My day

Onsdag den 26/8-09

Ursäktar för den dåliga uppdateringen. Har faktiskt haft fullt upp idag. Dock inte av olika möten med företag som vill ha mig som modell.. haha ja ni vet som i de stora bloggarna? Jag har haft fullt upp med skola, läxor och match.

Började idag halv nio som nästan alla andra dagar. Första lektionen var svenska, vilket gick ganska bra. Efter det matte och sedan biologi innan lunchen. Under lunchen satt jag, några tjejer och några killar och diskuterade om dubbelnamn i klassen. Ja sådant gör vi naturare faktiskt! :O Sedan kom vi in på annat som jag inte skriver om i bloggen. Kan säga att killarna i min klass inte är några änglar iaf.. Engelska efter lunchrasten och sedan musik i två och en halv timma.

Var en ganska lugn dag, en ganska okej helt enkelt.

Efter det gjorde jag biologi läxan innan jag for in till stan med mamma och köpte nya sockar^^ När vi kom hem skyndade jag mig ner till kansliet där laget hade samlats för match(som jag inte kunde spela). Lämnade målvaktskläderna till Mickaela och gick hem en stund för att sedan gå tillbaka och se matchen med Filip och Ville. Resultatet behöver vi inte gå in på=)

Nu ska jag lägga mig, sovgott söta läsare. Känner mig inte särskillt glad eller pigg så jag hoppas inlägget inte var allt för tråkigt..
Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback