är gott! Yummie. Mycket godsaker blev det att äta där. När maten hade smält någolunda gick jag, morfar och erik ut och gick. Jätte härligt väder! När vi kom tillbaka tog morfar, jag och erik ut fyrhjulingen och vi for ut på en långsväng(bilder kommer sen). När det blev för kallt vände vi tillbaka hemåt. Där bänkade vi oss framför sofforna inför EDC(eurovision dance contest, stavas det så?). Vi hoppades erkligen att det skulle gå bra för sverige. Men näe, innan jag somnade i soffan låg vi på 10:e plats. Sen vet jag inte hur ställningen blev. Någon som kan berätta?

Söndag:
Vaknade otroligt tidigt, 7.45 wtf? Ursäkta mitt språk, men hur länge sedan va dte inte att jag vaknade så tidigt av mig själv? Ursch, ja jag gik då upp iaf och satt mig vid matbordet. Då hade tydligen alla fikat. Så jag fick gott sätta mig ner och fika själv. Efter inte så länge så for vi hem. Hejdå Momme och moffe(A). Haha jag kallade dom det förut. Vi kom hem vid kvart över tolv.

Juste, på vägen till mormor & morfar sprang det en älg just över vägen. Scaaaarrrryyyy. Tur att jag såg den så mamma hann att bromsa! :D

Ikväll kommer brorsan, hans tjej och jossan för att gratta mig ist för imorgon. DÅ SKA JAG GÖRA MOPPE TEORIN. Hoppas jag klarar den(A)

Ojojoj det blev ett långt inlägg det här. Hoppas ni orkar läsa. Lägger in mer bilder sen.

puss

Kommentarer
Postat av: Louice

inte kort inlägg madde ;)

<3

2008-09-07 @ 14:27:22
URL: http://louicekarlsson.blogg.se/
Postat av: Mia

Sverige blev 12:a tror jag, i eurovision dance contest.

2008-09-07 @ 16:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback