Akuten mitt i natten

Söndag den 27/12-09

Det blev så att vi for in till akuten i natt istället. På kvällen vid halv elva bestämde mamma och pappa sig för att fara in med mig till akuten. Så jag tog på mig täckisar och täckjacka. Sedan bar det av ut i snöstormen till akuten. Där var det redan folk som väntade på att få komma in. I samma veva som jag kom till akuten kom någon som hade magsjuka. JAG SOM HATAR MAGSJUKA! Så jag satt med vanten för munnen för att inte magsjukebakterierna skulle attackera mig. Haha låter konstigt, men eftersom jag redan är sjuk är mitt immunförsvar sänkt så då har jag lättare för att bli ÄNNU mer sjuk. SKulle inte vara så passande att få magsjuka medans man har jävulskt ont i halsen!

Vi satt där till tjugo över elva då en sjuksköterska tog in mig. Hon ställde allmänna frågor och kollade upp mig. Tog ett blodprov och ett halsprov för att se om jag hade halsfluss. En ung läkare kom sedan in och berättade att mitt blodvärde var förhöjt, men att jag inte hade några tecken på halsfluss. Så hon skulle kolla med någon annan läkare om vad det kunde vara. Vi satt då och väntade tills klockan blev halv ett, då kom hon in och berättade att jag kunde ha en mer ovanlig halsfluss. Så jag fick två tabletter tills morgondagen, sedan skulle vi ta ut mer på apoteket. Får hoppas att de hjälper, annars måste jag in till vårdcentralen imorgon och kolla upp det..

Inatt lyckades jag faktiskt sova riktigt bra. Jag kom kanske hem vid ett, så jag skyndade mig att trycka ner någonting genom min ömma hals ner till magen(JAG VAR VRÅÅÅLHUNGRIG). Sedan lade jag mig för att somna, vid halv två. Så vaknade jag två, tre och halv fyra. Sedan lyckades jag sova tills klockan var elva.

Hah ja detta är kanske inte roligt att läsa, men eftersom det inte finns någonting annat att skriva om så får ni leva med mina klagomål om min ömma hals.

Küsse

Kommentarer
Postat av: Micke

SV: Det låter bara väldigt mysigt att du sov med kissen :) Var det var kanske inte var lika vanligt, men vem bestämmer vad som är konstigt eller inte? :)



Hoppas du kryar på dig, vill du ut i snön så finns det rejält gott om det nu!

Jag har skottat snö i någon timme hos mina föräldrar och då jag kom hem så började jag skotta här också, av en 2,5m bred entre fanns en liten stig på 3dm som någon gjort. Jag skottade fram hela alltet och det var jobbigt. Ska ut senare och försöka få fram cykelskjulet där det är helt ärligt närmare 120cm-140cm framför! :S

2009-12-27 @ 19:08:11
URL: http://nifida.blogg.se/
Postat av: Anonym

jobbigt när man är sjuk så där...

men du borde veta att magsjuka inte är en luftburen smitta... så det hjälper inte att hålla för munnen... snarare värre i fall att du råkat ta på samma ställe som den sjuke personen innan.

2009-12-28 @ 02:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback